Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

Baja ::
jaz btc cash vidim predvsem kot zavarovanje v primeru težav z novemberskim HF bitcoina. in v primeru porasta transakcij do te mere, da segwit, 2mb bloki in lightning še vedno nebodo zmožni sprocesirati vsega v doglednem času.

gorazdkop ::
Izkušeni mački, kaj bi naredili z svojimi 10000 SNC-ji? Prodali takoj ali čakali še boljše čase?

gruntfürmich ::
@grunt: a imaš kakšne povezave s kitajskimi minerji da tako zaupaš v btc cash?![]()
enostavno se mi je po vseh teh novicah in tračih posvetilo, da bi znali ljudje izza bcc 'kvalitetno' furat to zgodbo; pač v svoj namen in skladno s svojo agendo, kakršnakoli že je. in po gledanju tečajev in vsega tega sem začutil hudo nujo da se vključim na ta vlak.

Izkušeni mački, kaj bi naredili z svojimi 10000 SNC-ji? Prodali takoj ali čakali še boljše čase?
odvisno koliko ti je do tega profita ter koliko si si zastavil da boš zaslužil. upam da ti je jasno da od 10k SNC obogatel ne boš (nikoli)...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

gorazdkop ::
Hvala za odgovora na moje vprašanje. @gruntfurmich: jasno mi je da z 1 ETH vloženim ne bom kupoval jaht. Ker sem v tem bolj svež, me predvsem zanima, ali je pametno prodat zdaj, ko naj bi imel nekajkratnik vložka, ali pozneje (pod pogojem, da obstaja večjaa verjetnost, da bo še bistveno zraslo). Mudi se mi nikamor. Vložek mi tudi ni življenjsko pomemben (ok, ne da ga bom zdaj vrgel stran).

slovenija bi lahko denar za 2. tir ali recimo NEK 2 zbirala preko ICO-ja.
projekti so realni, dokumentacija napram ostalim ico-jem popolna... po mojem bi bil uspeh!

ampak po mojem za take realne projekte bi zbrali veliko sredstev!

marS ::
Danes sem poslal eth z Bitstampa na Bitnami. In ga še ni... :(
šele kasneje ko sem pogledal notice na Bitstampu da Ether pošiljajo samo z Ethereum smart contractom...tko da zdaj ne vem če sprejema Bitnami na ta način...ima kdo podobno izkušnjo? v glavnem cca 300€ je zdaj v luftu...
šele kasneje ko sem pogledal notice na Bitstampu da Ether pošiljajo samo z Ethereum smart contractom...tko da zdaj ne vem če sprejema Bitnami na ta način...ima kdo podobno izkušnjo? v glavnem cca 300€ je zdaj v luftu...
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/

Vazelin ::
Kaj je sedaj z EOS? Vseh coinov naj bi bilo 1mlrd. Sedaj jih je nekje 1/3 v "obtoku". Cena vztrajno pada. Nekateri naj bi verjeli, da bo slej ko prej nadomestilo za ETH. Imate kaj v mislih EOS nakupovati, ko/če poljubi 1USD mejo? Jaz bom verjetno tvegal kakšnega tisočaka.
LOL btc cash že na 630
LOL btc cash že na 630

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

hunter01 ::
EOS bo zanimiv takrat ko se bomo priblizevali koncu zbiranja Ethrov. Kar bo trajalo 1 leto tako da kot je nebivedu nspisal. Sredi 2018 bi znal bit bum. Verjetno bo tudi novic takrat cedalje vec, bi znalo ceno ze pred zacetkom dvignit nekoliko. Bomo videli kaj bo Dan pripravil in kaksen bo med tem odgovor in razvoj ETH

fiction ::

jaz btc cash vidim predvsem kot zavarovanje v primeru težav z novemberskim HF bitcoina. in v primeru porasta transakcij do te mere, da segwit, 2mb bloki in lightning še vedno nebodo zmožni sprocesirati vsega v doglednem času.Se strinjam. AFAIK je še vedno možno, da segwit2x novembra ne bo zaživel. Ali pa da bodo še vedno scaling problemi in posledično visoki stroški.
BTW: https://www.coindesk.com/bitcoin-cash-c...
Očitno je tole hash-power glede na ceno 12.5 enot valute. Oz. pri bitcoinu se nabere še določen delež s fee-ji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fiction ()

BaseOne ::
gruntfürmich je izjavil:
Glede na naslov teme: Kateri coin bi bil v naslednjih dneh primeren za kakšnih 10% zaslužka? Bitcoin se mi osebno zdi precej visoko, Ripple long term, prav tako tudi Litecoin...
Ja kateri kaj: BCC!!!
![]()
Spot on! Danes preko 100% rast ;)

