» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
78 / 976
»»

gruntfürmich ::

Mato989 je izjavil:

In ker vrednost RIPPLE podjetja ne odraža vrednost tokena XRP, to pomeni da XRP ne more rast kar tako...

vseeno pa vsaka špekulacija okoli rippla dvigila ceno xrp
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mato989 ::

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

In ker vrednost RIPPLE podjetja ne odraža vrednost tokena XRP, to pomeni da XRP ne more rast kar tako...

vseeno pa vsaka špekulacija okoli rippla dvigila ceno xrp

Niti ne, cena je bila v dnu in je blo kar nekaj konferenc pred nekaj časa :)

morda te še aprila ni blo v tej temi, ampak dejansko je bilo tako :D

gruntfürmich je izjavil:

morda te še aprila ni blo v tej temi, ampak dejansko je bilo tako :D

Daj idi pogledat kolko je blo meetingov ipd. Ripple ekip z vsemi, in kolkokrat je cena skočla... boš videl da je to le tam cca. 60% occurence... ne vedno. Držal sem ripple med tako novico in se cena ni premaknila... tako da resno...

vse je prispevalo k temu hypu, kakšni posebni 'sestanki' pa še bolj

gruntfürmich je izjavil:

vse je prispevalo k temu hypu, kakšni posebni 'sestanki' pa še bolj

Resno, kje ti vidiš kak hype rippla... poglej vrednost btcja in vrednost rippla in primerjaj v USD in tudi korelacijsko :)

Praktično vsak drug shit coin pride do vrednosti čez 0,5USD v hypu... ripplu tega ne rata, niti povohat... za XRP je tak, da prej se sprijazniš lažje ti bo..... če ga nisi kupil pred prvi vzponom, je skorajda vsak drugi povprečen trade pridelal več profita kot tradanje z XRP...

Mato989 je izjavil:

Držal sem ripple med tako novico in se cena ni premaknila...

po koliko si ga kupoval?

Ripple ima vrhunsko tehnologijo ampak sam coin je pa brezveze... oni so ga pač ustvarili ker ga lahko :) Tudi brez XRPjev bi bil protokol efektiven in prodaljiv bankam... XRP nima veze z vsemi temi meetupi praktično nič razen da pripada istemu podjetju kot je v novicah :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

jst sem kupoval xpr po 0,008 EUR in se spomnim da smo po vsaki novici vsi noreli in si domišljali da bo explodiral (no, sj nekako tudi je)... pač hype kot hype za vsako novico

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Zakaj Kraken ne da vec kojnov na svojo borzo...res so omejeni.

Smurf ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj Kraken ne da vec kojnov na svojo borzo...res so omejeni.

Sej ze tako ne dohajajo prometa.

chavlji ::

Zakaj ne greš na Bittrex, če bi rad več aktualnih coinov? Pa še vedno je zelo odziven, tudi v konicah. Provizije pa pač kot povsod...

Vazelin ::

gruntfürmich je izjavil:

jst sem kupoval xpr po 0,008 EUR in se spomnim da smo po vsaki novici vsi noreli in si domišljali da bo explodiral (no, sj nekako tudi je)... pač hype kot hype za vsako novico

To bi mel 40 kratnik če bi čakal na maj:D

chavlji je izjavil:

Zakaj ne greš na Bittrex, če bi rad več aktualnih coinov? Pa še vedno je zelo odziven, tudi v konicah. Provizije pa pač kot povsod...

UI mi gre na zivce. Pa ne morem pretapljat v Evre.

Ps. Ampak ocitno se bom moral res spravit tja.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

sem ga prodajal maja, ampak žal samo po 0,16 €...
če bi bil vedež ne bi bil revež :))

chavlji ::

Jaz sem dal za kratek čas v USDT, ko sem shortal in me je vse počakalo.

Ampak kam pa ta neo piči!

Ltc ma sploh se kaj potenciala? Al je sam se en shitcoin vec?

gruntfürmich je izjavil:

Zdaj pa pomisli koliko je od takrat zrastel BTC koliko pa XRP

kot sem že zdavnaj rekel, na btc ni veliko kruha, če to misliš

gruntfürmich je izjavil:

Govorim o dnevu ko si kupil XRP... če bi takrat za isto vrednost kupil BTC bi zaslužil koliko več? :)

Ampak btc ne bo sel vec 50% gor. Kaj sele 300% in vec...

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Govorim o dnevu ko si kupil XRP... če bi takrat za isto vrednost kupil BTC bi zaslužil koliko več? :)

to pa ne bo čisto držalo. btc sem začel kupovati pri 455 maja 2016, zrastel je v 1 letu za 12×. xrp sem kupil marca 2017 in prodal maja 2017 za 20×. pa še to je slab izkoristek napram drugim altom.
tko da na btc resnično ni veliko kruha...

DeeJay ::

PrihajaNodi je izjavil:

.... so rekli leta 2013, ko je pršu na 250$.

