» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
111 / 976
»»

Red_Mamba ::

PrihajaNodi je izjavil:

No ja, upam da ste dali kak euro ali dva v Verge.

mamo, mamo, skor 400k
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

PrihajaNodi ::

Huh

400k EUR ali enot Verge?

Zgodovina sprememb…

slotechar ::

Zelim vam sreco ampak pred forkom je malce povisana tveganost trejdanja z alti. Jaz nimam tolk denarja da bi se lahk sel. Blagor vam ko imate ze tolk bitcoinov. Jaz nimam niti enega celega trenutno ker je ze vec kot 7000. Pa sprot imam dost stroskov tako da nimam vedno na razpololago.

Zgodovina sprememb…

A mi lahko kdo pred zacetkom kaksnega pumpa napise zs da vidim do kam bi lahk slo gor. Pa zs ker dobim rumeno ozmacbo pa hitrej vidim. Prosm. Cure/btc sem opazil komaj ko je prisel na prvo stran bitrexa. Je ze imel slabih .9 in je sel do predvidenih .12

Zgodovina sprememb…

sarma832 ::

na 12. minuti

pizda mores biti retardiran ce das v bcc

edit: ...ali pa pameten če prav čas vn potegneš :D?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sarma832 ()

kingsix ::

od 12:30

wtf . omfg. Spominja me na herbalife bullsiht.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

šernk ::

kako je s to verifikacijo na bittrex?

1200DPI scan: to much DPI
znižaš na 300DPI - preslaba slika
daš umes 600DPI - preslaba slika

greš na 1200DPI in izrežeš sam ID card ven...preslaba kvaliteta slike... ma koji k.?????
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

kingsix je izjavil:

od 12:30

wtf . omfg. Spominja me na herbalife bullsiht.

Sicer nevem kako zgleda herbalife ampak jaz si nisem mislil da kaj takšnega obstaja 8-O

fuck me

Klemen13 ::

Kako vi špekulirate kdaj se bo rast kriptovalute ustavila oz. obrnila v nasprotno smer v rdece?

marvin42 ::

Klemen13 je izjavil:

Kako vi špekulirate kdaj se bo rast kriptovalute ustavila oz. obrnila v nasprotno smer v rdece?

v četrtek.
Mostly Harmless

sarma832 je izjavil:

na 12. minuti

pizda mores biti retardiran ce das v bcc

edit: ...ali pa pameten če prav čas vn potegneš :D?

Čeprav verjetno tej ki dobivajo referrale mastno služijo in potem se to širi kot virus po youtubu in marsikje drugje... a ne bodo potem tudi oni odgovorajali, glede na to da folk napeljujejo na scamm?

slotechar je izjavil:

A mi lahko kdo pred zacetkom kaksnega pumpa napise zs da vidim do kam bi lahk slo gor. Pa zs ker dobim rumeno ozmacbo pa hitrej vidim. Prosm. Cure/btc sem opazil komaj ko je prisel na prvo stran bitrexa. Je ze imel slabih .9 in je sel do predvidenih .12

Za verge sem povedal. Je stal na 0.01 dolgo casa, pa prevelik market cap je bil skupaj s trejdanjem.

kingsix ::

Me zanima, če npr. tale Trevon James ve da promovira ponzi shemo oz jaz bi kar rekel en velik scam...al pa je res butec. No, ali pa je to vse legit in 100% ok pa jaz tole premalo poznam.
Osebno tega nebi mogel počet, vedoč da promoviram ponzi/scam, pa četudi bi lahko bajno zaslužil. Včasih se vprašam, če je etika res popolnoma izginila ali..

Sem dobil že kup predlogov/ponudb, da naj začnem npr z Herbalife, ker poznam kar ljudi iz teg korogov etc., če pustimo druge ovire.. tega sranja res nebi imel srca komurkoli prodat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Ja samo imaš herbalife belieberje, oni bi bili veseli da jim prodaš lol...

Sicer pa

Bitcoin graf

vs

Bitconnect graf

Vrjetno samo vezano na ceno Bitcoina. Dokler raste in dovolj ljudi vlaga ne bo problemov.

Jerry000 ::

slotechar je izjavil:

Zelim vam sreco ampak pred forkom je malce povisana tveganost trejdanja z alti. Jaz nimam tolk denarja da bi se lahk sel. Blagor vam ko imate ze tolk bitcoinov. Jaz nimam niti enega celega trenutno ker je ze vec kot 7000. Pa sprot imam dost stroskov tako da nimam vedno na razpololago.

Kaj ta trade z alti pomeni? Torej če imamo alte jih raje držimo kot buy/sell? Ker jaz še vedno držim optimistično GRS in FTC :)

Vazelin ::

Jaz osebno imam oči na stratisu. Zadeva se vedno pobere:D če pade tja na 240 mio capa kupim za ene 2 jurja

Red_Mamba ::

PrihajaNodi je izjavil:

Huh

400k EUR ali enot Verge?

enot, nism [se] tok bogat k jtype

sarma832 je izjavil:

Ja samo imaš herbalife belieberje, oni bi bili veseli da jim prodaš lol...

