» »

Luka Dončić

Luka Dončić

Temo vidijo: vsi
««
11 / 26
»»

hamez66 ::

Vazelin je izjavil:

lahko bi še napisal čas, ne da gledamo 5 minut ali beremo commente:)

Se opravičujem. Sem dal celoten link, pa ga slo-tech skrajša oz. ne vem kaj naredi.

t=308s

t=308 oz pri 5min 8sec.

hunter01 ::

Prav neverjetno se mi zdi, kako zanič igrajo v gosteh. In to praktično vedno od prve minute. Izgubljene žoge, neujete podaje, odstotek meta 25%... Kot da bi druga ekipa igrala.
Potem na hitro pridobijo -10 in potem se na koncu vlečejo ven - največkrat neuspešno.

Ja, res je. Sem gledal 5 minut prve četrtine, pa sem kar odnehal, ker sem vedel, da iz tega ne bo nič. Ni to to, nekaj bodo morali spremenit.

Konlov ::

Jest sm celo gledal. Ta ekipa je tema.

hlače13 ::

14 minut LUKAMANIJE!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hlače13 ()

Lepa zmaga ponoči proti Charlotte Hornetsom. 122-84, torej za 38 pik razlike, in to na gostovanju. Luka odigral nekako povprečno za njegov nivo, so pa zato dobro igrali in zadevali ostali, izkazal se je tudi Dennis Smith Jr. V prvi četrtini so dali kar 42 pik.

Sem pa danes opazil, da ima Luka zdaj tudi svoj youtube kanal in svojo spletno stran.

https://lukadoncic.com

https://www.youtube.com/channel/UC1uyIY...

dice7 ::

Mogoc pa bo

D3m ::

hamez66 je izjavil:

Lepa zmaga ponoči proti Charlotte Hornetsom. 122-84, torej za 38 pik razlike, in to na gostovanju. Luka odigral nekako povprečno za njegov nivo, so pa zato dobro igrali in zadevali ostali, izkazal se je tudi Dennis Smith Jr. V prvi četrtini so dali kar 42 pik.

Sem pa danes opazil, da ima Luka zdaj tudi svoj youtube kanal in svojo spletno stran.

https://lukadoncic.com

https://www.youtube.com/channel/UC1uyIY...

Nekaj materiala bomo z njegovim logom delali.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Samael ::

dice7 je izjavil:

Mogoc pa bo

Vedeli smo, da bo dobil veliko glasov (fan votes), ampak DRUGO MESTO (na prenatrpanem zahodu!) pred Durantom, pred Davisom ... takoj za LeBronom?!!! Holy shit!
To je pa, mislim, da celo za najbolj goreče Lukine fane presenečenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

@hlače13, je najbrž oddal 300.000 glasov?
(kar je skupaj z mojimi že 300.004 :D )

Er333 ::

https://lukadoncic.com/?v=ce774d9cab3a

BASKETBALL IS MY LIFE, IT'S WHAT I LIVE FOR AND WHAT I DO BEST.
THAT IS WHY I NEVER GIVE UP AND I WILL NEVER SURRENDER!

A ljudje ki za njega pišejo, ne premorejo kakšne večje globine v pisanju?

Er333 je izjavil:

https://lukadoncic.com/?v=ce774d9cab3a

BASKETBALL IS MY LIFE, IT'S WHAT I LIVE FOR AND WHAT I DO BEST.
THAT IS WHY I NEVER GIVE UP AND I WILL NEVER SURRENDER!

A ljudje ki za njega pišejo, ne premorejo kakšne večje globine v pisanju?

Najbrž premorejo, kot je tudi zelo verjetno, da je točno to tisto, kar se američanom, zlasti teksačanom, najbolje proda. Če kaj spremljaš ameriške medije, nba forume ... američani ga preprosto obožujejo.
Pa ne zgolj igro, tudi njega samega, njegovo pojavo (komentarji tipa "pri njem se vidi, da med igro preposto uživa", pa komentarji tipa "on je borec do konca", pa komentarji tipa "on je res v tem s srcem", ipd.)
Ne vem zakaj bi odkrivali toplo vodo in namesto poudarjanje vrlin, ki jih tam cenijo in fajn prodajo, delali neko filozofijo.

perci ::

Precej ga imajo radi tudi zato, ker je bel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

D3m ::

Osvežitev med črnuhi. VIKI krema. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: perci ()

perci je izjavil:

Precej ga imajo radi tudi zato, ker je bel.

