Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

s51as ::
Karbon https://karbon.io/
če koda pritegne :)
Jaz še nisem prodal, tako da zna še kar padat... Ti sporočim, ko prodam potem bo vzbruhnil v nebo
če koda pritegne :)
PrihajaNodi je izjavil:
Bo sel ltc se kaj dol ali do 130 in up?
Jaz še nisem prodal, tako da zna še kar padat... Ti sporočim, ko prodam potem bo vzbruhnil v nebo

It's just me myself and I
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s51as ()

hunter01 ::
Prodaj cim prej potem. Take one for the team :D
Dnevno spremljanje crypto cen je problem, za katerega nimajo vsi živcev. Lahko pa tudi taksni prezivijo, ce so dosledni in ne skacejo na vsako prvo zogo :)
Dnevno spremljanje crypto cen je problem, za katerega nimajo vsi živcev. Lahko pa tudi taksni prezivijo, ce so dosledni in ne skacejo na vsako prvo zogo :)

PrihajaNodi ::
:)))))))
Ti samo prodaj, jaz pa kupim:)
Ti samo prodaj, jaz pa kupim:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

detroit ::
mi lahko kakšen podkovan obiskovalec slo tech pove kako naj prijavim svojih naminanih 13-15 etrov (nimam pravzaprav pojma koliko je bilo in kako naj vračunam strošek elektrike? Po kakšni ceni etra se bo to obračunalo današnji ali takratni
Skero

hunter01 ::
Bi si jih rad izplacal? Glede na to, da nimas toliko, da se ne bi dalo zapravit. Lahko uporabis kaj taksnega:
https://xapo.com/card/
Ne vem, ce se že da od TenX kartico dobit.
Kar se tice cene, bi se morala po takratni, problem je tudi, da bi ti moral sproti jih prijavljat?
https://xapo.com/card/
Ne vem, ce se že da od TenX kartico dobit.
Kar se tice cene, bi se morala po takratni, problem je tudi, da bi ti moral sproti jih prijavljat?

mogoče nakazal na svoj račun prikazal kot dobiček dohodek whatever then ...nazaj ker čez 10let ko bo miljarde (lol) pač ne bom
torej ja izplačal in nazaj dal
služijo povsod kjer se le da, še malo pa bom še zrak plačeval gamad
torej ja izplačal in nazaj dal
služijo povsod kjer se le da, še malo pa bom še zrak plačeval gamad
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

chavlji ::
A smo že dosegli dno?
Evo. Pa nas je Vazelin lepo posvaril pred korekcijo...
Evo. Pa nas je Vazelin lepo posvaril pred korekcijo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()

Curly ::
Dol je pa vseen šlo, povsem nepricakovano, vsi govorijo kako kupujejo kako bo šlo gor, pa se v pol ure vse spremeni, haha...kripto.

brinovcek ::
Zanima me če je tale usdt primerljiv z usdt da pretopim btcje začasno? Kako se določi tečaj?

gruntfürmich ::
Malo se bojim da je to konec balona...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

legendary ::
Ne vem, ce bo tole konkretna korekcija. Marketcap je se zelo visok. Ce bi ugibal bi rekel, da bo vrednost vecine padla in stagniralo do konca septwmbra, ko je konec ghost montha. Potem pa ponovno rast. Seveda se lahko vse obrne, ce marketcap pade konkretno.

K0l1br1 ::
Marcet cap je vedno odvisen od vrednosti coina v določenem trenutku in ne pade, ne da bi padla vrednost coina.
Ghost month?
Ghost month?

Kakšnega balona? Kakšen market cap? Vsako leto je višji kar ni nič novega...
Hvala. Ravno zacel na borzi pa upam da ne bo balon pocil. I want my share too!
Zgodovina sprememb…

nodi jst isto pa ti lahko rečem da nimaš balona da bi počil tale "balon" se bo napihnil na več kratnik...mnogo večkratnik:)
Skero

Iz tvojih ust v bozja usesa! Sem pa pridobil se vec ljudi ki se bodo vkljucili v to shemo takoj ko sem sam zasluzil 500EUR out of thin air. The best money ever
Zgodovina sprememb…

Tudi ja sem slab mesec v tem in moram rečt, da je tole danes scared the shit out of me. Glih sem bil na 1.6k plusa, zdej grem pa počasi iz -100 ...
Naučil sem se 2 stvari:
1. vložil sem preveč in sem neprestano špekuliral, ker sem se bal, da bi vse zapravil - asset sem zmanjšal za 40%
2. posledica točke 1: v paniki sem prodajal ko je bilo najnižje in kupujem, ko je najvišje
Classic!
Naučil sem se 2 stvari:
1. vložil sem preveč in sem neprestano špekuliral, ker sem se bal, da bi vse zapravil - asset sem zmanjšal za 40%
2. posledica točke 1: v paniki sem prodajal ko je bilo najnižje in kupujem, ko je najvišje
Classic!

zdej se pa odloč al si holder al si shorter:) če si holder uzem neki kar zgleda da bo kej iz tega, ker razni lulu coini pač to ne bojo. Skačejo pa teji lulu coini precej ker si pač nekdo uzame za "svojega" in napumpa dokler ne dobi več nazaj na račun noobov kot smo mi:D
Skero

ETH je baje precej napihnjen zaradi potrebe po njem v raznih ICOtih. Če ti usahnejo, se bo njegova vrednost lahko zmanjša.

kingsix ::
lol. zakaj pa je potem btc napihnjen? kere fore.
anyways...
Pubeci kaj delate danes..meni kaže blockfolio -9%.. malo se skoncentriranje. :D
anyways...
Pubeci kaj delate danes..meni kaže blockfolio -9%.. malo se skoncentriranje. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()

Samuel ::
otroški vrtec.. to ste eni tukaj..
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.
noticably not worth noticing.

