» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
829 / 976
»»

neverlucky ::

profdoktor je izjavil:

Kurba NEBL že pod 2$. Pa to nemoreš verjet, no. Kje so tisti časi ko se je po 60$ splačalo vzet NEBL? :))

Danes pa spet iz pravega accja:). NEBL kar hitro pada, tudi mene je tale padec pod 2$ popolnoma šokiral. Če gledam po marketcapu se ene 3 top 100 kovanci dobro držijo. Vedno ko vse strmo pada se pa tether dobro drzi in je vedno tam nekje -0.5% +0.5%. Mogoče je bolje da investiram v tole.

PrihajaNodi ::

ICN je na poletni razprodaji...gremo v akcijo.

ftzj ::

Kaj je to au?

Vazelin ::

Stotaka vsak mesec na en top 20 coin

Mato sram naj te bo, ker si nam zamolcal.

Stotak v kripto danes = 2 tisočaka januarja:D

Ko bodo 2017 hodlerji na zeleni veji bodo junijski 2018 hodlerji x10

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

lamborđini ::

ftzj je izjavil:

Mato sram naj te bo, ker si nam zamolcal.

Šta se buniš ... zar nije lepo shillao NEBL i KCS.

Samo ostanite močni fantje. Pogum!!

PrihajaNodi je izjavil:

Samo ostanite močni fantje. Pogum!!

Nodi: bankera za 0.02 je ok nakup kaj?

Misliš 0.002 ali 0.0002?

Lahka je teb govort ko maš firmo:D

Jah počas pa res bo. Glej ne da se mi več delat, 2k na mesec, še bolje teden mi bo pa polepšalo življenje. Tiste stroške za serverje in domene bomo pa že pokrili. Pa tud te grafe se mi ne da več buljit.

Zgodovina sprememb…

Mislim da bodo vsi coini ki niso med elite alti vanished.
Nebl, kcs, graft, utrust, bankera rip

tommorrow ::

9. člen

(zbiranje in hramba podatkov o prijavljenih uporabnikih in obiskovalcih)

Slo-Tech zbira in hrani naslednje podatke o prijavljenem uporabniku:vsa uporabniška imena (vzdevki);naslov elektronske pošte;namesto podatka iz prejšnje alineje, na njegovo zahtevo rezultat enosmerne zgoščevalne funkcije (hash), ko bo ta funkcionalnost na voljo;podatke, ki jih uporabnik posreduje v svoj profil;podatke o datumu in času registracije in zadnje prijave.Slo-Tech za uporabnike, ki uporabljajo storitev prijave s pomočjo tretjih oseb (Google, Facebook, Yahoo), v povezavi z uporabniškim računom na Slo-Techu hrani enolični identifikator, posredovan s strani teh tretjih oseb.Slo-Tech hrani podatke o uporabniku, ki jih ta objavi izven svojega profila.Slo-Tech hrani o prijavljenih uporabnikih podatke o ogledih tem za zagotavljanje delovanja funkcionalnosti označevanja prebrane vsebine: oznaka teme, enolična oznaka uporabnika, čas ogleda.Slo-Tech ločeno od vseh ostalih podatkov zbira naslednje podatke o prometu na strežniku: IP naslov, različica brskalnika (user agent), čas, naslov obiskane strani (URL), stran s katere je obiskovalec prišel na obiskano stran (referrer) -- če je ta podatek posredovan;Slo-Tech v zvezi s prijavljenimi uporabniki zbira podatke o njihovih predlogih za sankcije iz 4., 6. in 7. točke 24. člena Pravil.Slo-Tech v zvezi s prijavljenimi uporabniki zbira podatke iz 1., 2., 3 in 9. točke 24. člena Pravil.Slo-Tech v zvezi z obveščanjem o dogodkih, ki ga je prijavljen uporabnik zahteval, zbira podatke o teh zahtevah in podatke o izvedbi (čas in tip -- dogodek obvestila in oznaka objekta, na katerega se obveščanje nanaša, npr. ID teme, oddelka, kategorije novic...) obveščanja.Slo-Tech za vodenje statistike o obiskanosti spletne strani uporablja orodje Piwik.

