Forum » Strojna oprema » EMMC ali SSD
EMMC ali SSD
Joe123 ::
Mene zanima razlike med omenjenim?
Gledam tablične oz prenosne računalnike pa me zanima kaj je boljše vzet?
Gledam tablične oz prenosne računalnike pa me zanima kaj je boljše vzet?
nikolahodin ::
Emmc je vedno prilotan na matično ploščo. Tukaj moraš obvezno imeti zunanji hdd. Ssd lahko menjaš kadarkoli.
igorpec ::
hojnikb ::
Jap, čisto odvisno katerga maš. Kakšni samsungi so ubistvo kr spodobno hitri. Pa tudi kakšen od hynixa (recimo v iphone) je presneto hiter za emmc.
#brezpodpisa
mojster_joni ::
ok, za razliko od spodobnega ssdja je obupno počasen
bolje?
prove me wrong in najdi emmc gre na 1000/1000
bolje?
prove me wrong in najdi emmc gre na 1000/1000
če bi vsaj malo razumel delovanje pomnilnikov, bi vedel da je sekvečna hitrost praktično ničnega pomena
#brezpodpisa
Brez skrbi tudi random majhna branja/pisanja ima nvme ssd noro hitrejša. Samo je podatke za sekvenčno branje kačje dobit + več ljudem so jasni + čisto neuporbni pa tudi niso... če hočem presnet 1 TB velik 4k film me zanima direkt sekvenčna hitrost.
1tb film boš težko spravo na 128-256G velik emmc :)
In ja, stvar gre že proti temu, da gainov v real world uporabi ni, kjub temu da hitrosti rastejo. Tko da je kakšen UFS 2.0/2.1 preko glave za povprečen telefon ali laptop
In ja, stvar gre že proti temu, da gainov v real world uporabi ni, kjub temu da hitrosti rastejo. Tko da je kakšen UFS 2.0/2.1 preko glave za povprečen telefon ali laptop
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
telefon... govorim od 10" deščicah, tam pa že gre not ssd (ok ne 4tb nvme) in 16 gb rama
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponastavitev Android sistemaOddelek: Mobilne tehnologije | 6549 (1149) | Kitajc01 |
» | Lenovo ideapad 100s bitlockerOddelek: Operacijski sistemi | 759 (504) | bobi004 |
» | eMMC čipOddelek: Strojna oprema | 2154 (1823) | poweroff |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Kaj kupiti | 5041 (3987) | jest10 |
» | Ideos X5 - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 672 (526) | Gates |