Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

Curly ::
Kakšno vlogo pa ima samo vlaganje v skald?
Predvideval sem, da cena raste glede na rast valut, ki jih zajema. Torej več vloženega kapitala ne pomeni neposredne večje rasti samega BLXa? Seveda imajo več kapitala, ampak procenti so procenti. Raste pa mogoče posledično ICN ter se povečuje kredibilnost same borze. Neposrednega vpliva na DAA pa jaz ne vidim.
Predvideval sem, da cena raste glede na rast valut, ki jih zajema. Torej več vloženega kapitala ne pomeni neposredne večje rasti samega BLXa? Seveda imajo več kapitala, ampak procenti so procenti. Raste pa mogoče posledično ICN ter se povečuje kredibilnost same borze. Neposrednega vpliva na DAA pa jaz ne vidim.

YesPeace ::
Kakšno vlogo pa ima samo vlaganje v skald?
tako kot si napisal. velikost vložka neposredno ne vpliva na rast BLXa. No ubistvu malo tudi, saj z vložkom v BLX iconomi kupuje 21 različnih tokenov ki so v BLX skladu in seveda več denarja ko gre notri večje je povpraševanje teh tokenou... ampak se mi zdi da je ta učinek bolj ali manj zanemarljiv.
Raste pa lahko ICN ne toliko zaradi kredibilnosti kot pa zaradi "pobranih" provizij na platformi. vse provizije, ki so ustvarjene na platforimi za namenjene za buyback - odkup ICN tokenou in njihovo uničenje. se pravi da je ICN deflatoren token saj jih je vedno manj v obtoku, posledično naj bi bila cena vedno višja!

perci ::
Raste pa lahko ICN ne toliko zaradi kredibilnosti kot pa zaradi "pobranih" provizij na platformi. vse provizije, ki so ustvarjene na platforimi za namenjene za buyback - odkup ICN tokenou in njihovo uničenje. se pravi da je ICN deflatoren token saj jih je vedno manj v obtoku, posledično naj bi bila cena vedno višja!
Haha, razloži to mojemu (1,5K eur) vložku, ki se je razpolovil :). Vazelin je tut čist happy, samo on ma nekaj malega.

PrihajaNodi ::
Koliko casa je denar on hold? Presegel dnevni limit na Krakenu.
Bom pa vzel Etherium in Litcoin.

Smurf ::
PrihajaNodi je izjavil:
Koliko casa je denar on hold? Presegel dnevni limit na Krakenu.
Pri meni je trajalo dokler nisem na support poslal ticketa.

kakob ::
LOL, povej mi eno neumnost, ki sem jo napisal?
najlažje obtožit nekoga brez kakršnekoli podlage...
Brez podlage? Celotna objava je pumpa. Dovolj je da človek prebere zadnji stavek.
Seveda, če ne poznaš zadeve je najležje kritizirati ane? :) tipična reakcija nekoga, ki pojma nima o zadevi!
malo si preračunaj book value od Iconomija! in pa ti prilagam še ETH address, kjer lahko spremljaš koliko ETH-ja leti na plato on uporabnikov (z njimi investirajo v BLX)
https://etherscan.io/address/0x687aeda1...
malo preračunaš in hitro vidiš kakšne količine denarja se obračajo! in to zaenkrat še brez kakršnekoli promocije!
pa to je samo ETh address! nakazuje se seveda tudi v BTC-ju, ko pa se odpre še fiat gateaway pa...
Prijateljček, zelen si.

DeeJay ::
Na tvojo žalost to ni trolanje.
Vse kar ni konstruktivna kritika je imo trolanje.
Enostavčne negacije v smislu: "Prijateljček, zelen si." "Celotna objava je pumpa." "Koliko te plačajo za trosenje neumnosti po forumih?" pač nimajo nobenga smisla razen za pumpanje tvojga ega.
Če maš kej bl pametnega za povedat pol napiš tko kot se zagre, al pa pač stfu.

chavlji ::
Upam, da ste nabavli kaj v času razprodaje! Sam sem jih dokupil skromnih 10 ;) Držimo pesti, ja!

Enostavčne negacije v smislu: "Prijateljček, zelen si." "Celotna objava je pumpa." "Koliko te plačajo za trosenje neumnosti po forumih?" pač nimajo nobenga smisla razen za pumpanje tvojga ega.
Glede na odziv, bi rekel da moja opozorila delujejo.