če je treba, se lahko vse hitro razjasni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tommorrow ()

tommorrow je izjavil:

če je treba, se lahko vse hitro razjasni.

če je treba! ampak ni treba! Zato se ne bo nič razjasnilo. Kaj so že gotovi shitcoini?

Azijci se prebujajo pa hitro cashoutajo.

PrihajaNodi je izjavil:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimo...

Kdaj prideš na obisk?

Nodi, kak beta samec si ti. Tote pocestnice lahko vsak klosar dobi. Par dni fehta za drobiz. Zbere denar in ga ze namoci v isto luknjo kot tvoj korenjak. Pazi na zascito!

ftzj je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kdaj prideš na obisk?

Nodi, kak beta samec si ti. Tote pocestnice lahko vsak klosar dobi. Par dni fehta za drobiz. Zbere denar in ga ze namoci v isto luknjo kot tvoj korenjak. Pazi na zascito!

V Sloveniji takšnih ne boš našel. Beta ali ne, na koncu tako ali tako vse plačaš, razlika v ceni je pa ogromna. In prej ko prideš do takšnega zaključka lažje ti je. Sicer se pa splača:)
Ko pridem na zeleno vejo bom eno leto samo ležal v postelji in gledal strop.

Zgodovina sprememb…

Ti se kar tolazi. Ce si alfa samec potem ne rabis iskat samo med pocestnicami. Kaj si ti boljsi od romunskega klosarja? Drugac romunke mi nikoli niso bile ideal lepote. Je pa res da je ogromna drzava kjer se najde od blondink do gypsy.

Saj ne iščem, je pa preveč truda in energije potrebno vložiti za nekaj kar je for free. Pa saj veš kako pravijo: "if it is for than it means you are the product". Kar se romunske lepote tiče ti težko to ocenjuješ saj nisi nikdar živel tu.
Ta je tud luštna:

Zgodovina sprememb…

janig ::

ftzj je izjavil:

Kaj je to au?

Zgoraj sicer ni tipicna romunka. Ni pa nekaj kar bi dol padel. Ne vem kaj ti sanjas o ljudeh kot produktu. Je vse v redu s tabo?
Ce se hvalis, da ga lahko namocis v isto odprtino kot klosar iz romunije, mi je pateticno. Se bolj smesno mi je, da se ne zavedas kak patetik si s tem.

Tehter narastu za 2%. Blagor vsem ki so investiral v tole, veliko bolje kot -10, 15%.

ftzj je izjavil:

Zgoraj sicer ni tipicna romunka. Ni pa nekaj kar bi dol padel. Ne vem kaj ti sanjas o ljudeh kot produktu. Je vse v redu s tabo?
Ce se hvalis, da ga lahko namocis v isto odprtino kot klosar iz romunije, mi je pateticno. Se bolj smesno mi je, da se ne zavedas kak patetik si s tem.

Ker ti veš kakšna je tipična romunka:))

Glej so samo lastniki in produkti, tako pač je v tem svetu.

profdoktor ::

BTC pod 5600$. Nas mora skrbeti?

profdoktor je izjavil:

BTC pod 5600$. Nas mora skrbeti?

Ne obupat! Ko pride kitajsko novo leto bo šlo vse za 200% gor. Samo moč in trezna glava pomagata!

Da doktor, pocasi gremo v kriticno nizke cene. Sedaj se kupuje!! Nikoli vec ne boa BTCja dobil tako poceni. Kupi sedaj, jeseni prodas na 100k.

neverlucky je izjavil:

Da doktor, pocasi gremo v kriticno nizke cene. Sedaj se kupuje!! Nikoli vec ne boa BTCja dobil tako poceni. Kupi sedaj, jeseni prodas na 100k.

Nikoli več!

Vem ja. Je pa res, da je multinacionalna drzava. Ima dost rusov, nemcev ki so dostkrat svetli. Milijon romov. Romuni pa mesanci med romaniziranimi staroselci in rimljani.

Nodi, ce grem na reddit sem ziher, da se najde 100ine ljudi, ki se zmer lapa te bedarije hahah :D

BTC prebil 6k$!!!

