Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

kakob ::
Kokosovo maslo works wonders!
Never take a financial advice from someone who works for a living.

tonis ::

Ni problema, zavist je zajebana.

perci ::
Najlepsi, najpametnejsi in najbogatejsi ze. Ampak nisi srecen, kakob!!!
Ker je boljša polovica 11,508km proč.
Ampak ne več dolgo.
Smo veseli zate da se bo vrnil domov.
Wow man. A to je bil kao cheap shot?
Mimogrede, kdo pa je rekel, da se vraca?
Pa ne opravicuj se, ker nisi bil zaljiv. A si viola al nisi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

perci ::
Mimogrede, en free signal od mene. Pred parimi urami kupte max btc-ja. 100% garantiran zasluzek. Kdaj prodat se povem.

Mimogrede, en free signal od mene. Pred parimi urami kupte max btc-ja. 100% garantiran zasluzek. Kdaj prodat se povem.
For what is worth, tole bi znalo bit samo zapiranje gapa od petkovih CME futuresov. Čez vikend tam zaprejo trgovanje in zadnjih par vikendov izgleda, kot da tamkajšnji playerji hedgajo med vikendi na spot marketu.
Ja, tudi sam težko verjamem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

tonis ::
Ni problema, zavist je zajebana.
Ni zavisti, imam familjo, relativno poštimane zadeve. (absolutno nima noben)
Pa ne opravicuj se, ker nisi bil zaljiv. A si viola al nisi.
Geografsko bolj olimpija.
Sine, brez provokacij!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonis ()

Aquafriend je izjavil:
Kot vidis spet uposteva crte na grafu
Ne vidim ker niti linka ne znaš postavit v post, kaj šele da bi ti zaupal z denarjem!
A za 'apophenia' sindrom si že slišal?
Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::
Popravi svoj podpis v postih v "never take a financial advice from anybody". Jaz namrec ne delam in se prezivljam zgolj z trejdanjem. Ampak tvoj ego ne prenese nobenga razen sebe. Ne samo tiste, ki delajo in dajo financni nasvet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

Aquafriend je izjavil:
Popravi svoj podpis v postih v "never take a financial advice from anybody". Jaz namrec ne delam in se prezivljam zgolj z trejdanjem. Ampak tvoj ego ne prenese nobenga razen sebe. Ne samo tiste, ki delajo in dajo financni nasvet.
Predlagam da začneš iskat službo. To je precej lažje kadar imaš za jest, kot kadar nimaš.

Predvidevam da imaš prijavljeno dejavnost in plačuješ predvidene dajatve?

Jaz ne trgujem. Ti pa po lastnih besedah živiš od tega.
Zgodovina sprememb…

Ne skrb zame, mam vse poslihtano. Tvoji nameni so tako skodozeljni, da se opazi na dalec.
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Ne srb zame, mam vse poslihtano. Tvoji nameni so tako skodozeljni, da se opazi na dalec.
Ne srb, ne hrvat. Taprau slovencl.
Zgodovina sprememb…

popravljeno, vsak tvoj post isce vsako malenkost, z namenom skoditi , zelo zelo slab clovek si, najbrz denar pokvari marsikoga

Tako ti bom rekel s temi 'skodozeljinimi nameni'. Jaz takih namenov nimam, sicer bi bil tiho in pustil da se noobi ujamejo v past.
Zate bo pa tale: The road to hell is paved with good intentions.
Zame je pa tale: If you see fraud and do not shout fraud, you are a fraud.
Zate bo pa tale: The road to hell is paved with good intentions.
Zame je pa tale: If you see fraud and do not shout fraud, you are a fraud.
Zgodovina sprememb…

pejt_u_kujac je izjavil:
...eno samo prepucavanje v stilu kdo ma daljšega in bolj debelega![]()
Jaz, kar šlogarco vprašaj.

pejt_u_kujac ::
...hej dobr zate, a malo manj dobr za tvojega dragega
...Ok, on a more serious note...Valvoline zakaj si rekel par postov gor...citiram: "Poglej si se enkrat zgodovinski tether mc. Cena bitkojna in ostalih kakeckojnov je poletela istocasno z zacetkom norega printanja fake usdjev."
Zakaj bi se to noro printanje tethra kar ustavilo Valvoline? Nekako se mi zdi preveč očitno, da bi kar tako zaprli kripto štacuno...Če se postavim v banksterske čevlje, potem bi peljal kripto veselico iz decembra 2017 še parkrat na ATH-je in potem enkrat down the road (več let v prihodnosti), ko bi crypto ratal res popularen in bi imel pol miljarde ali še raje kakšno dobro milijardo sukerjev v mreži, enostavno z koordinirano akcijo G20 zategnil na hard zanko in pobil vso jato tun. Tole kar se dogaja zadnje mesece je bolj iskanje jate tun s sonarjem...Do uplena jate zna preteč še kar nekaj krvi.
Lahko pa na celo stvar gledam narobe in se enostavno bojijo spustiti kripto duha iz Aladinove lampe?

