» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
81 / 976
»»

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

Da ne prenasas ti eth v btc naslov ali obratno?

Nikoli nisem imel nikakrnih tezav s prenasanjem iz krakena na bittrex.

Naslov je na Bitrexu samo eden ali lahko generiram novega pri prenosu kovancev...

Zgodovina sprememb…

Torej kaj mi priporočate za prenos kovancev na drugo borzo? Prvo v walet z rpiple pa potem na borzo? Ker preko krakna me ne spusti.

Ok mi je uspelo. Problem je bil s tagom

Zgodovina sprememb…

slotechar ::

brinovcek je izjavil:

Ni bil nekdo tukaj gor, ki je govoril o Steem, na bitrecu je dosegl triple bottom kokr se spoznam in gre gor, plus sem gledal orgomen buy order val :) time to invest?
Ja jst sem povedal vceraj za pomembno novico steem, ki je lahko revolucionarna za kripto svet pa za internet strani, , clanke , bloge , forume, videje. Ce bo vse pitekalo po nacrtih, pricakujem ogromen porast ob izidu. Ko bodo lastniki spletnih strani na podlagi steem blockchaina ustvarili svoje tokene npr. Slotech tokeni, ki se bodo lahko uporabljali da lajkas npr. slotech clanek ali komentar. Pri tem ti steem generator zgenerira vrednost lajka na podlagi nekaterih razlicnih dejavnikov. Zadeva ze deluje na steemit.com kjer ze 3 mesece sluzim z komentiranjem whale clankov ali pa objavo svojih. Pri tem nisem vlozil niti centa. Tudi pri dtube lahko uploadas videje z copyright in sluzis. Ni oglasov, cenzure. Zelo fajn zadeva.

Zgodovina sprememb…

s51as ::

Nodi, meni je vedno lepo šlo iz Kraken na Bittrex, če malo bolj opišeš kako delaš ti mogoče lahko povem kje delaš napako... če ti še ni uspelo seveda :)
It's just me myself and I

Samo tag sem izpustil pa je slo skozi.

Hvala!

DeeJay ::

Evo to bo pravi ICO :)
https://www.fantasymarket.com/

DeeJay je izjavil:

Evo to bo pravi ICO :)
https://www.fantasymarket.com/

Kakih 500€ bi znal ruknit v tole

Horejšio ::

Matr skor ni dneva brez FUD-a. Tokrat iz Koreje... Mogoče je res bolje sam enkrat na mesec pogledat kaj se dogaja :)

hammock ::

Horejšio je izjavil:

Matr skor ni dneva brez FUD-a. Tokrat iz Koreje... Mogoče je res bolje sam enkrat na mesec pogledat kaj se dogaja :)

Samo ni neke panike na borzah, se mi zdi da ljudje zacenjajo jemati te novice z zrnom soli (oz. racionalno). Danes ni bilo hudih nihanj zaradi tega.

Vazelin ::

No mal se je popravilo:)

hammock je izjavil:

Horejšio je izjavil:

Samo ni neke panike na borzah, se mi zdi da ljudje zacenjajo jemati te novice z zrnom soli (oz. racionalno). Danes ni bilo hudih nihanj zaradi tega.

Se strinjam. Ljudje se učijo/učimo, se je pa tudi precej povečal market cap in je trenutno $143,701,181,721. Verjetno ima tudi to nek vpliv.

Jap.. zdaj bo že problem kupovat ko bo nizko in prodajat ko bo visoko... če nihče ne bo takrat prodajal oz nihče kupoval... :) bo treba bit malo manj požrešen pa kupovat in prodajat malo više/nižje...

kiFni ::

Bojo vsaj alti divjal, če bo btc bol stabilen. Zdaj btc mal prdne gor, pa že vsi dumpajo alte.

To delajo kiti! Alti so kul.

Alte jaz vidim samo kot orodje za pridobitev več btc-ja. Končni cilj je fiat. LP.

Horejšio je izjavil:

Alte jaz vidim samo kot orodje za pridobitev več btc-ja. Končni cilj je fiat. LP.

Glih to sem jaz včeraj omenil v temi Alternativne kriptovalute (Altcoin-i). Ne pa čisto vsi.

A kdo kaj ve o tem EMC2, nekam znanstveno se sliši :)

Saj se hecajo

jeben Kraken...se dobro da sem poskusil z manjšimi zneski. Sedaj pa spet njihov customer kontaktirat pa čakat...

Zgodovina sprememb…

A Ripple je na Kreken?

Ja kriple je tam.

malce pazljivosti pri pošiljanju.

Zgodovina sprememb…

Ne razumem, kaj pa je narobe?

Tudi jaz ne. Piše pa: internal error

A je kaka podobna stvar kot pri neotu da lahko samo celoštevilčne enote valute dviguješ pa pošiljaš? Samo pri NEOtu to nebi bil error ampak bi ti samo odbilo vse kar je več od celega števila...

Sem se obrnil na njihov CS. pa da vidimo. Mislim da bi ti javilo če bi šlo za cela števila.

Jaz sem iz Kraken na Bittrex BP z btc. Na Kraken nabavil BTC, na bittrex dobil naslov za BTC in poslal. V 1 uri je bilo. Upam, da nisi poslal različnih coinov.

Ne. 100% gre za iste coine. Saj pa XRP ne moreš zamenjat z btc ali drugo enoto. Ravno zaradi tega sem šel z manjšo enoto. Mi pa stalno javlja erro če dam še tag kodo, da naslov ni pravilen ali zastarel. Na bitrexu pa ne moreš genirart drugega naslova.

