» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
82 / 976
»»

Smurf ::

Lastniki NEOtov se imamo se naprej super :).

krneki0001 ::

sej se nikamor ne premika, oziroma glede na btc tudi neo počasi dol leze.

PrihajaNodi ::

Kako se lahko volume po trejdingu pri zcashu povečuje pada pa ko kamen?

FireSnake ::

Logično: ker ljudje kupujejo, ko pada.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

krneki0001 je izjavil:

sej se nikamor ne premika, oziroma glede na btc tudi neo počasi dol leze.

Kako se nikamor ne premika. Od vceraj do danes je spet sel gor za vec kot 10%, btc je sel 3% v tem casu. Prav tako je pridobil v zadnjem tednu in mesecu v primerjavi z bitcoinom.

FireSnake je izjavil:

Logično: ker ljudje kupujejo, ko pada.

Kul ampak market cap je bil že veliko nižji pa je bil plus oziroma je bila cena veliko večja. Ta logika torej ni najboljša.

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

Kaj je s folkom na Bitstampu, da prodaja pakete po 1k ETH naenkrat? Se bojijo forka? Se bojijo, da bo metropolis zanič? Je možno, da pač pobirajo zaslužek? Glede na napovedi, bi ga lahko konec meseca pobrali bistveno več.

Skrbi me seveda, če začnejo taki big playerji prodajat, da je v ozadju nekaj večjega... ?

lambda ::

chavlji > Glede na napovedi, bi ga lahko konec meseca pobrali bistveno več.

Take stvari so ponavadi priced-in.

DeeJay ::

chavlji je izjavil:

Kaj je s folkom na Bitstampu, da prodaja pakete po 1k ETH naenkrat? Se bojijo forka? Se bojijo, da bo metropolis zanič? Je možno, da pač pobirajo zaslužek? Glede na napovedi, bi ga lahko konec meseca pobrali bistveno več.

Skrbi me seveda, če začnejo taki big playerji prodajat, da je v ozadju nekaj večjega... ?

Taki sell orderji so skor vedno nastavljeni, da se manipulira trg. Se prav hočjo zbijat ceno, tko da pol nižje kupjo še več, dejansko pa ne prodajo nič :)
Če bi oni vedl karkoli slabega, bi se že dumpalo in bi šla cena krepko dol.

hammock ::

LTC malo trokira zadnje case, Monero isto. Kaksne ideje kaj se dogaja? Nekaj casa sta lepo sledila BTCju.

kiFni ::

Mislim, da bo večina altov ta mesec padla. Samo moje razmišljanje :)

kingsix ::

Pomojem bo večina altov šla gor, mogoče tudi dol.

Sej LTC je tradicionalno miren (in izgublja proti btcju), potem pa naraste v kratkem spiku.

Je en razlog da tko mislim ;)

chavlji ::

A ker bo šel btc v višave al zakaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: chavlji ()

Ne povem :P

cungalungaa ::

kiFni je izjavil:

Je en razlog da tko mislim ;)

Potem pa deli ta razlog z nami :)

brinovcek ::

A kdo tale projekt wtc? raste za popizdit...če bo plo tko naprej bo šel po isti poti k neo do 50 $

s51as ::

na kateri borzi ja je?
It's just me myself and I

piromanček ::

binance...sem kr neki vložil v zadjih dneh dobro obrnil. zdaj cakam..

brinovcek ::

se pričakuje kakšen padec ali samo gor...ker še vsi govorijo kako je undervalued?

piromanček ::

mah padci bojo, kot vedno, ampak nekako sumim oz. upam, da se bo vzpenjal
nimam pa kristalne krogle,tako da kaj bo jutri iskreno ne vem

Pričakujte nove ATH
 China

China

Mato989 ::

DeeJay je izjavil:

Pričakujte nove ATH
 China

China

Fake news!

