» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
901 / 976
»»

Mato989 ::

Mi lahko kdo pokaze lje sem napisal da je pri 60 bil kraja ker je tako poceni... Tisti dan ko je nabilo do 60 sem jaz bil v toplicah in chillal...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Se spomnim tistega dne. Verjetno top dan v kripto historyu.:D
Mato chiliral v toplicah. Portfolio je šel vsem precej gor. ni da ni

PrihajaNodi ::

Vazelin ti še držiš ICN? Za koliko si ga imel? Oziroma koliko si dal vanj?

h1427096 ::

Mato989 je izjavil:

Mi lahko kdo pokaze lje sem napisal da je pri 60 bil kraja ker je tako poceni... Tisti dan ko je nabilo do 60 sem jaz bil v toplicah in chillal...

Jasno! Glede na to, a si nabil nekaj 100 postov dnevno sem verjetno marsikatero češnjico spustil, a še tako ne vem če gre tole v en post:

Mato989 je izjavil:

chavlji je izjavil:

NEBL ima marketcap ima že skoraj 0.5 milijarde. Do kod lahko sploh še pride? x2? Razmišljam, da bi ga en del v kaj pretopil... sej sem ful optimističen, samo ta cena je hype.

Ne ne, zdaj dobiva dejanski value... ne hype. verjemi dan "nikol" več ne bo 2,5€ kot decembra... takrat je bil heavily undervalued. NEBL je korak za NEOtom... z 10x manjšim capom... kaj meniš?

Pomoje je potencial na okol 2 milijarde letos :)

Mato989 je izjavil:

Rok Woot je izjavil:

Jaz sem tudi kupil 8000 rpx-ov včeraj, hvala Mato. Bom pustil vsaj do 15-ga. Neblio je pa že tako visoko, da se mi malo upira. Kaj pa KCS Mato, misliš, da je še dober nakup? Oz pri kateri ceni bi nastavil buy? :)

Na temu EOT toknu sem zaslužil že 1k (vložil 200 USD), pa še vedno imam 12k EOT toknov. Sem malo prodajal in kupoval naenkrat. Team zgleda aktiven, vprašanje pa če bo kaj iz tega.

Me veseli da je uspelo, na še mnoge take :) NEBLIO se ti zdi visoko ja, ampak market cap je 500mil... njegova letošnja realnost je med 1-2bil market capa... vse pod 40$ menim da je dober nakup... do 45$ pogojno dober.

KCS menim da ja, ker ga pritiskajo navzdol nalašč da weak handi zmečejo stran delnice... in nekateri pokupijo :) Jaz bi holdal... bil je super nakup danes po 12€.... zdaj je OK :) Če držiš vsaj 3 mesece.

za EO pa čestitke

Mato989 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

še dobr da sm učer vs NEBL prodal, drgač dons nebi tko pumpal :) no ja 30% sm vseen vn potegnu

Zakaj prodajat 13mil supply coin... HODL celo leto :) Jaz računam(optimistični scenarij) da prodam NEBLe okol novembra po 200EUR/komad.

Mato989 je izjavil:

Ok lep run NEBLa da je pokazal spet kaj vse je mogoče v prihodnosti... torej 60USD easy... zdaj pa da se umiri, in spet akumulacija ene par dni :) oz. počasi bo announcement v 24urah... če bo res dober, ker Eddy developer nikol ne hypa, bi znalo it še gor ene 50%...

Mato989 je izjavil:

Eh ma kaki... NEBL bo 2bil market cap do konc leta... x4 še je v igri po teh cenah.

Lepo umirjeno. x10 pa verjamem da ni več kr tako dosegljivo ja.