Ja, seveda to tudi. Nekateri so ga poimenovali kar "zadnji veliki beli up" kosarke :)
Tudi s tržnega vidika se Cubanu najbrž nasmiha :)

Sicer pa fan vote rezultat sam po sebi še nič ne pomeni. Presodili bodo glasovi igralcev (25%) in medijev (25%), ki so običajno bolj realistični in korigirajo glasove fanov, kjer je cel kup nesmislov. Recimo, DeMarcus Cousins? What? Tip letos sploh igral ni :)) Rose več glasov ko Harden? Wade? Pa Jeremy Lin s kitajskimi glasovi? Tole zadnje sploh izgleda kot dober joke ... :)

Vazelin ::

Mene ne bo nič presenetilo, če zaigra na all star tekmi:
1. je zelo atraktiven igralec za gledat, vsako tekmo kakšna magična poteza
2. je eden najboljših rookijev po LeBronu
3. marketinška privlačnost

Bi bilo noro, da kot rookie zaigra na all star

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

::

Samael je izjavil:

Kje se da glasovati?

dominuspro ::

je izjavil:

Samael je izjavil:

Kje se da glasovati?

Najbolj simple je, da vpišeš Luka Dončič v googla --> see ballot --> Vote for luka
Lahko pa na nba.com zaideš v voting sekcijo, ki je takoj na vrhu in tudi tam stvari narediš intuitivno.

Lahko tudi oboje po 1x na dan.

MostWanted ::

do zdaj sta samo 2 novinca zaigrala na all star tekmi (glavni) yao ming in blake griffin

kixs ::

Oddal glas :)

Smurf ::

MostWanted je izjavil:

do zdaj sta samo 2 novinca zaigrala na all star tekmi (glavni) yao ming in blake griffin

in kobe, MJ

Qrctegleda ::

Luka Dončić ni iz našega planeta, to je dejstvo.

MostWanted je izjavil:

Od leta 2000 dalje. V 60ih in 70ih je bilo takih novincev precej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Gregor5816 ::

GupeM ::

Najlažje je Android telefonu reči: "Ok, Google. Talk to NBA All-star and vote for Luka Dončić." Dela ko šus. Jaz pa običajno uporabim vsaj 3 možne načine za glasovanje, včasih celo vse 4. Torej NBA spletna stran, NBA app, Google in Google assistant.

Qrctegleda ::

GupeM je izjavil:

Najlažje je Android telefonu reči: "Ok, Google. Talk to NBA All-star and vote for Luka Dončić." Dela ko šus. Jaz pa običajno uporabim vsaj 3 možne načine za glasovanje, včasih celo vse 4. Torej NBA spletna stran, NBA app, Google in Google assistant.

Kdaj bo znano ali bo igral?

Smurf je izjavil:

MostWanted je izjavil:

in kobe, MJ

od 2000naprej sem mislil, skoraj 20let, kar dolga doba. potem pa pride slovenc!!! 8-)

Zgodovina sprememb…

https://ok.ru/video/1275630914164

ni mi jasno kako noben od 3 sodnikov ni tole videl?!?!

pa so potem še gledali posnetek!!!! da fak!!!! kaj takega v NBA!

perci ::

o čem govoriš. pol ure je posnetek dolg.

koyotee ::

Qrctegleda je izjavil:

GupeM je izjavil:

Kdaj bo znano ali bo igral?

24.1.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

perci je izjavil:

o čem govoriš. pol ure je posnetek dolg.

ko klinkeš, ti začne od tam predvajat. ali ne? 25min?

Zgodovina sprememb…

ferdov ::

Ko grejo sodniki gledat ne morejo dosoditi nekaj, česar niso sodili.
Lahko popravijo 3 na 2 ali obratno, čas, kar pa se tiče ostalihzadev, pa ne morejo sodit recimo favla, ki ga niso sodili, ampak gledajo kdo je ozbil žogo v avt.

Drugače je pa to čista žoga. Niti en od zadnjih treh korakov ni bil v igrišču, tako da se za umetniški vtis lahko to ne piska :)

so šli gledat. so se odločli da ne bojo. ker... rigged...khm...

Zgodovina sprememb…

Evo zdaj igrajo proti Filadelfiji. So slabo začeli, imeli že 12 pik zaostanka, pred koncem četrtine pa zmanjšali na 5. Trener tokrat malo premešal postave. Na igrišču skupaj D. Jordan, Broekhoff, Brunson, Kleber in Finney Smith. Broekhoff jih res rešuje z dobrimi meti. Tip bi moral dobivat več minut..

bambam20 ::

hamez66 je izjavil:

Broekhoff jih res rešuje z dobrimi meti. Tip bi moral dobivat več minut..