Zgodovina sprememb…

Čokoladko ::

No tole so pa nivoji, kjer se splača nakup skoraj bilokaterega kovanca. Jaz imam na stran danih 10.000 € za trgovanje že ob prejšni skoraj 20.000 investiciji. Videl sem 50k čistega plusa, sedaj pa tolčem 40% minus ha ha :)

A sem bedak? Da sem opustil trgovanje je bila napaka. Vzemanje vsakega profita je dobra stvar. Tudi če je 20% namesto 100% je OK.

A ker sem probaval ta butasti HODL sem si kriv.

HODL je za tiste, ki so kupovali ETH po par dolarjev in Bitcoin pod manj kot 200$.

Kripto je zaenkrat vse skupaj en pump&dump. :) Verjamem vanj, ampak, da se ne trguje je butasto. Kriv sem si pa popolnoma sam.

HODL je za tiste, ki so kupovali ETH po par dolarjev in Bitcoin pod manj kot 200$.

Kako pa veš da ne bo padlo nazaj na to vrednost? Potem bodo kar naenkrat cene kot so sedaj enormno visoke.
Krivulje so si zelo podobne, splohe ne rabiš TA delat.

Samo HODL do kitajskega novega leta!

Zgodovina sprememb…

janig ::

OMG NEBL $3.89

Čokoladko je izjavil:

No tole so pa nivoji, kjer se splača nakup skoraj bilokaterega kovanca. Jaz imam na stran danih 10.000 € za trgovanje že ob prejšni skoraj 20.000 investiciji. Videl sem 50k čistega plusa, sedaj pa tolčem 40% minus ha ha :)

A sem bedak? Da sem opustil trgovanje je bila napaka. Vzemanje vsakega profita je dobra stvar. Tudi če je 20% namesto 100% je OK.

A ker sem probaval ta butasti HODL sem si kriv.

Kripto je zaenkrat vse skupaj en pump&dump. :) Verjamem vanj, ampak, da se ne trguje je butasto. Kriv sem si pa popolnoma sam.

Ti si Aqua?

Čokoladko ::

Nisem voda.

Itak, da lahko pade še. Ravno v tem je čar, da ne vemo. Osebno menim, da kaj prida dosti ne bo.

Ali pač. To so stave.

Drugic prebijamo 6k, bo sedaj tudi odboj?

Ful je odboj res. Vsi gredo all in.

seniorman ::

ftzj je izjavil:

Ful je odboj res. Vsi gredo all in.

Odboj do 6300 in potem dump na 5700?

PersonaRuda ::

ftzj je izjavil:

Kaj je to au?

Zlato je kemični element, ki ima v periodnem sistemu simbol Au (iz Egipčanske besede aurum) in atomsko število 79.

Vedno sem si zelel imeti mesecno rento! Zato sem kupil Neblio!
Nazaj dobil samo za meso pa polento. Pametno Polde pametno.

Kako poljaki vidijo slovence.

Vsaj tiste, ki se veselijo ob bitcoin crashu.
Zavist je slovenski ponos.

Jaz drug teden malce nakupujem.
200 eur cardano
200 eur icon
300 eur neblov, nekaj bankere

Kaj pravite? Če gre na prejšnje ATHje bo tole slasten zaslužekj.

Vazelin je izjavil:

Jaz drug teden malce nakupujem.
200 eur cardano
200 eur icon
300 eur neblov, nekaj bankere

Kaj pravite? Če gre na prejšnje ATHje bo tole slasten zaslužekj.

A to boš dav regres notr?

Mato989 ::

Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

The authorities in EOS just instructed the block producers to censor transactions from 27 accounts with no reasons given.

"the logic and reasoning for this order will be posted at a later date"

Če Satoshi tole bere potem mu je slabo kaj počnejo iz crypta =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

profdoktor ::

Medtem pa NEBL pada ko kamen. Je že pod 1$. Kje so tisti časi ko se je splačalo nakupit NEBL za 60$? 8-)

profdoktor je izjavil:

Medtem pa NEBL pada ko kamen. Je že pod 1$. Kje so tisti časi ko se je splačalo nakupit NEBL za 60$? 8-)

Kje ga lahko kupim za 1$?

ubc18 ::

Jaz tudi, kje za 1 $

Trol se je zbudil =) 2 pa že nasedla... bravo!

ubc18 ::

:)...pusti mu veselje
««
829 / 976
»»