Sicer pa

Bitcoin graf

vs

Bitconnect graf

Vrjetno samo vezano na ceno Bitcoina. Dokler raste in dovolj ljudi vlaga ne bo problemov.

proof that ponzi works great when you find enough greedy ppl
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Zgodovina sprememb…

matico1 ::

če bi fuknu notr edinih 1000e al pa 10000e, k si jih z muko pridelu je dost butasto. Ma, če fukneš tistih 100,200e, k jih lahko pogrešaš..pa če bo bo, al kaj?

Verge cilj 150, ce zbije resistance 125

Zgodovina sprememb…

Ga bos prodL takrat? Jaz ga mislim drzat ker ni sitkojn.

Danes je ze prevec altkojnov. Pogoji za rast vseh so zelo zmanjsani. Skoraj vsak pa dobi svojih 5 minut. Pumperji prestavljajo iz enga v druzga. Novi kojni prihajajo. Zelo majhen del kojnov na dolgi rok bo uspel.

Zgodovina sprememb…

Verge ima do sedaj od sveh kojnov ki sem jih imel najbolj stabilno rast. Kako bo pa nevem. Ampak če gre za 50% gor gre tudi po 30% in več takoj dol.

chavlji ::

Nodi, si zihr, da to ni pumpndump? Si kaj gledal kaj je zadaj in zakaj zdaj tak optimizem? Jaz sem ga držal septembra, pa je samo padal.

Vertcoin je imel tudi lepo rast. 7 dni je lepo konstantno rasel, potem pa padel v enem dnevu za 60%.

Pa današnja nadaljna rast bi lahko bila povezana z malenkostnim padcem btcja. Tudi vsi drugi alti so danes malenkost v plusu napram btc.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: chavlji ()

Ker je vse predrago ta pa je še relativno poceni. Glede funkcij:

Ripple
38,000,000,000 supply
Banker coin
Pre-mined
No original and/or exciting attributes, but is 20c a coin
Market cap 7.7 billion

Verge
16,500,000,000 supply
Had to be mined
Completely anonymous
5 second transactions
Atomic swaps
Smart contracts
0.0088c a coin
Market cap 125 million

Pa če pride iz 0.01 na 1 ali 2 je pa zmaga.

Narkotik ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kolikor sem zasledil naj bi bil Verge neka konkurenca Moneru z vidika anonimnosti, pa vendar ga po tech-u Monero precej poseka?

Narkotik je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kolikor sem zasledil naj bi bil Verge neka konkurenca Moneru z vidika anonimnosti, pa vendar ga po tech-u Monero precej poseka?

Zato je pa čas da se kupi in da se razvije.

chavlji ::

Ok Nodi. Hvala za tip. Če kaj rata, se ti oddolžim.

gruntfürmich ::

gnosis (GNO) https://coinmarketcap.com/currencies/gn... ima zanimiv graf; zna biti v podnu. če bo kakšen teden držal takšno ceno se po mojem splača špekulirat z njim.

če ima kdo drug kaj podobnega nagledanega na plan s predlogi!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

gnosis (GNO) https://coinmarketcap.com/currencies/gn... ima zanimiv graf; zna biti v podnu. če bo kakšen teden držal takšno ceno se po mojem splača špekulirat z njim.

če ima kdo drug kaj podobnega nagledanega na plan s predlogi!

Predrago

matico1 je izjavil:

če bi fuknu notr edinih 1000e al pa 10000e, k si jih z muko pridelu je dost butasto. Ma, če fukneš tistih 100,200e, k jih lahko pogrešaš..pa če bo bo, al kaj?

Nič ni narobe tudi če daš 100k notr in računaš na to da bo ponzi takrat še deloval(morda bo še več let to delovalo, morda pa bo konec že prihodnji teden). Samo potem tudi če se jutri zruši piramida in zgubiš vse, ti mora biti OK.

Fora je v tem da ko se enkrat zruši bodo ljudje jokali in jamrali kakšne žrtve so. In verjetno jih bo precej zgubilo, glede na to da dobivaš vedno več denarja(navidezno) in ga reinvestiraš v neskončnost in dobivaš vedno več... dokler se ne sesuje

https://steemit.com/bitconnect/@crypto-...

Lahko daš pa 60€ v coin, ki stane 0.01 in pride na 1 ali 2€ in si zmagal. Saj ni treba da rukneš miljone notre ali tisočake.

Blazz ::

težka bo do 1 ali 2 evra... veš kak market cap bi to bil... o bok ethru... itd...vedno si poglejte marketcape top koinov in si rečte, a bo ta koin lahko do tja pršu ali ne... pump and dump fore nikol ne zanihajo kojna v take skrajnosti, se pravi mora imeti ta kovanc neke super duper rešitve... vsaj na krajši rok... kva bo pa čez 1 leto je pa itak misterija, lohk da bo uletel 200-300 miljard svežega kapitala in se bo potem itak vse razcvetelo... če bo pa tko kt je zdej pa bo težko tale Verge najdel miljarde da bo šla cena na 1 ali 2 eur

Ja in kako je grs prišel do tja? Ima kake super duper rešitve?

