» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
33 / 976
»»

gruntfürmich ::

PrihajaNodi je izjavil:

Potrenuješ pa račun od elektrike in passport? Kaj če računa nimam pa imam pogodbo (najemno)?
jst sem šel na občino po potrdilo o stalnem bivališču in to slikal in naložil, pa je bilo ok.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Tnx, bom probal pa bomo vidli kaj bo iz tega.

grunfurmich koliko posto imaš v Ltc-jih?

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

ltc 0. bcc 100%

gruntfürmich je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Potrenuješ pa račun od elektrike in passport? Kaj če računa nimam pa imam pogodbo (najemno)?
jst sem šel na občino po potrdilo o stalnem bivališču in to slikal in naložil, pa je bilo ok.

če sprašuješ za kraken seveda, poleg slikane osebne na obeh straneh in passporta. mislim da za tier 3.
no, tudi na bitstampu sem dal potrdilo o rezidenstvu leta nazaj.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

freezby ::

No, sem pa očitno se zaradi prenizkega limit buyja uspešno ognil nategu z Monacom ($MCO). Veliko hrupa in prometa ter gor/dol okoli tega coina v avgustu. Na koncu so leaknili print screen, kjer je bila njihova plačilna kartica del Visa sistema. Ozadje

Kakšno mnenje ali kakšen info več o ICO-tu, ki ga je blagoslovila sama vlada R Slovenije - Viberate (glasba). Svetovalec je sam Charlie Shrem osebno, zaradi česar je že kar nekaj hypa in ga še bo. Štartajo se 5. septembra.

Nah pusti shitcoine in kupi nekaj resnega. Lit, eth, mon...Se že vidi po transakcijah, da je Litcoin na drugem mestu in ne bo obstal dolgo na tem nivoju. Ali bosta propadla oba BC in LTC ali bo šel BTC dol LTC gor ali pa bosta šla oba gor.

Zgodovina sprememb…

brinovcek ::

freezby je izjavil:

No, sem pa očitno se zaradi prenizkega limit buyja uspešno ognil nategu z Monacom ($MCO). Veliko hrupa in prometa ter gor/dol okoli tega coina v avgustu. Na koncu so leaknili print screen, kjer je bila njihova plačilna kartica del Visa sistema. Ozadje

Kakšno mnenje ali kakšen info več o ICO-tu, ki ga je blagoslovila sama vlada R Slovenije - Viberate (glasba). Svetovalec je sam Charlie Shrem osebno, zaradi česar je že kar nekaj hypa in ga še bo. Štartajo se 5. septembra.

Ta Viberate je meni krneki ...ne vem čemu rabiš blockchain za povezovanje glasbenikov in dogodkov...to je tipičen fb...eno samo pumpanje dnarja od ljudi...

Zgodovina sprememb…

Curly ::

Meni se pa zdi Monaco skupaj s svojo kartico dober projekt. Če bodo kartice res visa bo super. Trenutno pa verjetno pada zato ker je folk mislil, da bodo že jutri dobili Visa kartice, zdaj so pa videli, da niti pogodbe še nimajo dokončane.
Naj pade pod 5€ pa si jih bom še nekaj nabavil. Dolgoročno bi lahko bil projekt uspešen, saj bi se ob razširitvi kriptovalut razširile tudi plačilne kartice?

DeeJay ::

brinovcek je izjavil:

freezby je izjavil:

Ta Viberate je meni krneki ...ne vem čemu rabiš blockchain za povezovanje glasbenikov in dogodkov...to je tipičen fb...eno samo pumpanje dnarja od ljudi...

Če je hype, je najbolš vložit kak €, podvojit in izplačat. Sam pol morš tud pozabit na ta projekt in nikol več gledat kok ma ceno, ker lahko boli, ko vidš, da bi lahko naredu 10x namest 2x :)

freezby ::

@Curly poglej link - vodilni trio Monaca so iz firme, ki je lani zaprla vrata, ker jo je suspendirala avstralska borzna kontrola. Poteka preiskava zaradi goljufije. Saj podobnih kartičnih projektov je kar nekaj, sam sem tudi nekaj malega vložil v Tenx ($PAY) in Metal ($MTL). Ker je bilo veliko hypa okoli Monaca, sem hotel staviti še na tretjega podobnega konja, časa za lastno raziskavo pa ni bilo. Imel srečo, da sem zgrešil entry in spet opozorilo, da moram sam prebrat in pobrskat developerje.

@DeeJay to pa je zelo res. Oz. da omilim ta občutek, pri resnejših projektih vseeno pustim notri 10% do 25% coinov pa jih puščam pri miru in bom preveril stanje decembra.

No tega nisem vedel, kot kaže se nisem dovolj poglobil ;((
Bomo videli, sem pa prepričan, da bo ena izmed kartic v kratkem zagotovo uspela.

Dovolj s tem posranim kitajskim Neotom...gremo ven pa se naj pol razpoči kolker se hoče

LTC to the sky and further:) v ponedeljek pade še 5k notri.

PrihajaNodi je izjavil:

LTC to the sky and further:) v ponedeljek pade še 5k notri.

