» »

Skrivanje prispevkov uporabnikov ST

Skrivanje prispevkov uporabnikov ST

Temo vidijo: vsi
1
2
3

m0LN4r ::

Vcasih bi pa rabil drek za pognojit vrt, pa ce neves da je tam....

Blokiranje je v bistvu samo egobooster za nekatere oz. psiholoska tolazba,
ker ne premore drugega mnenja pa tudi ce je ta napacen, butast, al kakrsenkolipac

Jaz se ponavadi glih pr takih najvec nasmejem, skoda bi jih blo blokirat
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Unknown_001 ::

Ahhh F* it

Če že niso dovolil posebi teme bom pa tuki objavu odo slotech uporabnikom. Gre se za poziv proti nesmiselnemu zapenjanju med sabo.

Ekh hmmmm

*Cenzuraiano* vas gleda

Vse povrst
Da bi trto le usjal v rodno prst
Deci dva bi si nalil
Se s kolegi poveselil
Računalnik fuknu bi v gnoj
Slo tech oh le kaj bo še s teboj

Ge razžira depresija
To že cela je norija
Stara garda ima svoj sveti staž
Bognedaj, da kdo jo gaz!
Fasal španski boš naziv in pocahnan za večno bil.

Za voljo pameti zdrave
Oj Kranjc, ne zapletaj se v težave
Jalovo bitko tu boš bil!
Besedni boj boš izgubil!
Hudo trpel bo tvoj ponos
Prjel te bo, da bi koga na nos

A nič ne de... KUPICE V ROKE !!!
Iztegnimo vsi zdaj srednji prst
Naredimo z vincem manjši krst

Zavoljo pameti zdrave ignorirajmo bedarije forumske drame.

Kopirajght Reptor F16 (vinjen)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: starboi ()

Glugy ::

Ne rabš strani da naredi tisto kar bi moral že sam po sebi znat naredit. Pa ne gre sam za slo-tech. Tud v življenju morš znat ustavit konje. Morš precent kaj natančno rečt v situacijah ko se ne strinjaš da ne greš v obtoževanje ampak v izražanje konstruktivnega in argumentiranega dvoma.
Tud v živo se morš kontrolirat. Če boš navajen da ti bodo razni pripomočki pomagal pri kontroli kako se boš potem spospadal z kontrolo nad samim seboj v živo?
A ni že to dost da marsikej "znamo" pa v resnic ne znamo ker je v resnic na Googlu ampak se dojema kot da znamo ker je na dosegu roke?

A ni že to dost da marsikej "znamo" pa v resnic ne znamo ker je v resnic na Googlu ampak se dojema kot da znamo ker je na dosegu roke?

Sem mel zadnjic eno debato na to temo, kako bi blo ko bi za en mesec bil google in se kak velik iskalnik down oz. izpad interneta za en teden.

Prvih par dni shock, potem pa bi ljudje zaceli hodit v knjiznico, naravo ali pa zaceli delat nekaj cisto tretjega cesar niso vajeni.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

jizzer ::

Včasih zaidem na starejše teme letnik 04~08/10 (takrat še me sicer ni bilo, ampak je včasih prav lepo prebirat) in se prav lepo vidi kam je šel nivo debate v cca 10 letih - v pizdo. In isto se je zgodilo z celotnim internetom in posledično kdor ga ne zna uporabljat zaide na kriva pota - postane neumen ampak ne čisto po svoji krivdi. Da si sam odgovoren katere poste ignoriraš in po n-krat poizkusih ne poskušaš vpletati določenih citatov v svoj post na internetu (ko dokurči - dokurči), je pač bolj slab argument.

jtothek ::

Slo tech je tak bolj ali manj samo forum za eno trdo jedro uporabnikov, da se cele dneve samo jajcajo drug z drugim.

Za tiste, ki bi radi koristili forum za tehnična vprašanja, oni pa pridejo vprašajo in oddidejo. In ja, se strinja, Slo-tech ima enega najnižjih standardov med slovenskimi internetnimi stranmi, mogoče kakšen 24ur.com še pride blizu.

djabi ::

Jaz sem si pred časom naredil eno custom css varianto, ki je povezan z določenimi ST člani (po ID-jih) in mi Opera te uporabnike prikaže na sledeč način:

Tako mi oko hitro identificira in preskoči njihove poste.

Ales ::

S stališča oblikovanja vmesnikov bi ti svetoval, da namesto rdečih poudarkov raje narediš celoten neželen post manj viden (prosojnost, barve teksta in ozadja, itd., kakorkoli že)... ravno obratno, kot imaš zdaj, ko delaš smeti bolj vidne namesto manj.

