Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
slotechar ::
Se prav ce raste 4 procente mors prodat ker raste? Pa zamudis 200 procentov nadalne rasti. To ne gre cisto tako. Prodaja se ko doseze dolocene tocke odpora. Ce se odbije nazaj in zacne obracat trend potem prodas. Dejte piguglat ce so kaksne novice za ta kojn.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slotechar ()
Ja zato ker ne mores bit na grafu 24 ur.
Evo sm pogledu in tocno vem do kam gre lahko. Je malo meu odpora prib na .23 in zbou gor
Evo sm pogledu in tocno vem do kam gre lahko. Je malo meu odpora prib na .23 in zbou gor
Zgodovina sprememb…
Vazelin ::
To pri pumpih je tricky. Opekel se boš ravno takrat ko bos vloźil večjo količino not. Ker tole gre lahko tudi dol za par 10 percent v minuti
Dobis 50 procentov, zgubis 10. Se vedno si v plusu. Govorim na splosno, ne za ta kojn.
Zgodovina sprememb…
To se lahko zgodi pri kojnih z minimalnim market capom. Drgac a si slisal za stop loss
Zgodovina sprememb…
hunter01 ::
To se lahko zgodi pri kojnih z minimalnim market capom. Drgac a si slisal za stop loss
Ko smo ravno pri stop loss. A je kakšna logična razlaga zakaj na bitstamp stop loss ne morem dat celotnega zneska bitcoina?
Npr, če imam v nekem trenutku 0.1, 0.2, 0.5 itd BTC-ja in bi želel nastaviti stop loss za celoten znesek mi vedno izpiše, da nimam dovolj BTCja in potem moram nastavit 0.09, 0.19, 0.49 ??
Razumem, da je kakšen fee v igri pa vseeno ni fee 0.01 BTC .. to je več kot 50€.
Ni pa nobena težava, da nastavim limit sell za celoten znesek 0.1, 0.2, 0.5. Res ne razumem logike.
kingsix ::
Odlocil sem se da zaenkrat ne dajem vec nasvetov. Mejte kingixa pa poskusite z njim kak eur obrnt.
Večino ljudi ni za tradanje in tukaj se je spraševalo za HOLDANJE. Ti pa govoriš o tradanju, dve popolnoma različni stvari.
Predvidevam da ti tudi nebi rad holdal z VTC in GRS v rokah, a ne?
Sicer sem pa lansko leto tukaj rekel da zna ETH bit good buy...pa se nihče ni strinjal...ste poznali "znalci" le BTC in LTC.
Pred nekaj posti sm tudi vprašal če je že kdo naštudiral kake projekte, da vidimo kaj ma potencial...očitno nihče nič. Ta tema je res dobesedno brezglavo špekuliranje... tech ne zanina nikogar.
Jaz pač gledam kaj je vzadaj pri projektih
.. zanima me tech, ekipa, uporabnost itd in z gledanjem tega sem zaenkrat v minusu le z enin izmed 10 coinov/tokenov..in sicer z IOTA... skupno pa cca x7 v +. Seveda je ta plus trenutno vseeno špekulativen, saj nisem prodal, ker še verjamem v nadaljno rast.
Je pa v tem še ena prednost ... ni neprespanih noči in stalnega sekiranja glede cen. Če kaj pade me boli, saj v zadevo verjamem na dolgi rok... in prav to je zlata vredbo. Zero sekiranja.
Pred nekaj posti sm tudi vprašal če je že kdo naštudiral kake projekte, da vidimo kaj ma potencial...očitno nihče nič. Ta tema je res dobesedno brezglavo špekuliranje... tech ne zanina nikogar.
Jaz pač gledam kaj je vzadaj pri projektih
.. zanima me tech, ekipa, uporabnost itd in z gledanjem tega sem zaenkrat v minusu le z enin izmed 10 coinov/tokenov..in sicer z IOTA... skupno pa cca x7 v +. Seveda je ta plus trenutno vseeno špekulativen, saj nisem prodal, ker še verjamem v nadaljno rast.