Mogoče bi, če bi človk sploh vedu na kaj druzga opozarjaš kot nase.

brinovcek ::

Mato989 ::
Jao jao... raje pojdite ven z kriptovalut če mislite na FUDih in takih zadevah prodajat.... to ne bote nikol dolgoročno služli :)
Vazelin je itak znan doomsayer ostali pa se mu lahko pridružite da nardite klan :) ali društvo!
Vazelin je itak znan doomsayer ostali pa se mu lahko pridružite da nardite klan :) ali društvo!

Kdo te je učil brati?

gtu ::

Kdo te je učil brati?
Kdo te je učil pisat?

gtu ::
Kako komentirate ta alt? A ni to kot popolna naložba. Nekajkrat na dan se spremeni za 100%. Kupiš - prodaš. Ali sem kaj spregledal???
Vprašanje kolk cajta takole traja :) jst mam ponavadi srečo da ko kupim samo še dol pade ;)
En teden že vsaj. Nekdo se je lepo okoristil verjento :)
Kupiš ga pa tudi lahko le na enih levih borzah...
https://www.worldcoinindex.com/coin/moo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gtu ()

s51as ::
Kako pa taka reč sploh laufa... kdo pa kupuje, ko je na vrhu? Jasno je, da bi vsi kupovali, ko je spodaj in jasno je, da bi vsi prodajali ko je na vrhu... ampak verjetno ni nikogar, ki bi prodajal, ko je spodaj in še manj nikogar, ki bi kupoval ko je na vrhu...
It's just me myself and I

greatdrakon ::
slabo poznaš obnašanje trga... 95% folka proda ko začne zadeva padat... bol pada bolj prodajajo... ljudje množično kupujejo tudi na vrhu - ker nihče ne ve kje je vrh... upanje pa to...

s51as ::
No ampak v tem primeru gre za zelo predvidljivo obnašanje... ne vem če kdo sodeluje pa ne ve zakaj...
It's just me myself and I
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s51as ()

em, kje pa vidiš kak FUD?
FUD je celoten poizkus, whalov skupaj z nepotrjeno novico... RPX pa je celo na podlagi nepotrjene novice zakona od prepovedi ICOjev prepovedal ICO za Kitajce... kar je epsko, ampak dobro jih razumem ker hočejo ostat na kitajskem...
Ampak tega zakona ŠE ni, in dokler ga ne bo je to drastična špekulacija brez osnove razen nekih besed semi reliable osebe, ki pa ni uradni funkcionar KP Kitajske!!!

Kako komentirate ta alt? A ni to kot popolna naložba. Nekajkrat na dan se spremeni za 100%. Kupiš - prodaš. Ali sem kaj spregledal???
Vprašanje kolk cajta takole traja :) jst mam ponavadi srečo da ko kupim samo še dol pade ;)
Hahha nekdo se je vživel v vlogo kita :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brinovcek ()

Glede NEOta
Good luck, bomo vidli kaj bo v petek, jutri bo še stal okrog 35USD po moje, potem pa proti 50.
It has been perfectly corrected to 61.80%(fib levels) as of now
Good luck, bomo vidli kaj bo v petek, jutri bo še stal okrog 35USD po moje, potem pa proti 50.

Manjše vsote se mi torej splača puščat na borzi ali ne?
p.s. kaj se zgodi z ostanki aka 0,7EUR po nakupih?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

PrihajaNodi je izjavil:
Kakimi ostanki?

PrihajaNodi je izjavil:
Kakimi ostanki?
Po trgovanju mi je ostalo 0,7€ pa jih ne vidim.

PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kakimi ostanki?
Po trgovanju mi je ostalo 0,7€ pa jih ne vidim.
Če jih ni jih ni ostalo, verjetno je šlo za feeje... :)

vrunc ::
Kako je pa sedaj z Red Pulse, se bo 10.9 splačalo kupiti njihove kovance - oziroma jih boste kupili?
sam sem ravno v ta namen kupil NEO-te :)
sam sem ravno v ta namen kupil NEO-te :)

kihc ::
Glede Iconomy, nevem če je kdo opazil v finančnem poročilu za Q2 - so tipi akumulirali precejšno količino Lisk-a. Niti ne bi opazil, če mi ne bi bila tako neznana zadeva. Zdaj 2 ali koliko tedna je zadeva eksplodirala in je šla cena mislim da za x4 ali še več gor. Zdaj ali imajo srečo ali pa imajo dobre info. Je pa tudi res, da Iconomy je tudi en velik umetno narejen kit, ki lahko precej manipulira kakšen manjši coin.
x