Stokarino ::

Ena stran, da mal pokaže "če bi/ ko bi"...

gruntfürmich je izjavil:

Vazelin je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

sem ga prodajal maja, ampak žal samo po 0,16 €...
če bi bil vedež ne bi bil revež :))

Revez nima po 20btc in vec.

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

to pa ne bo čisto držalo. btc sem začel kupovati pri 455 maja 2016, zrastel je v 1 letu za 12×. xrp sem kupil marca 2017 in prodal maja 2017 za 20×. pa še to je slab izkoristek napram drugim altom.
tko da na btc resnično ni veliko kruha...

Lepo si obrnil eno je koliko je šlo gor, drugo pa kdaj si prodal...

Povej mi danes kolikokratnik je vrednosti napram takrat?

kiFni ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ltc? Kaj bi še rad z ltc? Ima:
-segwit
-atomic swap
-lajtnig network :)
Ch. Lee dela na anonimnih trancakcijah. Kdo pol še rabi monero in zcash... vsaj tako se govori.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kiFni ()

sivistol ::

kajetan je izjavil:

ludi, kaj si mislite o Xaurum Gamma?kdo je sploh ustanovil to?

Vecinoma isti ljudje kot xaur
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

oracle ::

kiFni je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

-segwit
-atomic swap
Ch. Lee dela na anonimnih trancakcijah. Kdo pol še rabi monero in zcash... vsaj tako se govori.

Se strinjam. LTC ni brez razloga v top 5. Sam po drugi strani pa ne men verjet, men se tud XRP zdi ok za kakšen trejd nardit :)

kiFni je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

-segwit
-atomic swap

Zadnjega nisem vedel. Zakon! Anonimnost mu fali, pol je vse.

Problem, ki ga vidim je da jih je enostavno preveč da bi res lahko prilezel na 300...

meh sem si malo prebral, to govorijo že od marca.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Ne razumem kaj me sprašuješ. Vse sem prodal maja, zato me zdajšnje vrednost bolj malo tičejo, razen za postranski zaslužek. Kot že rečeno, nisem vedež kdaj bo top, zato sem pač takrat prodal in pobasal dobiček.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ne razumem kaj me sprašuješ. Vse sem prodal maja, zato me zdajšnje vrednost bolj malo tičejo, razen za postranski zaslužek. Kot že rečeno, nisem vedež kdaj bo top, zato sem pač takrat prodal in pobasal dobiček.

Statistiko si obrnil pač tako kot tebi bolj ustreza, da zgleda kak dober gain je imel XRP... realnost je taka da če si kupil XRP takrat kot ti imaš zdaj cca. 2,5x dobiček... če si pa kupil takrat BTC imaš pa zdaj cca. 6x dobiček.. tak od oka, ker nisem gledal dneve...

Torej nakup vs danes... to je realna statistična primerjava, vse ostalo je izkrivljanje statistike za poizkus relativizacije. Tvoja privatna statistika pa je kakršna pač je, tam pa ti čestitam če si na ATH prodal... BRAVO :)

Dobiček bo tudi zdaj kdor bo kupil. Edino odločit se ali menjat v fiat ali btc. Če btc pade bolje v fiat in kupit btc dip.

Bolje kupit btc dip.

brinovcek ::

Fantje gledam na https://coinmarketcap.com/currencies/ne... graf in če nastaviš datum od recimo 31.08. naprej do danes me zanima ali se lahko iz tega pride cup&hundle? se mi zdi da se lahko generira handle?

Ajnstajn` ::

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Statistiko si obrnil pač tako kot tebi bolj ustreza, da zgleda kak dober gain je imel XRP... realnost je taka da če si kupil XRP takrat kot ti imaš zdaj cca. 2,5x dobiček... če si pa kupil takrat BTC imaš pa zdaj cca. 6x dobiček.. tak od oka, ker nisem gledal dneve...

Torej nakup vs danes... to je realna statistična primerjava, vse ostalo je izkrivljanje statistike za poizkus relativizacije. Tvoja privatna statistika pa je kakršna pač je, tam pa ti čestitam če si na ATH prodal... BRAVO :)

saj je prodal daleč od ath...
če primerjaš letos btc in ripple, je ripple sto posto boljši buy... pa saj ripple že zadnjih 3 leta ni presegel centa...
če si kupil letos ripple na začetku leta, si naredil 20x-40x kratnik, če si kupil btc, si naredil koliko? 4x? btc je zdaj 4k, na začetku leta je bil 1k.
Če si kupil ripple lani na začetku leta, imaš zdaj prav tako 20-40x kratnik, če si kupil btc imaš k večjemu 10x ? takrat je bil btc nekje 450. Je sicer res, da je pomembno, kdaj greš not in kdaj ven ampak zadnje leto je kater kol altcoin prnesel več kot btc... če btc nebi imel tega rallya k 4k-5k range, bi bil smeh proti altom. Glede na to da če se btc zdaj v prihodnjih tednih stabilizira, znajo alti imeti nov pogon. Alti vedno malo zamujajo.
//

Torej dejansko so šanse da LTC pride vsaj nekje do 100EUR. Realno. Še vedno ne razumem zakaj je tako nizko glede na tehnologijo, ki jo omogoča.

