» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
51 / 976
»»

chavlji ::

Itak da tip ni zastavil svojega ugleda in ugleda LTC za par dodatnih miljončkov, ki bi jih sicer nanesel fud...

malossi2 ::

ja.... btc pomoje kar do 2500€ kamot.... Kako bo pa novembra segwit vplival na vse skupaj?

dronyx ::

V bistvu če bi šlo tu za reguliran trg, tako kot so borze in delnice, bi morali kmalu ustaviti trgovanje zaradi previsokega dnevnega padca. Na kripto marketu pa ponavadi trgovanje ustavi naval, ko se borze nehajo odzivat.

kakob ::

dronyx je izjavil:

Na kripto marketu pa ponavadi trgovanje ustavi naval, ko se borze nehajo odzivat.

Tako je, shit tech is shitty.

Kripto ::

Bolj verjetno je, da bodo zadevo regulirali, odstranili določene coine in ICO. Posledično bi lahko začeli pridobivati na vrednosti regulirani coini.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

kingsix ::

se mi zdi je glavnina že bila razprodana pred bolj uradno novico. Sedaj še prodajajo bolj novinci...ali pa tudi ne :D

Sem za vsak slučaj naredil malo smešno nizke buy orderje za ETH (132€), BTC (1750€), LTC (22€) in še ene par tokenov.

YesPeace ::

kingsix je izjavil:

se mi zdi je glavnina že bila razprodana pred bolj uradno novico. Sedaj še prodajajo bolj novinci...ali pa tudi ne :D

Sem za vsak slučaj naredil malo smešno nizke buy orderje za ETH (132€), BTC (1750€), LTC (22€) in še ene par tokenov.

če si nastavil na kakšnem bolj "levem exchangu" ki ponuja stop loss opcijo, se zna zgodit da se kakšno naročilo kar hitro zapolni ;) se pa zna zgodit, da bojo še kakšno negativno novico sforsiral in bo šlo tudi brez stoplossa do teh mej ali še nižje...

Vazelin ::

kingsix je izjavil:

Ti orderji bodo realnost do 30 septembra:D

Vazelin je izjavil:

Vidim da si ti tudi "crypto doom's day preacher". ;)

PrihajaNodi ::

dronyx je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Vidim da si ti tudi "crypto doom's day preacher". ;)

Ja tako kot jaz je prodal ko nebi smel:) Zdaj se kupuje fantje.

gruntfürmich ::

če si bodo CN borze uredile dovoljenja bodo naprej poslovale.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

https://coinmarketcap.com/currencies/li...

Zanimiva krivulja. Ko gre BTC dol gre ltc še bolj navzdol, prav tako velja obratna korelacija.

prihajanodi, ti boš drago kupoval in poceni prodajal:))

gruntfürmich je izjavil:

Sen že naredil to. Zdaj bom držal. Nekaj popušil ampak nikoli več, naj pade na 5€ zaradi mene:)

PrihajaNodi je izjavil:

Zdaj se kupuje fantje.

Vprašanje, če je sedaj res pravi čas za nakupe. Trend navzdol je že par dni, poleg tega se je okrog crypto marketa zbralo veliko temnih oblakov hkrati. Ko imaš več dni zapored vse rdeče, čedalje manj ljudi vidi padce kot priložnost za nakup ampak čakajo, da bo vse še ceneje, število prodajalcev pa raste. In ko tako stanje traja kakšen teden, dva si lahko hitro pri BTC na 2000 USD.

dronyx je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zdaj se kupuje fantje.

Vprašanje, če je sedaj res pravi čas za nakupe. Trend navzdol je že par dni, poleg tega se je okrog crypto marketa zbralo veliko temnih oblakov hkrati. Ko imaš več dni zapored vse rdeče, čedalje manj ljudi vidi padce kot priložnost za nakup ampak čakajo, da bo vse še ceneje, število prodajalcev pa raste. In ko tako stanje traja kakšen teden, dva si lahko hitro pri BTC na 2000 USD.

