Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
chavlji ::
Tudi jaz se umikam. Have fun!
Dnar se da služit tudi na lažje načine...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()
dronyx ::
Lažje od tega boš težko. Kje se ti je zataknilo? Kupuješ, ko so tečajnice rdeče, prodajaš ko so v zelenem. Moraš pa predpostavit (upat), da na dolgi rok bo samo raslo. Ker če tega ne predpostaviš te bo vedno strah, da bo nekoč vsega konec in boš vse izgubil...Če te je tega strah, potem res brez veze. Bolje jarke kopat.
Hair ::
Ena izmed rešitev za pol-traderje oz. pol-holderje je ta, da vsak teden, ali vsake tri dni... ali pa enkrat na mesec... vložiš enak znesek, ne glede na trenutno ceno crypto-delnice.
Potencialni zaslužki so manjši, ampak so manjša tudi tveganja oz. izgube.
Potencialni zaslužki so manjši, ampak so manjša tudi tveganja oz. izgube.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Jerry000 ::
Tudi jaz se umikam. Have fun!
Why not hold? Življenje postane takoj lepše...služiš pa tudi.
Auba ::
Hja jaz sem danes nakupil 400 NEOtov po ceni 22 dolarjev pa da vidimo ali sem se nategnu :) K zadnje čase NEO samo pada in pada...
Živjo :)
Kripto ::
En twit in vse se že trese...Kitajci se bodo najverjetneje lotili določenih kriptovalut za katere sumijo, da so namenjene pranju denarja in kriminalu ali pa so "scam", še posebej so problematični ICO. Zbiranje sredstev brez, da bi bilo regulirano je precej tvegano, ker je zelo enostavno izvesti prevaro.
Vazelin ::
Izgleda smo v downtrendu. Prješnji teden je cap še zmogel na 160mlrd, do petka zna biti krepko pod 140.
I told you
I told you
hammock ::
Hja jaz sem danes nakupil 400 NEOtov po ceni 22 dolarjev pa da vidimo ali sem se nategnu :) K zadnje čase NEO samo pada in pada...
Jaz NEOta (verjetno neupraviceno) nebi upal vzet, sem pa malo prej na dnu kupil 84 LTCjev. Zdaj pa cakat, da gredo gor 10-20%, in prodat. Ter cakat naslednji random fake news tweet :)
kakob ::
Jaz NEOta (verjetno neupraviceno) nebi upal vzet, sem pa malo prej na dnu kupil 84 LTCjev. Zdaj pa cakat, da gredo gor 10-20%, in prodat. Ter cakat naslednji random fake news tweet :)
Ma za daytrejdat ta NEO res ni, sm pa vložu neki denarja v to za na dolgi rok. Kar sem bral mi je še glede na ceno in potencial NEO najboljši. Edino kar me skrbi so te regulacije pa Kitajska ipd...Če bo pa vse skup donacija pa ok. Mi ni usojeno v teh kriptovalutah nekj naredit k sm pred leti prodal Bitcoine (pa za današnje čase astronomsko število). :)
PrihajaNodi ::
Ma za daytrejdat ta NEO res ni, sm pa vložu neki denarja v to za na dolgi rok. Kar sem bral mi je še glede na ceno in potencial NEO najboljši. Edino kar me skrbi so te regulacije pa Kitajska ipd...Če bo pa vse skup donacija pa ok. Mi ni usojeno v teh kriptovalutah nekj naredit k sm pred leti prodal Bitcoine (pa za današnje čase astronomsko število). :)
Cestito. Prodal btcje sedaj pa kupuje Neote.
Za koliko si jih kupil?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
55.40€, zelo zadovoljen. Trenutno sem 100€ v plusu, minus prodajna provizija. Ko prileze nad 60€ zacnem razmisljat o prodaji, mam pa en optimisticni sell order na slabih 63€.
Sem jih kupoval takrat po okrog 140 € po komadu, pa lepo prodal za več k 100% profit. Tiste dni na začetku leta 2015 se mi je zdelo to ok. Niso pa to denarji k bi me popeljali u penzijo. Zdaj sm spet začel malo na to sceno, verjamem, da bodo stvari še padle, čeprav kristalne kugle nimam, na nižjo ceno se mi ne da čakat, k nevemo kaj bo iz danes na jutri, 22$ po komadu se mi zdi kar ok glede na to, da je bil že 55$.
Edino kar me mika je daytrading, ene par kovancov imam ogledanih. Samo nevem, če se mi da potlej non stop gledat ceno NEOta pa da mi pobegne gor je potlej v mojih očeh vse brezveze. K vse polagam na to. Drugo je na tej točki vse predrago, nekih za drobiž kovancov s potencialom pa nisem našel.
Ajde čez kako leto upam, da mi ostane za kak sendvič in sok plusa :))
Edino kar me mika je daytrading, ene par kovancov imam ogledanih. Samo nevem, če se mi da potlej non stop gledat ceno NEOta pa da mi pobegne gor je potlej v mojih očeh vse brezveze. K vse polagam na to. Drugo je na tej točki vse predrago, nekih za drobiž kovancov s potencialom pa nisem našel.
