Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

Aquafriend ::
PrihajaNodi je izjavil:
ja sej to je približno tako kot, če nimaš kondoma, ko je treba plačat babi pa rečeš, jbga bil je samo penetracijski test. Ne zavajaj, da ne bo kdo še res kupil to svinjarijo.
Prosim da ne grajas prevec druge. Ker si sam shillal in svetoval bedarije. Lansk let si mi svetoval moj prvi ico - bankera. Se zdej mi je zal da sem te poslusal. Svetujes scam potem pa drugim pridigas da slucajno ne bi kdo kupil svinjarije.

PrihajaNodi ::
Aquafriend je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
ja sej to je približno tako kot, če nimaš kondoma, ko je treba plačat babi pa rečeš, jbga bil je samo penetracijski test. Ne zavajaj, da ne bo kdo še res kupil to svinjarijo.
Prosim da ne grajas prevec druge. Ker si sam shillal in svetoval bedarije. Lansk let si mi svetoval moj prvi ico - bankera. Se zdej mi je zal da sem te poslusal. Svetujes scam potem pa drugim pridigas da slucajno ne bi kdo kupil svinjarije.
A nisi ti tist k šorta? Bankero dobiš na koncu junija ok?

PrihajaNodi je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
A nisi ti tist k šorta? Bankero dobiš na koncu junija ok?
+30% od neprodanih tokenov. To je več kot je Mato Vazelin naredil izgube z ICNJEM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Aquafriend je izjavil:
Ne razumem kaj zelis povedat s tem shortanjem. Vcasih shortam. Kaj ma to zdej s tem?
A če gre bankera 5x gor mi daš za pico?

Aquafriend ::
Ja, ampak ce se samo cena povisa in se ne bo dal nikjer prodat se ne bo stel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

Aquafriend je izjavil:
Ja, ampak ce se samo cena povisa in se ne bo dal nikjer prodat se ne bo stel
Kako da se ne bo dal prodat. Saj pa ti visi na SPC -ju. Borza.
Zgodovina sprememb…

sparovcek2 ::
če ne dumpa EOS ob mainnetu, bom presenečen.
vedno vedno vedno vedno dump the news. Vedno. No, morda bo pa tokrat drugače
Če gre, mora it gor v naslednjih parih dneh.
Sicer pa malce zaskrbljajoče ker Tron in EOS bi lahko potegnila vse skupaj navzdol
https://www.reddit.com/r/eos/comments/8...
Vsi kupujejo EOS, da pridejo noter pred mainnetom. Če bo pumpal, bi se ga jaz znebil pred mainnetom.
vedno vedno vedno vedno dump the news. Vedno. No, morda bo pa tokrat drugače

Če gre, mora it gor v naslednjih parih dneh.
Sicer pa malce zaskrbljajoče ker Tron in EOS bi lahko potegnila vse skupaj navzdol

https://www.reddit.com/r/eos/comments/8...
Vsi kupujejo EOS, da pridejo noter pred mainnetom. Če bo pumpal, bi se ga jaz znebil pred mainnetom.

ima pa 3 airdrope 15., tako da če fino dumpa bi rad ujel dip
https://eoscout.com/eos-airdrops-list-c...
https://eoscout.com/eos-airdrops-list-c...

tonis ::
velja isto za testnet? Sprašujem zaradi fjužna, ki ima testnet (baje) 31.maja. Sovpada z datumom eosa, pa mogoče je še kakšen za takrat napovedan. Mato - NEBL?
Torej, če bo dump, bo kolektiven, ne bo samo ena stvar padla. Je pa meni ta moment kar negotovo stanje, trenutno se nahajamo pod tedenskim MA, če se ne vrnemo nad 7600, bi znala bit že večkrat omenjena veselica.
btw, mislim da ima eos dno tam nekje pri 8USD, en močan trendline...
Glede na poplavo idiotizmov v tej temi je morda smiselno da povem, da to ni TROL post.
Torej, če bo dump, bo kolektiven, ne bo samo ena stvar padla. Je pa meni ta moment kar negotovo stanje, trenutno se nahajamo pod tedenskim MA, če se ne vrnemo nad 7600, bi znala bit že večkrat omenjena veselica.
Glede na poplavo idiotizmov v tej temi je morda smiselno da povem, da to ni TROL post.

