» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
40 / 976
»»

lambda ::

Sploh se vam ni več treba norca z Vazelina delat, ker je precej bolj zrel kot ta otroški vrtec tle. Kupujete na vrhu, prodajate na dnu, bluzite o nekih realnih cenah ...

Vazelin ::

1 mesec nazaj je bil market cap 100mlrd USD. Če se bo ta korekcija ustalila tja okrog 140mlrd bo še ok

Mato989 ::

Vazelin je izjavil:

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ne padec se je ustavil in formirali so se novi supporti :)

Fak jst si niti ne upam več kupit ker sem spušil na celi črti z temle ltc k sem ga holdal in vmes še dodatno kupil nekaj ...

Kaj a si prodal al kaj?

jao jao...

Sedaj lahko iste coine kupi večjo količino;)

Če gre dol s tem ne naredi nič, samo še hitreje bo padala vrednost portfolia :)

Itak pa bo zaradi strahu spet zamudil ugoden čas :) tako kot ti že neštetokrat.

Aja nekaj me je zanimalo. @grunt: zakaj meniš, da je po tvoje konec veselja?

brinovcek ::

Zgleda da se pobira trg ...

brinovcek je izjavil:

Ali pa bull trap, za pobiranje trga rabimo 3 štiri urne pozitivne candlesticke!

Tole je skor textbook investing, mi sploh ni za it spat! ne glede na moj minus, je zanimivo spremljat patterne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

perci ::

brinovcek je izjavil:

Bi bilo fajn, če bi imel prav, vendar po tako močni korekciji, se trg ne pobere tako hitro. Sploh, ker razlogi, ki so jo povzročili, ostajajo. Tole bi znalo trajat nekaj dni.

perci je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Bi bilo fajn, če bi imel prav, vendar po tako močni korekciji, se trg ne pobere tako hitro. Sploh, ker razlogi, ki so jo povzročili, ostajajo. Tole bi znalo trajat nekaj dni.

Podcenjuješ kite... Ampak bistvo so 4 urni candlesticki... če so 3je zapored zeleni, mamo strong buy trend.

Če je tole bull trap, pol je to textbook investing at its finest! :) Če pa zdrži tale tempo še 4-6ur pa bo zanimivo.

Podcenjuješ kite

Market niso samo kiti. Po taki korekciji, bodo težko že isti dan diktirali tempo v drugo smer.

Mimogrede, ko tako zdravo za gotovo govoriš o treh 4-urnih candlestickih...sej veš, da je TA samo ugotavljanje verjetnosti, ne? Z omejenimi informacijami, s katerimi razpolagamo, ima tudi taka TA omejeno vrednost. Bolš kot nič, vsekakor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

perci je izjavil:

Podcenjuješ kite

Market niso samo kiti. Po taki korekciji, bodo težko že isti dan diktirali tempo v drugo smer.

Če bi hotli bi... ampak ne govorim o onih ki imajo par 100k ali milijonček ali dva... Dovolj je da se začne spree in drugi sledijo, tako je bilo v LTCju, bote je lažje pretentat kot ljudi

Sicer verjetno cel market res težje, ampak par coinovpa gladko... sploh tistih pod 100USD...

Kaj misliš da je to padanje cene bilo danes zjutraj če ne panic sell, ki se je potem nadaljeval kot verižna reakcija? Pol folka je prodajalo zaradi strahu in šibkih rok..

https://www.theregister.co.uk/2017/09/0...

Pa imamo prvega uradnega znanega KITA :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Jaz bom od sedaj kar @gemblerka indikator uporabljal za kupovanje crypta. Ko se pojavi v tej temi zadeve še nekaj dni rastejo in potem korekcija.:D Sorry malce za šalo:P

PrihajaNodi ::

A je Kraken crknu? Njihov support je kot da ga ni. Najbolje pa je ko dejansko iscejo support pa ga ocitno ne dobijo ali pa imajo sami previsoke standarde.

Sem ti reko.... Bittrex :)

Se do danes mi niso odobrili tier 3. Kaj Fiat si lahko prenakazem na bitstamp?

P.s. Se kar malo bojim da mi ne bodo kesa popokali.

Zgodovina sprememb…

$neo might become one of a few entry to Chinese money. $neo became an incorporation in China recently. Maybe $Neo knew what was coming?!

$NEO is an incorporation in China. It means $Neo is unaffected, rather a beneficiary of this new government decision. #China trusts $Neo

Hmmmm

Kako je neo vedel ce pa je riknu dol na 22$ skoraj 30%

Upam, da nisem bil prehiter ko sem sedaj nazaj kupil neo.