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Neblio je bil res x10 šansa. Se spomnim capa okrog 80 mio:D

Jaz se ga spomnim okrog 30mil :)

slotechar je izjavil:

Ja neblio vsa cast

na 1 bil imogre... pol bo pa mal retracement... problem je da še orenk je težko dumpat, ker je samo 13 mil kovancev in folk staka in hodla... :)

Mato989 je izjavil:

GaS je izjavil:

Dacarje na stran; jaz sem se tekom dneva ustrasil za DBC (rookie mistake) in potegnil ven, prakticno brez dobicka. Kaksnen predlog za cez noc, ce se pridruzim kolegu, ki diha eter?

edit: ima kdo v UTK?

Pa zakaj weak handate? :) Ni mi jasno... vi pi NEBLe prodali že 4x ko so padli za 5-14$... res mi ni jasno.

Jaz imam v UTK... ene 50€... že "pamtiveka" :P

Mato989 je izjavil:

krefi je izjavil:

za neblo se pricakuje da bo zrastu nad 60$ ?

Valda, prej ali slej bo tam okol 100$... tam se bo pa orenk upočasnilo.

Mato989 je izjavil:

binez je izjavil:

Glede na total suppy NEBL coinov bi znalo it tole še zelo gor skozi leto. Kaj mislite? Sam sem zamudil prvi vlak, ampak vstopim če malo dipne. Smiselno?

Ja valda, supply je mizeren... torej, povpraševanje ponudba... NEBL lahko preseže NEO... zaradi supplya...

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

jaz sem jih kar nekaj pretvoril v DBC :/

mal me mika dokup NEBL.??

NEBL je na supportu... tak da imo zdaj se splača. razen če nardi btc bull na 20k :)

Mato989 je izjavil:

krefi je izjavil:

kaj ste storili glede nebl ste sli vn al holdate?

HODL... NEBL bo 80$ prej ali slej... verjetno do konca Q1

Mato989 je izjavil:

Lohka bi spet mal čez 40 USD pokuku ;)

Naslednji run gor bo dosti več kot malo čez 40USD...

Mato989 je izjavil:

_ally_ je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Divergence navzgor pri XRPju :O stay tuned!

NEBL možn breakout od triangle formationa...

woo-hoo, fingers crossed 8-)

Tole gledam na NEBLU spodaj je crossover v pozitivo!

Mato989 je izjavil:

jizzer je izjavil:

Jaz morem bit res majster da v zadnjem tednu, 2 coina kupim na vrhu ;(( prvega sem raje prodal, NEBL pa vi strokovnjaki menite, da še bo šel gor, al naj raje vseeno prodam?:D

Seveda NEBL gre na 1bil+ market capa, če ne prej ko bodo končani Dappsi suite... to bo pa predvideno v februarju... lahko pa nas presenetijo do zdaj so bli ahead of roadmap!

p.s. Lahko še kakšno o RPXu za 10$?

jype ::

branimirII je izjavil:

Jype, a imas ti izpit za kolo?

jype je izjavil:

branimirII je izjavil:

Katera osnovna šola ti ga je dala?

lamborđini ::

Gospodin drži 8000 BTC, vi ga hecate z biciklom. When lambo? Mato prognozira, da bo novembra NEBL 200 EUR, MC do konca leta pa 2 miliarde. Kakšna pumpa, brate.

lamborđini je izjavil:

When lambo?
Kaj pa naj počnem z njim?

PrihajaNodi je izjavil:

Katera osnovna šola ti ga je dala?
Tista, ki je napisana pod črnim flekom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Daj jype. Kupi Lambota, mi ga bomo vozili namesto tebe. Vsi ki imamo 100+ postov v tej temi:D

Res bi lahko kupil lambota da greva lahko midva z Vazelinom v Horjul.

Zakaj pa ne greste s kolesom? Strava pravi, da je pot iz Ljubljane preko Podutika v Horjul še vedno izjemno popularna za kolesarjenje.

Lambo je preveč energetsko neučinkovit, da bi se mi zdel pameten nakup.

Mene pa Vazelina križ boli, lambo ma pa fajn zice za take podvige.

Križ se utrdi tako, da se športa, ne pa tako, da se leži v potratni mašini.

