Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

legendary ::
Upam, da je kdo spremljal order buy graf. Kar naenkrat je sell volumen na 34$ padel za 75%. Sumim, da je bilo tole lepo podtaknjeno in bo cena počasi rasla gor. To je seveda moja špekulacija in ni nujno resnična.

chavlji ::
A pol rast odpade po 1. septembru?
Jaz tudi ne vem kaj točno vse to zdej pomeni... 1500EUR sem dal v NEO. Če zdaj prodam, imam cca 300EUR izgube
Dejte znalci malo pojasnite, če lahko. Jaz sem bol newby.
tenx legendary. bom holdal zaenkrat...
Jaz tudi ne vem kaj točno vse to zdej pomeni... 1500EUR sem dal v NEO. Če zdaj prodam, imam cca 300EUR izgube

Dejte znalci malo pojasnite, če lahko. Jaz sem bol newby.
tenx legendary. bom holdal zaenkrat...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()

Mato989 ::
Seveda... žal mi je bilo da sem bil v službi... če ne bi pretopil LTCje v tole :) 6.000$
Poglejte, vse tiste infote ki ste jih dali gor niso potrjeni, to je rumour... Kitajska ni nič banala zaenkrat, to so le špekulacije in FUD... dokler ne bo to rekel predstavnik kitajskega komunističnega komiteja ki vlada je vse ostalo brezveze.
Poglejte, vse tiste infote ki ste jih dali gor niso potrjeni, to je rumour... Kitajska ni nič banala zaenkrat, to so le špekulacije in FUD... dokler ne bo to rekel predstavnik kitajskega komunističnega komiteja ki vlada je vse ostalo brezveze.

Ja dal bi ko je bla cena pod 30USD :)
Zdaj pri 33USD je moje povprečje. nakupa neotov, tu ne bom višal :D
Zdaj pri 33USD je moje povprečje. nakupa neotov, tu ne bom višal :D

whali sedaj lepo nazaj kupujejo :D
Po drugi strani je bilo objavljeno tole prejšnji teden...rabimo samo še in s strani developerjev, da novica ni resnična in gremo to the moon (I hope so) :D
https://www.coindesk.com/chinas-fosun-g...
Po drugi strani je bilo objavljeno tole prejšnji teden...rabimo samo še in s strani developerjev, da novica ni resnična in gremo to the moon (I hope so) :D

brinovcek ::
Ne poznam tolk eth cen itd pa me zanima če se splača sedajle pretopit ltc to eth? vidim da gre eth lepo gor...
Kaj menite je za počakati z neotom ali čimprej kupit ker trenutno gre malo nazaj?
BTC ATH? :D
Kaj menite je za počakati z neotom ali čimprej kupit ker trenutno gre malo nazaj?
BTC ATH? :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brinovcek ()

whali sedaj lepo nazaj kupujejo :D
Valda,... klasičn dump je bil tole :) Ne bo neke Kitajska partija uspela maherom kitajskim preprečit nakup Neotov in RPXa :)
Kdorkoli je to verjel se je uštel.

heheh sam zakaj so potem neki pri red pulse omenjali tist z kitajsko na twiterju...
No jaz sem se prej opeku z stop-losein mi je prebilo :S
Do kje bi pa tale eth znal it brez kakšnega omembe vrednega padca? se komu kj sanja? predikcije na plano :D
Do kje bi pa tale eth znal it brez kakšnega omembe vrednega padca? se komu kj sanja? predikcije na plano :D
Zgodovina sprememb…

heheh sam zakaj so potem neki pri red pulse omenjali tist z kitajsko na twiterju...
Stop loss je neumnost za long term hold :) Nihanja bodo in whali točno take iščejo ki majo nastavljen stop loss pod supporti in potem se triggera cela odisejada sell orderjev... tako kot nazadnje ko je eter bil za nekaj dolarjev pri cenah 300USD...
Glej nič ni official, ne najdem nič... na RPX strani nikjer ne piše da kinezerji ne morjo participirat... fake news bi rekel Trump, je pa čist možno da je source relevanten, ampak dokler ne bo uradno je brezveze o tem razmišljat... bo pa to udarec za crypto... ampak To je še vedno 1/7 ljudi od katerih jih na tisoče ali milijone redno najde prehod na fb skozi vpn, torej bo enako z crypto :)