K0l1br1 ::
Čisto možno je, da bodo konec vikenda vsi tam, kjer so štartali, čeprav
je kar pošteno ruknilo dol za ta scenarij.
je kar pošteno ruknilo dol za ta scenarij.

perci ::
haha, pade market za manj kot 10 posto, pa se vsi poserjete.
Jst sem danes dva jurja popušil na suho pa ne jokam. Lepo holdam pa ne FUD-am.

Jerry000 ::
haha, pade market za manj kot 10 posto, pa se vsi poserjete.
+1

kopriwa ::
Napaka, ki je (predvidevam) nekateri tu delate je da ves fiat porabite naenkrat. Vedno imejte nekaj v rezervi (sam imam od 50-70% na strani za pričakovane korekcije). In tudi ko dokupujete med korekcijami pustite dovolj v fiatu še za morebitni večji padec. Seveda, en del si pač vzamite za visoko rizične investicije, kolikor ste pač "pripravljeni" izgubiti. Na dolgi rok vsega ne boste izgubili, samo psiha je tista, ki nas potisne k prodaji, ko je to najmanj potrebno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kopriwa ()

glede fiata se strinjam, na dolgi rok ceneje prideš ampak le če ni vedno rast in niso dropi prenizki
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

Fiat imam lahko samo na krakenu, drugje je potrebno vse jebeno pretvarjat. Jaz upam da se mocneje pade da grem lahko v vecje nakupe 70 ltc 30 eth. Padec je po moje namenjen tistim new comerjem.

@perci če si dva jurja samo danes popušil pomeni da se ne rabiš nič sekirat;)
Kaj to pomeni popusil, se mormo najprej zment. Nicesar se nisem prodal v fiat...torej v resnici nisem se nic zasluzil niti nic popusil.
Hoztel sem rect da ob korekcijah 10-15% minusa ne pomeni dosti. Ponavadi se pobere po parih dneh.
Bolj se sekiram ko pusnem 300 eur na slabem tradeu kot ce mi vrednost coinov zaniha ob korekciji.
Sicer pa je v zadnjem tednu zelo raslo tako, da sem v resnici samo manj na plusu kot bi lahko bil.

jest samo pravim če si pri teh minornih popravkih izgubil 2k imaš zadosti osnove da si na dolgi rok že kar precej rich
Skero

jl ::
Morda sem spregledal, ampak čudno, da ni še nobeden omenil Waltonchain (WTC), ker zgleda dosti hype okoli njega. Jaz sem jih nekaj malega kupil in v zadnjem dnevu naredil kar lep gain (sploh eden rednih v portfelju, ki je trenutno v plusu :)). Sam upam na kak podoben bullrun kot je bil z neo-om.

kingsix ::
Glede ma to, da ni prodal ni nič izgubil.
So pa seveda taki padci dobra priložnost da kaj zaslužiš...ali pa konkretno izgubiš.
Jaz bi se verjetno lahko upokojil če nebi holdal in bi zadel vsak padec etc. Le danes sem v minisu preko 10k. Toliko bi torej lahko dodal pod predpostavko da se kasneje vrnemo na enak high. Ali pa da bi timal prejšnjo korekcijo etc. ah skratka brezveze. Preveč sekiranja in časa vzame trading...verjetnost da boš zadel pa je mala.
RLC in SC pa imam v plusu . haha
So pa seveda taki padci dobra priložnost da kaj zaslužiš...ali pa konkretno izgubiš.
Jaz bi se verjetno lahko upokojil če nebi holdal in bi zadel vsak padec etc. Le danes sem v minisu preko 10k. Toliko bi torej lahko dodal pod predpostavko da se kasneje vrnemo na enak high. Ali pa da bi timal prejšnjo korekcijo etc. ah skratka brezveze. Preveč sekiranja in časa vzame trading...verjetnost da boš zadel pa je mala.
RLC in SC pa imam v plusu . haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()

usb2.0 ::
Sam eno vprasanje.Obstaja kaksna platforma al pa se boljse app, kjer bi si lahko ustvaril portfelj vseh token-ov, ki jih imam v walletu..tako kot vzajemci.com ipd platforme.hvala za odg.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: usb2.0 ()

flisak ::
Sam eno vprasanje.Obstaja kaksna platforma al pa se boljse app, kjer bi si lahko ustvaril portfelj vseh token-ov, ki jih imam v walletu..tako kot vzajemci.com ipd platforme.hvala za odg.
https://altpocket.io

jest samo pravim če si pri teh minornih popravkih izgubil 2k imaš zadosti osnove da si na dolgi rok že kar precej rich
niti približno nisem rich....mal smole pa še kar močna korekcija je...in ni še zaključena
bomo preživel - holdam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

Pricakoval sem vecje padce. U pm:( zgodba se niti podrazno ni zakljucena. Tisti v startu bogatijo "novi pa moramo" vloziti veliko vec...