» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
830 / 976
»»

lamborđini ::

Šort

profdoktor ::

NEBL pod 0.80$! Kako je to mogoče? Kje so tisti časi ko smo kupovali NEBL po 60$ in upali da gre x10 na 600$?

lamborđini ::

Pa otišao je NEBL x10, čak i više (x15) ... ali dole.

ubc18 ::

NKN bi znal biti zanimiv.....

ubc18 ::

lepo FUD-ajo sedaj ko btc pada ....https://news.bitcoin.com/japan-penalize...

Baja ::

you could imagine crypto replacing the U.S. dollar

https://twitter.com/crypto/status/10047...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

Vazelin ::

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Jaz drug teden malce nakupujem.
200 eur cardano
200 eur icon
300 eur neblov, nekaj bankere

Kaj pravite? Če gre na prejšnje ATHje bo tole slasten zaslužekj.

A to boš dav regres notr?

Da, all in regres:D Čutim na vodi da bo to x10 v do naslednjega regresa

Tilen ::

A je tukaj slučajno že kdo, ki ni več v plusu?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Boljše vprašanje je če je kdo sploh še v plusu:))

Sopomenka ::

Brezveze, pozitivna nula ... vzel use ven, toliko ur kot sm zabil ...:'(

Baja ::

Vazelin je izjavil:

Boljše vprašanje je če je kdo sploh še v plusu:))

ocenjeno cez palec, x50

neverlucky ::

Tilen je izjavil:

Seveda da ne :) Bo moral it bitcoin pa recimo še enkrat /10, da se bom recimo prišel malo pod 0.

Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:

Tilen je izjavil:

Seveda da ne :) Bo moral it bitcoin pa recimo še enkrat /10, da se bom recimo prišel malo pod 0.

good troll is good

PersonaRuda ::

Sedaj sem že tudi jaz v minusu in se ne sekiram in bom še dalje Holdal, čeprav sem bil kar nekaj časa v nekajkrat plusu in v zadnjem mesecu na pozitivni nuli, pa sem v zadnjih 10 dnevih skreširal v minus. Ampak tak kot gre gor in potem dol, bo tudi enkrat šlo spet fajn gor. Brez panike samo.

Mato989 ::

Jaz da sem pod 0 mora it tak da bom za vsak Nebl dolžan tam cca. 4€ =) Torej ko bo NEBL -4€ sem v minusu :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

valda nismo šli v to da bomo tolkli pozitivno nulo kajne?;)

Fantje, takrat ko bodo drugi obupali morate vi hodlati! Delate morate v nasprotju z marketom. Go bo 2017 gospodinjam dojadilo in bodo quitale morate vi dokupovati. Čez nekaj let pa samo moon again.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Danes kešoutal vse. Okoli 80% čistega minusa naredil na kriptu. Grem delat naprej en večji projekt. Ajde, kriptomilijonarji. Srečno!

Ste se vsi premaknili na "večje projekte" in "podjetniške podvige" po kripto failu kaj?:)) Delat bo treba fantje, ne pa imaginarnega tiča namakat v sumljive luknje.

Penzija counter: 0

Zgodovina sprememb…

Kapitulacija, jap. Ni novih ljudi v piramido, medtem pa vsak dan prihajajo novi revolucionarni kakeckojni. To ne pomeni nič dobrega na dolgi rok. :(

Mato989 ::

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti...

Jebeš ICOte tako se zbira keš
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

ftzj ::

r00k ::

Pri takih razprodajah kot so, katere kovance boste dokupili?

neverlucky ::

Ne se prevec zaganjat. Bo cez nekaj tednov se 10% ceneje :D

popaj55 ::

Sosed je zadeu jackpot 5+1,evo priskrbljen za celo zivljenje,kaj pa mi!!

IL_DIAVOLO ::

Trolli so se le pobrali iz teme.

popaj55 je izjavil:

Jaz pričakujem, da bom imel vsaj taki znesek v roku 5 let na računu od kripta. Oz. takrat ko bo cmc 4000b. Vsi pa nebodo mogli obogatet, to je dejstvo. Sploh taki, ki jih minus tako sprovocira, da začnejo prodajat, magari bodo zato v minusu.

Če si zadaš nek cilj, je boljše vse izgubiti na koncu ( ampak vztrajaš do konca, to je poanta tega ), kot pa na polovici poti odnehati in prodati. Tako, da jaz raje izgubim vse in se sprijaznim s to izgubo ali pa postanem milijonar. Zato sem se odločil, da bom čakal na cmc 4000b, do takrat pa se nebom sekiral s temi minusi in potencialnimi plusi in koliko bi imel profita, če bi lovil vrhe in kupoval na dnu, ker tega nemislim početi.