MacLeod ::
Danes sem poslal eth z Bitstampa na Bitnami. In ga še ni... :(
šele kasneje ko sem pogledal notice na Bitstampu da Ether pošiljajo samo z Ethereum smart contractom...tko da zdaj ne vem če sprejema Bitnami na ta način...ima kdo podobno izkušnjo? v glavnem cca 300EUR je zdaj v luftu...
Če nisi dobil tudi ne boš, lahko jim pišeš pa vprašaš, če lahko kaj naredijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MacLeod ()

Vazelin ::
Hmm začetek dolgo pričakovane korekcije?
Ali samo vsi prelagajo denar v BCH?? :P

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

BuDi79 ::
Hmm začetek dolgo pričakovane korekcije?BCH je v 24h pridobil cca 70% volumna, kaj misliš?Ali samo vsi prelagajo denar v BCH?? :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()

Jerry000 ::
Fantje nekaj me zanima oziroma mnenje. Imam nekaj malega ETH (drzim ze 1leto). Glede na rascaj me zanima ali je mozen kak vecji padec kmalu? Namrec rad bi vlozil malo vec denarja...long term brez dnevnih trejdov. Se mi zdi da lahko ETH se veliko naraste v roku 2 leti. Ampak nekako upam na en padec (200 mogoce 150), ampak ne vem ali se lahko kaj zgodi ali ne. Bi priporocali vecjo investicijo v ETH?

Jaz osebno po teh cenah ne bi kupoval večjo zadevo.
Zato cakam na drop...sam ne verjamem da bo kaj vecji. Torej se ne splaca kupovat ETH? Verjetno bolje zdaj kot potem ko bo 1000 :P? Potem bolje po kaksnih alt poseci?

Mato989 ::

Jaz osebno po teh cenah ne bi kupoval večjo zadevo.
Ti že skoz čakaš se meni zdi, odkrito rečeno.
Jaz sem pa zmes nardil že 2 trada za profit ene minimalne plače v 24 urah...
Kdaj bi po tvojem torej bil pravi buy in?
To me zanima :). Drugace pa ti si trejdal, jaz ne bi...im more of a holder

Baja ::
Fantje nekaj me zanima oziroma mnenje. Imam nekaj malega ETH (drzim ze 1leto). Glede na rascaj me zanima ali je mozen kak vecji padec kmalu? Namrec rad bi vlozil malo vec denarja...long term brez dnevnih trejdov. Se mi zdi da lahko ETH se veliko naraste v roku 2 leti. Ampak nekako upam na en padec (200 mogoce 150), ampak ne vem ali se lahko kaj zgodi ali ne. Bi priporocali vecjo investicijo v ETH?
nastavi order in čakaj. prejšnji teden je na poloniexu nekdo dumpno eth do 0.05btc.

Heisenberg ::
a kdo ve o kermu coinu govori, bi dal 10eur pa je paypal že v limitu:)
da ti prihranim 10€ :)
Sem naivno nasedel temu tipu in sem plačal tistih 10€. Sem dobil tečaj na netu in kodo za dostop do skupine na FB.
V FB skupini so dobesedno kot člani kulta in on je njihov bog :) sploh ni smešno v bistvu.
Kot sem si lahko naredi vtis, tip išče take kot sem jaz naivne, da NAPUMPAJO valuto čim bolj in seveda potem prodajo. Pump&Dump
V skupini je nekaj manj kot 10.000 ljudi
Govora je o valuti Bitquence BQX !
Verjamem da bo valuta zrasla, verjetno tudi z njegovo pomočjo in ni slaba za vlaganje, a vedeti je treba kdaj prodati, kot vedno.
Če pogledaš ostale njegove video posnetke vidiš,da vsak teden pumpa in na VELIKOOO hvali eno valuto, na katero do naslednjega videa že pozabi :)
p.s.
zahteval sem povračilo denarja za tisti tečaj, napisal sem, da mi je oseba sumljiva in sem naslednji dan dobil denar nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()

greatdrakon je izjavil:
večina gurujev je nategatorjev... najdit legit človeka je umetnost, če ne čudo...
Res je...obstaja kakšna skupina (FB,Instagram....whatever) kjer so (kolikor se da ) pošteni in Slovenci in poteka debata samo o alt-coinih? - pa ne mislim samo tu na ST