Stop loss je neumnost za long term hold :) Nihanja bodo in whali točno take iščejo ki majo nastavljen stop loss pod supporti in potem se triggera cela odisejada sell orderjev... tako kot nazadnje ko je eter bil za nekaj dolarjev pri cenah 300USD...
Glej nič ni official, ne najdem nič... na RPX strani nikjer ne piše da kinezerji ne morjo participirat... fake news bi rekel Trump, je pa čist možno da je source relevanten, ampak dokler ne bo uradno je brezveze o tem razmišljat... bo pa to udarec za crypto... ampak To je še vedno 1/7 ljudi od katerih jih na tisoče ali milijone redno najde prehod na fb skozi vpn, torej bo enako z crypto :)
kje pa bi lahko prišlo do stagnacije eter? sem pretvoru fiat v eth za dan ali dva potem pa gre še preostalo v neo pa nebi rad z manj šel naprej...se raje "zavarujem" :)
Zgodovina sprememb…

Pojma nimam... etra ne spremljam toliko kot neota in ltcja ter pogojno btc in še nekaj coinov, ker mi že to požre ogroooomno časa... ampak tako od oka menim da eter čez 399USD ne bo prišel tako zlahka kot deluje trenutna rast :) Ampak to je res čez palec ocena, ni nobene TA odzadaj :)
Jaz odkrito rečeno etra kupim toliko kolikor ga rabim za ICOje... trenutno si lastim 1 eter za katerega sem dal 297USD :P
Jaz odkrito rečeno etra kupim toliko kolikor ga rabim za ICOje... trenutno si lastim 1 eter za katerega sem dal 297USD :P

perci ::
hehe, jst sem ga večino kupil pri 18 usd...tko da ni slabo :). Je pa res, da bi lahko pri 50 prodal (me je srbelo) pa sem bil pameten, da je to long term. Zdej bo res, zgleda :).
Me pa ne skrbi zares, ker je tko kot je Mato rekel. Whali so pofejkal novice, da lahko poceni kupujejo. Jebena je ta borza, nobene regulacije, insajdersko trgovanje, fake news, nobenih sankcij, ni dnevnih limitov... :)
Me pa ne skrbi zares, ker je tko kot je Mato rekel. Whali so pofejkal novice, da lahko poceni kupujejo. Jebena je ta borza, nobene regulacije, insajdersko trgovanje, fake news, nobenih sankcij, ni dnevnih limitov... :)

hehe, jst sem ga večino kupil pri 18 usd...tko da ni slabo :). Je pa res, da bi lahko pri 50 prodal (me je srbelo) pa sem bil pameten, da je to long term. Zdej bo res, zgleda :).
Mene skrbi samo to, da je to sredi tedna, in da je lahko rdeč še vikend, čeprav support na 33USD je močen, tudi nazaj gre cena dokaj hitro... ampak pritisk zna bit hud če whali sprostijo...
Skrbi me pa bolj to da nisem prodal na 40 usd+ in zdaj kupil nazaj :( :P

perci ::
pri men ni panike, bom malo spremljal in po potrebi ojačal :)
Vazelin, brothers in arms.
Vazelin, brothers in arms.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

Ma saj ni nič resnega... 99,9% je pač whale skupaj z leaked news brez official confirmation spravo ceno s supporta pri 37USD na support pri 33USD... in zdaj se razširjuje ogromno FUDa...
Je pa četudi fake news on semi reliable source ki je leakal lahko delno merodajna, in zna zanihat trg... vseeno je Kitajska le Kitajska... ni to Slovenija :)
Škoda je lost opportunity, ko bi lahko dobil gratis 20% neotov :)
Je pa četudi fake news on semi reliable source ki je leakal lahko delno merodajna, in zna zanihat trg... vseeno je Kitajska le Kitajska... ni to Slovenija :)
Škoda je lost opportunity, ko bi lahko dobil gratis 20% neotov :)

Why so serious?Perci: tisti iconomi gre pa v poden
iconomi.net? Danes sem kupil in imam 1% donosa. Sej to je ok a ni?
Zgodovina sprememb…

Curly ::
Why so serious?Perci: tisti iconomi gre pa v poden
iconomi.net? Danes sem kupil in imam 1% donosa. Sej to je ok a ni?
Iconomi gre kar konkretno dol.
Sem pa tudi sam kupil nekaj Blockchain Index na iconomi.net, če se market ne zruši popolnoma mislim, da ima dobro prihodnost. Je še kod kaj investiral, se vam zdi, da bodo donosi lahko dobri?