A še komu ne dela NEO denarnica? Jaz sem jo odprl na NEO tracker wallet. Danes prvič ne morem dostopat do nje, se mi stran nalaga in nikoli ne naloži.

xabre ::

DeeJay je izjavil:

Pričakujte nove ATH
 China

China

A zato je šel včeraj en moj alt za 60 posto gor, pa še nekdo ga je pokupil za cel mesečni promet v enem dnevu lol :)

stara mama ::

Ekologija™ in Trajnost™

bulplux ::

Vsi ki imamo/imate BitShares na Bittrexu zelo pomembna informacija:
"This market will be deleted on October 13th, 2017."
link: https://bittrex.com/Market/Index?Market...

Razlog: nimam pojma!

NEO ima kar lepo umirjeno rast, se lepo korigira sporti... ni pa nekega pretiranega optimizma, ampak za trenutne razmere, kar vredu!

Zcash se bo v prihodnosti še kaj pobral. Imam še nakaj malega tam.

Auba ::

OmiseGO naj gre GOR! :)

Kupu pr 9.1$ pa se zdi, da ravno te meje zdaj nemore prebit
Živjo :)

Sam malo je treba počakat... Zcash bo pa rabil nekaj spodbude se mi zdi... drgače lahko še kar pada... sploh če pade še pod to vrednost na kateri je sedaj...

Zcash bo pa rabil nekaj spodbude se mi zdi... drgače lahko še kar pada... sploh če pade še pod to vrednost na kateri je sedaj...

Statistično je že večkrat padel iz 250 USD na 100 in še nekaj. Nihanja so pa med 280 pa 330 usd.

tom68 ::

Kaj mislite o slovenski valuti Viberate, ki prihaja na borzo....ima kaj možnosti za uspeh? Glede na ekspresno pridobljena sredstva bi znala biti zanimiva

krneki0001 ::

ZCash je problematičen, ker se ga preveč rudari in se ga na veliko prodaja, da rudarji pridejo do denarja.

tom68 je izjavil:

Kaj mislite o slovenski valuti Viberate, ki prihaja na borzo....ima kaj možnosti za uspeh? Glede na ekspresno pridobljena sredstva bi znala biti zanimiva

1. Ali bi lahko projekt viberate funkcioniral tudi brez blockchaina? -DA (v platformo bi brez ICO lahko vključili 3 najbolj mainstream kovance in bi blo isto)
2. Ali projek viberate doprinaša kaj tehnologiji blockchain na dolgi rok? -NE
3. Kaj je trenutna prioriteta teama? (Glede na objave na FB in Twitter) -PUMP VIB tokena na menjalnici
4. Ali je team samo izkoristil ICO hype za nabiranje denarja? -DA
5. Ali ima VIB token kako vrednost na dolgi rok? -NE
6. Zakaj? -Ker je preveč specifična niša, da bi mu uporabniki portala lahko na dolgi rok toliko višal ceno. naprimer: Karto lahko kupim tud drugje, brez da moram prej kupit VIB.

Tolk o tem, jest bi se mu izogibal.
Moje mnenje je, da bo prišlo do pumpa in velikega dumpa. Velik folka bo ratal bagholderjev z najmanj 50% nižjo ceno, kot je bla v ICOtu.

perci ::

Vprasanje ce bo sploh prislo do pumpa. Pomojem bo sam dump.

tom68 ::

DeeJay je izjavil:

tom68 je izjavil:

1. Ali bi lahko projekt viberate funkcioniral tudi brez blockchaina? -DA (v platformo bi brez ICO lahko vključili 3 najbolj mainstream kovance in bi blo isto)
2. Ali projek viberate doprinaša kaj tehnologiji blockchain na dolgi rok? -NE
3. Kaj je trenutna prioriteta teama? (Glede na objave na FB in Twitter) -PUMP VIB tokena na menjalnici
4. Ali je team samo izkoristil ICO hype za nabiranje denarja? -DA
5. Ali ima VIB token kako vrednost na dolgi rok? -NE
6. Zakaj? -Ker je preveč specifična niša, da bi mu uporabniki portala lahko na dolgi rok toliko višal ceno. naprimer: Karto lahko kupim tud drugje, brez da moram prej kupit VIB.