Ampak lambo ma fest zice tak da ublazi bolecino, res bi blo fajn da greva skupaj na en izlet z lambotom, ce nama ze penzija ni ratala. Od 8000bitcoinih - 1 lambo si ne bos od ust trgal!

gustek_si ::

Zakaj prodajat 13mil supply coin... HODL celo leto :) Jaz računam(optimistični scenarij) da prodam NEBLe okol novembra po 200EUR/komad.

Ta je pa dobra. November je tu, mogoče NEBL potegne do 2EUR/komad, do 200EUR/komad pa bolj težko.

h1427096 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Jasno! Glede na to, a si nabil nekaj 100 postov dnevno sem verjetno marsikatero češnjico spustil, a še tako ne vem če gre tole v en post:

Mato989 je izjavil:

chavlji je izjavil:

NEBL ima marketcap ima že skoraj 0.5 milijarde. Do kod lahko sploh še pride? x2? Razmišljam, da bi ga en del v kaj pretopil... sej sem ful optimističen, samo ta cena je hype.

Ne ne, zdaj dobiva dejanski value... ne hype. verjemi dan "nikol" več ne bo 2,5€ kot decembra... takrat je bil heavily undervalued. NEBL je korak za NEOtom... z 10x manjšim capom... kaj meniš?

Mato989 je izjavil:

Rok Woot je izjavil:

Jaz sem tudi kupil 8000 rpx-ov včeraj, hvala Mato. Bom pustil vsaj do 15-ga. Neblio je pa že tako visoko, da se mi malo upira. Kaj pa KCS Mato, misliš, da je še dober nakup? Oz pri kateri ceni bi nastavil buy? :)

Na temu EOT toknu sem zaslužil že 1k (vložil 200 USD), pa še vedno imam 12k EOT toknov. Sem malo prodajal in kupoval naenkrat. Team zgleda aktiven, vprašanje pa če bo kaj iz tega.

Me veseli da je uspelo, na še mnoge take :) NEBLIO se ti zdi visoko ja, ampak market cap je 500mil... njegova letošnja realnost je med 1-2bil market capa... vse pod 40$ menim da je dober nakup... do 45$ pogojno dober.

KCS menim da ja, ker ga pritiskajo navzdol nalašč da weak handi zmečejo stran delnice... in nekateri pokupijo :) Jaz bi holdal... bil je super nakup danes po 12€.... zdaj je OK :) Če držiš vsaj 3 mesece.

za EO pa čestitke

Mato989 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

še dobr da sm učer vs NEBL prodal, drgač dons nebi tko pumpal :) no ja 30% sm vseen vn potegnu

Mato989 je izjavil:

Ok lep run NEBLa da je pokazal spet kaj vse je mogoče v prihodnosti... torej 60USD easy... zdaj pa da se umiri, in spet akumulacija ene par dni :) oz. počasi bo announcement v 24urah... če bo res dober, ker Eddy developer nikol ne hypa, bi znalo it še gor ene 50%...

Mato989 je izjavil:

Eh ma kaki... NEBL bo 2bil market cap do konc leta... x4 še je v igri po teh cenah.

Lepo umirjeno. x10 pa verjamem da ni več kr tako dosegljivo ja.

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Neblio je bil res x10 šansa. Se spomnim capa okrog 80 mio:D

Jaz se ga spomnim okrog 30mil :)

slotechar je izjavil:

Ja neblio vsa cast

na 1 bil imogre... pol bo pa mal retracement... problem je da še orenk je težko dumpat, ker je samo 13 mil kovancev in folk staka in hodla... :)

Mato989 je izjavil:

GaS je izjavil:

Dacarje na stran; jaz sem se tekom dneva ustrasil za DBC (rookie mistake) in potegnil ven, prakticno brez dobicka. Kaksnen predlog za cez noc, ce se pridruzim kolegu, ki diha eter?

edit: ima kdo v UTK?

Pa zakaj weak handate? :) Ni mi jasno... vi pi NEBLe prodali že 4x ko so padli za 5-14$... res mi ni jasno.