Hja potem bodo pa ljudje delal samomore. Tu ni govora o par jurjih, govora je o miljonih. Ko bo krivulja enkra zelena, se bo igra zopet začela.

Zgodovina sprememb…

Sem že naredil to. Zdaj bom držal. Nekaj popušil ampak nikoli več, naj pade na 5EUR zaradi mene:)

ah še boš še, še letos parkrat...

Zgodovina sprememb…

Sc0ut ::

Zdaj je cas za short. Pada itak, ce pa lahko se kaj povecas stevilo btc pa tolko boljse.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

predlagam da plemenitite fiat, ne kojne

gruntfürmich je izjavil:

če si bodo CN borze uredile dovoljenja bodo naprej poslovale.

Ni razloga, da si ne bi uredile dovoljenja in odstranile določene coine. Bolje, da poslujejo regulirano kot da so zaprte. Dlje, ko so zaprte več Kitajcev bo zbežalo na druge borze.

Sc0ut ::

Pogooglaj WC pri farmaciji. Vsi so si uredili ga...
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Dubai coin pa :D

perci ::

cure se pumpa zdele :) - odsvetujem

PrihajaNodi je izjavil:

Hja potem bodo pa ljudje delal samomore.

Tudi to je del evolucije in naravne selekcije. Zadeva preverjeno deluje dokaj dobro, je pa seveda lahko tak sistem do posameznika zelo krut in neizprosen. So pa popolni idioti zame tisti, ki so mislili, da se bo v kratkem preselilo kar nekaj 1000 MRD v ta market.

perci je izjavil:

cure se pumpa zdele :) - odsvetujem

Nič ne kaže da se pumpa kak cure:) Ltc bo v kratkem na 5$

Buggy ::

kje so zdej tisti famozni supporti :))

Kripto je izjavil:

Ni razloga, da si ne bi uredile dovoljenja in odstranile določene coine. Bolje, da poslujejo regulirano kot da so zaprte. Dlje, ko so zaprte več Kitajcev bo zbežalo na druge borze.

Sem prebral nekaj člankov na to temo in kakor sem razumel na Kitajskem ne gre za to, da ne bi imeli dovoljenja in bi se ga dalo kako pridobiti, ampak preprosto menjalnice ne bodo smele trgovati s kripto valutami, vključno z bitcoini. Tu menjalnicam potem ne ostane drugega kot da se zaprejo. Glede na to, da Kitajska partija upravlja master firewall pa verjetno lahko blokirajo tudi večje menjalnice drugje po svetu. Skratka, taka država kot je Kitajska lahko zadevo poljubno zakomplicira. Pravijo pa da samo tehnologijo podpirajo, kar je verjetno mišljeno kot sarkazem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

mastr_mastr ::

ta trenutek ...time to buy

V takih momentih se hodlerji ločijo od "hodlerjev":)

Jaz sem na ICN until we score

Potem pa greva s percijem v intercontinental na kosilo ko bo icn na 5 nazaj:D

s51as ::

NEO je na 15$
It's just me myself and I

mastr_mastr je izjavil:

ta trenutek ...time to buy

To lahko pade krepko pod 100 capa

Vazelin je izjavil:

V takih momentih se hodlerji ločijo od "hodlerjev":)

Jaz sem na ICN until we score

Potem pa greva s percijem v intercontinental na kosilo ko bo icn na 5 nazaj:D

Se lahko pridruzim?

mastr_mastr ::

lahko ...vendar ne danes...zato se splača izkoristit lep bounce v tem trenutku
..in pa lahko da je to bottom

Auba ::

s51as je izjavil:

NEO je na 15$

Bwaa ja, 15,500 jaz pa kupil en cel kup pri 22$ k sem mislil, da je to kar OK kupčija. Za 2 dneva sem se uštel. Furjanje me je nekaj stalo momentalno. Nič pa ne bom prodal. Pa če gre u podn. Ko*** :)
Živjo :)

Ma najbolše bi bilo da vsi prodate...da js dobim cheap kripto. Lahko bi malo pomagali..a ne...

