Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
RedDrake ::
No, jaz sem se odločil, da bom tokrat kar holdal vse skupaj, pa naj gre kamor hoče.
Glede na to da sem iz 0,4 BTC leta 2015 do sedaj že dvignil ven cca 2k EUR fiat valute in imam še vedno (trenutno) cca 5k EUR trenutno notri, mislim da ni slabo.
Najbolje, da na vse skupaj pozabim za par let, pa sem potem ali pozitivno presenenčen, ali pa se ne sekiram, ker sem itak potegnil ven mnogo več kot sem kadarkoli vložil.
Glede na to da sem iz 0,4 BTC leta 2015 do sedaj že dvignil ven cca 2k EUR fiat valute in imam še vedno (trenutno) cca 5k EUR trenutno notri, mislim da ni slabo.
Najbolje, da na vse skupaj pozabim za par let, pa sem potem ali pozitivno presenenčen, ali pa se ne sekiram, ker sem itak potegnil ven mnogo več kot sem kadarkoli vložil.
oracle ::
Dobr smo dobil po prstih. Če sm preživel krizo BTC pr 200 $ bom pa tud tole. Sam pozabt za vsaj par mescev vse skupi :)
kopriwa ::
Jaz držim svoj portfelj, del izgub pa pokrivam z mikrotrejdanjem. Moj moto je: "I'm going down with this bit*h". Imam pa še 50% fiata za rezervo ob res radikalnem padcu.
deleted ::
Jaz sem že kupil. Pri cca $3750. Bo kar bo. Pomagam še malo supportat.
Praktično je vseeno, kaj sedaj kupiš, ker bo vse šlo z btc gor/dol. Ripple je ok.
Praktično je vseeno, kaj sedaj kupiš, ker bo vse šlo z btc gor/dol. Ripple je ok.
gruntfürmich ::
na 60$ ima ltc močan suport, ampak bo slej ko prej padel...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
jah, okoli 20$. to mejo zna še dolgo lizat, tudi če jo bo prešlo navzdol, se morda zna za trenutek vrniti na 20, da lahko prodate pa višji ceni...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Gregor P ::
Sam sem imel nastavljen nakup na 3800.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
trenerkar ::
Nekje sem bral, da trenutno te kitajske borze rabijo par dni, da premaknes kovance. Smo tudi v casu, ko je verjetno zaupanje v Kitajske borze nekoliko manjse. V tem bi tudi iskal razlog za tako razliko v ceni.
Vprasanje za lastnike XRPjev. Ali jih boste sellali preden zacnejo povecevati njihovo stevilo v obtoku?
Link?
oracle ::
če imaš fiat vedno nastavi na neko malo vrednost za nakup (ampak še vseeno verjetno za nakup), če se kdo zatipka
mikhaair ::
V kateri valuti se tukaj pogovarjate? Eur ali Usd?
Prvo nakazilo je v Eur? in potem nakup kripto...sem se ravnokar registriral na bitstamp, pa da vidim.
Prvo nakazilo je v Eur? in potem nakup kripto...sem se ravnokar registriral na bitstamp, pa da vidim.
brinovcek ::
Kaj menite glede investicije v ripple? Glede na to, da kar aktivno delajo na produktih in se cena ni načeloma v zadnjih mesecih nikamor premaknila bi lahko šlo gor. Ltc miruje pr 50.
hunter01 ::
Kaj menite glede investicije v ripple? Glede na to, da kar aktivno delajo na produktih in se cena ni načeloma v zadnjih mesecih nikamor premaknila bi lahko šlo gor. Ltc miruje pr 50.
Ripple cena je v zadnjih mesecih šla iz 0.13€ na 0.27€ in nazaj na 0.16€. Nikamor? :) Kolikor sem jaz spremljal Ripple zadnje 3-4 mesece, je zelo odvisen od novic in hype-a, ki ga novica ustvari. Takrat ponori in skoči tudi za 100% potem se pa vrne nekam zelo blizu izhodišča.