Jaz imam v UTK... ene 50€... že "pamtiveka" :P

Mato989 je izjavil:

krefi je izjavil:

za neblo se pricakuje da bo zrastu nad 60$ ?

Valda, prej ali slej bo tam okol 100$... tam se bo pa orenk upočasnilo.

Mato989 je izjavil:

binez je izjavil:

Glede na total suppy NEBL coinov bi znalo it tole še zelo gor skozi leto. Kaj mislite? Sam sem zamudil prvi vlak, ampak vstopim če malo dipne. Smiselno?

Ja valda, supply je mizeren... torej, povpraševanje ponudba... NEBL lahko preseže NEO... zaradi supplya...

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

jaz sem jih kar nekaj pretvoril v DBC :/

mal me mika dokup NEBL.??

NEBL je na supportu... tak da imo zdaj se splača. razen če nardi btc bull na 20k :)

Mato989 je izjavil:

krefi je izjavil:

kaj ste storili glede nebl ste sli vn al holdate?

HODL... NEBL bo 80$ prej ali slej... verjetno do konca Q1

Mato989 je izjavil:

Lohka bi spet mal čez 40 USD pokuku ;)

Naslednji run gor bo dosti več kot malo čez 40USD...

Mato989 je izjavil:

_ally_ je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Divergence navzgor pri XRPju :O stay tuned!

NEBL možn breakout od triangle formationa...

woo-hoo, fingers crossed 8-)

Tole gledam na NEBLU spodaj je crossover v pozitivo!

Mato989 je izjavil:

jizzer je izjavil:

Jaz morem bit res majster da v zadnjem tednu, 2 coina kupim na vrhu ;(( prvega sem raje prodal, NEBL pa vi strokovnjaki menite, da še bo šel gor, al naj raje vseeno prodam?:D

Seveda NEBL gre na 1bil+ market capa, če ne prej ko bodo končani Dappsi suite... to bo pa predvideno v februarju... lahko pa nas presenetijo do zdaj so bli ahead of roadmap!

p.s. Lahko še kakšno o RPXu za 10$?

In kje sem napisal da je pri 60$ "kraja" ne najdem med citati... drugače pa vse napisano drži pri 800 milijardnem capu je bilo to za pričakovati =) Tako da nothing to see there.

branimirII ::

jype je izjavil:

branimirII je izjavil:

jure, za bozjo voljo...zakaj si sel zatemnjevat ime pa priimek. Sej vsi vemo kako ti je ime. Kaj skrivas? Ajd, ne recem ce bi najdu kolesarski izpit od nekoga drugega in zatemnil ime, da zgleda kot da je tvoj. Ampak da svoj izpit in ime zatemnis mi pa ni jasn.

Ok, da bi zatemnil mentorjevo ime bi bilo logicno...

Brivec ::

ne hype. verjemi dan "nikol" več ne bo 2,5EUR kot decembra... takrat je bil heavily undervalued. NEBL je korak za NEOtom... z 10x manjšim capom... kaj meniš?

:D
NEBL market cap 21.10.2018 = $30,658,505 USD
2 milijardi / 30 milijon = Mato faktor

NEBLIO se ti zdi visoko ja, ampak market cap je 500mil... njegova letošnja realnost je med 1-2bil market capa... vse pod 40$ menim da je dober nakup... do 45$ pogojno dober.

Kako se reče pri 2 USD?

Luzerji ste! Imeli ste NEBL NA 60 USD in niste stisnili SELL

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Brivec ()

Dej brivec, kdo te šiša. Ti nisi spljoh kupil nic in nisi niti na 400% plusa od lanskega leta.

sumixam666 ::

Kok ste eni brihtni pa zdaj tle pamet solite , kako bi vi prodali NEBL pri 60 usd pa BTC pri 19000 USD ... ko bi se sami znašli v taki situaciji bi NEB prodali že pri 5 USD ... Meni so govorili ko je bil btc 3000 EVR prodaj to je to .... Najlažji je tle pametovat sami pa niste niti evra vložili v cripto sam vam je bed pa se zdaj tle favlirate ... SPIZDITE Z ODRA :)

Imas prav. Ampak a lahko raj nardis nov account. Magar sumixam665 ali kaj podobnega. Samo ne 3 sestice, ker ne prinasa srece. Zjebal si nam celo leto, da vsaj konec leta zadihamo kot je treba.

