Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

galu ::
Tega danes (oz. izpred par ur/minut) se ne da napovedat z nobenim TA, ker pač ni povezano s chartom, ampak G20 novico.
Tako to gre.

tonis ::

Aquafriend ::
je povezano z novico - rast, odboji so se vedno na nariisanih crtah
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

gruntfürmich ::
Aquafriend je izjavil:
in potem svizec pogleda vcerajsni graf in se tudi sam preprica. graf ti vse pove
raje povej napovedi za prihodnost
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

kakob ::
gruntfürmich je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
in potem svizec pogleda vcerajsni graf in se tudi sam preprica. graf ti vse pove
raje povej napovedi za prihodnost
Moja steklena kulga mi je povedala, da tega nihče ne zmore.

Vazelin ::

Aquafriend je izjavil:
za vstop v trejd more btc presezt crto ali pa se odbit, zraven tega potrebujes 2 indikatorja, ki ti potrdita rast ali padec, za kej vec se pa pridruzi v skupino
O lej ko graf črte ni imel za mar. Kako nepričakovano!

kot vidis uposteva vse te crte, natanko odbije na crto ali pa crta postane support. drugac crta ni dovolj, rabis 3 indikatorje

janig ::
Glejte, v skupini dobivamo signale od dobe4ever, naučila pa nas je tudi trade-at.
Evo, nekaj za vas, glejte kaj je ključ do uspeha - samo minutko vam bo vzelo, nastavite video na 4:00
je pa na splošno cel video zelo poučen![]()
Select the line and make it thicker ... Now it's gonna be more difficult for the price to break this line ...
profdoctor zna bolje trollat.

Tega danes (oz. izpred par ur/minut) se ne da napovedat z nobenim TA, ker pač ni povezano s chartom, ampak G20 novico.
Vrh se začne jutri, vprašaj se zakaj je novica prišla ven že danes?
Grem po svoj tin-foil hat, medtem pa ti lahko formuliraš odgovor.
Tako to gre.

sumixam666 ::
A so dal kiti novico ven da po dobri ceni prodajo še nekaj BTC ja prej jutrišnim kolapsom :) sam teorija ...

Aquafriend je izjavil:
ce bi bilo to res, zdej ne bi snemala video iz tajske plaze
Tajska je zelo poceni. Če bi imela denar, potem ne bi snemala videota, jasno. Bi se raje kopala ali sončila. Čeprav tam je trenutno ura 5 zjutraj. Zakaj ne spi?

1pioneer ::
PrihajaNodi je izjavil:
V nekaterih drzavah se vedno povprecna cena narudarjenega btcja je pod 500usd in ether pod 50usd, ker majo tok poceni strom.
Hehe dobra ideja imam veze v Ukraini, Moldaviji in Srbiji, bi se splačalo postaviti farme tja: ) Je kdo za biznis;)
Jaz mam plan v Belorusiji. 2ha in 3/4 prazno skladišče. Samo elektriko moram naštudirat ker 0.06$ kw/h se mi zdi drago za tam... Neki pravijo da se lahko dobi 0.03$ na kw/h samo nisem siguren...

Fak a ta dobe4ever nima denarja za zobarja da naravna 24ico![]()
ne, prvo rundo ki smo jo plačali je šla na Tajsko, z drugo ji bomo pa zobe porihtali
btw kaj je 24ica?
sprednji zob levo spodaj i suppose

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

sumixam666 je izjavil:
A so dal kiti novico ven da po dobri ceni prodajo še nekaj BTC ja prej jutrišnim kolapsom :) sam teorija ...
Reuters ni ravno znano po fake news. Je res, da je članek precej splošen - privlačen naslov, konkretne vsebine pa bolj malo (razen to, da pač ne nameravajo banati kripta - je to sploh kdo pričakoval?).
Pomoje zaključki G20 crypto dela ne bodo relevantni na dolgi rok, če bojo sploh prišli do kakih zaključkov.
Tako to gre.

profdoktor ::

profdoctor zna bolje trollat.
Če to leti name se strinjam, profdoktor ima prefinjene trole ki celo popestrijo temo.
Jaz trolam le občasno, kot tudi nekateri drugi, pač ko se folk pogovarja bedarije pa se pridružim.
Fak a ta dobe4ever nima denarja za zobarja da naravna 24ico![]()
ne, prvo rundo ki smo jo plačali je šla na Tajsko, z drugo ji bomo pa zobe porihtali
btw kaj je 24ica?
Tretja je odstranitev moških genitalij? Na tajskem to poštimajo odlično, you can't tell the diff.
Kaj si že bil tam? Hvala za opozorilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonis ()

Koliko si jih dal čez v teh treh mescih na Tajskem? Dvomim, da si samo ležal na plaži in pil pinjato

gruntfürmich ::
Aquafriend je izjavil:
za vstop v trejd more btc presezt crto ali pa se odbit, zraven tega potrebujes 2 indikatorja, ki ti potrdita rast ali padec, za kej vec se pa pridruzi v skupino
Rsi in stohastik rsi... Dva podobna/enaka indikatorja... Ko bi vsaj dal macd zraven.
Slabo vas je naučila
Mislim da sedaj trejderji raje operirajo z indikatorji glede na volumen, če sem si prav zapomnil...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,

Koliko stane en odboj od črte? Dam ti 20 eur če si v uč stisneš pol limone. To mislim za tistega butalca, ki prodaja po forumu te grafe. Snemaj v 4k ločljivosti!!!

perci ::
gruntfürmich je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Rsi in stohastik rsi... Dva podobna/enaka indikatorja... Ko bi vsaj dal macd zraven.
Slabo vas je naučila
Mislim da sedaj trejderji raje operirajo z indikatorji glede na volumen, če sem si prav zapomnil...
Ne sedaj. Ze od Wickoffa naprej.