Zakaj bi se to noro printanje tethra kar ustavilo Valvoline? Nekako se mi zdi preveč očitno, da bi kar tako zaprli kripto štacuno...Če se postavim v banksterske čevlje, potem bi peljal kripto veselico iz decembra 2017 še parkrat na ATH-je in potem enkrat down the road (več let v prihodnosti), ko bi crypto ratal res popularen in bi imel pol miljarde ali še raje kakšno dobro milijardo sukerjev v mreži, enostavno z koordinirano akcijo G20 zategnil na hard zanko in pobil vso jato tun. Tole kar se dogaja zadnje mesece je bolj iskanje jate tun s sonarjem...Do uplena jate zna preteč še kar nekaj krvi.
Lahko pa na celo stvar gledam narobe in se enostavno bojijo spustiti kripto duha iz Aladinove lampe?

pejt_u_kujac je izjavil:
...eno samo prepucavanje v stilu kdo ma daljšega in bolj debelega![]()
Jaz, kar šlogarco vprašaj.

next3steps ::
Aquafriend je izjavil:
Morš bit kar slab trejder, da se ubadaš na drobno s kriptosranjem in si rečeš trejder .

lamborđini ::
Vam dam jaz en indikator. Jučeraj sem izašao iz šorta (zaslužio nekih 30000), sedaj čekam momentum, da spet uletim u šort. U šortu preporučujem laverage, da proradi adrenalin.

McClane ::
Ajde dobro, kaj če bi tole prepucavanje in zajebavanje en drugega prenesli iz te teme na ZS, ker to temo samo uničujete in jo spravljate na še slabši nivo.
Včasih se je še razvila kakšna debata, zdaj je pa popolni podn.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

gruntfürmich ::
Ajde dobro, kaj če bi tole prepucavanje in zajebavanje en drugega prenesli iz te teme na ZS, ker to temo samo uničujete in jo spravljate na še slabši nivo.
ta tema je super takšna kot je, samo razumeti jo moraš pravilno. in ne, to ne sme iti na zs ali se preveč brisati...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

Machete ::
Nevošljivosti proti komu, tebi? Ne se hecat. Mogoče, če si zamešal s pomilovanjem..
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Nevošljivosti proti komu, tebi? Ne se hecat. Mogoče, če si zamešal s pomilovanjem..
na splosno, pomilovanje zarad cesa? daj svoj graf da primerjamo
vsi pametni, noben pa konkretno nic dobrga ne napove, samo ugibanja, vecina vas je v minusu kaj sele kej druzga, ko dobite kak dobr graf ki ima natancne smernice pa takoj popljuvat
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
na splosno, pomilovanje zarad cesa? daj svoj graf da primerjamo
Ta je zastonj, naslednji je samo za člane.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

Pateticno, ko vidis da sem vse crte zadel, 6. zapored, je potrebno takoj najt vsako priloznost za diskreditirat, pa ne samo ti,, cela skupina z nevoscljivimi geni
ce kdo strli iz povprecja ga je potrebno malo odrezat
ce kdo strli iz povprecja ga je potrebno malo odrezat
Zgodovina sprememb…

profdoktor ::
Daj neko adreso kam ti nakažemo če si res zadel, ne pa da se razburjaš tu. Ali ne bi rad zaslužil kakšnih 20, 30 eur?

profdoktor je izjavil:
Daj neko adreso kam ti nakažemo če si res zadel, ne pa da se razburjaš tu. Ali ne bi rad zaslužil kakšnih 20, 30 eur?
dal sem vam zastojn grafe s katerimi ste imeli moznost ogromno zasluzit. Vse kar je bilo potrebno narediti je nastaviti stop loss na crte pri odbojih.

Vazelin ::
kakob: malo sem se spraševal naslednje... kaj točno ti delaš na Tajskem... plaž baje ne maraš, izvoljenka te čaka doma.
?
?

Mato989 ::
Aqua svaka ti čast da se ukvarjaš z debilizmom... služi pa ko jih jebe... večina nas je že obupala nad pisanjem tu gor, itak je to trol tema... mormo nardit privatno z tistimi ki so ostali aktivni pa hočejo debatirat.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

sumixam666 ::
Aqua svaka ti čast da se ukvarjaš z debilizmom... služi pa ko jih jebe... večina nas je že obupala nad pisanjem tu gor, itak je to trol tema... mormo nardit privatno z tistimi ki so ostali aktivni pa hočejo debatirat.
Se stirnjam ... 90 % teme je samo drkanje folka , pa nabijanje v 3 krasne ...

tommorrow ::
Huuuh, toliko pa ne morem nazaj prebrat, gre zadeva gor ali dol? čas za vstop ali ne? :)

cebelar123 ::
Se strinjam, tema je zavozla. Namesto da bi dobil uporabne podatke je 99% trolanje.

Naj prvi vrže kamen..

cebelar123 je izjavil:
Namesto da bi dobil uporabne podatke je 99% trolanje.
Evo uporaben podatek: večina scamerjev sploh ne ve da scama.

sarma832 ::
Podobna situacija z G20 kot je bil 6. februarja SEC, CFTC srečanje.
Kar samoumevno je postalo da gremo DOL v ravni črti in ko vsi začnejo shortat, ob največjem trenutku straha...zagotovo ne bomo šli navzdol.
Pričakoval bi en lep bull trap, vsak hodler začne ploskati, upanje se povrne, pričakovanja novih višav ponovno obujena... in potem se dumpanje nadaljuje.
Trg je zasnovan da vas obere do zadnjega dolarja.
Kar samoumevno je postalo da gremo DOL v ravni črti in ko vsi začnejo shortat, ob največjem trenutku straha...zagotovo ne bomo šli navzdol.
Pričakoval bi en lep bull trap, vsak hodler začne ploskati, upanje se povrne, pričakovanja novih višav ponovno obujena... in potem se dumpanje nadaljuje.
Trg je zasnovan da vas obere do zadnjega dolarja.