» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
79 / 976
»»

Auba ::

A kdo misli kaj vlagat v Kyber Network? Sam mislim kar nekaj. Mnenja?
Živjo :)

Drevesce ::

Auba je izjavil:

Vidim, da je med advisorji tudi Vitalik Buterin (ustanovitelj Etha).
Ampak kaj točno ta platforma ponuja drugačnega kot kakšna druga?

Gledam sem njihov website https://kyber.network/assets/KyberNetwo... od točke 3.0 dalje dobi razliko. Tole se splača kupit za kako leto if you ask me :)

amacar ::

Auba je izjavil:

Js sem kupil v ICOtu ampak že vse prodal za 5x profit. Bom pa verjetno nabavil nazaj, sedaj ko malo pade (kar precej je že - skoraj 50% od vrha).

Mato989 ::

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Statistiko si obrnil pač tako kot tebi bolj ustreza, da zgleda kak dober gain je imel XRP... realnost je taka da če si kupil XRP takrat kot ti imaš zdaj cca. 2,5x dobiček...

ne, 20× xrp, pri 0,008 sem ga kupil.

In kaj praviš na tiste ki so kupli btc pri 0,03 cente?

Ripple je mel slabši run kot btc... kar pa ne pomeni da z njim nisi mogel zaslužit... ampak če je lahko v podobnem času en coin zrastel iz centov na tisočake, ripple pa še ni blizu dolarja, je to vse jasno :) Kako perspektiven je.

Sicer pa saj je vse jasno... če že govorimo o vrednosti btcja napram ostalim poglejmo začetno vrednost btcja in ostalih kot je xrp in današnjo vrednost, kateri coin je imel takšno rast od začetka do danes kot btc? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Smurf ::

Mato989 je izjavil:

Ripple je mel slabši run kot btc... kar pa ne pomeni da z njim nisi mogel zaslužit... ampak če je lahko v podobnem času en coin zrastel iz centov na tisočake, ripple pa še ni blizu dolarja, je to vse jasno :) Kako perspektiven je.

Primerjati absolutno vrednost rippla z recimo bitcoinom in delati na tem zakljucke je precej butasto. Upam, da ni treba razlagati zakaj.

amacar je izjavil:

Auba je izjavil:

Js sem kupil v ICOtu ampak že vse prodal za 5x profit. Bom pa verjetno nabavil nazaj, sedaj ko malo pade (kar precej je že - skoraj 50% od vrha).

Jaz čakam na ene 1,5$ recimo. Ampak kupim naslednji teden po 30em :)

gruntfürmich ::

Jst samo pravim, da v tem balonu, ne na splošno, z btc ni bilo veliko kruha. In še manj ga bo v naslednjem napram nekim minornim altom.
O tem mora teči debata, ker trenutno smo zbrani tu zaradi točno tega kriptobalona, drugače vas ne bi bilo. In v tem balonu je tako kot pravim, ker samo to je zdaj relevantno. Ostalo je zgodovina.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

DeeJay ::

gruntfürmich je izjavil:

Jst samo pravim, da v tem balonu, ne na splošno, z btc ni bilo veliko kruha. In še manj ga bo v naslednjem napram nekim minornim altom.
O tem mora teči debata, ker trenutno smo zbrani tu zaradi točno tega kriptobalona, drugače vas ne bi bilo. In v tem balonu je tako kot pravim, ker samo to je zdaj relevantno. Ostalo je zgodovina.

balon.

balon.

Smurf je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Primerjati absolutno vrednost rippla z recimo bitcoinom in delati na tem zakljucke je precej butasto. Upam, da ni treba razlagati zakaj.

Zakaj? Vrednost bitcoina je bila dolgo časa, zelo nizka... dosti manj kot je celo dananšnja vrednost Rippla :) Bistveni je gain overall,

Ampak ja to je zgodovina. In XRP pred sabo nima preveč bolano dobre prihodnosti... Ripple pač, ampak Ripplova prihodnost ni prepletena neposredno s cenoXRPja... na našo žalost.

