Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

s51as ::
Mato989 sem uporabil iste slike kot za kraken par ur nazaj. Bom probal še enkrat, mogoče sem pa svojo sliko dal tako grozno da so se zobniki ustavili.
It's just me myself and I

perci ::
Poln K imam tega Iconomija :). Ko je bil na prejšnjem supportu, sem še ojačal pozicijo :). Nič, počakamo eno leto in prodam. Pa ne dotaknem se ga več :).

Jaz sem se odločil za PRIMAS PST - na spletni strani besede ne razumem, tako da sem prepričan da bo čista zmaga!

Vazelin ::

Kripto ::

Mato989 ::
Ripple has just tweeted : "Welcomed China's central bank, industry & academic leaders to #Ripple HQ to discuss the latest #blockchain trends .... "
To sem pravkar dobil :)
Tole bi znalo napumpat Ripple nazaj na 0,30USD!
Hitro se je napumpal...sledi korekcija.
Ja kot kaže sem bil prepozen, objavljeno je bilo ob 18:00 vsaj takrat bi jo lahko zasledil če bi spremljal malo bolj ažurno, takrat je bil okol 0,17 pa je šel na 0,21 skor... ni slabo.

Ripple has just tweeted : "Welcomed China's central bank, industry & academic leaders to #Ripple HQ to discuss the latest #blockchain trends .... "
To sem pravkar dobil :)
Tole bi znalo napumpat Ripple nazaj na 0,30USD!
Hitro se je napumpal...sledi korekcija.
Ja kot kaže sem bil prepozen, objavljeno je bilo ob 18:00 vsaj takrat bi jo lahko zasledil če bi spremljal malo bolj ažurno, takrat je bil okol 0,17 pa je šel na 0,21 skor... ni slabo.
Ja lepo je skočil na skoraj 0,21. Manj kot prejšnji teden, ampak vseeno lep hype.

Vazelin ::
Najboljše, da gremo na ulico in slikamo unga XRP masterminda kako se šeta naokoli. Pri enem mimoidočem pa napišemo, da je to direktor ene XY banke. Potem pa to en objavi nekaj, magari na bitcoint talk in voila - hype za 10%+ je zagotovljen.
Nekje na takšni stopni je vse skupaj

Nekje na takšni stopni je vse skupaj

Najboljše, da gremo na ulico in slikamo unga XRP masterminda kako se šeta naokoli. Pri enem mimoidočem pa napišemo, da je to direktor ene XY banke. Potem pa to en objavi nekaj, magari na bitcoint talk in voila - hype za 10%+ je zagotovljen.
Nekje na takšni stopni je vse skupaj![]()
Za hype bi morda bilo dovolj, za kaj več pa potrebuješ več "goriva".

hunter01 ::
Nic nihce ne omenja Factom. Cca 100% v 15 dneh je pridobil. Zal sem jih samo enih par nabavil, plus ne ravno na dnu ampak se vedno sem cca 35% v plusu. Na netu je zelo veliko pozitivnih mnenj in napovedi o tem kovancu. Placilno sredstvo za vecja kitajdka mesta. Sleeping vulcano? :) Decembra je bil okrog 8€.
Drugi kovanc k je edini (??) med bitcoin krizo prejsnji mesec rastel je Dash. In se kr raste. Zanimivo mi je, da nihce nobene novice o njem ne objavi, pa kr raste? Brez korekcije raste vztrajno. Se mi je zdel napihnjen, ko je na 150€ zrasel :) pa nisem nabavu. Zdej je 300+
Drugi kovanc k je edini (??) med bitcoin krizo prejsnji mesec rastel je Dash. In se kr raste. Zanimivo mi je, da nihce nobene novice o njem ne objavi, pa kr raste? Brez korekcije raste vztrajno. Se mi je zdel napihnjen, ko je na 150€ zrasel :) pa nisem nabavu. Zdej je 300+

Realovc10 ::
https://dmarket.io/ (moj ICO izbor, 1 faza je bla zdaj pride 2.)
Mene pa zanima ali se že lahko kaj investira v dmarket, ali je potrebno počakati na ICO?

chavlji ::
Kje bi se dalo dobit relevantno sliko kateri altcoini pod 1$ obetajo v bližnji prihodnosti? Sej vem, da obstaja morje youtube videov na to temo, samo rad bi nasvet od vas znalcev, kje se čim boljše informirat.
Ene 200€ bi zagamblal na 5 coinov, pa je kater loto kul, če ne, pa pač spušim vse.
Kako je sploh s tem? Se mi zdi, da so zlati časi alcoinov že mimo. Ko si vložil 0.01$ in če si imel (blazno) srečo, je bil čez pol leta vreden 10$. Zdaj so se valute nekako stabilizirale in ni hudih potreb po novih. Ali se motim?
Ene 200€ bi zagamblal na 5 coinov, pa je kater loto kul, če ne, pa pač spušim vse.
Kako je sploh s tem? Se mi zdi, da so zlati časi alcoinov že mimo. Ko si vložil 0.01$ in če si imel (blazno) srečo, je bil čez pol leta vreden 10$. Zdaj so se valute nekako stabilizirale in ni hudih potreb po novih. Ali se motim?

brinovcek ::
Kje bi se dalo dobit relevantno sliko kateri altcoini pod 1$ obetajo v bližnji prihodnosti? Sej vem, da obstaja morje youtube videov na to temo, samo rad bi nasvet od vas znalcev, kje se čim boljše informirat.
Vedno prihajajo novi pri katerih se da tudi x10 nardit, bo pa verjetno manj tistih, ki bodo šli iz 0.001 na 100 npr ...