Market cap KMD: $281,265,484 price: 2.79 USD
Market cap XVG:$134,343,650 price: 0.01 USD

Zgodovina sprememb…

Dolgoročno je možno 1-2 USD, samo s tem bolj ciljam na 2018-2019.
Do konca leta pa upam na vsaj 10 centov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Narkotik ()

Narkotik je izjavil:

Dolgoročno je možno 1-2 USD, samo s tem bolj ciljam na 2018-2019.
Do konca leta pa upam na vsaj 10 centov.

Pri tem kojnu je to možno, fora je da so LTC - ji, ZCASH in ostali totalno prenapihnjeni. Jaz idiot sem pa v štartu vlagal samo v njih, ker so kao "stabilne" valute.

Zgodovina sprememb…

Market cap se je pravkar povečal na:

$138,874,992

Pa ne mene poslušat, sam sem do sedaj dobil s tem kojnom najboljši ROI.

PrihajaNodi je izjavil:

GRS je doživel resen vzpon takrat kot vsi alti (nekje aprila), ko je prišlo veliko novega kapitala, in je točno to kar sem rekel, če bo prišel nov kapital... če če če. ampak ja tudi sam sem vrgel nekaj drobiža v verge, čist iz fun-a

Tudi jaz. Pa sem šel notri pri .109 :)

PrihajaNodi je izjavil:

število kojnov:

kmd: 100 miljonov
xvg : 16000 miljonov

temu posledično je taka cena... čist logično

Blazz je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

GRS je doživel resen vzpon takrat kot vsi alti (nekje aprila), ko je prišlo veliko novega kapitala, in je točno to kar sem rekel, če bo prišel nov kapital... če če če. ampak ja tudi sam sem vrgel nekaj drobiža v verge, čist iz fun-a

Saj kapital prihaja in coin se pumpa. Zdej če pade nazaj na .109 mi je pa čisto vseeno. Ampak ne bo, ker je prepoceni oziroma ostali koini so predragi. Samo noobi kupijo LTC - je in ZCESH koine. Vsekakor je bolje kupit te po 0.01, 0.00xx po 60€ in potem čakaš oziroma jih pred tem preštudiraš. Zapreš za mesec dva in ROI sigurno nekje bo.

Blazz je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

število kojnov:

kmd: 100 miljonov
xvg : 16000 miljonov

temu posledično je taka cena... čist logično

Ja ampak od tega jih je že 14,200,134,928 XVG v obtoku.

Zgodovina sprememb…

kar pomeni da je preveč kojnov v obtoku da bi cena lahko bila 1 usd recimo... ne vem to so osnove ekonomije...

Vazelin ::

Jaz sem kupu za 2 jurja eth. Voham manjši pump danes.

Blazz je izjavil:

kar pomeni da je preveč kojnov v obtoku da bi cena lahko bila 1 usd recimo... ne vem to so osnove ekonomije...

Ali pa to, da je povpraševanje veliko.

PrihajaNodi je izjavil:

Blazz je izjavil:

Ali pa to, da je povpraševanje veliko.

?????
kojni v obtoku pomenijo, da so zminani in niso izgubljeni. to nič ne pove o povpraševanju. in recimo ceno bo dvignl, če bo owner verga, k ga je ustanovu izjavil, lastim si 99% kojnov in ne bom jih sprostil 2 leti, to bi potem dvignl ceno, ker bi posledično lahko rekel, da je manj kovancev resnično v obtoku, samo cifra 14 miljard bi bila pa še vedno tam enaka....

Torej kako je monacon prišel na to cifro recimo?

hobbit ::

Vazelin je izjavil:

Jaz osebno imam oči na stratisu. Zadeva se vedno pobere:D če pade tja na 240 mio capa kupim za ene 2 jurja

jst sm zarinu nekaj tle not ja. Je skor da 'all time minimum'.

YesPeace ::

CFI zadnje pol ure strmo raste...

PrihajaNodi je izjavil:

Torej kako je monacon prišel na to cifro recimo?

če govoriva o monacoinu jih je samo 50 miljonov... to je 300x manj kot vergeov. sedaj pa ceno deli z 300x pa boš prišel na tvoj 1 cent

2,7 usd deliš z 300 in dobiš manj kot 1 cent...

Matr, noben nc ne pove za pumpanje. Noben nc ne gleda? Pa more bit pod pol ure. Pot?

Zgodovina sprememb…

kva se je spet Denis Rodman s potcoin majco prkazu v severni koreji? k tko se je nazadnje spumpal , pa je bil potem dump 2 uri kasneje
««
111 / 976
»»