Token ::
About conpay
The essence of the conpay project is the creation of a network of terminals with zero commission to make possible effective and simple use cryptocurrencies as a means of payment all over the world.
The idea of conpay is to create a world in which all human needs can be satisfied with cryptocurrency.
Mnenja?
https://conpay.io/
The essence of the conpay project is the creation of a network of terminals with zero commission to make possible effective and simple use cryptocurrencies as a means of payment all over the world.
The idea of conpay is to create a world in which all human needs can be satisfied with cryptocurrency.
Mnenja?
https://conpay.io/

stara mama ::
Mislim da je NEO vlak že odpeljal
NEO nikol ni imel vlaka.
Vlak je imel Antshares.
Pa vlak od SHIFTa še čaka, če se hoče kdo spokat gor.
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()

detroit ::
NEO , kak poseben razlog?
A ti nisem dal cel set razlogov. 1. septembra se uradno začne PRVI ICO ki bo sprejemal NEOte, ampak bolj udarni bo tisti ta drugi Red Pulse (RPX) ki ima tudi delujoč app že in bo odpiral China trg... Zraven tega, tsi kot lastnik NEOta lastnik blockchaina kot shareholder (nekoč so se imenovali antSHARES) in v zameno dobivaš vsako sekundo ti. GAS (nekoč antCOINS) ki je dividenda NEO delnice... in ki se prodaja po cca. 20-30$ večinoma zaenkrat na azijskih borzah (lahko pa prodaš tudi na Binance ki je v angleščini v BTC!)
Ali na kratko, NEO je nov ethereum za Azijo. :)
No vidim da si videl, ostalo pa je še tukaj :)
Še 1x dodajam glede NEOta, da bo jasno
Dates of interest:
1st September, 2017 (2:00 UTC):
ALIS ICO
Notes: tokensale on NEO is planned, please wait for further information.
Source: https://alismedia.jp/
2nd-3rd September, 2017:
DACA International Blockchain Summit Beijing
Da Hongfei is attending as speaker
Source: http://www.huodongxing.com/event/839923...
10th September, 2017 (13:00 GMT):
Red Pulse ICO
Source: https://coin.red-pulse.com/#ico
27th September, 2017 (18.30 GMT+1):
First London NEO Developer Meetup!
https://www.meetup.com/de-DE/London-NEO...
Mato na kakšen način dobivaš GAS? a moram na svoj wallet dat al kako?
ah prebral moraš imeti na binance:)
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

Kakor jaz vem moraš dati Neo v wallet potem pa tam nekaj še narediš...maš na youtubu en kup tutorialov kako pa kaj
Shift je res kao BIL res podcenjen samo vidim da je zdele zrastel v 1 mescu za x3 vsaj ... ne poznam sicer, se je veliko o njemu govorilo da je podcenjen ampak ne vem če je še...verjetno bi se mid-term še splačalo kaj vložit. Kakšne so predikcije do konca/naslednja leta?
stara mama je izjavil:
Mislim da je NEO vlak že odpeljal
NEO nikol ni imel vlaka.
Vlak je imel Antshares.
Pa vlak od SHIFTa še čaka, če se hoče kdo spokat gor.
Shift je res kao BIL res podcenjen samo vidim da je zdele zrastel v 1 mescu za x3 vsaj ... ne poznam sicer, se je veliko o njemu govorilo da je podcenjen ampak ne vem če je še...verjetno bi se mid-term še splačalo kaj vložit. Kakšne so predikcije do konca/naslednja leta?
Zgodovina sprememb…

LTC je danes ponoči naredil zopet stopničko na 56 € :) moja daleč najboljša naložba do sedaj :) danes/jutri pa neo ;)
Kdo ve če je PIVX za pustit al prodat? Bi znal kam prilest v prohodnjih mesecih drugače šaltam v shift/via/xvg/nem, še najraje v via ali shift?
Kdo ve če je PIVX za pustit al prodat? Bi znal kam prilest v prohodnjih mesecih drugače šaltam v shift/via/xvg/nem, še najraje v via ali shift?
Zgodovina sprememb…