To nihanje NEO danes je bila kar dobra šansa za zaslužek;) Za tiste z jajci od konja seveda:D

chavlji ::

Jaz bi se samo iz minusa rad skopal... :)

Kolk je minusa?

chavlji ::

2.3000€

In zdaj me je strah it z vsem nazaj all in, je pa možno, da je to točno začetniška napaka spet.
Bom še par ur pokonci in malo spremljal, da ne zamudim kake priložnosti. Zaenkrat zgleda pozitivno. Buy orderji na BTC precej rastejo.

amacar ::

Samo 2.3€ si v minusu, to pa ni veliko.

chavlji je izjavil:

2.3000€

In zdaj me je strah it z vsem nazaj all in, je pa možno, da je to točno začetniška napaka spet.
Bom še par ur pokonci in malo spremljal, da ne zamudim kake priložnosti. Zaenkrat zgleda pozitivno. Buy orderji na BTC precej rastejo.

Kje vidis rast?

Zame osebno se je to presenetljivo odbilo. Market cap spet čez 150mlrd.:)

Še iconomi je prišel krepko čez 2.:D Bo zanimivo spremljat če je bil low včeraj popoldne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

ETH že 30 usd od low-a.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

$neo might become one of a few entry to Chinese money. $neo became an incorporation in China recently. Maybe $Neo knew what was coming?!

$NEO is an incorporation in China. It means $Neo is unaffected, rather a beneficiary of this new government decision. #China trusts $Neo

Hmmmm

Tudi, če je to res....so bastardi ti Neovci. Zakaj tega ne povedo? Zakaj čakajo z izjavami? Zakaj je šef Nea last minute odpovedal udeležbo na DACA Blockchain konferenci, ki je bila potem v celoti odpovedana?

Morda zato, ker so dogovorjeni s partijskimi kolegi, da lahko sedaj poceni kupujejo Neote? Ko bojo dovolj nakupil, pa ven novico in Neo to da moon.

Člani centralnega komiteja so verjetno že pokupili neo pri 17 usd:D
Jaz bom verjetno jutri tvegal malo z neom

Zgodovina sprememb…

ni bil dovolj velik volume :)

Pomojem je taprav cajt za it v Neo. Sam ne se jezit name, če bo šlo dol :).

Zgodovina sprememb…

Zakaj Kraken prodaja ltje za 57.3 vrednost na trgu pa je 53??

scipascapa ::

Pozna kdo SKYWAY no?

Kot sem rekel, ni še konec. Bo še mal trajal, da se zniha zadeva. Pa potem bo vsaj s strani malih vlagateljev še kar nekaj časa trajalo, da se spet vzpostavi zaupanje v trg. Morte vedt, da so paničarji kar velik popušili te dni. Najslabš so pa prišli skozi tisti, ki so mislili, da so holderji in so potem zadnji moment prodali, ko so končno imeli dost vsega :).

perci je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Hmmmm

Tudi, če je to res....so bastardi ti Neovci. Zakaj tega ne povedo? Zakaj čakajo z izjavami? Zakaj je šef Nea last minute odpovedal udeležbo na DACA Blockchain konferenci, ki je bila potem v celoti odpovedana?

Morda zato, ker so dogovorjeni s partijskimi kolegi, da lahko sedaj poceni kupujejo Neote? Ko bojo dovolj nakupil, pa ven novico in Neo to da moon.

Emmmm ker ne smejo? Si pomislil na to? Kdo bi vedel kaj se dogaja, ampak sumim da je NEO kar ok zapisan pri oblasteh Kitajske, OnChain dela z njimi na projektih in OnChain je Founder NEOta... Čudežna odpoved s konference katera je bil ukinjena in zdaj ta info...

Seveda sem pomislil na to. Zato sem pa sedaj še 100 NEO-tov nabavu.

To z Onchainom vem, berem reddit.

Recimo tole je za prebrat:

I took some time and analyzed Da Hongfei's post Based on the current climate, past announcements, and Da's approach to engaging the public thus far.
If Da HongFei did not have positive news he would probably just given us a generic answer like the last time. Most likely something along the lines of "Neo is committed to regulatory compliance and we are confident that regulation will ultimately benefit NEO."
But.... He didn't
The fact that he is waiting to put out a statement tells me that NEO is waiting on something or someone. If Da HongFei simply did not want to say anything today then he would not have tweeted at all.
I think that he is going to be announcing big news about NEOs future in China and if I had to guess, it would be that the government is allowing NEO to proceed with business as usual, almost like crypto-pilot of sorts. The last thing China wants to do is fall further behind in the Blockchain space. NEO may or may not be superior to Ethereum but Ethereum it is a working product, NEO is not on the same level of maturity....yet. I guarantee China does NOT want to hinder their best chance of competing with the west in the blockchain space from moving forward with ALL operations. I think that it will include authorization to proceed with ICOs, which are key in many ways to the long term development and testing of the NEO platform.
Da HongFei is just waiting for the green light to make the announcement.