Ok mamo soliden confirm bulla... tole bi znalo it do 4.6k :) najmanj!

kiFni ::

se prav bomo prodal na 5.6K ... al kaj ;((

sarma832 ::

Ma gruntfürmich že pol leta trobi o balonu lol... Čez 1 leto ko končno poči, bo se pa lahko hvalil...
sem vam rekel!

Qcube ::

OMG, ZCash spet raketa in skočil za malo časa čez 400$.

oracle ::

Cash je izjavil:

Ker se tu nekateri spoznate na trejdanje, me samo tako informativno zanima, do pri kateri vrednosti naj bi bilo dobro prodat sedaj BTC, ETH in LTC? Hvala :) Pa zraven povejte še valuto (USD ali EUR)

Načeloma se prodaja malo pod prejšnjim vrhom. Se pravi BTC okoli 4800-4900, ETH okoli 380 in LTC okoli 80 $. Ampak to razmišljaj samo v primeru, da boš v roku parih mescev nujno rabil keš. Če samo varčuješ, potem se ti ne splača trgovat, razen če greš v to 100 % (se izdatno pozanimaš in slediš dogajanju).

Qcube je izjavil:

OMG, ZCash spet raketa in skočil za malo časa čez 400 $.

Ja, smrduh od šitkojna. Zdej že pobirajo dobičke na 32 %. Pa glih zdej en dan sm ga mislu mal pregledat..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oracle ()

Ja, smrduh od šitkojna. Zdej že pobirajo dobičke na 32 %. Pa glih zdej en dan sm ga mislu mal pregledat..

Ja ja, glih zdaj.... prej pa cel čas ne :)

PrihajaNodi ::

Bo kdo kupil koin Kin?

sarma832 je izjavil:

Ma gruntfürmich že pol leta trobi o balonu lol... Čez 1 leto ko končno poči, bo se pa lahko hvalil...
sem vam rekel!

raje pejd nazag gledat da sem 2015 trobil da nabavite. ampak seveda tega namiga nisi dojel, kakor tudi ne dojameš da smo že celo leto v balonu.
ampak seveda, kdor je prepozno prišel in se sedaj matra s parimi %% dobička za ogromen riziko, razumem da nima nič pametnega in pozitivnega povedat o vsem skupaj...

gruntfürmich je izjavil:

sarma832 je izjavil:

sem vam rekel!

raje pejd nazag gledat da sem 2015 trobil da nabavite. ampak seveda tega namiga nisi dojel, kakor tudi ne dojameš da smo že celo leto v balonu.
ampak seveda, kdor je prepozno prišel in se sedaj matra s parimi %% dobička za ogromen riziko, razumem da nima nič pametnega in pozitivnega povedat o vsem skupaj...

Če trdiš da smo v balonu potem verjamem da imaš vse v FIAT in te ta tema praktično ne zanima več :)

Enako kot Vazelin in še kdo...

Zgodovina sprememb…

vse me zanima, ker samo tako se nabira izkušnje za naprej. tako je bilo 2013, tako je bilo 2014. da se napake ne ponavljajo in veš kdaj vstopiti. ker samo tako je možno normalno zaslužiti, to zdaj pa so špekulacije z velikim rizikom, katere pa niso povsem zame.

evo, on topic: dnevni BTC je začel visoko nad 20 MA.
zanimivo bo...

Zgodovina sprememb…

Zakaj hudica se šitcoin od ltcja nikamor ne premakne...navadno ni sel vzporedno z btcjem.

Zgodovina sprememb…

detroit ::

krneki0001 je izjavil:

detroit je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

bejži stran od xrp. To je nateg od coina.

nebivedu od kdaj si pa ti proti riplu?

Kr poglej malo borze pa boš hitro dojel zakaj. Vse ostalo pada ko domine, ripple stoji na svojih 14 centih, vse ostalo rine v planine, ripple stoji na svojih 14 centih. Torej kontrolirana valuta, lastniki dodajajo ter oduzemajo, da se ne giblje preveč.
To je v bistvu tisto, kar so se pri riplu trudili že od začetka - narest centralizirano valuto s čimmanj šokov, da lahko privabijo banke, ker bodo rekli, da imajo stabilno valuto.