Zakaj je potem na njihovi strani tak graf:
Pa DAA details: 6 months return je 901% ! A ne to pomeni, da dobiš 9x toliko kot si vložil?
-------------------------------------------------------
Aha ok. Obstaja ICN in BLX.
Glede na to, kako pada ICN, je torej najboljše BLX čim prej prodat, dokler se še da?
Pa DAA details: 6 months return je 901% ! A ne to pomeni, da dobiš 9x toliko kot si vložil?
-------------------------------------------------------
Aha ok. Obstaja ICN in BLX.
Glede na to, kako pada ICN, je torej najboljše BLX čim prej prodat, dokler se še da?
Zgodovina sprememb…

Niti ne, vrednost BLXa je odvisna od vseh valut ki jih ta index zajema, spodaj na njihovi strani imaš naštete in pa njihove deleže. Ne vem pa točno po kakšnem kriteriju se sama vrednost viša, seveda glede na rast le teh, ampak ne na absolutno rast, najbrž na povprečen procent rasti... naj mi kdo razloži, sam ne razumem točno.
Sam ICN je pa bolj kot delnica podjetja, in ni direktno povezan z BLX, razlog za padec, kaj pa vem, mogoče je padlo zaupanje v projekt Iconomi, bolj se mi pa zdi da je le dovolj zrastel, da ga je nekaj več ljudi prodalo.
Sam ICN je pa bolj kot delnica podjetja, in ni direktno povezan z BLX, razlog za padec, kaj pa vem, mogoče je padlo zaupanje v projekt Iconomi, bolj se mi pa zdi da je le dovolj zrastel, da ga je nekaj več ljudi prodalo.

Jerry000 ::
Tudi jaz sem v dilemi...imam ICN in BLX (ICNX)...pa nikakor ne vem, al naj holdam ali raje v ETH dam...

Tudi jaz sem v dilemi...imam ICN in BLX (ICNX)...pa nikakor ne vem, al naj holdam ali raje v ETH dam...
Tudi sam sem razmišljal, da bi prodal ICN, ker ga imam zelo malo sem se odločil da pusti, če bo kdaj zrastel ok, sicer mi je pa vseeno.
Za BLX pa kot pravim, stvar mora it gor, saj je odvisna od ostalih valut in ne od svoje vrednosti. Dol bo pa vse skupaj padlo ko se zruši trg in ko se bo čez ''5 let'' spet pobral bo šlo nazaj gor. Se mi zdi da je za hold opcijo BLX super, v vsakem primeru bo šlo gor in upam da kar konkretno. Seveda ob predpostavki, da zaupaš v samo kredibilnost večine valut, ki jih zajema.

BLX? A ni od iconomija ICNX?
ICNX bi še jaz kupil pa se še nisem poglobil kje in kako, ker platforme še ni ali
ICNX bi še jaz kupil pa se še nisem poglobil kje in kako, ker platforme še ni ali

Kupiš ga na iconomi.net, platforma je dokaj nova, saj je pred kakim mesecem še nisem zasledil, sedaj pa že obratuje.
https://iconomi.zendesk.com/hc/en-us/ar...
Sam sem tukaj našel nekaj informacij. Stvar mi deluje kredibilna in verjamem v njen uspeh in dolgoročno rast. Nameravam mesečno vlagat manjši znesek, čez nekaj časa pa verjamem, da se bo obrestovalo. Kot pravijo je denar razporejen v različne valute, s tem se tveganje zmanjša, pa še sproti jih prilagajajo glede na dobičkonosnost/ uspešnots.
P.S. skrbi me le kaj se bo zdgodilo če se celoten market zruši? Potem se bo seveda tudi BLX, ampak ok, potem lahko iz dna gre samo še navzgor, za dobro recimo 10 let sem prepričan, da mora iti market absolutno navzgor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Curly ()