Tudi jaz ..najboljša naložba ever. Upam, da vložišpreden pride do 100 ;)

Zgodovina sprememb…

Mah mahinacije z nakazili...traja in traja. Upam da še kaj pade. Sam nisem mogel naložiti v Neote ker Kraken ne ponuja tega. Tako da sem mel malo sreče. Na drugih se mi pa ni dalo odpirat računov.

Zgodovina sprememb…

A etherum classic je kdo delal kakšno analizo al pa da spremlja ker od dvanajstih danes je šel za 25 % gor :S morm si povrnit zgubi z noeti

hammock ::

Taki cudni feeling mam da bo ltc se dalec zlezel letos. Jebiga, spet bom gemblal, v ponedeljek grem v novo nabavo, razen ce esktremno zraste do takrat.

hammock je izjavil:

Taki cudni feeling mam da bo ltc se dalec zlezel letos. Jebiga, spet bom gemblal, v ponedeljek grem v novo nabavo, razen ce esktremno zraste do takrat.

Saj se pričakuje 100ko že kar nekaj časa ...

hammock je izjavil:

Poglej si število transakcij...

raceboy ::

...en cas sem se obotavljal in bral te vase spekulacije :) pol sm vseeno dal 100 v litecoin, da ne bo res kakega presenecenja drug tedn :P

100€ ali si jih 100 kupil?

chavlji ::

Al 100% ? :)

60 Neotov sem prodal - preveč zamujenih prilik drugod... Še 20 jih imam. Ko se dvigne nad 33€ grem spet v nabavo. Jebatga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: chavlji ()

Neo bo riknu

PrihajaNodi je izjavil:

Neo bo riknu

ko bi vsaj ... trenutno ni vreden nič pa še man bi bahko bil

Mato989 ::

brinovcek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Neo bo riknu

Kako se niste nič naučili ob toliko znanja iz spleta... ko pada se kupuje, ko raste se prodaja :)

Generalno gledano...

Neo gre čez par dni gor, če ne prej 10. septembra.

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Neo bo riknu

Kako se niste nič naučili ob toliko znanja iz spleta... ko pada se kupuje, ko raste se prodaja :)

Generalno gledano...

Točno to, litecoin pa po vsej verjetnosti dol, po možnosti v torek, vi boste pa v ponedeljek šli full in? Tell me why...

Curly je izjavil:

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Neo bo riknu

Generalno gledano...

Točno to, litecoin pa po vsej verjetnosti dol, po možnosti v torek, vi boste pa v ponedeljek šli full in? Tell me why...

Dvomim da bo litecoin šel kaj dosti dol... dejansko litecoin zdaj raste proti svoji realni vrednosti, napram drugim kot je monero itd in napram BTC razmerju...

Litecoinova realna vrednost je tam 100-130USD... več dvomim da lahko zraste, dokler ne bodo atomic swaps aktivni.... potem pa gre do nekje 200USD... mogoče 250!

Ampak NEO je Ethereum! In prodajat neota po karkoli manj kot 50USD letos je neumnost prve klase :)

Psihološka bariera litecoina je dejansko trenutno samo še 0,02BTC razmerje, ki pa je pri 96USD... kar pomeni da bo vsaj do tja najverjetneje rastel brez težav... :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Vazelin ::

Sam tale slovenski shitconomi miruje:D

Iconomi gre še kar lepo dol Vazelin... bad choice... predolgo si tuhtal z vložki.

dukedl ::

od kje pa taka sigurna napoved, da bo šel ICN še bolj dol? kakšen vir?
lp dukedl

dukedl je izjavil:

od kje pa taka sigurna napoved, da bo šel ICN še bolj dol? kakšen vir?

Googlaj, dobre novice... če jih ni, potem veš da gre dol... ni to nek bitcoin ali litecoin... to je iconomi... tako velja za 97% kriptovalut :)

Curly je izjavil:

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Neo bo riknu

Generalno gledano...

Hah zakaj bi še naprej zgubljal če pa lahko kasneje kupim po nižji ceni. Oziroma vrgel v ltc - pokril nekaj minusa in kupil po nižji ali enaki ceni.

Gemblerka ::

Vsi tu govorite samo o tem kako poceni kupujete. Kako drago pa potem prodate? Da dam primer, npr. Monero. Še 17. julija je stal natanko 30,81 USD, sedaj je zrastel na 144,88 USD. Kdo ga po sploh kupil po tej ceni? A vsem uspe vse prodati po najvišjih cenah?

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

brinovcek je izjavil:

Hah zakaj bi še naprej zgubljal če pa lahko kasneje kupim po nižji ceni. Oziroma vrgel v ltc - pokril nekaj minusa in kupil po nižji ali enaki ceni.

My thoughts exactly. Še predolgo sem čakal. Preden grem spat, pa nabavim par neotov, če se začnejo premiki ponoči...

perci ::

Vazelin, najin shitconomi se mal premika :)

chavlji je izjavil:

brinovcek je izjavil:

My thoughts exactly. Še predolgo sem čakal. Preden grem spat, pa nabavim par neotov, če se začnejo premiki ponoči...