Zgodovina sprememb…

Tega dela "tag koda" ne štekam. Naslov je enolični in je copy/paste. Poskusi z BTC...

Ne držim BTC jev. Niti jih nočem kupit. Tag kodo dobiš pri naslovih.

Kraken ne slovi ravno po odzivnosti. 3 tedne je OK. Poročaj.

Meni na kraken vse dela precej hitro in še nikoli ni bilo napak. Na kraken je BTC označen kot XTC, da morda ne delaš tu napake?
Se pa tudi jaz še nikoli nisem ukvarjal s tag kodo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s51as ()

Sc0ut ::

Kraken te ob velikih navalih komot stane denarja, saj ful orderjev ne registrira in stalno mece error.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

.

s51as je izjavil:

Meni na kraken vse dela precej hitro in še nikoli ni bilo napak. Na kraken je BTC označen kot XTC, da morda ne delaš tu napake?
Se pa tudi jaz še nikoli nisem ukvarjal s tag kodo.

Posiljam kriple ne btcje.

Zgodovina sprememb…

Pravkar sem najdu bitindia ico presale. mal raziščite pa povejte mnenja.

Moti me edin da je mininum investicija 150ETH. A so se zavaroval pred raznimi nodiji, ki bi takoj šortali na vložek polovico eth?

Hočejo dobit velike investitorje ali največja natega?

xabre ::

to je VIP presale

chavlji ::

Pismo, Litecoin ga res serje... Celo ko BTC raste, ne gre več nikamor.

Sem bral, da ga malenkost prehitevajo drugi alti. V privatnosti, hitrosti transakcij,... še vedno ima velik promet, samo napovedi naj ne bi bile zelo obetavne. Kaj menite ostali?

V hitrosti transakcij je kripl hitrejsi o privatnosti pa tudi meljejo ze nekaj casa stori se pa nic. Je pa kripl centraliziran.

favorites ::

Živjo,
Kaj mislite o Webcoinu?
https://webcoin.today/#team

Za pre-sale se dobi kr lepe procente. Celo v posnetku sem zasledil da dajo 100% do konca pre-salea (16h je še). Sama ideja je zanimiva, stran je lepo urejena. Čedno mi je le da res ni nobenega povpraševanja. Pač 204 investitorji in 71,433$.

kiFni je izjavil:

Pravkar sem najdu bitindia ico presale. mal raziščite pa povejte mnenja.

Moti me edin da je mininum investicija 150ETH. A so se zavaroval pred raznimi nodiji, ki bi takoj šortali na vložek polovico eth?

Hočejo dobit velike investitorje ali največja natega?

Meni osebno močno perspektivna deluje. Pač za pre-sail je res 150ETH. Mislim da bom ko se zaključi pre-sail nekaj manjšega investirov.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Tezos je objavil septembrsko poročilo o dogajanju: https://www.tezos.ch/september-update.h...

8. oktobra je torej Red pulse. Se bo Neo še kaj dvignil ali je to to? Ta zadnji dvig je bil baje zaradi korejske potrditve?

todman74 ::

Ma tole s coini mi nikakomor ne gre.....sem razmišljal, da bi ta drobiž, ki mi je še ostal raje vtaknil v ICOte. Kateri se vam zdijo perspektivni?

Mesar ::

Nonbei, večina teh kojnov so smeti, pride na borzo pa vsi dumpajo...
Your turn to burn!

todman74 ::

Tole https://atlant.io/?r=YOBIT sem dobil danes na mail....no poglabljal se pa še nisem kaj dosti...niti ne vem, zakaj je to v Ameriki prepovedano.

brinovcek ::

Zanima me če lahko svoj LTC(ltc/btc par) pošljem iz bitstampa na bitrex? se bo cena samodejno transformirala v btcje? bi prestavil ker bi rad mogoče še danes pretvoril v ark in ok pa nebi rad 2x fee plačal samo zato, da kupim btc in nato še ark

sivistol ::

brinovcek je izjavil:

Zanima me če lahko svoj LTC(ltc/btc par) pošljem iz bitstampa na bitrex? se bo cena samodejno transformirala v btcje? bi prestavil ker bi rad mogoče še danes pretvoril v ark in ok pa nebi rad 2x fee plačal samo zato, da kupim btc in nato še ark

če maš na bistampu ltc pol pošleš ltc na bitrex,
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

Zeitgeist ::

jype je izjavil:

Tezos je objavil septembrsko poročilo o dogajanju: https://www.tezos.ch/september-update.h...

tale tezos bi lahko malo pospesil zadeve, da vidimo kje smo :D :D :D

jype ::

Zeitgeist je izjavil:

Tezos ni "get rich fast" shema, temveč precej revolucionarna tehnologija.

Mesar ::

jype je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

Tezos ni "get rich fast" shema, temveč precej revolucionarna tehnologija.

Tako kot vse ostale revolucionarne get rich fast sheme...
Your turn to burn!

Če rabi kdo kaj etra po 253, ga ima nekdo še kr dosti na zalogi:
 eth

eth

Vazelin ::

Icn se je povsem ustavil:D

amacar ::

Čaki, da zaštarta, potem ga ne bo moč ustaviti :)) (drugače tudi jaz tolčem minus na ICN, ampak mi ni za prodati, bo kar bo)
««
81 / 976
»»