Kupiš ga na iconomi.net, platforma je dokaj nova, saj je pred kakim mesecem še nisem zasledil, sedaj pa že obratuje.
https://iconomi.zendesk.com/hc/en-us/ar...
Sam sem tukaj našel nekaj informacij. Stvar mi deluje kredibilna in verjamem v njen uspeh in dolgoročno rast. Nameravam mesečno vlagat manjši znesek, čez nekaj časa pa verjamem, da se bo obrestovalo. Kot pravijo je denar razporejen v različne valute, s tem se tveganje zmanjša, pa še sproti jih prilagajajo glede na dobičkonosnost/ uspešnots.
P.S. skrbi me le kaj se bo zdgodilo če se celoten market zruši? Potem se bo seveda tudi BLX, ampak ok, potem lahko iz dna gre samo še navzgor, za dobro recimo 10 let sem prepričan, da mora iti market absolutno navzgor.
Torej BLXizplačuje dividende? V etru v myetherwallet? ALi?
ICNX bi jih naj, to bi me edino zanimalo :)
Nima veze
BLX, CCP (formerly ICNX, ICNP)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

Jerry000 ::
Jaz imam več denarja vloženega v ICN...kaj pa če ICN raje dam v BLX? Tale ICN je kar padel...pa imam občutek (samo občutek) da ne bo šlo dobro...lahko pa da se motim, pozanimal se nisem veliko

neutronium ::
Po čem veste, da je nek ICO resničen in ne fake, scam itd. Zaenkrat samo malo berem o tem in ne vem po čem presojat. Recimo, slučajno mi je padla v oko Bankera...scam or legit? Kolikor iščem informacije najdem nekje, da je scam in drugje, da ni.. Obstaja kakšna zaupanja vredna platforma kjer so zbrani legalni ICO?

Vazelin ::
Fak že 13 coinov z > 1mlrd market cap-a. Prav čutim v kosteh, kako bo enormen padec v tednu, dveh.
Kaj menite o DubaiCoin? Je bil samo one time pump in gre za še en shitcoin ali bi znalo meti kaj potenciala?
Cmon iconomi. pridi na 3.0 da prodam
Kaj menite o DubaiCoin? Je bil samo one time pump in gre za še en shitcoin ali bi znalo meti kaj potenciala?
Cmon iconomi. pridi na 3.0 da prodam

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Jao. Meni je kar slabo, ko NEOta gledam... Ko pade na 20$ I'm bailing out. Pri tem bom sicer bom naredil 1k EUR izgube :(
Do kod boste vi pustili?
Do kod boste vi pustili?
Zgodovina sprememb…

s51as ::
Se ti zdi da je tako hudo? Vrednosti so tam nekje kot včeraj nad 30€
It's just me myself and I

Jaz z svojim vložkom včeraj ne spustim pod 30 niti pod razno! Raje prodam in potem kupim ko gre še dol...
Vprašanje kolk gre lahko še dol...
Eth je tudi sedajle kar konkretno padel iz 325 na 315 pa gre spet nazaj ... me mika da bi kupil in naredil par eurov razlike :)
Vprašanje kolk gre lahko še dol...
Eth je tudi sedajle kar konkretno padel iz 325 na 315 pa gre spet nazaj ... me mika da bi kupil in naredil par eurov razlike :)
Zgodovina sprememb…

hunter01 ::
Kje ti gledas nad 30€? Nad 30$ mogoce.
Edino vprasanje NEOta je al gre za nacrten FUD al bojo kitajci res ICOte zacasno prepovedali. Ko bo ta novica dokoncna bo su NEO strmo gor/dol. Vsaj ob objavi novice, potem se bo normaliziralo verjetno.
Edino vprasanje NEOta je al gre za nacrten FUD al bojo kitajci res ICOte zacasno prepovedali. Ko bo ta novica dokoncna bo su NEO strmo gor/dol. Vsaj ob objavi novice, potem se bo normaliziralo verjetno.

Vazelin ::
Jao. Meni je kar slabo, ko NEOta gledam... Ko pade na 20$ I'm bailing out. Pri tem bom sicer bom naredil 1k EUR izgube :(
Do kod boste vi pustili?
Hrana za whalee.