Mehmed ::

Noces prosojnosti, potem zacne ozadje ven udarjat.

djabi je izjavil:

Jaz sem si pred časom naredil eno custom css varianto, ki je povezan z določenimi ST člani (po ID-jih) in mi Opera te uporabnike prikaže na sledeč način:

Tako mi oko hitro identificira in preskoči njihove poste.

Ful dobr, lahko bi se dal bolj debel okvir in siroko pisavo. Da lahko beres samo poste od njiju.
Trade Republic 38MVDVXM

Wrop ::

Naj ta forum ostane tak kot je. Na internetu je preveč (skopiranih) forumov, kjer je bistveno preveč balasta. Pri vsakem postu je še 10.000 dodatnih informacij. Človek rabi par sekund preden sploh najdeš post med vsem plevelom.
Skrivanje postov določenih osebkov je pa itak bedarija.

Jst ::

>A vi resno verjamete, da boste s svojimi prepricanji spremenili mnenje ljudi glede kateregakoli
>socialnega vidika, ki so si ga ustvarili v 20+ letih?

Jaz sem imel večdesetletno prepričanje, da IQ test meri samo sposobnost reševanja IQ testov. Potem sem prebral knjigo od Charles Murray The Bell Curve.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Scaramouche ::

V resnici se rabi samo hide Jype gumb vendar se ga ne bo inštaliralo ker so z modi frendi!

90% zaklepov je ker se ne briše njegovih off topic zmerjanj in žalitev, tema gre off road in je potem konec!

Samo za enega rabimo gumb!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: SaXsIm ()

FTad ::

Scaramouche je izjavil:

V resnici se rabi samo hide Jype gumb vendar se ga ne bo inštaliralo ker so z modi frendi!

90% zaklepov je ker se ne briše njegovih off topic zmerjanj in žalitev, tema gre off road in je potem konec!

Podpis.

Besna Glista ::

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ajde, no, desničarski reveži polpismeni... _Ena vrstica_ vam dela težave, pa bi radi spreminjali svet?

// ==UserScript==
// @name        jypecid-forte
// @namespace   jypecid-forte
// @description jypecid-forte
// @include     https://slo-tech.com/*
// @require     http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.js
// @version     1
// @grant       none
// ==/UserScript==
$('a:contains("jype")').parent().parent().css("display", "none");

Žal za vaš strah pred lastno senco nimam tehnične rešitve - s tem se boste snežinkice žal morale spoprijeti same.

_IKE_ ::

Še enkrat

Pozabil sem napisat najpomembnejše, tema ni namenjena medsebojnim napadom, ampak normalni debati.

Še vedno pa zanima mnenje moderatorjev....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

mtosev ::

Scaramouche je izjavil:

jaz ne razumem zakaj vedno deraila teme? skoraj povsod začne z nekimi nacisti, desničarji,... jaz ga resno ne razumem.

jaz ga hidal ne bom. me je že par krat nasmejal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

MrStein ::

_IKE_ je izjavil:

Še enkrat

Pozabil sem napisat najpomembnejše, tema ni namenjena medsebojnim napadom, ampak normalni debati.

Njihovo mnenje je: BMK
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

mtosev> jaz ga hidal ne bom. me je že par krat nasmejal.

Če boš zaradi mene kdaj jokal, mi ne pozabi povedat, da se ti opravičim.

Zgodovina sprememb…

IQ Veverica ::

mtosev je izjavil:

jaz ga hidal ne bom. me je že par krat nasmejal.

Seveda.. tako je kadar človek nima dela. Nekateri pa bi se radi po celem dnevu dela, prebrali nekaj novic ali pa novih tem na priljubljenih forumih. Ko ti nato iz teme (ko nima popolnoma nobene veze s politiko) pride jype pameten v drugem oz. tretjem postu začne na prvo žogo nabijat o nekih levičarjih in desničarjih. Ne vem o čem sploh govori.. mogoče ne mara ljudi, ki si ga drkajo z desno roko, sam pa je z levo manj spreten?

Ne vem..
Veveričev kotiček blaznih slotehovih idej:
https://www.facebook.com/So%C4%8Dne-slotehove-izjave-186246118552373/

Zgodovina sprememb…

SaXsIm ::

Scaramouche je izjavil:

Tudi za tebe ne bi škodil.
SaXsIm

IQ Veverica> tako je kadar človek nima dela.

Imaš prav. Si bom našel delo, da vas ne bom več motil. Obljubim, ampak ne me jemat preveč resno.

IQ Veverica> Ne vem..