Ajde čez kako leto upam, da mi ostane za kak sendvič in sok plusa :))
PrihajaNodi je izjavil:
55.40€, zelo zadovoljen. Trenutno sem 100€ v plusu, minus prodajna provizija. Ko prileze nad 60€ zacnem razmisljat o prodaji, mam pa en optimisticni sell order na slabih 63€.
Jaz upam da pride na 70€
Well fuck, se nizje je sel, lahko bi ga za 51€ kupil. Ampak ok, vseeno bo zasluzek ko se vrne.
kingsix ::
Kot izgleda je sedaj vse špekulacija... nihče ne ve wtf se dogaja z Kitajsko etc.
Trg pa reagira kot ..ja pač classic kripto trg z 99% totalnimi noob traderji.
Trg pa reagira kot ..ja pač classic kripto trg z 99% totalnimi noob traderji.
A se tale charlie lie mal zajebava al bi lahko blo res to? Vse v fiat?
https://twitter.com/SatoshiLite/status/...
Kot kaže je to pobrisal. Se je ustrašil, da ne gre tudi njegov coin v maloro?
brinovcek ::
A se tale charlie lie mal zajebava al bi lahko blo res to? Vse v fiat?
https://twitter.com/SatoshiLite/status/...
Kot kaže je to pobrisal. Se je ustrašil, da ne gre tudi njegov coin v maloro?
Mislim, da se zamislil kva je naredu in pol je po sebi drek zlil ker se je videlo, da gladko provocira. Se je kasneje popravil, da je dobil info od vira ki mu zaupa, da bodo kitajci bannali bitcoin al neki podobnega, ostalo pa naj bi bila zajebancija glede "just hodl".
Kakor vem pripravljajo tudi nekatere druge države (Japonska, ZDA, Koreja, Singapur...) regulacijo kriptovalut in icotov. Samo tega verjetno ne razglašajo na veliko dokler zadeva ne bo pripravljena, ker jim je jasno, da bo vpliv na market (če se bo seveda to res zgodilo) velik.
Resno misliš da je katerikoli državi mar za kriptomarket, da bi pazili glede tega? Resno?
They don't give two shits.
They don't give two shits.
Resno misliš da je katerikoli državi mar za kriptomarket, da bi pazili glede tega? Resno? They don't give two shits.
Kaj ti resno misliš da bi države na eni strani strogo regulirale bančni sektor, tudi zaradi preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma, na drugi strani pa pustili da se razraste nek povsem nereguliran finančni trg, ki bo ob takem tempu do konca drugega leta vreden morda že 500 ali celo 1000 MRD? To sedaj niso več zanemarljive številke...
hunter01 ::
Resno misliš da je katerikoli državi mar za kriptomarket, da bi pazili glede tega? Resno? They don't give two shits.
Kaj ti resno misliš da bi države na eni strani strogo regulirale bančni sektor, tudi zaradi preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma, na drugi strani pa pustili da se razraste nek povsem nereguliran finančni trg, ki bo ob takem tempu do konca drugega leta vreden morda že 500 ali celo 1000 MRD? To sedaj niso več zanemarljive številke...
Nisi razumel. Kingsix je verjetno mislil, da boli države, če z njihovo regulacijo povzročijo padec cen kriptovalut.
gruntfürmich ::
plan za izstop imate? ali samo hold? ali hold zaenkrat potem pa ko je vsega konec skesana prodaja na dnu?
če bo šla korekcija btc do dnevnega MA100, kar je normalna stvar za težke korekcije (za tem pa bilokam!), potem bo cena pritavala do 3000$, vsi šitkojni pa še enkrat toliko navzdol, imho...
če bo šla korekcija btc do dnevnega MA100, kar je normalna stvar za težke korekcije (za tem pa bilokam!), potem bo cena pritavala do 3000$, vsi šitkojni pa še enkrat toliko navzdol, imho...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
DeeJay ::
Kaki plan za izstop? Izstopil smo že par dni nazaj. Zdej se dela plan za VSTOP.
Kaki minus? Če si v minusu, se rajš nehi s tem hecat.
Kaki minus? Če si v minusu, se rajš nehi s tem hecat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Jerry000 ::
gruntfürmich je izjavil:
plan za izstop imate? ali samo hold? ali hold zaenkrat potem pa ko je vsega konec skesana prodaja na dnu?
Hold hold :)
PrihajaNodi je izjavil:
Koliko ste kaj v minusu?
To je odvisno od časovnega obdobja. Iz včeraj na danes ~150k minus. Iz nekaj let nazaj do danes pa niti ni minus.
PrihajaNodi je izjavil:
Koliko ste kaj v minusu?
To je odvisno od časovnega obdobja. Iz včeraj na danes ~150k minus. Iz nekaj let nazaj do danes pa niti ni minus.
Noro. Kupoval si v štartu. To je potem nemogoče imeti izgubo. Izguba je sedaj pri new comerjih. LTC - 10%. Zna prilesti na 5usd.
