Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Invictus ::
Pojma nimam.
Mogoče še.
Sam si ponavadi potem nastavim Sell na neko vrednost in čakam. Ponavadi pozabim na to .
Zadnjič se je naredilo na dopustu, ko sem lepoo prodal po 0.25, pa še vedel nisem .
Mogoče še.
Sam si ponavadi potem nastavim Sell na neko vrednost in čakam. Ponavadi pozabim na to .
Zadnjič se je naredilo na dopustu, ko sem lepoo prodal po 0.25, pa še vedel nisem .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
vrunc ::
Včeraj sem nabavil 50 Neotov, upam da se kljub nizki ceni nisem opekel :) in da kitajci spet česa ne zaj.
Sedaj pa vprašanje za poznavalce coinov tukaj :) ali boste vložili kaj v Red pulse, nekako bi 25 Neotov nakazal sem in tudi upam da ne zaj. kaj.
Sedaj pa vprašanje za poznavalce coinov tukaj :) ali boste vložili kaj v Red pulse, nekako bi 25 Neotov nakazal sem in tudi upam da ne zaj. kaj.
kingsix ::
Meni se pa buy orderji niso izpolnili (niti delno), čeprav je bil pri vseh coinih bottom nižji. wtf.
Sem pa trofil bottome razen pri ETH (205) :D
Sem pa trofil bottome razen pri ETH (205) :D
Kupil ltcje in riple. Upam da ni napaka. Kraken in njihov support pa se vedno brez odgovprov za tier 3...:(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Buggy ::
jaz sem tudi vceraj zvecer hotel XRP vzet za hitrih 20%, pa skoraj mislim da bom pocakal se na kaksen nihaj, ker je bil danes na isti ceni kot vceraj.
Se bojim, da bo se kaksen aftershock. Kljub temu pa sem nastavil buy order na mojih pricakovanih in srecnih "leet"
vsem pa srecno na vlakcu!
Se bojim, da bo se kaksen aftershock. Kljub temu pa sem nastavil buy order na mojih pricakovanih in srecnih "leet"
vsem pa srecno na vlakcu!
Invictus ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kupil ltcje in riple. Upam da ni napaka. Kraken in njihov support pa se vedno brez odgovprov za tier 3...:(
Potrditev Tier3 traja par tednov.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
amacar ::
PrihajaNodi je izjavil:
Potrditev Tier3 traja par tednov.
Odvisno od gneče, pri meni je šlo v enem dnevu.
chavlji ::
brinovcek ::
Še obstajajo ljudje, ki ulagajo v cripple?
Jup. Pa se lepo korigira še malo pa bo zeleno.
Zgodovina sprememb…
bonanno ::
PrihajaNodi je izjavil:
meni so prejsnit eden v cca 3 dneh odobrili tier 3
gruntfürmich ::
bull trap!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Nah bull trap. Zato pa je tak naval na kraken ker zelijo spet vsi kupovat. Kolega se po 2 eh dneh ni dobil nakazila.
mastr_mastr ::
gruntfürmich je izjavil:
bull trap!
misliš bear trap ki je bil še malo večji zaradi novic s kitajsko?
aja ne pozabite akumulirat eth-ja ...tej dnevi so super ponovna priložnost...metropolis se bliža
Juhej ltc v zelenem. Jutri se 2 k. Notri. Se riple pade v zelo pa je znaga.
Vse v zelenem že:)
LTC all to the sky and up!:)
Vse v zelenem že:)
LTC all to the sky and up!:)
Zgodovina sprememb…
Gemblerka ::
Ima kdo nasvet v kater coin, ki šele prihaja na borzo bi se splačalo vložiti? Npr. Ripple bi bil zame aktualen leto nazaj, ko je bil 4-5 centov. Sedaj, ko je 20+ se mi zdi nakup zgrešen, ker se ne pričakuje rast višja od 30 centov.
Ima kdo nasvet v kater coin, ki šele prihaja na borzo bi se splačalo vložiti? Npr. Ripple bi bil zame aktualen leto nazaj, ko je bil 4-5 centov. Sedaj, ko je 20+ se mi zdi nakup zgrešen, ker se ne pričakuje rast višja od 30 centov.