velja isto za testnet? Sprašujem zaradi fjužna, ki ima testnet (baje) 31.maja. Sovpada z datumom eosa, pa mogoče je še kakšen za takrat napovedan. Mato - NEBL?
hja, kaj pa vem... Če se vse skupaj sesede pod lastno težo

EOS longi
Mogoče še kakšen pumpič, potem pa dump za mainnet. Sam sicer nisem v nobeni poziciji, ker nima smisla... čakam če bo dobra priložnost.

Jaki-1 ::
Nekaj časa me ni bilo na forumu in sem porabil 'še več časa' da sem se prebil čez vse te strani 'trollanja'. Dajmo malo več resnosti.
Drugače pa glede na trenutno situacijo, edino svež dotok denarja bo trg dvignil navzgor, če ne se bomo vrteli malo gor malo dol.
Drugače pa glede na trenutno situacijo, edino svež dotok denarja bo trg dvignil navzgor, če ne se bomo vrteli malo gor malo dol.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783
https://www.binance.com/?ref=16525783

neverlucky ::
To je isto kot da bi se forsiral in gledal celo sezono nekega sitcoma en vecer. Enostavno ne bo tok dobro kot bi bilo, ce bi gledal v zmernih kolicinah.
Preberi te dve strani teme na dan, pa ti bo veliko boljse.
Preberi te dve strani teme na dan, pa ti bo veliko boljse.

dronyx ::
Nekaj časa me ni bilo na forumu in sem porabil 'še več časa' da sem se prebil čez vse te strani 'trollanja'. Dajmo malo več resnosti.
Ta tema pač odraža trenutno stanje na kripto področju. Veliko govorjenja za (skoraj) prazen nič. Kripto market spremljam sedaj leto dni in v tem času je šlo zelo visoko gor in potem tudi precej padlo, nastalo je čuda nekih novih kripto "whatever" ampak kar se tiče pa neke resne masovne uporabe pa še vedno ne opažam nič omembe vrednega...

Vidim, da je na hitbtc, meh pod ico ceno je, bomo še hodlali![]()
Točno. Zelo poceni. Se želim znebiti BTCP pna hitbtcju pa se ga hudiča ne morm losat. Bi pa kupil face.
Realna cena FACE je 0.1
Zgodovina sprememb…

Vazelin ::
Ma ne bom ukrepal sam proti sebi lol
Edit: napačen račun :/
Edit: napačen račun :/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

tonis ::
wcex:
tricky...
(?) Your unverified balance needs you and those you've referred previously during the WCXT program to verify their ID. Unverified tokens are released into your balance when the token sale ends. Your account is ID verified.
Dobil sem jih 100, ker sem jih verificiral - 500 iz airdropa pa ne, kot kaže jih dobim ko zaključijo token sale. Ampak imam še 3 v piramidi in kot kaže se mora vsak verificirat, drugače se obrišemo pod nosom...
tricky...
(?) Your unverified balance needs you and those you've referred previously during the WCXT program to verify their ID. Unverified tokens are released into your balance when the token sale ends. Your account is ID verified.
Dobil sem jih 100, ker sem jih verificiral - 500 iz airdropa pa ne, kot kaže jih dobim ko zaključijo token sale. Ampak imam še 3 v piramidi in kot kaže se mora vsak verificirat, drugače se obrišemo pod nosom...