Neo gre komot tudi še na pol... poglej si korekcijo junija ko se je iz petka na soboto vrednost nekaterih valut skoraj prepolovila. Teh par procent ko je neo zgubil ni še nič.
Na koncu dneva se človek vpraša a je vredno živciranje s tem kripto marketom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Kje ti gledas nad 30EUR? Nad 30$ mogoce.
Za red pulse je pomoje jasno da jih ne bo zraven ...
https://twitter.com/red_pulse_china/sta...
Razmišlam, da bi šel ven dokler je še cajt...pa nastavil buy order tam okoli 30-32 EUR če res kje enormno skoči gor zaradi kakšne novice
Zgodovina sprememb…

lambda ::

hunter01 ::
Kje ti gledas nad 30EUR? Nad 30$ mogoce.
Za red pulse je pomoje jasno da jih ne bo zraven ...
https://twitter.com/red_pulse_china/sta...
Razmišlam, da bi šel ven dokler je še cajt...pa nastavil buy order tam okoli 30-32 EUR če res kje enormno skoči gor zaradi kakšne novice
Tudi US citizens ne smejo v ICOjih bit. In vecina ICOjev to napise. Misliš da ni nobenega? :)
Poleg tega pa kdor bo hotel Red pulse uradno ga bo kupil ko pride na borzo.
Meni je samo zal da sem 1 dan prezgodaj par neotov nabavil po 31€. Jbg zdej bi jihbvec dobil

Smurf ::
Do kod boste vi pustili?
Do 50$ verjetno. Zakaj sploh kupujete rizicne coine, ce ne jih ne zmorete holdat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()

YesPeace ::
ICN je kar močno podcenjen! pomoje predvsem zato, ker team resno dela na projektu in zaenkrat upravičneno "zanemarja" promocijo. le to bojo verjetno začeli izvajat, ko bo produkt res zaključen. predvsem pa gledam da imajo že sedaj brez kakršnekoli romocije ogromen naval na platformo! že sedaj gre BLX (prej imenovan ICNX) za med!
Sam osebno imam oboje tako BLX kot ICN. z BLX-om tudi malo trgujem, ko imam občutek, da bo BTC potegnil gor nekaj BLX-a zamenjam za BTC in potem ko te zraste kupim nazaj BLX. enako naredim ko dobim signal da bo zrastel ETH. Prodam BLX za ether in kasneje kupim nazaj... zaenkrat se mi je izplačalo!
Provizije pri nakupu BLX ni, je pa 0,5% proviziji ob prodaji, kar pa je zalo malo... jo hitro notri prineseš če zadaneš ppravi trenutek prodaje... BLX se mi predvsem zdi res najbolj varna naložba!
Sam osebno imam oboje tako BLX kot ICN. z BLX-om tudi malo trgujem, ko imam občutek, da bo BTC potegnil gor nekaj BLX-a zamenjam za BTC in potem ko te zraste kupim nazaj BLX. enako naredim ko dobim signal da bo zrastel ETH. Prodam BLX za ether in kasneje kupim nazaj... zaenkrat se mi je izplačalo!
Provizije pri nakupu BLX ni, je pa 0,5% proviziji ob prodaji, kar pa je zalo malo... jo hitro notri prineseš če zadaneš ppravi trenutek prodaje... BLX se mi predvsem zdi res najbolj varna naložba!

kakob ::
ICN je kar močno podcenjen! pomoje predvsem zato, ker team resno dela na projektu in zaenkrat upravičneno "zanemarja" promocijo. le to bojo verjetno začeli izvajat, ko bo produkt res zaključen. predvsem pa gledam da imajo že sedaj brez kakršnekoli romocije ogromen naval na platformo! že sedaj gre BLX (prej imenovan ICNX) za med!
Koliko te plačajo za trosenje neumnosti po forumih?

Koliko te plačajo za trosenje neumnosti po forumih?
LOL, povej mi eno neumnost, ki sem jo napisal?
najlažje obtožit nekoga brez kakršnekoli podlage...

marS ::
še ne plačajo nič, ko pa bojo jih bom z veseljem oglaševal...
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/

kakob ::
Brez podlage? Celotna objava je pumpa. Dovolj je da človek prebere zadnji stavek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

Brez podlage? Celotna objava je pumpa. Dovolj je da človek prebere zadnji stavek.
Seveda, če ne poznaš zadeve je najležje kritizirati ane? :) tipična reakcija nekoga, ki pojma nima o zadevi!
malo si preračunaj book value od Iconomija! in pa ti prilagam še ETH address, kjer lahko spremljaš koliko ETH-ja leti na plato on uporabnikov (z njimi investirajo v BLX)
https://etherscan.io/address/0x687aeda1...
malo preračunaš in hitro vidiš kakšne količine denarja se obračajo! in to zaenkrat še brez kakršnekoli promocije!
pa to je samo ETh address! nakazuje se seveda tudi v BTC-ju, ko pa se odpre še fiat gateaway pa...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: YesPeace ()