Kupil, držal do konca ( cmc 4000b ) in obogatel.

Zgodovina sprememb…

popaj55 ::

PersonaRuda je izjavil:

popaj55 je izjavil:

Jaz pričakujem, da bom imel vsaj taki znesek v roku 5 let na računu od kripta. Oz. takrat ko bo cmc 4000b. Vsi pa nebodo mogli obogatet, to je dejstvo. Sploh taki, ki jih minus tako sprovocira, da začnejo prodajat, magari bodo zato v minusu.

Če si zadaš nek cilj, je boljše vse izgubiti na koncu ( ampak vztrajaš do konca, to je poanta tega ), kot pa na polovici poti odnehati in prodati. Tako, da jaz raje izgubim vse in se sprijaznim s to izgubo ali pa postanem milijonar. Zato sem se odločil, da bom čakal na cmc 4000b, do takrat pa se nebom sekiral s temi minusi in potencialnimi plusi in koliko bi imel profita, če bi lovil vrhe in kupoval na dnu, ker tega nemislim početi.

Kupil, držal do konca ( cmc 4000b ) in obogatel.

He,he,he,to bo pa tezga oz. po moje nedosegljivo!!

Sem vedel da bi moral cashoutat tisti dan, ko sem se sprehajal po BTC in tako nič hudega sluteč zavijem v en kafič v trgovini. Pa potem za sosednjo mizo prisedeta dva prodajalca in še nekdo. Potem pa se začne. Vsi privlečejo svoje smart phone na mizo, jih odklenejo in že pregledujejo CMC (ali kakšno sorodno stran). In potem precej plehka debata o stellarju, ripplu kako je kul, da nima veze če je centralizirano, važno da se da narest x-kratnik. Tisti ta tretji je tam na licu mesta ob kavi nabavil nek shitcoin za cca par stotakov. Potem se od slednjega sliši: evo to bo čez mesec dni x5.

To je bilo v prvi polovici januarja. Hence zadnji čas za cashout;)

Kr neki. A niso shitcoini doziveli najvecjo rast februarja?

Nop
Januar 2018 je bil tisti čas, ko je bil cashout zelo smiseln.
Sedaj bo potrebno nekaj let.

Zgodovina sprememb…

Od polovice januarja do februarja so shitcoini naredili 2x v dolarjih. V btc pa se vec. Nimas pojma.

Poglej si gibanje market capa v prvi polovici januarja in potem seštej 1 + 1 ;)

meanwhile btc dominance 41%

Zgodovina sprememb…

Kaj me briga za market capa. Poglej si top shitcoine. Bitcoin predstavlja levji delez market capa in je sel dol. Shitcoini so sli gor.

Daj zlistaj ene 3 t.i. top shitcoine lol.

Aha sedaj bo hoper searchal za obsukrnimi shitcoini, ki so šli v februarju gor:))
Never go full retard, hoper :P

Zgodovina sprememb…

Ne v februarju ampak od polovice januarja do februarja.

Icon od 17 jan do 30 jan iz 5.73 do 9.56
Digixdao od 17 jan do 3 feb 157 do 409
Vechain od 17 jan do 28 jan od 3.95 do 9.45 (skor 3x)
Stellar od 17 jan do 28 jan (2x)
Eos od 17 jan do 28 jan iz 9 na 14
neo od 1. jan do 30 jan iz 74 do 162
Ada od 17 jan do 28 jan iz 0.45 do 0.66

niso vsi nasteti

V btc je bilo kar nekaj tudi 5x tako da drugic poslusaj tiste prijatelje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

hamez66 ::

Ja tvoja prvotna trditev je bila, da so največjo rast dosegli februarja. Ampak zdej smo zgleda že obdelal, da si v bistvu mislil januarja. Ja, 13.1. ali 28.1. sta bila dobra datuma za prodajo, vsaj če gledam svoj takratni portfolio.

Vazelin je izjavil:

To je bilo v prvi polovici januarja. Hence zadnji čas za cashout;)

Zadnji cas za cashout je bilo februarja. Drugac si zamudil 2,3 ali celo 5x rast v dveh, treh tednih. Tisti kreteni (po tvoje) so lepo naredili plus.

Zgodovina sprememb…

janig ::

Da ne bo zdaj zadnji cas za cashout :)

Ripple je bil v začetku januarja več kot 3, 28.1. pa samo še 1.2$. Eth je bil 13.1. čez 1400, 28 oz 29 je imel zadnji spike na 1250 in potem padec. Čist odvisno od coina oz od tega, kaj vse si imel v portfoliu.

