Forum » Strojna oprema » pozna kdo to ohišje?
pozna kdo to ohišje?
ordan ::
Zanima me če je že kdo videl ali ima to ohišje.
Naj mi prosim pomaga ker ne znam sneti dol spre dnje stranice.
Ohišje na skrajni desni.
Lp
Naj mi prosim pomaga ker ne znam sneti dol spre dnje stranice.
Ohišje na skrajni desni.
Lp
- zavarovalo slike: OwcA ()
bmandelj ::
snemi dol stranice potem pa poglej na sprednjo steno z zadnje strani tam bi moral videti 4-6 vijakov ki jih poberes ven in snames stranico.
ce pa stranic ne mores odpreti (ce ni zadaj vijakov), pol pa z roko primi za spodnji del stranice, verjetno ima spodaj eno luknjo, poglej se ce ima slucajno kaj za stisnit noter, potem pa potegni dol prvo stran (samo me ravno z vso silo)
LP Brane
ce pa stranic ne mores odpreti (ce ni zadaj vijakov), pol pa z roko primi za spodnji del stranice, verjetno ima spodaj eno luknjo, poglej se ce ima slucajno kaj za stisnit noter, potem pa potegni dol prvo stran (samo me ravno z vso silo)
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2007 (1314) | Duhec |
» | Rabim Compaq desktopa razstavitiOddelek: Strojna oprema | 1348 (1119) | klemen22 |
» | Kako pritrditi plex steklo na ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2023 (1742) | DimmniBurek |
» | Pomoč in nasveti z modomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1298 (1125) | timj010 |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1943 (1408) | Boeing |