Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

brinovcek ::

Mato989 ::
Hah zakaj bi še naprej zgubljal če pa lahko kasneje kupim po nižji ceni. Oziroma vrgel v ltc - pokril nekaj minusa in kupil po nižji ali enaki ceni.
My thoughts exactly. Še predolgo sem čakal. Preden grem spat, pa nabavim par neotov, če se začnejo premiki ponoči...
Jaz ne bom...šele pred začetkom red pulse ico ker prej ne bo šlo nikamor...samo pomisli..cena bo šla gor ker bodo ljudje nabavljali neo zato, da investirajo v red pulse + nekaj zaslužijo z neo, da bi pa sam zaradi neo samo šlo gor pa pomoje prej dol ker je bil že tako prenapihnjen.
NEUMNOST... se vidi da nič ne bereš... kaj boš kupoval PO začetku red pulse... takrat bo že prepozno WHITELIST za RPX ICO je do 7. septembra... in vsi ki bodo whitelistani bodo verjetno tačas meli pripravljene NEOte :)
Ali pa vsaj 99% folka.
Ej ti prodam 10% pod realno vrednostjo. Take ponudbe ne dobiš vsak dan. Kupiš?
Bi z veseljem, pa ne morem, ker mi je zmanjkalo FIATA :)

chavlji ::
Ne vem koliko casa sta v crypto ampak povsem ocitno je, da sta custveno prevec vezana na svoj vlozek!
Jaz sem čisto na novo. In imaš prav, sem si že dosti škode naredil s prenaglimi potezami, overtradingom. Enostavno je toliko valut in icojev, da ne vem kje začet. Okvirno poznam te glavne in zadnje dni mi tej prinašajo največ. Razni alcoini na katere brezglavo skačem pa bolj ali manj samo zgubo... Sej se učim :(

Vazelin ::
Še dubai coin pridobiva
Chavli: če ne veš kje začet počaki na kakšen padec, da lahko kupiš večjo količino. Medtem ko bodo drugi jokali boš ti srkal chivas v naslonjaču
Chavli: če ne veš kje začet počaki na kakšen padec, da lahko kupiš večjo količino. Medtem ko bodo drugi jokali boš ti srkal chivas v naslonjaču

1. stvar ki jo morate VSI traderji na teh borzah naredit je spremenit vse grafe v 1 urne ali še bolje 4 urne :) 30 min ali bog ne daj 5 minutni grafi vam smao jemljejo upanje, živcirajo itd...
Zaradi njih sem naredil cca. 500€ minusa prejšnji mesec...
2. stvar je... ne kupujte ko nardi coin 75% rasti... recimo kupovanje LTCja je zdaj bolj riskantno kot kupovanje neota... pri 60USD ltc in 38USD neo je bilo 50:50, oz. zaradi novic je bilo ltc bolj varno kupit... pa mnogi niste čeprav sem pisal(še 1x čestitke tistim ki ste skočli gor, če zaradi mojih besed sem zelo vesel, za donacije v LTCjih z veseljem dam adreso :P)
3. prenehajte day tradat, če nimate vsaj 10.000€ za day trading.
Zaradi njih sem naredil cca. 500€ minusa prejšnji mesec...
2. stvar je... ne kupujte ko nardi coin 75% rasti... recimo kupovanje LTCja je zdaj bolj riskantno kot kupovanje neota... pri 60USD ltc in 38USD neo je bilo 50:50, oz. zaradi novic je bilo ltc bolj varno kupit... pa mnogi niste čeprav sem pisal(še 1x čestitke tistim ki ste skočli gor, če zaradi mojih besed sem zelo vesel, za donacije v LTCjih z veseljem dam adreso :P)
3. prenehajte day tradat, če nimate vsaj 10.000€ za day trading.

Hah zakaj bi še naprej zgubljal če pa lahko kasneje kupim po nižji ceni. Oziroma vrgel v ltc - pokril nekaj minusa in kupil po nižji ali enaki ceni.
My thoughts exactly. Še predolgo sem čakal. Preden grem spat, pa nabavim par neotov, če se začnejo premiki ponoči...
Jaz ne bom...šele pred začetkom red pulse ico ker prej ne bo šlo nikamor...samo pomisli..cena bo šla gor ker bodo ljudje nabavljali neo zato, da investirajo v red pulse + nekaj zaslužijo z neo, da bi pa sam zaradi neo samo šlo gor pa pomoje prej dol ker je bil že tako prenapihnjen.
NEUMNOST... se vidi da nič ne bereš... kaj boš kupoval PO začetku red pulse... takrat bo že prepozno WHITELIST za RPX ICO je do 7. septembra... in vsi ki bodo whitelistani bodo verjetno tačas meli pripravljene NEOte :)
Ali pa vsaj 99% folka.
Ej ti prodam 10% pod realno vrednostjo. Take ponudbe ne dobiš vsak dan. Kupiš?
Bi z veseljem, pa ne morem, ker mi je zmanjkalo FIATA :)
Sory mato če sm se zakalkuliral mislil sem zadnji dan pred ico. Se popravljam..drugače pa vsem svetujem da po pameti ker na pamet skakat je kot bi skočil pa ne veš v kaj in pol boli dobesedno ...