Torej v bodoče ne pričakujem nobenih hudih nihanj. Če pa že bo kakšno, bo pa zaradi naivnežev, da jih še malo oberejo. Sicer je pa tako, da ovce so za striči in naj jih strižejo.

super info potem:) sem ravno mislil kakih par tisoč kupit. Očitno bom raje kakšnega jurja v safexe vrgu pa hodlal
Skero

chavlji ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj hudica se šitcoin od ltcja nikamor ne premakne...navadno ni sel vzporedno z btcjem.

Pa sej lepo sledi btcju:
- BTC: 23.9. je bil 3000EUR, danes je 3590EUR - 19% več
- LTC: 23.9. je bil 38.5EUR, danes je 48EUR - 25% več

V EUR se premika počasi, samo procenti so boljši kot pri BTC.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: chavlji ()

gruntfürmich je izjavil:

vse me zanima, ker samo tako se nabira izkušnje za naprej. tako je bilo 2013, tako je bilo 2014. da se napake ne ponavljajo in veš kdaj vstopiti. ker samo tako je možno normalno zaslužiti, to zdaj pa so špekulacije z velikim rizikom, katere pa niso povsem zame.

evo, on topic: dnevni BTC je začel visoko nad 20 MA.
zanimivo bo...

Kot človek ki ga riziki ne zanimajo je gledanje dnevnih trendov povsem potrata časa... ti raje glej tedenske in mesečne :) Bo bolje za živce.

chavlji je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pa sej lepo sledi btcju:
- BTC: 23.9. je bil 3000EUR, danes je 3590EUR - 19% več
- LTC: 23.9. je bil 38.5EUR, danes je 48EUR - 25% več

V EUR se premika počasi, samo procenti so boljši kot pri BTC.

Nodi bolj misli glede na preteklost, v smislu, da je bil BTC na 4.900USD ltc pa na 90USD+... kar pomeni da je BTC od svojega ATH oddaljen "le" ene 20%, medtem ko LTC skoraj 45%... tam od oka.

Zgodovina sprememb…

Kar je pa v bistvu super novica, da vemo kam je LTC, upajmo da v kratkem, namenjen. Je pa res, da ko bo nehal rast BTC, vprašanje kaj bo z LTC.

perci ::

Mal počakte, bull se je komaj začel.

Nodi bolj misli glede na preteklost, v smislu, da je bil BTC na 4.900USD ltc pa na 90USD+... kar pomeni da je BTC od svojega ATH oddaljen "le" ene 20%, medtem ko LTC skoraj 45%... tam od oka.

Tocno. Bi ze moral nekam prilesti, pa samo stoji na mestu. Btc najverjetneje ne bo presegel 4.9k kar pomeni da ko gre v rdece se lahko ltc takoj spusti x2, x3...neo je bil bistveno boljsi nakup.

perci je izjavil:

Mal počakte, bull se je komaj začel.

Meh razocaran, nek zcesh, dash šitkoin gre pa v visave.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Nodi, pejt že na Bittrex in si odpri obzorja, namest da skos jokaš s tem LTC-jem.

Sj hocem pa me jebeni kraken ne spusti:) bom danes prenesel vse tja.

Formiral se je en lep M... na ltcju recimo... downtrend active... jaz bi prodal na vašem mestu :) Mogoče bo pa še kak spike no, ampak znali bi ponovno testirat 3.800 na btcju... ni prebilo 4325USD

cungalungaa ::

Se NEO proda sedaj al se počaka na ponoven dvig?

Prodaj. Moje mnenje.

Jaz sem ga prodal in upam, da pade na 20€, ko ga bom spet kupil.

Mato989 je izjavil:

Ja ja, glih zdaj.... prej pa cel čas ne :)

Trenutno mam seznam točno 30ih (slučajno okrogla) kovancev in vsak dan če mam cajt jih ene par analiziram in zabeležim. Ene pol sem jih že, žal zcash ni bil med njimi. Začel sem pa šele ta teden...