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Danes bom situacijo bolje spremljal in bom kaj nabavil če konkretno pade
Padec je že bil. Si malo zamudil vlak. LTC se je prodajal po 48 - 49€
Ja se je prodajal. Pa si vedel, da je to dno? Bolje malo počakati, da se situacija umiri pa premišljeno kupit čeprav z par € dobička manj.
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Danes bom situacijo bolje spremljal in bom kaj nabavil če konkretno pade
Padec je že bil. Si malo zamudil vlak. LTC se je prodajal po 48 - 49EUR
Ja se je prodajal. Pa si vedel, da je to dno? Bolje malo počakati, da se situacija umiri pa premišljeno kupit čeprav z par EUR dobička manj.
Ne prodal pa kupil nazaj in izgubil 8 ltcjev v par sekundah. Jbga vsaka šola nekaj stane.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
xrp zna še malo nihat okoli 0,2$, dokler pač ne bo šel z vsem marketom nekam (dol)
gruntfürmich je izjavil:
xrp zna še malo nihat okoli 0,2$, dokler pač ne bo šel z vsem marketom nekam (dol)
Vprašanje kaj bo res iz njega. Po eni strani sem naj njim pred časom obupal vendar pa so predikcije obetavne. Zdj če bo šel btc še dol potem gre z njim tudi xrp.
Se kdo kaj spozna na waves? Kaj se lahko pričakuje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brinovcek ()
chavlji ::
Na Bittrexu nimam zrihtanega trgovanja z USD in nazaj.
Koliko varno je BTC, v primeru večjih padcev tega, varno dat v USDT, Tether? Vidim, da nekateri to priporočajo. Če pa pgledam graf Tetherja, ki oscilira tako noro kot malokatera kriptovaluta, pa se mi sploh ne zdi varno?
Koliko varno je BTC, v primeru večjih padcev tega, varno dat v USDT, Tether? Vidim, da nekateri to priporočajo. Če pa pgledam graf Tetherja, ki oscilira tako noro kot malokatera kriptovaluta, pa se mi sploh ne zdi varno?
hunter01 ::
Na Bittrexu nimam zrihtanega trgovanja z USD in nazaj.
Graf že zgleda takšen, ampak če gledaš $ vrednost je razlika od 0.99-1.04$. Znotraj teh vrednosti je zadnja 2 meseca. Kar pomeni, da je znotraj nekaj %. Primerjaj kako so se vrednosti zadnja 2 meseca pri ostalih valutah spreminjale :)
legend ::
Ja, teli tedenski price grafi na coinmarketcap.com so lahko zavajujoči, ker je njihov range avtomatsko nastavljen glede na najvišjo in najnižjo vrednost preteklega tedna, enot pa ni zraven. Zato lahko sprememba vrednosti iz 0.99 na 1.01 izgleda kot velik skok.
chavlji ::
Aha ok. Sej glede na to, da neprestano skače okrog 1 USD, bi lahko zadel območje 1 USD ob prodaji... pač malo počakam, če je cena nižja.
Aja... pa itak ga na Bittrexu sploh ni :( Si moram zrihtat USD trgovanje, drugače sem popolnoma prepuščen nihanju bitcoina.
Aja... pa itak ga na Bittrexu sploh ni :( Si moram zrihtat USD trgovanje, drugače sem popolnoma prepuščen nihanju bitcoina.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()
spektakularen vikend napovedujem, z nekaterimi tukaj v glavnih vlogah...
malossi2 ::
tole ste najbrž že videli? https://www.cryptocoinsnews.com/breakin... Očitno se res nekaj kuha... Kaj pravite, koliko bo padlo vse skupaj?
in ti boš kupoval visoko in prodajal nizko
s51as ::
Ojej NEO bo še bolj na razprodaji :) Ampak sem trden, ga bom držal :)
It's just me myself and I
Vazelin ::
dronyx ::
Vazelin ::
Ob takem tempu bomo do konca tedna pod stotko
Hodlers, stay strong
Hodlers, stay strong
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
dronyx ::
V bistvu je bil vir tega Charlija zanesljiv. Kdor mu je verjel in prodal, se je lahko izognil konkretni izgubi...