tudi zadnji dan pred ico je prepozno in brezveze...
RPX je uvedel KYC... ali z dolgo besedo KNOW YOUR CUSTOMER... ki se zaključi 7. SEPTEMBRA
Zdaj pa pomisli logično, ali se boš prijavljal na RPX ICO KYC brez da imaš pripravljene kovance NEO za investment?
Verjetno ne...
Game play has changed.
RPX je uvedel KYC... ali z dolgo besedo KNOW YOUR CUSTOMER... ki se zaključi 7. SEPTEMBRA
Zdaj pa pomisli logično, ali se boš prijavljal na RPX ICO KYC brez da imaš pripravljene kovance NEO za investment?
Verjetno ne...
Game play has changed.

K0l1br1 ::
Vazelin, sem imel sell nastavljen na 0.006 BTC, sedaj g grem dvigniti na recimo 0.00065. paniko delaš za brezveze. Kupuješ, ko pada in prodajal bi, ko raste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: K0l1br1 ()

Saj vazelinova strategija glede te prodaje je čist ok samo on drugega dela te strategije ne izvaja, ker ne day trada :)
Če bi Vazelin imel 100ltcjev pri 33€ kot jaz, bi jih eže prodal na 39€ ker smo v balonu :P
Če bi Vazelin imel 100ltcjev pri 33€ kot jaz, bi jih eže prodal na 39€ ker smo v balonu :P

Verjetno ne...
Game play has changed.
Zakaj se pa nebi mogel...saj ne daješ naslova ali pač ... kaj je potrebno posredovati si čisto natančno še nisem prebral ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brinovcek ()

Verjetno ne...
Game play has changed.
Zakaj se pa nebi mogel...saj ne daješ naslova ali pač ... kaj je potrebno posredovati si čisto natančno še nisem prebral ...
ime priimek, wallet address, državo, PASUŠ (sliko)
Že res da to vzame 2 minuti če imap slike pripravljene itd... ampak vprašanje je zakaj bi to kdo delal ki ne misli resno, in kdorkoli misli resno bo perajt tudi z neoti :) ne bo čakal na dan pred ali na dan ICOta :)

A vsi spite? Slaba, ob taki neaktivnost in nezanimanju ne bo milijončkov dečki :P
in deklice...
in deklice...

Če ne bi blo Charlie lee twiter objav o lightning networku bi jaz tudi prodal, zdaj pa res menim da gre do120$...
vprašanje je če bo zdaj vikend korekcija na 75USD :P
na 71,61EUR je za 35.000EUR buy orderjev LTCjev... po tem sem se odločil da ne bom prodal...
Da vidimo v nedeljo če je prava odločitev!
good night.
vprašanje je če bo zdaj vikend korekcija na 75USD :P
na 71,61EUR je za 35.000EUR buy orderjev LTCjev... po tem sem se odločil da ne bom prodal...
Da vidimo v nedeljo če je prava odločitev!
good night.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

A vsi spite? Slaba, ob taki neaktivnost in nezanimanju ne bo milijončkov dečki :P
in deklice...
čakamo na "smart money". če citiram @grunta

@gemblerka: ti je kaj ratalo zaslužit?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

letmein ::
Se še komu ob kliku "Login" ob vnešenem naslovu v NEO denarnici ne zgodi nič(Windows.Neon.Setup.0.0.4 iz githuba)!?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: letmein ()

PrihajaNodi ::

PrihajaNodi je izjavil:
in deklice...
Ltc 25% wtf...denar pa sele v torek ali sredo ride gor
Zdaj je malo pado, mi je malo žal da nisem prodal pa kupil zdaj nazaj... ampak važno jeda zdržita supporta pri 80USD oz. 75USD!

