» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
39 / 976
»»

Ajnstajn` ::

nevem, koliko sploh tan ban vpliva na red pulse, saj pri red pulsu kitajci tko al tko ne smejo sodelovat ne glede na ta dogodek danes.
//

Mato989 ::

perci je izjavil:

Jst nisem danes naredil niti ene transakcije.

Vseeno pa mislim, da bo ravno zaradi vsega tega FUD-a Red Pulse ICO končal neslavno. In to za ceno Nea na kratki rok ne bo dobro.

Torej meniš da ne bodo mogli zbrat 15 milijonov? Če se to zgodi, bo to res smešno, ampak jaz gledam bolj kot moj kolega... ker mu je NEO šel v k, po vrednosti bo dal še več neotov v RPX... izgubit kaj dosti itak zdaj več ne more :P Prje je hoto dat le 50 NEOtov, zdaj jih bo dal 250... kar je suma sumarum več denarja kot pri 35USD x 50 NEO...

Menim da bo RPX zbral zastavljen cilj v nekaj urah max :) pa da vidimo koliko se bom zmotil.

perci ::

Ne, mal sem se narobe izrazu.

Hotel sem rect da ne bo profita od vlaganja v red pulse.

Ti bos kej vlozil?

bonanno ::

ponsrec sem bitcoine poslal v Eth wallet , kaj sedaj?

perci je izjavil:

Ne, mal sem se narobe izrazu.

Hotel sem rect da ne bo profita od vlaganja v red pulse.

Ti bos kej vlozil?

Valda, še od dveh kitajcev bom pobral 10% provizije ko bom za njiju kupil... easy profit...

Glih obratno bo po moje, tale ban prepoveduje samo 1 stvar, participiranje Kitajcev v Initial coin offeringu... ko je 1x coin na borzi, kitajci nimajo prepovedi zakonske glede trgovanja... to pomeni ko bo RPX prišel na trg, ga lahko kupi vsak kitajec in vsak Američan... sanje vsakega ki ni iz teh držav :)

bonanno je izjavil:

Čestitam, sprintaj si pa v okvir :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

DeeJay ::

DeeJay je izjavil:

Ta vikend sm fliknu neki etra v dva ICOta (modum in enjin) + še par etrov v QAU, ker naj bi jutr predstavl ekipo in odprl novo spletno stran.... pa da vidmo :)

Z QAU sm že 10% gor, pa še ni novice zuni.

Mato, kako pa ves da ne bodo morale tudi borze zablokirati kitajskih vlagateljev? To je imo naslednji logicen korak kitajske vlade.

perci je izjavil:

Mato, kako pa ves da ne bodo morale tudi borze zablokirati kitajskih vlagateljev? To je imo naslednji logicen korak kitajske vlade.

Kako bo borza prisilila bittrex da zablokira kitajce? To lahko Kitajska naredi SAMO za borze ki so stacionirane na Kitajskem... no saj tudi z VPNom poskušajo, kako jim je to uspevalo do sedaj? Kitajci so še vedno na googlu itd...

People will always find a way.

Ti moraš vedet, da ICOji efektivno zablokirajo Američane in še bolj Kitajce, zato ker želijo v prihodnosti morda delati biznis tudi na Kitajskem in v USA, za borzo je to vseeno, oni so nekje in pobirajo procente, njim je v interesu da kitajci in američani gor skačejo in prodajajo, če lokalna država nima takega zakona je to to.

Saj vidimo kako so oaze, tako bo kot kaže tudi z ICOji in borzami če bo šlo tako naprej, unčit tega več ne gre.

Zgodovina sprememb…

MonkeyHead ::

bonanno je izjavil:

https://blockchain.info/sl/home
na tem linku skopiraj adress denarnice in poglej če je možno sledit...

Če je piši na support na receiving end, je velika verjetnost da ti naredijo recovery če lepo prosiš.

Mato989 je izjavil:

perci je izjavil:

Kako bo borza prisilila bittrex da zablokira kitajce? To lahko Kitajska naredi SAMO za borze ki so stacionirane na Kitajskem... no saj tudi z VPNom poskušajo, kako jim je to uspevalo do sedaj? Kitajci so še vedno na googlu itd...

Vecina ljudi na kitajskem te omejitve uposteva.

Tudi ne verjamem, da jih borze ne bi.

perci je izjavil:

Mato989 je izjavil:

perci je izjavil:

Vecina ljudi na kitajskem te omejitve uposteva.

Tudi ne verjamem, da jih borze ne bi.