Brivec ::

Zagotovo ne bi čakal da NEBL pade iz 60 na 2.

Verjetno ste ze vsi slisali za fibonacci. Koliko od vas ve, da je to pravzaprav sveta geometrija? Vcasih so jo poznali so jo le pouceni, skrite zdruzbe itd. Po tem vzorcu je zgrajeno vesolje, galaksije, narava, dnk, clovesko telo in ziva bitja. Da Vinci je to vedel in uporabljal pri svojih umetninah. Vecje skrivnosti pa sifriral in skril zanamcem v davincijevo sifro.

Zgodovina sprememb…

Jacksmav ::

Kaka beda je ratala tle...vsak je lahko prodal...če pa ni je to njegova stvar...in vsak je vložil v tisto kar je hotel po svoji volji kolikor pač si je upal....tle je samo špekuliranje....nobeden ne stoji za tem ali bo šlo gor ali dol....vprašte aquafrenda kaj pravi jasnovidka... 50:50 pol pa vedi....
Nehajte se je... pa raj kako pametno rečte ne pa se optoževat...prodajte vse, če nimate jajc in pozabte na kripto... :)

louser ::

branimirII je izjavil:

Verjetno ste ze vsi slisali za fibonacci. Koliko od vas ve, da je to pravzaprav sveta geometrija? Vcasih so jo poznali so jo le pouceni, skrite zdruzbe itd. Po tem vzorcu je zgrajeno vesolje, galaksije, narava, dnk, clovesko telo in ziva bitja. Da Vinci je to vedel in uporabljal pri svojih umetninah. Vecje skrivnosti pa sifriral in skril zanamcem v davincijevo sifro.

Ne ni in davincijeva šifra je fake as fuck.

Fejk je knjiga in zgodba o sifri. Pa film o tem. Fibonaci pa ni fejk. Saj je vse zgrajeno na podlagi fibonacija. Izmeri se pa bos videl.

A ves zakaj je zgodba o sifri fejk. Zato, da bi taksni kot ti rekli, da je fejk as fuck in ne bi raziskovali globlje.

Zgodovina sprememb…

korenje3 :: danes, 22:48:08citiraj
predlagaj izbris
#
bora bora, maldivi, sejšeli. osebno priporočam sejšele.

evo to je to

amacar ::

Tak je to, če dobro prodaš nakupljene tepihe.

amacar je izjavil:

Tak je to, če dobro prodaš nakupljene tepihe.

sejšeli so mu personal fav a tam po Iranu ga je skrbela cestnina:))

PrihajaNodi je izjavil:

Od 8000bitcoinih - 1 lambo si ne bos od ust trgal!
Na ZS imam cel kup ljudi, ki iščejo sredstva za vračilo kreditov, za obnovit zamakajoče strehe, ali bi zgolj nekaj malega vbogajme, ti bi pa ne preveč skromno imel najbolj neuporabno reč od vseh? Bojim se, da ne bo šlo. Preden bom trolom s slo-techa privoščil lambota, bom zagotovo pomagal tistim, ki pomoč dejansko potrebujejo.

S kolesi pa lahko gremo brez težav, če vas ni strah mraza, ker kmalu pridem v Ljubljano.

Sem prosil boga ce mi lahko prinese samo se en velik dobitek pa se bom potem res izboljsal in postal boljsi clovek. Samo se en velik dobitek na kriptu, loto, stave, bilo kaj. Pa mi je rekel naj se raje obrnem na hudiča. Ker ima on te igre na sreco in kockanje čez.