Horejso, kako kej tvoj short? Upam, da ga nisi povzvodil.
4knative, tist pol ni vec native, ane?
4knative, tist pol ni vec native, ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

Aquafriend je izjavil:
Tajska je zelo poceni. Če bi imela denar, potem ne bi snemala videota, jasno. Bi se raje kopala ali sončila. Čeprav tam je trenutno ura 5 zjutraj. Zakaj ne spi?
Tako je, ce bi nebivedu in Roger Ver imela denar, ne bi trejdal btc. Bi se raje kopala in soncila. Ce bi jype imel denar ne bi visel na slotech ampak bi vozil lambo namest kolesa. Spet imas prav, tvoja logika je nezgresljiva
Zgodovina sprememb…

perci jaz sem mislil osebo 4knative. Seveda ni native če je upscalano. Kaj ti si kickal tega trola iz teme?

Aquafriend je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Tako je, ce bi nebivedu in Roger Ver imela denar, ne bi trejdal btc. Bi se raje kopala in soncila. Ce bi jype imel denar ne bi visel na slotech ampak bi vozil lambo namest kolesa. Spet imas prav, tvoja logika je nezgresljiva
Seveda imam vedno prav.
Nebivedu je revež, Roger Ver ne trejda (poleg tega je idiot: see mtgox solvency). Jype je pa socialno neprilagojen, kar tudi sam prizna.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

gruntfürmich je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Slabo vas je naučila
Ne sedaj. Ze od Wickoffa naprej.
vkjuceni indikatorji niso bistveni, ker mam na grafu skoraj 10 indikatorjev, ki sem jih izkljucil zaradi bolj razlocne slike. 2 indikatorja, ki ju nisem izkljucil lahko naslednjic tudi izkljucim ce te moti.
Zgodovina sprememb…

10 indikatorjev, 15 črt. Something has to match!
Temu se reče 'Bernullijev zakon velikih števil' btw.
Temu se reče 'Bernullijev zakon velikih števil' btw.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

Model, ti si dokazoval, da je rich, ker snema video iz tajske plaze, lol. Pa ne bi reku, ajd, iz Tahitija ampak iz Tajske :). Priceless.

nisem nic dokazoval, da je rich, samo da ni vsega zgubila v bitkonektu kot trdi nas najpametnejsi kakob. Tudi ce bi, kaj ma to veze s tem, da graf deluje. Iscete iglo v seniku, da bi dokazali svoj prav, da grafi in signali ne delujejo.
dlaka v jajcu, signali so dobri, ampak zgubila je v bitkonektu, tako sem slisal, zato njeni signali niso pravilni
dlaka v jajcu, signali so dobri, ampak zgubila je v bitkonektu, tako sem slisal, zato njeni signali niso pravilni
Zgodovina sprememb…

Aquafriend, ti sploh veš zakaj je Danny začel šlogat? Bojda ni imel sreče pri Catch the cash (Ponzi).

Aquafriend je izjavil:
nisem nic dokazoval, da je rich, samo da ni vsega zgubila v bitkonektu kot trdi nas najpametnejsi kakob.
Tukaj je samo ena stvar prav povedana. To da sem najpametnejši. Sicer pa si pozabil tudi najlepši in najbogatejši.
Aquafriend je izjavil:
Tudi ce bi, kaj ma to veze s tem, da graf deluje.
Glej moj podpis.
Aquafriend je izjavil:
Iscete iglo v seniku, da bi dokazali svoj prav, da grafi in signali ne delujejo.
To, da ne delujejo vedo vsi ki kaj vedo.
Da je pa zgubila ves denar na Bitconnect je pa nekdo drug napisal v tej temi, ko smo vprašali zakaj prodaja singale če pa lahko z direktno kapitalizacijo (in posredno monetizacijo) preroštva zasluži bistveno več. Tako pa ves rizik da se moti offloada na noobe, ki ji plačujejo naročino na bullshit.
I wonder why!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

maco-maco ::
vkjuceni indikatorji niso bistveni, ker mam na grafu skoraj 10 indikatorjev, ki sem jih izkljucil zaradi bolj razlocne slike. 2 indikatorja, ki ju nisem izkljucil lahko naslednjic tudi izkljucim ce te moti.
Sedaj pa tudi meni ni nič več jasno.
Ne dobiš samo slikce, ampak? Kaj je potem njena dodana vrednost, če lahko itak zastonj poklikač indikatorje na 100in eni brezplačni strani? Zgolj zanima me, kako izgledajo signali. Če ...., potem naredi ..... Nekaj v tem smislu?
Pa na 1 min dela s scalping Pet-D. To resno parkrat na uro pošilja?
Kaj?

Najlepsi, najpametnejsi in najbogatejsi ze. Ampak nisi srecen, kakob!!!
Ker je boljša polovica 11,508km proč.
Ampak ne več dolgo.

Ko bo prišel domov pokliči Vazelina da ne bo bolelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()