Forum » Pomoč in nasveti » Ideos X5 - problem
Ideos X5 - problem
Gates ::
Lp, imam telefon Ideos X5. Na spletu sem zasledil različico Unofficial Cyanogenmod 11.0 [4.4.2]. Sledil sem navodilom. ROM sem namestil iz firbca. Zdaj pa bi rad namestil Stock ROM 2.3. Problem je ta, da se telefon ne zažene. Vklopi se, vendar se reboot-a pri logu Huawei. Med samim procesom nalaganja custom ROM-a je recovery spremenil velikosti map /system, /data in /emmc. Je kakšna možnost, da popravim škodo? Hvala.
s6c-gEL ::
Ugasni telefon, tole skopiraj na sd kartico (rtfm), nato pritisni vol + - ter power on.
za u8800:
http://consumer.huawei.com/en/support/d...
Za u8800 pro je drug fw !
za u8800:
http://consumer.huawei.com/en/support/d...
Za u8800 pro je drug fw !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Ravno to je problem. Če namestim 2.2. Froyo potem dela normalno. Če pa namestim katero koli verzijo 2.3 po tem ne dela.
Hvala za odgovor. Sledil sem navodilom, ampak telefon še vedno ne dela. Verzija 2.2 dela brez problema. Namestim lahko 2.3, ki se tudi zažene. Problem se pojavi pri ponovnem zagonu telefona, saj se znova in znova zaganja.
severjug ::
Po spominu ko sem imel še HTC Desire je lahko težava v načinu rootanja aparata.Pride novejša oz. izboljšana verzija roota ven in je lahko tu težava.Težava je lahko tudi v starejši verziji recovery-ja.Probaj z najnovejšo.In pa na koncu še možnost težave z zastarelim kernelom oz. radiem.
lp
lp
lonewolf_ ::
Nekaj malega je šlo vmes narobe, imenuje se bootloop. Pogooglaj kako se odpravi. Jaz sem si celo softbrickal telefon ampak mi je uspelo popravit s pomočjo računalnika, Odin-a ter močne volje
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Hvala za pomoč; problem sem odpravil. Namestil sem eno izmed verzij 2.3, ki še ima odklenjen bootloader. Po tem je z nameščanjem parih stvari le uspelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 336483 (82993) | 21kiss |
» | Huawei IDEOS X5 U8800Oddelek: Mobilne tehnologije | 3456 (2796) | errhec |
» | Huawei Ideos X5 2.3 - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2698 (2133) | 6151 |
» | Galaxy spica 5700 zadnji android?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1084 (745) | Veron |
» | Telefon Huawei U8800 IDEOS X5Oddelek: Pomoč in nasveti | 6904 (5424) | -valvoline- |