Vazelin ::
Spet bo umetnost zadeti dno. Kot tam okoli 16 julija
Lol iconomi že skoraj na meji 1.5
Pa ne pozabite da je bil LTC še pred meseci 20 usd
Ta manjša korekcija je že preizkus za holderje.
No jaz holdam samo iconomi
Lol iconomi že skoraj na meji 1.5
Pa ne pozabite da je bil LTC še pred meseci 20 usd
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
sivistol ::
Ja ce " banajo" regulirajo btc pol bo pa monero poletel v visave, rabi se sam kake pametne wallete
Ali sonze kaki ven npr kot breadwallet za btc, je ze kaj takega ven za xmr ?
Ali sonze kaki ven npr kot breadwallet za btc, je ze kaj takega ven za xmr ?
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sivistol ()
brinovcek ::
Roko na srce. Upajte, da vse skupaj čimprej banajo in da se stvari s tem čimprej kristalizirajo. To da vsaka objava zaradi strahu povzroči kolaps je itq čisti nesmisel za ownerje...
Imel sem plan izstopit iz ICN pri 5$...ko je prišlo tja sem order canclal..ker sem mislil da bi šlo višje saj se je bližal release etc.
Greed je v tem primeru prevladal. meh .
Sedaj bom pa držal čeprav dvomim da bomo še kdaj videli višhi ath pri ICN. Upam da se motim.
Greed je v tem primeru prevladal. meh .
Sedaj bom pa držal čeprav dvomim da bomo še kdaj videli višhi ath pri ICN. Upam da se motim.
BuDi79 ::
Roko na srce. Upajte, da vse skupaj čimprej banajo in da se stvari s tem čimprej kristalizirajo. To da vsaka objava zaradi strahu povzroči kolaps je itq čisti nesmisel za ownerje...Bedno je da se sploh ne ve če bo kdo karkoli banal (v bližnji prihodnosti). Že par dni se samo čaka in reciklira eno isto staro nepreverjeno govorico, ki dela kroge po medijih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()
Roko na srce (ali mednožje)...BTC bi bilo res škoda, če zadeva propade. Namreč če bi se cel svet nekako potihem strinjal, da je to "medij" v katerem se dolgoročno varčuje (ne pa denar na banki, delnice, zlato...), potem bi znala vrednost v naslednjih letih narasti za 1000% ali še več. Tu bi šlo res za prvi balon, ki bi lahko deloval dolgoročno. Zadeva bi delovala kot hurikan, ki počasi akumulira čedalje več vode in pride iz 1 do 5 kategorije. Pri BTC bi bilo to morda šele čez mnoga leta. Seveda pa slej ko prej zadane ob obalo, kjer hitro izgubi na moči in izgine. Ampak v desetih letih smo lahko skoraj vsi milijonarji...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
slovencl ::
Jao, pa ne že spet s temi lajnami kako lahko vsi zaslužijo. Zaslužijo lahko samo eni na račun drugih. Nikakor pa ne vsi. To je bilo tukaj premleto že nevem kolikokrat...
No, to je res. Ampak saj tudi danes če se vsi lastniki teh žetonov hkrati odločijo da bi radi imeli nazaj denar ni teorije, da se tečaji ne bi sesuli proti nič, ker toliko novih igralcev oziroma investitorjev ne moreš dobit čez noč, da bi pokupili vse kar hoče prodat.
Roko na srce. Upajte, da vse skupaj čimprej banajo in da se stvari s tem čimprej kristalizirajo. To da vsaka objava zaradi strahu povzroči kolaps je itq čisti nesmisel za ownerje...
pejd se jokat na navadno borzo, tam imaš vse regulirano.
ta pok balona bo dober preiskus za holderje, ja. to je že kakšen 4. balon bitcoina, in nikakor ne zadnji.
ampak uprašanje ostaja kdo od tistih ki je kupil btc nad 4500 bo holdal do naslednjega balona? glede na pretekle izkušnje se je to še vedno izplačalo, čeprav se je 10× bolj izplačalo prodati in znova kupiti v podnu. ampak bo folk res holdal in počakal leto dve?
e to so pa zdaj tiste težke preizkušnje za vsakega posameznika, kako je s pametjo in racionalnostjo pri stvari. in jst mislim da takih ni veliko, zato so tudi 'hold' nasveti popolnoma odveč (in glede na pretekle izkušnje tudi manj profitabilni), ker folk bo pač zapaničaril
Ajnstajn` ::
komaj sem čakal na tole, da vse malo pade, ker sem zamudil rast po segwitu in zdaj ta vmesni čas nič nisem kupoval, zdaj tale padec mi je pa kot svež veter in končno lahko začnem kupovat. Trenutno kupujem ETH, drugo pa mam občutek da še ni zadosti low, čakam še na kak OMG, NEO, ICN je tudi tako nizko da se ga celo splača kupit.
Zanimivo pa je videt da vas je tukaj kar dosti kupovalo v tem zadnjem mesecu. Ne skrbite, tudi jaz sem delal take napake na začetku.
Zanimivo pa je videt da vas je tukaj kar dosti kupovalo v tem zadnjem mesecu. Ne skrbite, tudi jaz sem delal take napake na začetku.
//