Zgodovina sprememb…

jype legenda, ko dosežeš 1 mio odgovorov boš dobil Borštnikov prstan, majkemi.

Zgodovina sprememb…

A na slo-techu? Niti sto jurjev še nimam!

Bom pojačal.

Nevem kaj čakaš. Časa je dosti, volje tudi... :D

1 bitcoin
2 bitcoina
3 bitcoini
4 bitcoini
5 bitcoinov
6 bitcoinov
7 bitcoinov
8 bitcoinov
9 bitcoinov
10 bitcoiniv
11 bitcoinov
.
.
.

Se še kdaj ponovi kaj drugega kot *oinov?

101 bitcoin.

Plural-Forms: nplurals=4; plural=n%100==1 ? 0 : n%100==2 ? 1 : n%100==3 || n%100==4 ? 2 : 3;

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

sivistol ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Od 8000bitcoinih - 1 lambo si ne bos od ust trgal!
Na ZS imam cel kup ljudi, ki iščejo sredstva za vračilo kreditov, za obnovit zamakajoče strehe, ali bi zgolj nekaj malega vbogajme, ti bi pa ne preveč skromno imel najbolj neuporabno reč od vseh? Bojim se, da ne bo šlo. Preden bom trolom s slo-techa privoščil lambota, bom zagotovo pomagal tistim, ki pomoč dejansko potrebujejo.

S kolesi pa lahko gremo brez težav, če vas ni strah mraza, ker kmalu pridem v Ljubljano.

jype , kaj če nam vsem čaštiš 10btc vsakemu, mogoč pa lahk nardimo zdele ko bo altsezona, mogoč dobiš povrjeno, nek kapital, hahahahah sam lambo se lepo sliš v sloveniji, tak za vikend vožnjo

sivistol je izjavil:

lambo se lepo sliš v sloveniji, tak za vikend vožnjo
Svašta, kakšne cilje imate nekateri.

A ne bi raje poiskali koga, ki nujno potrebuje sredstva za preživetje družine in mu jih zagotovili? Pa še lambota ne bo treba na servis vozit, win-win!

Looooooka ::

Ne bi. Ker potem smo obupali nad socialno drzavo. Ne hvala.

P.S. sala ampak zal je to ze resen problem Slovenije. Baje, da ze mecemo stran milijon evrov za migrante, ki jih se sploh ni tukaj. Vec kot ocitno drzava racuna na to, da bomo drug drugemu pomagali s prostovoljnimi prispevki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Looooooka je izjavil:

Ne bi. Ker potem smo obupali nad socialno drzavo. Ne hvala.
Socialna država? V Sloveniji? Ne se hecat, no.

Tocno tak Jure, tisti, ki potrebujejo pomoc imajo drzavne institucije, ki jim lahko pomagajo.

Brivec je izjavil:

Zagotovo ne bi čakal da NEBL pade iz 60 na 2.

Torej pokaži kako si ga prodal ali pa karkoli in nardil 200k profita v cryptu.... Ajmo

Brivec je v penziji?

Slocrypto ::

ORME nabavte! TO je rešitev, za vas paciente :)

btw

Brivec:
Čas prve prijave 15.10.2018 22:07:37

Vse pove o tem trollu =)

neverlucky ::

Perci, a si kaj placan za brisanje profdoktorja in njegovih postov?

neverlucky je izjavil:

Perci, a si kaj placan za brisanje profdoktorja in njegovih postov?

Če bi bil, bi moral fasat odpoved že januarja, za slabo delo!

Kje pa je Aquafriend in vedezevalka? Prav tako nam Valvoline ni nič sporočil kaj lopovi delaj s lopovtethrom.

louser ::

No, ja. V bistvu to temo držimo odklenjeni zgolj dobrovoljen moderatorji in drugi plebsi, ki nimamo modre ikonce, a imamo vseeno možnost zakleniti ta plebfest.
««
901 / 976
»»