Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
tommorrow ::
Moj favorit pa noče zadost past za dokupit. Niti ni hotel dovolj zrast. Frdamano.
Pa kot tipična ženska imam težave, da bi vse pokupila. Imam polno enih coinov z minimalnimi zneski, namesto da bi jih imela manj pa z večjimi vložki. Prav težko zmanjšujem število.
Pa kot tipična ženska imam težave, da bi vse pokupila. Imam polno enih coinov z minimalnimi zneski, namesto da bi jih imela manj pa z večjimi vložki. Prav težko zmanjšujem število.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tommorrow ()
profdoktor ::
tommorrow = Vazelin
Da se ne bi kdo kaj zmenil in ga od nje dobil v zadnjik z Vazelinom.
neverlucky ::
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Hvala za opzorilo!
PersonaRuda ::
Na 2 centa btc gremo... dajmo se mal fuda lol.... nek papak nakaze 8200btcjev pa sell off ker se novica razsiri.... a tak malo btcjev trg niti malo ne premakne v reali... poglejte dnevni promet lol
Jaz bom zdaj dokupil neble ipd... kmalu bo slo nazaj gor...
Točno to. Tu se vidi kako dela enim težava matematika in računanje. Takšni na dolgi rok pol vse zgubijo, zaradi panike in ker ne znajo razmišljati s svojo glavo in padejo na foro medijske propagande. Tisti pa, ki znamo računat ali pa če neznamo računat, znamo pa kalkulator uporabljat, vidimo, da je prometa dnevno z BTC 8 milijard, 8200BTC pa je vrednih manj kot 80 milijonov, kar predstavlja 1% dnevnega prometa oz. po domače -> pi*kin dim. Nemore to bistveno vplivat na bodisi rast ali padec. Tako, da vse to kar se sedaj dogaja, je spet en normalni ciklus gor/dol in ne zaradi novice, da je šlo v prodajo 8k BTC-jev.
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Nič bat...se ne bi z nobenim od tukaj hotela dobit. :)
tonis ::
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Niti s Profdoktorjem? Jaz bi se takoj.
lamborđini ::
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Devojko, da pređemo na privat?
neverlucky je izjavil:
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Kaj čem se s sabo dobivat...
tonis ::
from my point of view...
padli smo pod vse oblake, kar ni dober znak (sem pa pogruntal, a ne?)
če se cena do 2AM ne vrne na 8850 kjer je 100 dnevno povprečje (MA100), potem je naslednja cena ~8300 (tam je MA50). Če pa se bomo vrgli dol na zobe, potem pa nas trenutno na 7400 čaka tedenski MA50, ampak ta padec se gotovo ne bo zgodil ta teden, zato bo slednja vrednost gotovo prišla malo višje (zaenkrat se tedensko povprečje vsak teden še malo dviguje, ker so vštete še lanske vrednosti, ko je bil btc v vzponu.
Bilo bi lepo, če bi se našel kdo ki bi povedal kako kaže fibonači(jaz ga ne obvladam)
padli smo pod vse oblake, kar ni dober znak (sem pa pogruntal, a ne?)
če se cena do 2AM ne vrne na 8850 kjer je 100 dnevno povprečje (MA100), potem je naslednja cena ~8300 (tam je MA50). Če pa se bomo vrgli dol na zobe, potem pa nas trenutno na 7400 čaka tedenski MA50, ampak ta padec se gotovo ne bo zgodil ta teden, zato bo slednja vrednost gotovo prišla malo višje (zaenkrat se tedensko povprečje vsak teden še malo dviguje, ker so vštete še lanske vrednosti, ko je bil btc v vzponu.
Bilo bi lepo, če bi se našel kdo ki bi povedal kako kaže fibonači(jaz ga ne obvladam)
slotechar ::
neverlucky je izjavil:
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
povej to svojmu fantu, ce upas. Pa prfoksu povej - kaj me bos ti ucil!
lamborđini ::
Evo vremenske prognoze (jebi ga, naoblačilo se, kiša), sada još neko da udari tog fibonačija.
neverlucky je izjavil:
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
povej to svojmu fantu, ce upas. Pa prfoksu povej - kaj me bos ti ucil!
Misliš punci? Nisem že zadost zaslužil, da jo nabavim.
Edit: ups, wrong account. :p
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tommorrow ()
profdoktor je izjavil:
2018 accounti se spet pogovarjajo med sabo. Lahko da iz iste ip številke.
Vrzi sem noter še november 2017 dalje ...
Kr_enn ::
Admin a lahko odstraniš accounte z istim IP, ker tile monologi v temi nimajo nobene dodane vrednosti...
