Forum » Strojna oprema » Adapter/ohišje 3,5 za ssd
Adapter/ohišje 3,5 za ssd
legice ::
Pozdrav
Imam 2 ssd-ja, v računalniku pa prostor za 1 hdd. zaslediv sem da obstaja ohišje oz adapter, kjer ssd-ja lahko daš v 3,5 ohišje in direktno v računalnik ali pa eksterno.
V tujini to imajo, kje bi se pa to dalo kupiti v sloveniji?
POač opisati takšen izdelek je dokaj odvisen od sreče =)
V naprej se zahvaljujem!
lp
Imam 2 ssd-ja, v računalniku pa prostor za 1 hdd. zaslediv sem da obstaja ohišje oz adapter, kjer ssd-ja lahko daš v 3,5 ohišje in direktno v računalnik ali pa eksterno.
V tujini to imajo, kje bi se pa to dalo kupiti v sloveniji?
POač opisati takšen izdelek je dokaj odvisen od sreče =)
V naprej se zahvaljujem!
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Heavy ::
Mlacom - 7€ se mi zdi da sem plačal. Čeprav to gotovo ima vsaka spletna trgovina.
#TeamFelix
MIHAc27 ::
SSD-ji so zelo lahki, in na tresljaje neobčutljivi (dokler ga ne zabrišeš z silo po tleh). Če ga lahko fiksiraš z 2 vijakoma, bo to povsem dovolj. Malo bolj nežno potem daš napajalni in sata kabel notri, in delal bo kot mora.
legice ::
https://www.enaa.com/oddelki/racunalnis...
točno to sem rabil! :D
najlepša hvala =)
SSD-ji so zelo lahki, in na tresljaje neobčutljivi (dokler ga ne zabrišeš z silo po tleh). Če ga lahko fiksiraš z 2 vijakoma, bo to povsem dovolj. Malo bolj nežno potem daš napajalni in sata kabel notri, in delal bo kot mora.
verjamem, ampak se zna zgodit da se bo zadeva transportirala in raje nebi da mi med prevozom trka po ohišju =)
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD kot edini diskOddelek: Kaj kupiti | 2008 (1426) | tikitoki |
» | izbira rackaOddelek: Strojna oprema | 1228 (742) | Han |
» | Navaden ssd disk kot prenosni diskOddelek: Strojna oprema | 3090 (1962) | hojnikb |
» | Zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (870) | Han |
» | Trdi diskOddelek: Strojna oprema | 665 (549) | Han |