Vecina ljudi na kitajskem tudi ne trguje z kriptovalutami :)

Povej mi kaj briga bittrex kaj Kitajci rečejo... če ni na Kitajskih tleh...

A tebe zanima omejitev hitrosti na Kitajskem ko voziš po Evropi?

Zgodovina sprememb…

You should do more research about Onchain, the founding company of Neo. Not only is NEO compliant from the beginning by design, Onchain directly works with the government in some of their projects.

Na koncu bo smešno, ko bo NEO edini certificiran za ICOte na Kitajskem :P

Jap. Tole je za neo odlicen setup. Pa se cena se je lepo spustila da lahko partija pocen kupuje.

Je pa to bad news za eth.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

hovti980 ::

Kdaj bo čas za nakup BTC, ETH, NEO? Nekdo ki se spozna prosim..;)

amacar ::

Ko bo btc 50$, eth 7$ in neo 1$. Tako da se bomo še načakali.

Potem moram še prej prodat to malenkost...

Vazelin ::

hovti980 je izjavil:

Počakaj da market cap pade vsaj na 100mlrd usd :)

Vazelin je izjavil:

hovti980 je izjavil:

Eh si hecen vazelin, ne bi počkali na 1mlrd? :P

Jaz predlagam da kupiš ko bo btc 1USD :P

Ja sej takole je, potem pa ni čudno da mi začetniki, male ribice, še to popušimo..., vi se pa hecate, jaz pa nevem kaj naj verjamem in komu..;)

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

hovti980 je izjavil:

Eh si hecen vazelin, ne bi počkali na 1mlrd? :P

Jaz predlagam da kupiš ko bo btc 1USD :P

Glede na korekcije iz preteklih mesec je tudi market cap pod 90mlrd realen :D

Iconomi iz 3.06 na manj kot 2 v par dneh:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

hovti980 je izjavil:

Ja sej takole je, potem pa ni čudno da mi začetniki, male ribice, še to popušimo..., vi se pa hecate, jaz pa nevem kaj naj verjamem in komu..;)

Beri zdaj, "mala ribica" (vsi tu smo praktično male ribice!) to kar se je danes zgodilo so lahko predvideli samo tisti ki so vedli... vsi ki so razglašali nek balonček, se itak zavedajo da to kar se je danes zgodilo in se še dogaja NI POSLEDICA balona, ampak posledica Kitajskih regulatorjev...

Lahko se seveda gremo hecat, da bi to lahko pričakovali in da se je napovedovalo, ampak to ni zdaj bistvo. TA ti. technicaly analysis ni kazal nobenega balona niti trend reversala, sploh pa niti približno ne v taki meri.

No in zdaj so številni paničarji prodali v minusu, ampak nekdo mora to kupovat kajne? In potem boste/bodo ti isti paničarji strašansko jezni ko bodo čez X dni gledali cifre +50% in se tolkli zakaj niso kupli (ko so prodajali)

Ne pozabite, ničesar nisi izgubil dokler ne prodaš v minusu :)

Glede na korekcije iz preteklih mesec je tudi market cap pod 90mlrd realen :D

Iconomi iz 3.06 na manj kot 2 v par dneh

Saj ti pravim, ne bi počakal na 1mlrd cap?

To je bolj v stilu prave korekcije.

dronyx ::

Mato989 je izjavil:

... vsi ki so razglašali nek balonček, se itak zavedajo da to kar se je danes zgodilo in se še dogaja NI POSLEDICA balona, ampak posledica Kitajskih regulatorjev...

O "poku balona" bo govora lahko ko bo BTC krepko pod 1000 USD. Je pa pri balonih vedno tako, da se zgodi nek povod, ki povzroči pok in razprodaje. Ali je na kripto marketu to odločitev kitajskih regulatorjev bomo pa še videli. Na stotine alt coinov pa po moje nima dolgoročno nobene možnosti preživetja. V bistvu bodo še najprej propadli vsi tisti, ki počno nekaj konkretnega. Pri njih se bo najprej videlo, da dejansko nimajo kaj resnega za pokazat (večina njih).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

PrihajaNodi ::

Ne pozabite, ničesar nisi izgubil dokler ne prodaš v minusu :)

Sem prodal zato, da bom lahko kupil ceneje.

dronyx je izjavil:

Mato989 je izjavil:

... vsi ki so razglašali nek balonček, se itak zavedajo da to kar se je danes zgodilo in se še dogaja NI POSLEDICA balona, ampak posledica Kitajskih regulatorjev...