Ja, ker BTC pa ni šel gor? Kakšna zgrešena mentaliteta, če želiš reskirati potem go for it.
papasmrk ::
Gemblerka...zdaj imaš že nekaj mesecev izkušenj v svetu kriptovalut. Povej kakšni so kaj zaslužki glede na vložena sredstva...
Za komentiranje se moraš prijaviti
Realovc10 ::
Je komu uspelo kupiti Viberate token-e. Jaz sem očitno premalo Gas Limit-a nastavil in ni šlo skozi :(
Smurf ::
Realovc10 ::
Je komu uspelo kupiti Viberate token-e. Jaz sem očitno premalo Gas Limit-a nastavil in ni šlo skozi :(
Teh se ne pipnem s palico.
Menda je TOP projekt in zna bit dober zaslužek.
Sej jaz sam biased in to priznam, ker osebno poznam nekaj ljudi v ozadju tega projekta. Cisto mozno, da bo prineslo kaksen hiter zasluzek.
Ajnstajn` ::
Živ fantje a viberate lahko kupim s trezorja? Itak je povezan na myethwallet
lahko, ampak zdajle si že mal prepozen kejr je ICO trajal vsega 4 minute.
//
rađo ::
Mato989 ::
PrihajaNodi je izjavil:
We are back on track:)
Pa tako so upali da bo crash pod 100mlrd :)
Kot pravimo minor set back... paničarji so se pa skeširali :)
https://www.reddit.com/r/Neotrader/comm...
RPX delayed.
Sam se se skeširal in kupil ceneje:) Ampak v pravem trenutku takoj ko se je krivulja začela malo obračati.
"In addition , the NEO Council is actively promoting the NEO community in the existing legal framework , continue to healthy and steady development. In the fourth quarter of 2017 , NEO will use the international legal team to develop a legal framework that meets the requirements of the world's major national compliance requirements for use on intelligent contracts on NEO."
Good news... torej NEO bo delal na tem da postane global player, ne samo china ethereum... eter do zdaj o tem sploh ni razmišljal... Vitalik bo švical.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Teh se ne pipnem s palico.
Maš kakšne posebne razloge? Sam sem hotel iti v nakup pa sem zamudil sale, zdaj so vsi razprodani. Rad bi slišal čim več mnenj
Tistim, ki so odzadaj za tem, ne bi ravno zaupal mojega denarja. Ampak cisto mozno je, da je tako pri vecina ICOtih, samo da tam ne poznam ljudi :D. Sicer pa na koncu ceno dolocijo ljudje, ce vecina verjame, da je kul, potem bo slo gor :).
"In addition , the NEO Council is actively promoting the NEO community in the existing legal framework , continue to healthy and steady development. In the fourth quarter of 2017 , NEO will use the international legal team to develop a legal framework that meets the requirements of the world's major national compliance requirements for use on intelligent contracts on NEO."
Good news... torej NEO bo delal na tem da postane global player, ne samo china ethereum... eter do zdaj o tem sploh ni razmišljal... Vitalik bo švical.
Jp IMO se NEOti se zmeraj najboljsi nakup danasnjega dneva. Ne bi pa ravno vrgel ves "crypto" denar v tisto smer, ker gre se zmeraj za bolj tvegano investicijo kot so veliki (btc, ltc, eth, xrp), ampak ima seveda tudi vecji potencial.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()
NEO is supported by the Foshan Group, one of China's biggest venture capital companies, which is in turn endorsed by the Chinese government. Will NEO really be messing up when it has this support?
fosun group is that big conglomerate Fosun International @ Wikipedia
VERY BIG investment into onchain
Vazelin ::
PrihajaNodi je izjavil:
We are back on track:)
Pa tako so upali da bo crash pod 100mlrd :)
Kot pravimo minor set back... paničarji so se pa skeširali :)
https://www.reddit.com/r/Neotrader/comm...
RPX delayed.
Well lets not start suckin each other dicks quite yet
dronyx ::
Moram reči da me tale kripto scena navdaja z čedalje večjim optimizmom. Tudi če bi bilo jutri konec sveta, bi ta folk še vedno mrzlično žetone kupoval. Vsakič, ko pade za 10% gre potem takoj za 20% gor. Tukaj res nimaš kaj izgubit, samo kakšen dan ali dva moraš počakat, da pozabijo na padce.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Zelo lepo se je okrepilo vse skupaj. Še več, ko je začelo padati so prišli novi vlagatelji in začeli kupovati "poceni".