Jaz kupil ltcje pri 52EUR. Cestitke! Bom pa drzal. Boli me.

Zgodovina sprememb…

s51as ::

Pa BTC je že pod 3000€
It's just me myself and I

dronyx je izjavil:

Kripto je izjavil:

Sem prebral nekaj člankov na to temo in kakor sem razumel na Kitajskem ne gre za to, da ne bi imeli dovoljenja in bi se ga dalo kako pridobiti, ampak preprosto menjalnice ne bodo smele trgovati s kripto valutami, vključno z bitcoini. Tu menjalnicam potem ne ostane drugega kot da se zaprejo. Glede na to, da Kitajska partija upravlja master firewall pa verjetno lahko blokirajo tudi večje menjalnice drugje po svetu. Skratka, taka država kot je Kitajska lahko zadevo poljubno zakomplicira. Pravijo pa da samo tehnologijo podpirajo, kar je verjetno mišljeno kot sarkazem.

Kitajci so povsod po svetu in se bodo znašli in prilagodili tako kot vedno. Če so kriptovalute pomembne in jih Kitajska partija razume potem tega ne bodo hoteli zamuditi, ampak pod določenimi pravili.

Nimkapu ::

Je že porast grafičnih na bolhi ? ;((

Buggy je izjavil:

kje so zdej tisti famozni supporti :))

3500 in nato na 3600 že eno uro, se mi zdi kar dobra za zamudnike pri prodaji, ali nakupu...

Kaj ti mas se vedno fiat?

Zdej bi znalo rast. To je bilo to. Novica je zunaj. Kdor je mislil prodat je, zdej pa kupovat... to seveda na pamet govorim :)

Hair ::

Ali pa si zdaj kitajci mislijo - OK, bomo šli pa na dve preostali večji trgovalnici.
Jutri pa bo novica, da se tudi ti dve zapirata do nadaljnega. Bogsigavedi ;)
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

Hej, to je čas za racvet drugih borz in večji volume...

chavlji je izjavil:

Zdej bi znalo rast.

To je samo bazni tabor še precej visoko pod vrhom. Sledi spust na 3000 in potem dva bazna še do 2500. :)

dronyx je izjavil:

chavlji je izjavil:

Zdej bi znalo rast.

To je samo bazni tabor še precej visoko pod vrhom. Sledi spust na 3000 in potem dva bazna še do 2500. :)

Od kje ti info.

Jaz zelo dvomim da je to bilo to. Cel trg bo v negotovosti še kar nekaj časa. Dvomim da bo huda rast sedaj

DeeJay ::

Do 30.9. bo še padalo... pol bomo pa vidl naprej.

Zanimiva je "izjava" BTCC ... niso niti navedli konkretnih razlogov in kaj sledi. npr če bodo nato dobili licenco ali ne. Prav tako so rekli "suspended" in ne npr closing itd.
Po mojem so tukaj vzadaj kaki nečedni posli in sedaj določeni tam izkoriščajo situacijo... To se dela na reguliranih trgih, kaj šele na nereguliranih kot je kriptotrg...

Bobby Lee je CEO BTCC in brat od Charlie Leeja ki je prvi dal to ven..

Škoda da so druge valute vezane tako tesno na BTC...imajo veliko manj volumna v CNY. ETH npr cca 9%..nekateri še manj in padajo kot kamen. FUD v kripto je nor...to z veliko stupid money ..pa imamo kar mamo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

DeeJay je izjavil:

Do 30.9. bo še padalo... pol bomo pa vidl naprej.

Pa ja to zdej že vsi vejo. Pa da bo šlo d0 2500$ je zdej že kristalno jasno. In ravno to, da vejo že vsi, me navdaja s skepso, da se to ne bo zgodilo.
««
51 / 976
»»