O "poku balona" bo govora lahko ko bo BTC krepko pod 1000 USD. Je pa pri balonih vedno tako, da se zgodi nek povod, ki povzroči pok in razprodaje. Ali je na kripto marketu to odločitev kitajskih regulatorjev bomo pa še videli. Na stotine alt coinov pa po moje nima dolgoročno nobene možnosti preživetja. V bistvu bodo še najprej propadli vsi tisti, ki počno nekaj konkretnega. Pri njih se bo najprej videlo, da dejansko nimajo kaj resnega za pokazat (večina njih).

To da je preveč altcoinov useless je drug problem.

Mislite da je tahudo mimo?

Ne vazelin.... Za tebe še ne ;)

dronyx ::

Vazelin je izjavil:

Če boš cele dneve samo te tečajnice gledal te bo od skrbi še pobralo. Ko so finance en sam stres veš da to ni posel zate oziroma da delaš nekaj narobe. ;)

gruntfürmich ::

prodal...:'(
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

prodal...:'(

Tell more:)

prodal ves bcc, samo 14k profita :'(:'(

upam da bo zdaj šel na podn >:D

dronyx je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Če boš cele dneve samo te tečajnice gledal te bo od skrbi še pobralo. Ko so finance en sam stres veš da to ni posel zate oziroma da delaš nekaj narobe. ;)

Glede na dejstvo, da imam v fiatu večino sredstev še kako mirno spim :)

gruntfürmich je izjavil:

prodal ves bcc, samo 14k profita :'(:'(

upam da bo zdaj šel na podn >:D

Samo:)

Lahko bi bilo 25:D ce se prav spomnim da je bil že jurja bcc

Lahko bi imel -2k. Bos se vlagal?

sj imam občutek da nisem naredil prav, glede vlaganja pa mislim da še bom, ampak je treba zelo pozorno spremljat market, ker zdaj pa se mi res zdi da je pa balona konec in v takem scenariju je vsaka poteza lahko usodna...

Evo vam, slika za vse nove investorje in njihova najbolj pogosta vprašanja, kot se je videlo danes :)

https://ip.bitcointalk.org/?u=https%3A%...

krneki0001 ::

a kdo kej z yoyow dela?

legendary ::

Če bo g. Da Hongfei prišel z neko novico, da sodelujejo z kitajsko upravo bo NEO dobesedno to the moon. Lahko pa le ugibamo kaj bo..najverjetneje bo samo poskušal potočažiti folk, da je to dobro za dolgoročni cilj. Jaz bom tvegal in nekaj malega noter vrgel...

https://www.reddit.com/r/NEO/comments/6...

Pa po pameti in ne pozabite...ko drugi prodajajo poceni je čas za nakup...da ne bo potem spet Vazelin jamral >:D

Zgodovina sprememb…

Ma če bo novica ta da NEO dela z vlado, bo Moon prava revščina, pol grejo to the sun.

s51as ::

Litecoin, se pa kar ne najde, nekam zmedeno deluje...
It's just me myself and I

Evo 139mlrd cap. Počasi me bo začel srbet fiat>:D Zgleda bo spet umetnost dno ujeti. lahko je to sedaj lahko gre še na pol:D

Imate kaj v planu nakupovat, klientela?:D

Jaz že cel čas po malem kupujem :) sam počasi bo zmankalo fiata

MacLeod ::

Boš pa verjetno po najboljši povprečni ceni kupo, ker ko bo vzletelo se bo težko ujelo

Qcube ::

Lol, edini v plusu na coinmarketcap je Tether in Faircoin :)) faircoin več kot fer

brinovcek ::

A neo al pa ltc sploh še greta nižje in prideta konc septembra nazaj na ceno o kateri se je šušljalo?

Ne padec se je ustavil in formirali so se novi supporti :)

brinovcek ::

Mato989 je izjavil:

Fak jst si niti ne upam več kupit ker sem spušil na celi črti z temle ltc k sem ga holdal in vmes še dodatno kupil nekaj ...

iconomi bi znal biti potencial za x2:D

Mato989 je izjavil:

Jaz bi še malo počakal s temi napovedmi:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

brinovcek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Fak jst si niti ne upam več kupit ker sem spušil na celi črti z temle ltc k sem ga holdal in vmes še dodatno kupil nekaj ...

Kaj a si prodal al kaj?

jao jao...

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj a si prodal al kaj?

jao jao...

Sedaj lahko iste coine kupi večjo količino;)
««
39 / 976
»»