Na kraken so bitcoini označeni z XBT, na Bittrex pa piše da če ne bodo BTC jih lahko tudi izgubim pri prenosu. A gre to za isto valuto?

vrunc ::
"Uporabljam NEON od City of Zion z njihove spletne si dol cukneš, je pa zelo lahek in pregleden... originalni je dejansko bolj zakompliciran."
Kaj pomeni dejansko tisti GAS, ki ga prikazuje v denarnici? oz za kaj se uporabi?
Kaj pomeni dejansko tisti GAS, ki ga prikazuje v denarnici? oz za kaj se uporabi?

Sem našel razlago da se valute po ISO označujejo tako, da je prva črka, črka države iz katere je valuta, če pa ni nobene države je pa najprej X.

Zanima me če je varno hranit na bittrexu "večjo" količino denarja npr 100-200 NEOtov dokler se zadeve ne kristalizirajo v naslednjem mesecu ali jih je bolje dati v denarnico? Lahko zginejo?

A se potem splača malo počakat pri nabavi ETH-jev, ki jih bom potreboval za kupovanje ICO-ta.

kingsix ::
Nimam pojma. To sem rekel, ker je ETH #e nekajkrat konkretno zrastel in potem tudi konkretno padel v kratkem času.
ICN je po zelo dolgem času sedaj pod 2EUR. Bolj čudno od čudnega.
ICN je po zelo dolgem času sedaj pod 2EUR. Bolj čudno od čudnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()

Mislim da se spet dviga...gledam na CMC :) kupis, ko sam presodis, da je dovolj nizko da ne bo do me kdo kje lovil :)

Kolko časa pa to traja od takrat ko klikneš buy neo do takrat ko ga "imaš". Ker tele vrednosti se precej hitro menjajo?

Se mi zdi da je nekdo omenjal neko mejo na 33$ sicer ne vem za kakšno mejo gre ampak zdaj smo že približno tam nekje.

chavlji ::
Je že na 30$... jaz sem kupil 2 dni nazaj 30 pri 36$. Močno upam, da se dvigne nazaj. Mogoče jih res celo še par dokupim.
En whale si bo lepo napumpal ceno.
En whale si bo lepo napumpal ceno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()

Ja danes je res padel NEO na 30$. Jaz sem jih tudi kupil pri 36$ in upam da se res dvigne nazaj.

A veste zakaj je bil padec? Če bo/je res ni tole najboljš za rast ... poleg tega majo kirajci/japonci ghost month do 19. septembra v katerem se bojijo vlaganja denarja itd ker je to za njih slab mesec in prinašajo take stvari po njihovem nesrečo ... sem kar malo v dvomih kaj bo nastalo iz vsega skupaj po vsem tem :S
https://twitter.com/WhalePanda/status/9...
https://twitter.com/WhalePanda/status/9...

Napeto je pa vseeno :)
Sem mislil kupit na najnižji točki, pa predno sem pogruntal kaj moram kliknit pa napisat, je blo že na 33 :)
Sem mislil kupit na najnižji točki, pa predno sem pogruntal kaj moram kliknit pa napisat, je blo že na 33 :)

Neo to gas calculator...iz kalkulatorja sklepam, da dlje kot držiš neote v denarnici več gasa dobiš?
https://neotogas.com/
https://neotogas.com/

sarma832 ::
http://www.zerohedge.com/news/2017-08-2...
Baje Red Pulse, eden izmed projektov, ki so mislili launchat preko NEOta zarad regulacij odstopa, tako da verjetno tudi to razlog za padec
Baje Red Pulse, eden izmed projektov, ki so mislili launchat preko NEOta zarad regulacij odstopa, tako da verjetno tudi to razlog za padec

stara mama ::
Ja, predlagam ti da vložiš v DYOR, če te že denar tišči.
Ekologija™ in Trajnost™

FrRoSt ::
Napeto je pa vseeno :)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Se komu kaj sanja kaj bi lahko to pomenilo, da red pulse ne bo navoljo kitajcem? Je čas za čakanje, da neo pade in potem nakup? Bo šel neo kljub temu, da kitajci niso več v igri navzgor kot je bilo predvidevano?

Mato989 ::
https://dmarket.io/ (moj ICO izbor, 1 faza je bla zdaj pride 2.)
Mene pa zanima ali se že lahko kaj investira v dmarket, ali je potrebno počakati na ICO?
Počakat morš dokler ne preteče čas za 2. del ICOta... do tačas pa kupi nekaj etra :)
"Uporabljam NEON od City of Zion z njihove spletne si dol cukneš, je pa zelo lahek in pregleden... originalni je dejansko bolj zakompliciran."
Prodaš ga lahko, drugače pa se bo v prihodnosti GAS uporabljal za NEO icote, NEO bo le delnica blockchaina in podjetja :)
Pomisli kot NEO delnice, GAS Dividende.
Se komu kaj sanja kaj bi lahko to pomenilo, da red pulse ne bo navoljo kitajcem? Je čas za čakanje, da neo pade in potem nakup? Bo šel neo kljub temu, da kitajci niso več v igri navzgor kot je bilo predvidevano?
Ne spremeni kaj dosti, res je da bodo tako marsikatere napovedi bistveno slabše, ampak zraven Kitajske je še cela Azija... ki bo šla v Red Pulse in NEO...
Fear je naredil svoje in NEO je prebil support na 33USD, ampak je že nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()