Zgodovina sprememb…

Jerry000 ::

Zgleda, da je sedaj pravi čas za nabavo ETH :)?

Verjetno je...ceprav ne pricakujem hitre rasti. Folk se je opeku in jih je strah.

mastr_mastr ::

Jerry000 je izjavil:

pomoje je čas za nabavo vsega. novice so vkalkulirane v cenah, v večini kdor je mislih prodat je prodal, sedaj folkk prestrašen čaka kaj bo.

"Buy the people fear" :D

Zgodovina sprememb…

Hahaha

Hahaha

hammock ::

Jerry000 je izjavil:

Jaz sem vrgel nekaj not, pa se dodatno v ltc in btc.

Eos me se vedno bega. Govori se o potencialu, a gre samo dol, tudi ko ostalo gre gor. Vlaga kdo?

hammock je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Jaz sem vrgel nekaj not, pa se dodatno v ltc in btc.

Eos me se vedno bega. Govori se o potencialu, a gre samo dol, tudi ko ostalo gre gor. Vlaga kdo?

Jaz mislim, da čas za EOS še ni prišel. Tudi na neki borzi so ga vrgli ven iz trgovanja. verjetno bo spomladi šele zadeva aktualna se pa strinjam, da se govori za 2018 da naj bi bil poleg neota.

Invictus ::

Jerry000 je izjavil:

Sem včeraj nabavil Rippple na dnu in že raste.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

lambda ::

mravba3 > Tudi na neki borzi so ga vrgli ven iz trgovanja.

Kraken je imel 4 paire EOS/BTC, EOS/ETH, EOS/USD in EOS/EUR. Zadnja dva je odstranil zaradi nizke likvidnosti. Težko rečeš, da so ga ravno vrgli iz trgovanja.

Invictus je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Za koliko si ga nabavil in koliko EUR?

Zgodovina sprememb…

leeon ::

perci je izjavil:

Podcenjuješ kite

Mimogrede, ko tako zdravo za gotovo govoriš o treh 4-urnih candlestickih...sej veš, da je TA samo ugotavljanje verjetnosti, ne? Z omejenimi informacijami, s katerimi razpolagamo, ima tudi taka TA omejeno vrednost. Bolš kot nič, vsekakor.

z veliko verjetnostjo si upam trditi, da je verjetnost rasti/padanja po 3 zaporednih bull/bear 4 urnih candlih 50/50 +/- statistična napaka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leeon ()

deleted ::

Invictus je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Same here!! :) Obožujem dumpe.

rađo ::

Kaj se zgodi s kriptovalutami če pride do neke večje ekonomske krize po celem svetu?
Ali bodo rastle ali padle? logika mi govori, da bi folk hotel cashoutat da pride do gotovine spet druga logika mi govori, da bo folk notri parkiral denar, da se izogne še večjim padcem?

Dejte mi sam povedat, dolgo že nisem denarja nakazoval, ali še vedno traja več dni da denar pride na kraken? Ali je kakšna bol elegantna rešitev? Če zdaj nakažem bom mel gor šele čez par dni, takrat pa lahko že naraste. Če bi ICN vsaj zrastel bi presedel iz ICN v ETH, ampak moram počakat da ICN zraste da lahko :)

perci je izjavil:

Hahaha

Hahaha

Hahaha dobra :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Smurf ::

Kraken pa to sedaj z avtomatizirano, ce pravilno nakazis (in ne naredis cesa narobe) potem dobis znotraj 24ur.

Invictus ::

PrihajaNodi je izjavil:

Invictus je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Za koliko si ga nabavil in koliko EUR?

Za cirka 3,5k eur
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Smurf je izjavil:

Kraken pa to sedaj z avtomatizirano, ce pravilno nakazis (in ne naredis cesa narobe) potem dobis znotraj 24ur.

A je še vedno treba referenco prekalkulirat? Nekaj imam v spominu da sem moral prekalkulirat referenco...

««
40 / 976
»»