Kdo spremlja ARK? Menda je dolgoročno obetaven, ampak do kam čakat da pade? Zdele je okol 67000 satošijev :|

Evo, ZEC je pršu na vrsto. V enem tednu je šel 100 % gor ampak je že padu nazaj na 50 %. Verjetno je zdele še zmeri sprejemljiva cena glede na ATH, ki so bli vpreteklosti. Vseen bom mal še počaku oziroma mogoče dal kak nizek buy order.

Zgodovina sprememb…

Nismo prepozni za strati, še vedno praska po podnu.

brinovcek ::

pm zamudil prodajo LTC, zdele pa ne grem več prodajat

oracle je izjavil:

Kdo spremlja ARK? Menda je dolgoročno obetaven, ampak do kam čakat da pade? Zdele je okol 67000 satošijev :|

Evo, ZEC je pršu na vrsto. V enem tednu je šel 100 % gor ampak je že padu nazaj na 50 %. Verjetno je zdele še zmeri sprejemljiva cena glede na ATH, ki so bli vpreteklosti. Vseen bom mal še počaku oziroma mogoče dal kak nizek buy order.

Do 55K lahko prigrize potem pa se odbije nazaj...

Zgodovina sprememb…

Jst sm ltc prodal. Tega sitkoina ne kupim vec. Problem je samo v katero valuto sedaj naresti transfer in poslati vse skupaj na bitrex. Bom kupil zcash sam da se pade.

s51as ::

cungalungaa je izjavil:

Jaz se ga zdaj ne upam več prodat... Lahko pa da bo še padal... kaj pa vem :)
It's just me myself and I

Jaz sem razmišljal, da ga bom najverjetneje pretopil v waves, hush in xtrabytes, v vsakega po 1/3. Zadnja (poleg tudi prvega seveda) sta zelo perspektivna + se mi nekako matematično zdijo večji donosi v istem obdobju če vse skup rata.

PrihajaNodi je izjavil:

Jst sm ltc prodal. Tega sitkoina ne kupim vec. Problem je samo v katero valuto sedaj naresti transfer in poslati vse skupaj na bitrex. Bom kupil zcash sam da se pade.

Pa kdaj sem že danes napisal da gremo DOL... ko se je M začel kreirat :P

s51as je izjavil:

cungalungaa je izjavil:

Jaz se ga zdaj ne upam več prodat... Lahko pa da bo še padal... kaj pa vem :)

NEO gre verjetno na 22USD :)

prejšnji resistance je zdaj support.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

NEO gre verjetno na 22USD :)

Malo zgodaj za tako napoved.

Si me pa sprovociral, da sem prodal en grozd neotov s +29 % :D

Zgodovina sprememb…

Ko grE tether gor to pomeni slabo napoved.

Pa saj ltc se je obrnu. Noeta pa itq ne morm kupt k ga mam v prištoflu.

Drugač pa mato ne čekiram skoz tle ker sem bil včer na zagovoru pri šefu zaradi bfxdata in smo mogu vse te strani zmanjšat. Sem menda vse rekorde podru na mreži kar se tiče prometa zaradi parih grafkov :D

Lool

Kje se je ltc obrnu? Normalo bi mogu bit na 7% v primerjavi z btc om.

Zgodovina sprememb…

Jaz bom NEOta lepo nazaj v denarnico poslal, bo vsaj GAS genereral, pa naj pada kamor če, ga bom kasnej prodal, ko/če bo spet kaj zrasel :)

Horejšio ::

Za NEO je men tud mal žal, da nisem včeraj po 82 prodal. Bil je Butterfly po TA in sem tuhtal al bi. Jebat ga se učimo in bo šel nazaj gor.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

Butterfly?

Horejšio ::

slotechar ::

Mogoce bi koga zanimala nova se ne tako znana novica da je soustanovutelj steem coina in steemit platforme dal ven zelo pomembno novico zadnjo uro. Cena je sla pred kratkim zelo gor. Tukaj imate video kjer sprasuje vse ce najdejo kako pomanklivost v white paper in naj mu to sporocijo. Drugac so pa naredili se konkurenco youtubeju z dtube, ki jo podpira steem. Jaz sem ze 3 mesce gor in sluzim z clanki, ki jih wjali upvotajo z steemom. https://steemit.com/steem/@ned/announci...
««
79 / 976
»»