Jaz ne bom...šele pred začetkom red pulse ico ker prej ne bo šlo nikamor...samo pomisli..cena bo šla gor ker bodo ljudje nabavljali neo zato, da investirajo v red pulse + nekaj zaslužijo z neo, da bi pa sam zaradi neo samo šlo gor pa pomoje prej dol ker je bil že tako prenapihnjen.

amacar ::

perci je izjavil:

Vazelin, najin shitconomi se mal premika :)

Skrajni čas :))

ne upam niti povedat po kakšnih ETH cenah sem ga jaz kupoval :)

K0l1br1 ::

Gemblerka je izjavil:

A vsem uspe vse prodati po najvišjih cenah?
Večinoma nobenemu, so pa tudi izjeme, ki jim to uspe - vendar tistim, ki uspe, ne gledajo na prodajo na vrhu, temveč zgolj na prodajo z dobičkom.

Gemblerka je izjavil:

Vsi tu govorite samo o tem kako poceni kupujete. Kako drago pa potem prodate? Da dam primer, npr. Monero. Še 17. julija je stal natanko 30,81 USD, sedaj je zrastel na 144,88 USD. Kdo ga po sploh kupil po tej ceni? A vsem uspe vse prodati po najvišjih cenah?

Nikoli ne moreš kupit po najnižji ali pa prodat po najvišji ker ne veš kje je ta ...edino če kupiš ko je ico in prodaš slučajno če ti userje pa se je ravno tam obrnila cena navzdol...seveda ko pride do novega maximuma si spet popušil ker si ugotovil, da nisi prodal pri max :D

amacar ::

perci je izjavil:

ne upam niti povedat po kakšnih ETH cenah sem ga jaz kupoval :)

Js nekaj celo po 0.00995. Je pa res, da je odvisno tudi na kakšni ceni je bil takrat ETH. Če sem recimo imel EUR in sem z njimi kupil ETH in takoj ICN, sem ga glede na EUR kupil nižje kot je sedaj, glede na ETH pa višje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

hunter01 ::

chavlji je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Ne vem koliko casa sta v crypto ampak povsem ocitno je, da sta custveno prevec vezana na svoj vlozek! Zato se zivcirata in isceta hiter zasluzek za 100% v dveh dneh. Vecinoma pa zaradi neucakanosti pridelujeta izgubo. Preden v nekaj vlozita, posvetita malo vec casa potem bo tudi lazje pocakat in gledat 10,20,30% spremembe.

Lahko vama samo recem srecno in upam, da se ne opeceta :)

s51as ::

NEO je res tako nizko kot od svojega nastanka ni bil... zanimivo kam to gre :)
It's just me myself and I

Fantje in dekleta voham dodaten profiit v naslednjih urah :D

https://twitter.com/LTCFoundation/statu...

K0l1br1 ::

brinovcek je izjavil:

KUpit in prodat, ali prodat in kupit?

K0l1br1 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

To je zdej vprašanje ...jst ne prodajam izpod 100 EUR komad oziroma glede na vse skup ne bom prodal kmal ker tale ltc se mi zdi da je še najbolj stabilna stvar v zadnjem času. Me prov zanima kam ga zna tole dns še ponest LTC... 120, 150$?

Zgodovina sprememb…

s51as ::

Zdaj sem LTC kupil zdaj lahko pričakujemo zelo strm padec :)
It's just me myself and I

s51as je izjavil:

NEO je res tako nizko kot od svojega nastanka ni bil... zanimivo kam to gre :)

Kako si pa to pogruntal? Kak napačen graf gledaš morda? Jst sem kupoval NEO po 18 usd

lambda ::

Mato989 je izjavil:

Litecoinova realna vrednost je tam 100-130USD...

Ej ti prodam 10% pod realno vrednostjo. Take ponudbe ne dobiš vsak dan. Kupiš?

brinovcek je izjavil:

Da povzamem: ker je naložba v katero si vložil svoj denar, padla, boš vzel sedaj ven in dal v tisto, ki je ravno zrasla, z namenom, da si pokriješ izgube. A če bo zjutraj ta druga padla in prva zrasla, boš spet zamenjal?

brinovcek je izjavil:

K0l1br1 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

To je zdej vprašanje ...jst ne prodajam izpod 100 EUR komad oziroma glede na vse skup ne bom prodal kmal ker tale ltc se mi zdi da je še najbolj stabilna stvar v zadnjem času. Me prov zanima kam ga zna tole dns še ponest LTC... 120, 150$?

Ti jst povem da ne bo padla pa tudi neo ne bo narastel...to bi lahko že vedel. Drugače pa tudi če mal naraste še ne pomeni, da spet ne bo padlo. Neota verjetno pred 10.9 ne kupim več razen če bo iz neba videlo da je vstal od mrtvih

Btw lambda...sem že skoraj pokril nazaj v parih urah vso izgubo tako, da lahko že zdj prodam :D

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Oh my god katera rast ltcja.
««
33 / 976
»»