Zgodovina sprememb…

xabre ::

Jst rajši investiram še v perspektivne altcoine pa zanimiv ico, na daljši rok. Ne da se mi zgubljat živcev s temi nihanji

PrihajaNodi je izjavil:

Torej dejansko so šanse da LTC pride vsaj nekje do 100EUR. Realno. Še vedno ne razumem zakaj je tako nizko glede na tehnologijo, ki jo omogoča.

Vrednost LTC/BTC se je ravno odbila od SMA 200 (kar se je približno zgodilo že 16.09.). MACD kaže, da smo morda blizu močnega porasta, RSI je skoraj nevtralen. Nahajamo se v ozkem pasu med SMA 200 in SMA 50. Nad tem sta še fibonači 32 in 50 %, potem smo pa že pri SMA 100. Se pravi veliko nekih potencialnih mejnikov. Vse te ovire so nekje do 60 $, potem je pa ena velika ovira pri 74 $ (prejšnji vrh relativno na BTC). Tko da ob trenutni vrednosti BTC je praktično nemogoče, da pride do 100 EUR. Bo pa pomojem ta cifra v igri naslednje leto.

NEO se je pa trenutno zataknil pri fibonačiju 32 %. Upam da prebije vsaj do 50 %, kjer mam naslednji sell order.

Sicer pa čakam korekcijo LSK in OMG. Sam k sm vso žepnino porabu :(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oracle ()

gledam circulating supply, ki je 53,123,132 LTC še pred kako uro je bil 51.xxx.xxx. Torej se LTC, kar dobro prodaja.

dentacoin :)))))))))))

Zgodovina sprememb…

Želim prenesti sredstva na Bitrex im mi na Krakenu gnjavi:
"The withdrawal approval code is invalid or has expired."

Naslov pa je samo eden in edini za določeno valuto. Se komu sanja?

BTC je zelo blizu magične meje 4200 $. Na bitstampu sicer (še) ni nekega porasta buy orderjev. Kam to pelje? Gremo po kokice 8-)

sarma832 ::

DeeJay je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

.... so rekli leta 2013, ko je pršu na 250$.

Kaj pa segwit2x drama in pa zapiranje kitajskih exchangov? Ker vidim da se že začenja po twitterju "Cigumigu [NO2x]" kampanja.
Samo tu bi lahko prišlo do veliko večjih težav ali ne? Core vztraja, da 2x ne bi bilo legitimno, samo če večino hash powerja gre na 2x je old chain stuck in bi tudi oni morali hard forkat.

Je pa tudi res, da sem se sam že prvega forka bal, cena pa je vseeno šla strmo navzgor.

Sem kupil in le flippal ampak bi rad kupil večje količine pa si nekako neupam zaradi teh negotovosti :|

detroit ::

krneki0001 je izjavil:

bejži stran od xrp. To je nateg od coina.

nebivedu od kdaj si pa ti proti riplu?
Skero

Mato989 je izjavil:

Statistiko si obrnil pač tako kot tebi bolj ustreza, da zgleda kak dober gain je imel XRP... realnost je taka da če si kupil XRP takrat kot ti imaš zdaj cca. 2,5x dobiček...

ne, 20× xrp, pri 0,008 sem ga kupil.

Cash ::

Ker se tu nekateri spoznate na trejdanje, me samo tako informativno zanima, do pri kateri vrednosti naj bi bilo dobro prodat sedaj BTC, ETH in LTC? Hvala :) Pa zraven povejte še valuto (USD ali EUR)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Cash ()

krneki0001 ::

detroit je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

bejži stran od xrp. To je nateg od coina.

nebivedu od kdaj si pa ti proti riplu?

Kr poglej malo borze pa boš hitro dojel zakaj. Vse ostalo pada ko domine, ripple stoji na svojih 14 centih, vse ostalo rine v planine, ripple stoji na svojih 14 centih. Torej kontrolirana valuta, lastniki dodajajo ter oduzemajo, da se ne giblje preveč.
To je v bistvu tisto, kar so se pri riplu trudili že od začetka - narest centralizirano valuto s čimmanj šokov, da lahko privabijo banke, ker bodo rekli, da imajo stabilno valuto.

Torej v bodoče ne pričakujem nobenih hudih nihanj. Če pa že bo kakšno, bo pa zaradi naivnežev, da jih še malo oberejo. Sicer je pa tako, da ovce so za striči in naj jih strižejo.

Cash je izjavil:

Ker se tu nekateri spoznate na trejdanje, me samo tako informativno zanima, do pri kateri vrednosti naj bi bilo dobro prodat sedaj BTC, ETH in LTC? Hvala :) Pa zraven povejte še valuto (USD ali EUR)

čim bližje vrhu... :D valuta ni pomembna, ti bitstamp konvertira po kurzu če imaš USD
««
78 / 976
»»