Je pa v tem še ena prednost ... ni neprespanih noči in stalnega sekiranja glede cen. Če kaj pade me boli, saj v zadevo verjamem na dolgi rok... in prav to je zlata vredbo. Zero sekiranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
sarma832 ::
Se strinjam pomoje tudi najboljše projekte, ki imajo potencial. Samo vseeno velika možnost je da vseeno stvar ne bo uspela. Je pa res da ima večina projektov denarja dovolj za par let in v tem času bo sigurno kakšen pump kjer lahko prodaš za parkratnik vložka.
V enem izmed postov sem videl da je nekdo omenjal Smart Media Tokens. Na hitro sem pogledal in se mi zdi stvar zanimiva. V smislu da bi lahko precej strani implementiralo te tokene in bi imeli ICO, za katerega bi bilo pa verjetno potrebno plačati z STEEM in bi morda rasla cena STEEMA?
V enem izmed postov sem videl da je nekdo omenjal Smart Media Tokens. Na hitro sem pogledal in se mi zdi stvar zanimiva. V smislu da bi lahko precej strani implementiralo te tokene in bi imeli ICO, za katerega bi bilo pa verjetno potrebno plačati z STEEM in bi morda rasla cena STEEMA?
Ja. Sem ze 2x omenil smart media tokens. Zadeva naj bi zalaufala na zacetku 2018. Bo pa na steem blockchainu. Ce bo zalaufal bo steem cena zrasla pomoje.
Zgodovina sprememb…
chavlji ::
x7 sem v plusu ker sem pravzaprav ta teden vložil večjo količino denarja. Drugače sem do petka bil x15 nekje.
Holdanje BTC bi pa bil cca x6-x7 v plusu pred tem vložkom...zdaj pa morda x2-x3.
Ves BTC kar sem imel sem pretvoril v ETH pri eth=cca8$ , btc=cca1000$...no potem sem pri naslednjim dipu kupil nekaj BTC nazaj.
Holdanje BTC bi pa bil cca x6-x7 v plusu pred tem vložkom...zdaj pa morda x2-x3.
Ves BTC kar sem imel sem pretvoril v ETH pri eth=cca8$ , btc=cca1000$...no potem sem pri naslednjim dipu kupil nekaj BTC nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
chavlji ::
Uf! Svaka čast!
Samo zdaj so časi malo drugačni? Pred enim letom je bilo najbrž lažje najti alt, ki bo naredil x5. Zdaj je poplava altov, raste pa samo BTC (pumpndump izvzet). In tem forkom ni videti konca...
Sam sem začel vlagat šele avguta, pa sem se precej opekel z alti. Izgubil sem skoraj pol BTCjev, ki bi jih zdaj lahko imel. Vlagal sem pa v samo bolj perspektivne - Eth, Neo, Omg, Ltc, Iota. Nisem hotel bit prepameten takoj na začetku.
Samo zdaj so časi malo drugačni? Pred enim letom je bilo najbrž lažje najti alt, ki bo naredil x5. Zdaj je poplava altov, raste pa samo BTC (pumpndump izvzet). In tem forkom ni videti konca...
Sam sem začel vlagat šele avguta, pa sem se precej opekel z alti. Izgubil sem skoraj pol BTCjev, ki bi jih zdaj lahko imel. Vlagal sem pa v samo bolj perspektivne - Eth, Neo, Omg, Ltc, Iota. Nisem hotel bit prepameten takoj na začetku.
kiFni ::
dons zna mogoče, ampak res mogoče audiocoin poskočit.
Bjorgin zadnji album bo moč kupiti samo s kripto valuto.
Vprašanje kdaj bo več glasbenikov naredil to potezo.
Bjorgin zadnji album bo moč kupiti samo s kripto valuto.
Vprašanje kdaj bo več glasbenikov naredil to potezo.