Qcube ::

I'm back in Neo...
Skok v LTC se je še kar splačal - zaslužil 400EUR, ampak porabil precej živcev in časa
Aja kot skok mislim, da sem vmes vse Neote dal v LTC in danes spet nazaj. LTC, ki sem ga imel od prej, bom verjetno holdal.
Skok v LTC se je še kar splačal - zaslužil 400EUR, ampak porabil precej živcev in časa

Aja kot skok mislim, da sem vmes vse Neote dal v LTC in danes spet nazaj. LTC, ki sem ga imel od prej, bom verjetno holdal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()

I'm back in Neo...
Tole se ti bo kmalu maščevalo :) Meni se je... ene 3x sem nardil 200-300€ pol pa spušil 600€... porabil ful živcev, pozabil spanja in na koncu profitiral za moje pojme premalo (ene 190€ neto profita...
Kolegu se je zgodlo da je prodal vse začelo prodano rast drugo pa padat, dvojna izguba. :)

Ma jaz mam namen kupit se za 4,5k ltcjev pa 500 eth? Je ok ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

_Dormage_ ::
PrihajaNodi je izjavil:
Trolololo..

PrihajaNodi je izjavil:
500 ethereum tokenova ali za 500USD etra? :P
Če maš za vlo
it 500 etra potem raje pojdi v penzijo :)

Mogoče je pa že v penziji, pa mu je samo dolgčas ;)
A se na Bittrexu da menjat v USD? V primeru kakih katastrof bi lahko prišlo prav...
A se na Bittrexu da menjat v USD? V primeru kakih katastrof bi lahko prišlo prav...

Mogoče je pa že v penziji, pa mu je samo dolgčas ;)
ne, se pa da v USDT kar je praktično isto :)
Fak sem zgoraj naredo 100 napak v enem prispevku... premalo spanja :D
Zgodovina sprememb…

sivistol ::
Vsi tu govorite samo o tem kako poceni kupujete. Kako drago pa potem prodate? Da dam primer, npr. Monero. Še 17. julija je stal natanko 30,81 USD, sedaj je zrastel na 144,88 USD. Kdo ga po sploh kupil po tej ceni? A vsem uspe vse prodati po najvišjih cenah?
kupu monero po 10$ heh

Neo raste.
Mogoče ni nič... Im newbi ;)
Valda da raste, priprave za RPX se pričenjajo ta vikend... :)
Bolj mi je čuden tako visok padec LTCja odkrito rečeno sem pričakoval da pod 80USD ne bo padel...
pa je na 77USD. presenetljivo, malo mi je škoda da nisem včeraj pred spanjem prodal vsega in kupil danes 15 komadov več za isti denar :)

s51as ::
Kdaj se bo pa splačal v RIse investirat? Zdajle kar lepo pada in pada... enkrat se bo pobral ane?
It's just me myself and I

s51as ::
Ne nisem nič prebral :( Zato pa sprašujem , ker ne vem kje brat, kolikor berem, toliko različnih "mnenj in predvidevanj" preberem :)
It's just me myself and I

A NEO se res lahko na private wallet nakaže samo v celih coinih (brez decimalk)?
A lahko imaš 0,1 delnico appla?
Odgovor je enak neotu :)
NEO je delnica, ne morš met decimalk delnice na walletu :)
Zgodovina sprememb…

kihc ::
OK, hvala za info - malo je nelogično, ker delnice tudi na borzi ne moraš kupit manj kot ene, tukaj pa lahko :)
x

Eh iconomi spet na 2.5.
Priznajte da ste se ustrašili, da ne bo še kaj več padalo vse skupaj danes
Priznajte da ste se ustrašili, da ne bo še kaj več padalo vse skupaj danes

Neo raste.
Mogoče ni nič... Im newbi ;)
Valda da raste, priprave za RPX se pričenjajo ta vikend... :)
Bolj mi je čuden tako visok padec LTCja odkrito rečeno sem pričakoval da pod 80USD ne bo padel...
pa je na 77USD. presenetljivo, malo mi je škoda da nisem včeraj pred spanjem prodal vsega in kupil danes 15 komadov več za isti denar :)
Tudi jaz nisem...sploh nisem pričakoval da bo šlo do 80 ker bi drugače nastavil za prodat tako se mi je pa potem sprožil stop-loose...no k sreči sem potem zjutraj kupil po malo nižji spet nazaj ampak je skuhtelo kar nekaj denarja vmes, ko bi lahko tako kot ti prodal in zjutraj kupil po nižji ceni al pa vse skupaj pospravil v žep...

Bo sel ltc se kaj dol ali do 130 in up?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()