Horejšio ::
Eni alti vs btc so kr pocen. #Lambo
Če ni odgovora je confimed bottom :)
Če ni odgovora je confimed bottom :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horejšio ()

FACE vam je karta za lambo...
Jebemti obskurne borze aka Hitbtc. Kaj kdo ve ali lahko trejdam če spremenim password in imam tole napopano:
"Dear Trader, for the sake of your security withdrawals on your account are suspended till 2018-05-27 19:57."
Balance je, samo ko želim kupit je kao 0 btc. Pol se pa jebi. Vse za varnost.
Jebemti obskurne borze aka Hitbtc. Kaj kdo ve ali lahko trejdam če spremenim password in imam tole napopano:
"Dear Trader, for the sake of your security withdrawals on your account are suspended till 2018-05-27 19:57."
Balance je, samo ko želim kupit je kao 0 btc. Pol se pa jebi. Vse za varnost.
Zgodovina sprememb…

Hehe že našel. Je treba prestavit sredstva iz main računa na trgovalni. Kul da imajo trol box ni treba čakat na support.

Meridian ::
Blockchain Think Tank Slovenia je na na slovensko strankarsko sceno naslovila več vprašanj glede kriptovalut, blockchain in nanj nanašajoče regulacije. Ena izmed neparlamentarnih strank izstopa na zelo neumen način.
https://medium.com/@blockchain_8462/odg...
https://medium.com/@blockchain_8462/odg...

Banca prihaja na tretjo borzo. Zna bit lep pump.
Zgodovina sprememb…

lamborđini ::
profdoktor je izjavil:
Dobil namig - BTC pod 6500$ do srede.
Lep pozdrav,
Milan
Nemoj da se potpisuješ u ime mog kuma Milana Radonjića.
Hvala i duboko poštovanje.

neverlucky ::
Je dokaj ocitno, ce gledas graf vidis da bomo kmalu pod MA(87). Ce pogledas se MA(5) in potegnes tangenti na ti dve crti v tem trenutku, vidis da se sekata pri vrednosti okoli 6500$ in to ravnu v 3ih, 4ih dneh.
Zavedaj se da je to samo ocena in da se lahko zgodi tudi katerikoli drug scenarij.
Tale TA sem dal zastonj, razmisljam pa da bi naredil privat skupino.
Zavedaj se da je to samo ocena in da se lahko zgodi tudi katerikoli drug scenarij.

Machete ::
Ne, ker nismo crypto klošarji.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

kingsix ::
neverlucky je izjavil:
Je dokaj ocitno, ce gledas graf vidis da bomo kmalu pod MA(87). Ce pogledas se MA(5) in potegnes tangenti na ti dve crti v tem trenutku, vidis da se sekata pri vrednosti okoli 6500$ in to ravnu v 3ih, 4ih dneh.
Tip pove da je X scenarij očiten. V drugem odstavku pa pove, da se zraven X scenarija lahko zgodi še katerikoli drug scenarij.
Potem pa bi še za to računal.
Daj mi cifro svojega dilerja, ker ti moraš bit na neki konkretni robi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()

tryhard ::
Ravno zakupil 5 kombinacij Eurojackpota.
Verjetnost, da bom multimilijonar je še vedno večja kot pri vas, ki izbirate med samimi kakeckovanci.
Verjetnost, da bom multimilijonar je še vedno večja kot pri vas, ki izbirate med samimi kakeckovanci.

profdoktor ::
Madona, Eurojackpot je 100 mio. To bi si pa že lahko kakšen malo boljši lambo kupil za kakšen milijonček ali dva.

tryhard ::
Pozabil si, da sem kupil 5 kombinacij. Znači tako po kriptoumetniško nekje 500 milijonov.
PS Grafe dodam pozneje.
pPS prodajam prisluške za Eurojackpot.
PS Grafe dodam pozneje.
pPS prodajam prisluške za Eurojackpot.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tryhard ()

perci ::
neverlucky je izjavil:
Tip pove da je X scenarij očiten. V drugem odstavku pa pove, da se zraven X scenarija lahko zgodi še katerikoli drug scenarij.
Potem pa bi še za to računal.
Daj mi cifro svojega dilerja, ker ti moraš bit na neki konkretni robi.
Sarkazem detektor ti ne deluje.

kingsix ::
Niti ni pomembno če je sarkazem ali ne. V vsakem primeru povzame dogajanje zdanje mesece v tej temi in je moj odg na mestu.