Resno? V letošnji sezoni igra povprečno 5 minut s povprečjem 1.8 točke 37% met iz igre in 23% met za trojko.

bambam20 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Broekhoff jih res rešuje z dobrimi meti. Tip bi moral dobivat več minut..

Resno? V letošnji sezoni igra povprečno 5 minut s povprečjem 1.8 točke 37% met iz igre in 23% met za trojko.

Aja, nisem vedel, da ima tako slabo statistiko meta. Danes ima že 11 pik, 4/5 met iz igre, od tega 3 trojke.

Luka in Powell bi znala dobro sodelovati, ker je Powell boljši od Jordana pri lovljenju hitrih Lukovih žog in lahko zabija. Zato je fajn danes gledat, ker trener malo kombinira različne igralce.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Lepa temka ponoči. Porazen met iz igre Luke Dončića in Barnesa. Prva peterka z obupno +/- statistiko. Luka je imel met iz igre 9.1% v določenem momentu, no potem pa mu je le uspelo zadeti nekaj metov, tako da je končal z skoraj solidnim 25% metom iz igre. Proste mete je metal 50%.

Zgleda Luka rabi malo več počitka. Sem gledal statistike, in več počitka ima, boljši met iz igre ima. Tu je šlo pa za 2 tekmi v dveh dnevih, in to na gostovanju, ko je vmes še potovanje z letalom, pa to potem verjetno pusti posledice.

Lepo, da so na koncu izgubili samo za 6. Vmes je izgledalo že zelo kritično.

Ampak seveda Luku nič ne zamerim. On je super igralec, želim mu najboljše in z veseljem navijam. So ga pa zdaj NBA igralci že malo bolj prebrali, ga težje pokrivajo in tako naprej. Zdaj bo imel 2 dni počitka, potem pa tekma proti Lakersom na domačem terenu. Proti Lakersom so do zdaj 2x izgubili, ampak obakrat v Los Angelesu. Tokrat prvič na domačem terenu, kjer vemo, da Dallas igra zelo dobro.

2 odlični potezi luke!!

Mislim, da bo Luka kmalu spoznal, da bi bilo bolje, če ga ne bi zamenjali z Youngom na izboru.
Rear DVD collector!
JTD power!

koyotee je izjavil:

Mislim, da bo Luka kmalu spoznal, da bi bilo bolje, če ga ne bi zamenjali z Youngom na izboru.

Dvomim. Mavericks ima boljse lastnike, ekipo, vecji potencial za prihodnost (precej budgeta), vecji trg, itd.

Smurf je izjavil:

koyotee je izjavil:

Dvomim. Mavericks ima boljse lastnike, ekipo, vecji potencial za prihodnost (precej budgeta), vecji trg, itd.

Boljso ekipo, kdo točno v tej ekipi je pa po tvoje dober?
Rear DVD collector!
JTD power!

kixs ::

Zon3 je imel kar nekaj dobrih predlogov. Je pa vprasanje, kaj je razlog za take trenerjeve odlocitve.

koyotee je izjavil:

Smurf je izjavil:

koyotee je izjavil:

Od ekipe, ki je še leto nazaj tankala, pač ne moreš pričakovati da bo s prihodom zgolj dveh igralcev čez noč top tier ekipa. Vse kar je Smurf izjavil pa drži.
Sicer pa, a si si pogledal kakšno tekmo Hawksov? :)
Ne glede na vse frustracije ob nocojšnem (pa še kakšnem) porazu, je Mavericks boljša ekipa, z večjim potencialom in možnostjo za Lukin razvoj.

koyotee je izjavil:

Smurf je izjavil:

koyotee je izjavil:

Kdo pa je po tvoje v atlanti dober? Ekipa ima se bistveno slabsi W/L ratio kot Mavericki, s tem da igrajo na vzhodu. Imajo nesrecne visoke pogodbe (npr. Jeremy Lin, ki jim jemlje 13mio letno). Vsi upi so polozeni na Trae Youngu.

Mavericki imajo po drugi strani Doncica, DSJ-a, in nekaj solidnih igralcev s klopi, naslednje leto imajo cisto proste roke (kar se proracuna tice) za zacetek gradnje ekipe okoli Doncica. Kar se mene tice imajo tudi boljsega trenerja in na splosno strokovni stab.

Edit: v resnici je imel Luka prekleto sreco z ekipo (glede na to kaj je bilo na voljo).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()
««
11 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733275011 (68644) mersault

Več podobnih tem