Kdo pa verjame v ripl? Jaz ne. To niti shitcoin ni. Crna ovca v kriptu.
Kdo se boji crnega moza? Jaz ne!

Zgodovina sprememb…

Vazelin je pisal o kriptozanesenjakih, ki so januarja verjeli v ripple in stellar. Oba sta od sredine januarja padla.

ftzj je izjavil:

Ne
Stellar od 17 jan do 28 jan (2x)

V btc je bilo kar nekaj tudi 5x tako da drugic poslusaj tiste prijatelje.

Januar je bil tudi čas, ko je vedliko ljudi iz BTC prelagalo v shitcoine zaradi pohlepa, ki lahko človeka oslepi;)

5.1. 0,9$ in 28.1. 0,63$

Stellar 2x

17 jan 0.34 dolarckov.
29 januarja 0.63 dolarckov.

https://coinmarketcap.com/currencies/st...

ripl pa ni resno za jemat. Je vse kar je kripto proti

Vazelin je izjavil:

Januar je bil tudi čas, ko je vedliko ljudi iz BTC prelagalo v shitcoine zaradi pohlepa, ki lahko človeka oslepi;)

Vids kako pametno razmisljas. Zato zdaj vse pada ker pohlepa ni vec. Cudezno izginil.

Zgodovina sprememb…

Ja, ampak če si prodal med 3.1. in 8.1., si lahko prodal še dražje, kot med 26. in 29.1., kar je Vazelin tudi rekel. Od 5.1. do 17.1. -60% in potem +100% od 17.1. do 29.1. Evo, tvoji procenti zmagajo.. :)

In kaj sedaj momci? Kakšna bo taktika, boste vlagali mesečno določen del in tako bolj mirno čakali na morebitno novo "moon soon" dobo?

Mi je smešno od kje tak support na 250mlrd market cap-a:)) Že tretjič v zadnjih mesecih smo na tej meji. Dol pa ne pada.

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Ja, ampak če si prodal med 3.1. in 8.1., si lahko prodal še dražje, kot med 26. in 29.1., kar je Vazelin tudi rekel. Od 5.1. do 17.1. -60% in potem +100% od 17.1. do 29.1. Evo, tvoji procenti zmagajo.. :)

Ne ce nisi kupil. Mojstri so se pogovarjal, da bi prvo polovico januarja kupili.

Vazelin je izjavil:

In kaj sedaj momci? Kakšna bo taktika, boste vlagali mesečno določen del in tako bolj mirno čakali na morebitno novo "moon soon" dobo?

Mi je smešno od kje tak support na 250mlrd market cap-a:)) Že tretjič v zadnjih mesecih smo na tej meji. Dol pa ne pada.

Vsi se zavedajo, predvsem velike ribe ( kiti ), da če pade BTC za več kot 70%, bo zavladala panika in lahko res potem pade na 5k, 4k, 3k ( zaradi paničnih prodaj ) in trenutno vse kaže, da tisti, kateri držijo delno niti ali imajo vpliv na kripto, bodo naredili vse, da ne pade BTC pod 70% od ATH. To pomeni, da nesme pasti pod 6k. Jutri je za moje pojme najbolj ključen dan, ker v nedeljo ima kripto ponavadi najnižjo vrednost, včasih pa v ponedeljek. Če v teh dveh dnevih ne pade BTC pod 6k, bo vse teklo normalno naprej. Če pa pade, pa noben neve kaka panika bo in kje se bo ustavil BTC v prostem padu.

Sam sem še vedno mnenja, kot sem bil pred meseci, ko je bil BTC med 8-12k, da bo morebitna najnižja točka BTC 6k in da nižje ne gremo. Sedaj lahko dobim samo potrditev tega ali pa da sem se motil, v kolikor pademo pod to vrednost. BTC je v tem trenutku -69,51% od ATH ( $20.089,00 ). Ni več dosti lufta.

ftzj je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Ne ce nisi kupil. Mojstri so se pogovarjal, da bi prvo polovico januarja kupili.

Ja in Vazelin je ugotovil, da je bil takrat idealni čas za prodajo. Ni se veliko zmotil.

Kje pa vidiš kingsixa? Sej on je celo leto shillal eth in potem prodal po visokih cenah. Eden redkih, ki je holdal, ko je bilo treba, in prodal, ko je bilo treba.

Vazelin je izjavil:

Moram uredit par stvari glede zgodovine trgovanja in poslati Bitstampu, potem sledi cashout na račun in potem menjenje z davčno. Ene 25% bom pa pustil na netu za trejdanje naprej, ampak bom tudi to prijavil, da imam potem mir.

Upam, da se jih bo dalo prepričat, da mi dajo malo nižji davek od največjega možnega :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()
««
830 / 976
»»