Ker mindfuck bo, ko bo nekdo dejansko pocekiral IP od kje prihajajo komentarji in ugotovil, da v temi sodelujejo samo ene 3 različne osebe.
perci je povedal da bo te račune, ki so se prijavili z istim IP-jem v 2 ali več računov odstranil in jim onemogočil novo registracijo. Ni to zdravo, mladi ste še, treba delat matematične vaje iz Rdeči M zbirke, ne pa se sam s sabo menit po forumih.
Machete ::
Res je tole malo že retardirano vse skupaj. Cela stran neki zlajnanih štosov za mongoloide. Niti enega normalnega prispevka več ni najti o icotih in alt coinih. Ko socialno in inteligenčno dno družbe najde prostor, kjer se počuti pripadnega, duhovitega in pomembnega, se zgodi ta tema.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
seniorman ::
Fantje in dekleta, support na katerega računate popušča :)
Še malo, daj daj prebij :)
Še malo, daj daj prebij :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: seniorman ()
Eni v loto, drugi v kakeckojne. Vsem je skupno da smo iz socialnega in inteligenčnega dna in bi si radi dvignili standard s karseda najmanj vloženega truda. Srečno vsem!
profdoktor je izjavil:
Eni v loto, drugi v kakeckojne. Vsem je skupno da smo iz socialnega in inteligenčnega dna in bi si radi dvignili standard s karseda najmanj vloženega truda. Srečno vsem!
Zadel si me v nulo ...
Sem opazil, da sem malo preveč pohlepen. Prav želim si da marketcap pade na pol, da bom postal boljši človek in najdem prave vrednote. Ta pogoltnost brez meja ne vodi do sreče.
profdoktor je izjavil:
Sem opazil, da sem malo preveč pohlepen. Prav želim si da marketcap pade na pol, da bom postal boljši človek in najdem prave vrednote. Ta pogoltnost brez meja ne vodi do sreče.
+1 To sem tudi jaz opazil.
profdoktor je izjavil:
+1 To sem tudi jaz opazil. Dosti lepše (manj stresno) bi mi bilo, če ne bi spremljal BTCja.
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich ::
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
janig ::
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Tudi z mano ne? Midva bi lahko imela debato o davkih v real lajf, ker sem opazil, da te zelo skrbi za kripto milijonarje
profdoktor je izjavil:
tommorrow = Vazelin
Tudi z mano ne? Midva bi lahko imela debato o davkih v real lajf, ker sem opazil, da te zelo skrbi za kripto milijonarje
Ne skrbi me za kripto miljonarje, ampak sem pač iz principa eno tečno ženšče. Priiinciiipiiii. A nisem že tu dovolj nadležna in za nekatere tudi butasta? In ti bi debatiral - dobro jutro, to je forum pa debatiraj :).
Kvečjemu me boste kmalu odgnali od tu, pa boste dobili psihiatrično diagnozo, ker se boste res samo še sami s sabo pogovarjali.
Aquafriend ::
PersonaRuda je izjavil:
kje je valvoline
Vsak dan ga bereš.
valvoline = janig = profdoktor
Idi stran, dve ali tri nazaj in si preberi.
ce je res potem dobr preklapla med acc, ki uporablja sumnike in acc, ki jih nikoli ne uporablja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Aquafriend je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
kje je valvoline
Vsak dan ga bereš.
valvoline = janig = profdoktor
Idi stran, dve ali tri nazaj in si preberi.
ce je res potem dobr preklapla med acc, ki uporablja sumnike in acc, ki jih nikoli ne uporablja
Ene komentarje piše iz računalnika in uporablja šumnike, ene pa iz telefona, kjer ne uporablja šumnikov, ker je preveč zamudno. Tudi sam na telefonu ne uporabljam šumnikov, ker potem dosti bolj dolgo pišem sporočilo. Zelo simple obrazložitev, zakaj enkrat piše šumnike, spet drugič ne. In je pač preko računalnika prijavljen na profdoktor in isto časno je lahko preko telefona na janig in ni potrebno preklapljat med acc.
Prebili smo mejo, naj zdaj pade do 8k do konca dneva :)
Zgodovina sprememb…
Vsi stop lossi pobrani :)
Kje pa vidiš stop-losse?
Gre kdo slucajno shortat BTC?
Jaz sem vse prodal danes zjutraj, ko sem videl, da je bilo že v sredini padanja.
Zgodovina sprememb…
amacar ::
HYDROGEN gre x10: https://coinmarketcap.com/currencies/hy...
Iz 26satoshi ob objavi na 33satoshi, told ya
Donacije pa pobiram preko ZS.
Že 38sat, donacije še kr na ZS.