Ce vas zanima zakaj ta hype okrog vericoina zdaj. Jutri bodo na odmevnem web summit-u, ki traja od 6. do 9. novembra.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi ::
Circulating Supply
14,196,238,197 XVG
Max Supply
16,555,000,000 XVG
Ni jih veliko vec ostalo:) zna biti kak pok.
14,196,238,197 XVG
Max Supply
16,555,000,000 XVG
Ni jih veliko vec ostalo:) zna biti kak pok.
Drevesce ::
Kakšna je trenutna situacija z Litecoin? Znova nameravam vložiti v ETH, ogledanega pa imam tudi Litecoin, da malce razpršim naložbe.
Za to kar dela jype res rabiš jajca od bika. Da holdaš tako količino garantiranega denarja ker je kljub vsemu šansa da gre vse skup v qrac lahko v par dneh
Wrong topic
Kaj trejdamo danes folk? nasveti?
Wrong topic
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Mato989 ::
Za to kar dela jype res rabiš jajca od bika. Da holdaš tako količino garantiranega denarja ker je kljub vsemu šansa da gre vse skup v qrac lahko v par dneh
Wrong topic
Nič ne rabiš jajca... če bi jaz imel milijon na banki in milijon v BTC bi mi tudi blo vseeno če gre na nulo :)
Drugo je ko imaš 1.000€ plače in imaš 10.000€ v bitcoinih recimo... takrat pa se sekiraš valda.
WiFo ::
PrihajaNodi je izjavil:
Wrong topic
Xvg. Rukni stotaka ali dva. Moj nasvet, odloci se sam:)
Tudi CAGE coin ni tako slab 😜
Vse se pretaka x btc, alti stojijo na mestu že zelo dolgo (pustmo sedaj pump raznih šitkojnov)
V verge ste naložili kaj? Sem reskiral 2k. Lahko da vse spušim dvomim pa da bo šel pod 0.01, glede na graf. Ampak ne mene poslušat, jaz imam samo monologe:) je pa res da počasi raste:)
Narkotik ::
PrihajaNodi je izjavil:
V verge ste naložili kaj? Sem reskiral 2k. Lahko da vse spušim dvomim pa da bo šel pod 0.01, glede na graf. Ampak ne mene poslušat, jaz imam samo monologe:) je pa res da počasi raste:)
Računaš na release Wraitha?
PrihajaNodi je izjavil:
res je:)
Cure coin +200%
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
gruntfürmich ::
to pretakanje sredstev iz btc v alte se mi že zdi kot delo borz in ne toliko samih kitov, da umetno dvigujejo promet, marketkap, vrednosti in seveda hype...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
sarma832 ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
res je:)
Cure coin +200%
Da vidmo če gre čez .113
čakam:) zaenkrat mu dobro kaže. Po trejdanju je na 50 em mestu. Ne bo dolgo na 0.01.
Jup .114. Gremo to the moon. Vsaj enkrat sem uejl začetek hypa.
Jup .114. Gremo to the moon. Vsaj enkrat sem uejl začetek hypa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Tudi jaz not uletel pri .109
Wraith bo jutri zvečer, tako da upam na stabilno rast (vsaj?) do takrat
Wraith bo jutri zvečer, tako da upam na stabilno rast (vsaj?) do takrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Narkotik ()
Tudi prejsni fork so shortal par dni prej. Bila je manjsa korekcija, ki se je hitro pobrala in sla naprej gor.
Zgodovina sprememb…
Btw kje je @gemblerka
Lahko pa da bo sedaj samo še downtrend par let. Tko kot po 2013
Tudi prejsni fork so shortal par dni prej. Bila je manjsa korekcija, ki se je hitro pobrala in sla naprej gor.
Lahko pa da bo sedaj samo še downtrend par let. Tko kot po 2013
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Ker bitcoin raste lahko pri altih zgleda, da se pocasneje premikajo. Zarad trgovanja alt/btc.