Tolk o tem, jest bi se mu izogibal.
Moje mnenje je, da bo prišlo do pumpa in velikega dumpa. Velik folka bo ratal bagholderjev z najmanj 50% nižjo ceno, kot je bla v ICOtu.

DeeJay hvala ti za izčrpen odgovor. Glede na napisano bi se res strinjal s tabo. Dejansko ne bo nikakršnega doprinosa družbi, glede na to da je takšnih ''agencij'', ki bi nudili enake storitve kot Viberate že 1k+. Sem tudi malo prebral sedaj kako so dejansko prišli do tako hitri rekordnih sredstev na strani https://www.cryptocoinsnews.com/estonia...
Verjetno res zna biti, da bo tako hitro padel, kot je/bo zrastel

oracle ::

Auba je izjavil:

OmiseGO naj gre GOR! :)

Kupu pr 9.1$ pa se zdi, da ravno te meje zdaj nemore prebit

Zanimiv pristop.

Jaz cakam ceno 6 ali 3$.

Glede na to, da se dnevno pojavlja več in več ICO za raznorazne projekte, sem spisal nekaj vprašanj, ki naj si jih zastavi vsak investitor preden jim da svoj denar.

1. Ali projekt doprinaša kaj tehnologiji blockchain?
2. Ali projekt uporablja smart contract še za kaj drugega kot za svoj token? (da ustvariš svoj token je 3 minute dela)
2. Ali lahko projekt funkcionira tudi brez blockchaina?
3. Ali projekt res rabi svoj token/kovanec, ali pa bi lahko projektu enostavo dodali ETH/BTC in bi blo isto?
4. Ali ima token/kovanec projekta dovolj veliko uporabnost, da bo zanimanje zanj vedno večje in posledično vedno višja vrednost?

Uspešni projekti na dolgi rok bodo samo tisti, kateri res pripomorejo k blockchain tehnologiji. Se pravi, da laufa na blockchainu večino projekta in ne samo token.
Vsi ostali, ki se na tehnologiji "šlepajo", izkoriščajo ICO hype za nabiranje denarja in ustvarjajo ICO-te pod pretvezo "decentraliziranosti" (u bistvu pa je platforma 100% centralizirana), pa nimajo dolge prihodnosti in jaz osebno v njih nebi nikoli vlagal. Projekti bodo mogoče obstali, vendar njihov token/kovanec bo kmalu brez vrednosti.

DeeJay je izjavil:

Glede na to, da se dnevno pojavlja več in več ICO za raznorazne projekte, sem spisal nekaj vprašanj, ki naj si jih zastavi vsak investitor preden jim da svoj denar.

2. Ali projekt uporablja smart contract še za kaj drugega kot za svoj token? (da ustvariš svoj token je 3 minute dela)
3. Ali projekt res rabi svoj token/kovanec, ali pa bi lahko projektu enostavo dodali ETH/BTC in bi blo isto?
4. Ali ima token/kovanec projekta dovolj veliko uporabnost, da bo zanimanje zanj vedno večje in posledično vedno višja vrednost?

Uspešni projekti na dolgi rok bodo samo tisti, kateri res pripomorejo k blockchain tehnologiji. Se pravi, da laufa na blockchainu večino projekta in ne samo token.
Vsi ostali, ki se na tehnologiji "šlepajo", izkoriščajo ICO hype za nabiranje denarja in ustvarjajo ICO-te pod pretvezo "decentraliziranosti" (u bistvu pa je platforma 100% centralizirana), pa nimajo dolge prihodnosti in jaz osebno v njih nebi nikoli vlagal. Projekti bodo mogoče obstali, vendar njihov token/kovanec bo kmalu brez vrednosti.

Če tega nimajo v glavi brez tvoje objave, si itak zaslužijo spušit keš :)

MonkeyHead ::

Wau ker ideolog.