PrihajaNodi ::
Monero ti je valuta, ki je zdaj poceni in ima dejansko najvecji potencial za rast. Se par hekerskih vdorov, da si naredi se vecjo reklamo in bo hitro iz 50 na 500.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

DeeJay ::
Heisenberg je izjavil:
greatdrakon je izjavil:
večina gurujev je nategatorjev... najdit legit človeka je umetnost, če ne čudo...
Res je...obstaja kakšna skupina (FB,Instagram....whatever) kjer so (kolikor se da ) pošteni in Slovenci in poteka debata samo o alt-coinih? - pa ne mislim samo tu na ST
https://iconominet.herokuapp.com
Kanal Metelkova

Heisenberg je izjavil:
greatdrakon je izjavil:
https://iconominet.herokuapp.com
Kanal Metelkova
Hvala!

izgleda kot da se bo bch kmalu iznihal...
meni se trenutno zdijo VSE kriptovalute zelo zelo drage...
PrihajaNodi je izjavil:
Monero ti je valuta, ki je zdaj poceni in ima dejansko najvecji potencial za rast. Se par hekerskih vdorov, da si naredi se vecjo reklamo in bo hitro iz 50 na 500.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

jst gledam tako, da menim da smo v hudem balonu in čez eno leto jih boš za tak denar dobil vsaj 10× več. nekatere tudi 100+× več...

BuDi79 ::
gruntfürmich je izjavil:
jst gledam tako, da menim da smo v hudem balonu in čez eno leto jih boš za tak denar dobil vsaj 10× več. nekatere tudi 100+× več...Razmišljam koliko let je od tega ko je bil prvič zapisan tak stavek.

Mato989 ::
gruntfürmich je izjavil:
izgleda kot da se bo bch kmalu iznihal...
PrihajaNodi je izjavil:
Tako so menili nekateri tudi pred 3 meseci, pa pred 1 letom, da so vse valute zelo drage :)

legendary ::
Ima kdo kakšen namig kaj bo v prihajajočih dneh zanimivega?
BCC se verjeto umirja do naslednjega pumpa. XMR, LTC in ETH so mi zanimivi, da bi se znali dvigniti za kakšnih 10-20% v kratkem. Kaj mislite?
BCC se verjeto umirja do naslednjega pumpa. XMR, LTC in ETH so mi zanimivi, da bi se znali dvigniti za kakšnih 10-20% v kratkem. Kaj mislite?

PrihajaNodi ::
Jaz si bom kupil XMR, nimaš kaj falit. Privacy bo vedno bolj cenjena. Malo še počakam in upam da pade tam na 45 ali vsaj 50.

PrihajaNodi je izjavil:
Glej tako, cyber krimanal vedno bo in monero je edina valuta, ki ne pusca sledi.Sicer sem dal nekaj malega v XMR. Ampak v bistvu je Monero le ena izmed CryptoNote valut in te vse omogočajo ring-signature. Drugače se mi zdi tudi ZEC kul kar se tiče anonimnosti.

detroit ::
Heisenberg je izjavil:
a kdo ve o kermu coinu govori, bi dal 10eur pa je paypal že v limitu:)
da ti prihranim 10€ :)
Sem naivno nasedel temu tipu in sem plačal tistih 10€. Sem dobil tečaj na netu in kodo za dostop do skupine na FB.
V FB skupini so dobesedno kot člani kulta in on je njihov bog :) sploh ni smešno v bistvu.
Kot sem si lahko naredi vtis, tip išče take kot sem jaz naivne, da NAPUMPAJO valuto čim bolj in seveda potem prodajo. Pump&Dump
V skupini je nekaj manj kot 10.000 ljudi
Govora je o valuti Bitquence BQX !
Verjamem da bo valuta zrasla, verjetno tudi z njegovo pomočjo in ni slaba za vlaganje, a vedeti je treba kdaj prodati, kot vedno.
Če pogledaš ostale njegove video posnetke vidiš,da vsak teden pumpa in na VELIKOOO hvali eno valuto, na katero do naslednjega videa že pozabi :)
p.s.
zahteval sem povračilo denarja za tisti tečaj, napisal sem, da mi je oseba sumljiva in sem naslednji dan dobil denar nazaj.
hehe hvala hvala:)
Skero

kingsix ::
v kripto ni scamcoinov... ker tudi če je res totalen scam ima neko vrednost. Thats crypto!

lambda ::

legend ::
Kje dobiti na enem mestu informacije o trenutnih ICO-tih? Saj sem malo poguglal in obstaja mnogo strani ampak me zanima kje vi kaj gledate? Želja je, da bi bila lista čimbolj legit (brez scamov, ponzijev ipd.).