3/4 coinov, ki se jih dobi preko ICO oz. kakšnega koli zbiranja denarja je Pump and dump. Torej sodeluj v ICO zraven velikih in počakaj na prvi Pump, da zaslužiš določene % potem prodaj in evo imamo še en shitcoin.

Enako kot je 3/4 folka in for the fast money, ker ljudem je vseeno kakšno tehnologijo doprinaša določen coin za blockchain trg ampak koliko % bodo zaslužili od vloženega.

MonkeyHead je izjavil:

Wau ker ideolog.

3/4 coinov, ki se jih dobi preko ICO oz. kakšnega koli zbiranja denarja je Pump and dump. Torej sodeluj v ICO zraven velikih in počakaj na prvi Pump, da zaslužiš določene % potem prodaj in evo imamo še en shitcoin.

Enako kot je 3/4 folka in for the fast money, ker ljudem je vseeno kakšno tehnologijo doprinaša določen coin za blockchain trg ampak koliko % bodo zaslužili od vloženega.

Razumem, sam fora je da folk išče tud projekte za longterm, kateri imajo možnost zaslužka ne samo 2x-3x ampak dejansko 15x, 20x ali celo več.
Plus določeni nimajo časa spremljat teh SCAM icotov in prodat v pravem času.

DeeJay je izjavil:

MonkeyHead je izjavil:

Wau ker ideolog.

Razumem, sam fora je da folk išče tud projekte za longterm, kateri imajo možnost zaslužka ne samo 2x-3x ampak dejansko 15x, 20x ali celo več.

Če iščejo long term, bi morali to kar si napisal vedet...

sivistol ::

Mato989 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

MonkeyHead je izjavil:

Wau ker ideolog.

Če iščejo long term, bi morali to kar si napisal vedet...

xaur in gamma ?
dgb ?
eth ?
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

YesPeace ::

DeeJay je izjavil:

sam osebno gledam na zadevo malo drugače: in sicer z Icoti so se začeli financirati tudi projekti, ki ne bojo prinesli nič k blockchain tehnologiji! Ravno nasprotno, blockchain tehnologija jim omogoča preko smartcontraktou zbiranje sredstev. Se pravi namesto, da bi nekdo poiskal "angele", ki bi financirali projekt, ga predstavi preko whitepaperja širši množici naredi preko ICO-ta zbiranje sredstev in izkoristi tehnologijo, da pride do denarja za svoj sturtup.

Ali bo zadeva uspešna ali ne, je pr druga pesem. Nikakor pa ne moreš trditi da lahko ICO naredi samo nekdo, ki mora nekaj doprinesti blockchain tehnologiji!

Verjetno veš približno koliko % sturtapou v svetu uspe... samo tisti ki uspejo pa lahko naredijo red xxx kratnik donosa! med to poplavo icotov, ki se trenutno odvija, pa res težko določiš kateri bo na dolgi rok uspešen kateri pa ne! ne glede na to, ali doprinaša kaj blockchain tehnologiji ali ne :)

Naprimer kot si ugotovil, Viberate ne bo doprinesel k blockchain tehnologiji, kar pa še niti najmanj ne pomeni, da projekt ne bo uspešen! Treba je razmišljati out of the box!

V takih primerih so tokeni bolj podobni deležu v podjetju (delnicam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: YesPeace ()

Horejšio ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zcash se bo v prihodnosti še kaj pobral. Imam še nakaj malega tam.

Vzorec za nakup je zgledal res OK, po res hudem padcu/dumpu in zatem nabiranju volumna. Celo Snowden je na tw vmes rekel, da ima prihodnost zaradi anonimnosti. Trenutno gre pa vse dol. Jaz bom ZEC držal.

Zgodovina sprememb…

Tudi jaz bom ZEC bom drzal.

Red_Mamba ::

naminiran ZEC prodal pri zadnjem pump-u
s tem BTC kupil komodo in vec verge-a :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

vrunc ::

Za vse, ki bomo sodelovalo pri nakupu žetonov RPX je izšla nova denarnica za nakazilo Neotov https://github.com/Red-Pulse/neo-gui-rp...
««
82 / 976
»»