Saj bi razložil, pa bi me zopet obtožili iztirjenja teme, kot desničarji to vedno storite.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Ta funkcija ima eno pomanjkljivost...deluje samo ce si prijavljen :)

Kar res pogresam, je zaklepanje accountov. Za lazje krsitve 2 tedna, za tezje krsitve od 1 meseca naprej. Ce ni boljse, zaklep za nedolocen cas. Dvojni accounti bi se prav tako morali zaklepati.

djabi ::

Ales je izjavil:

S stališča oblikovanja vmesnikov bi ti svetoval, da namesto rdečih poudarkov raje narediš celoten neželen post manj viden (prosojnost, barve teksta in ozadja, itd., kakorkoli že)... ravno obratno, kot imaš zdaj, ko delaš smeti bolj vidne namesto manj.

Saj imaš prav, ampak se mi ni dalo s tem ukvarjati. Morda v prihodnosti.

Saj bi razložil, pa bi me zopet obtožili iztirjenja teme

Seveda. Tema o genih in spolu ni mela od začetka nobene veze s politiko. Uničil si jo ti v trenutku ko si napisal prvi post.

, kot desničarji to vedno storite.

Od kje ti pa ideja da sem desničar?

Rad bi samo imel pol ure mira na dan pred politiko in na lep način "sovražno" nastrojenimi ljudmi proti drugi politični opredeljenosti. To delaš ti cele dneve, 24/7, vsak tvoj post mora omenjati desničarje in kako so ... [vstavi seznam tukaj].

Ustavi konje. Ne boš spremenil sveta, niti slovenije, niti tistih, ki berejo tvoje poste. Edino kar delaš je da zgubljaš energijo v upanju, da dokažeš da si najpametnejši na forumu in da vcepiš svoje mišljenje drugim uporabnikom foruma. Ti povem skrivnost.. ne boš ga. Delaš to že vsaj 17 let na tem forumu.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Pa se ti ne zdi, da je sovražnost do nacizma upravičena? In da so človekove pravice nekaj pozitivnega?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

ZaphodBB ::

Ustavi konje. Ne boš spremenil sveta, niti slovenije, niti tistih, ki berejo tvoje poste. Edino kar delaš je da zgubljaš energijo v upanju, da dokažeš da si najpametnejši na forumu in da vcepiš svoje mišljenje drugim uporabnikom foruma. Ti povem skrivnost.. ne boš ga. Delaš to že vsaj 17 let na tem forumu.

Počasi boš dojel, da jype v resnici ne želi spremeniti konzervativcev. On želi uničiti progresivizem do temeljev in vrniti človeštvo v dobo pred razsvetljnstvom.

Žal možak ne ve, da ne moreš iti nazaj. Nikoli ne moreš iti nazaj.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Da citiram še enkrat svoj post, ker sem nekaj dopisal pa očitno ni primlo.

Imaš 68k postov v 15 letih. To je čez 350 prispevkov na mesec oz. 12 prispevkov na dan. S kakšnim napredkom se lahko v tem času pohvališ? (razen zadovoljitev svojega egota - temu sicer jaz osebno ne pravim napredek)

Zgodovina sprememb…

next3steps ::

MrStein je izjavil:

_IKE_ je izjavil:

Še enkrat

Njihovo mnenje je: BMK

Sem vam izrazil njihovo mnenje.

Pa še malo statistike. Povprečna dolžina tvojega prispevka je 372 kar nanese vsaj (če si hiter) 90 sekund pisanja prispevka. Pri vseh tvojih prispevkih to znese 1707 ur / 71 dni / 2 meseca prepiranja s soforumaši.

Še enkrat.. s kakšnim napredkom se lahko v tem času pohvališ na slo-techu?

Z napredkom, da sem argumentirane poste z več kot 3000 znaki zmanjšal na desetino, ker ste na slo teku funkcionalno polpismeni ljudje, ki več kot 300 znakov ne premorete.

dice7 ::

IQ Veverica je izjavil:

Imaš 68k postov v 15 letih. To je čez 350 prispevkov na mesec oz. 12 prispevkov na dan. S kakšnim napredkom se lahko v tem času pohvališ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

IQ Veverica je izjavil:

Pa še malo statistike. Povprečna dolžina tvojega prispevka je 372 kar nanese vsaj (če si hiter) 90 sekund pisanja prispevka. Pri vseh tvojih prispevkih to znese 1707 ur / 71 dni / 2 meseca prepiranja s soforumaši.

Ne da bi zdaj bil rad neki pametn, sam če človeka ne poznaš osebno se na tvojem mestu ne bi šel v tisto igrico "kaj imaš ti boljšega od mene" .

Če sprašuješ kaj konkretnega je pridobil z objavami na forumu... v 99% primerov popolnoma nič kar je logično dejstvo. Enako drži za vse ki dnevno žrtvujemo minute za sodelovanje tu gor. Nihče od nas ni ravno svetnik. Tudi ti z objavami tu gor zabijaš svoj čas sam... ne vem mi ni glih da bi te zajebaval v stilu "ta čas ko komentiraš bi lahko peneze služil" ... vsi ki komentiramo smo v istem sranju so what is your point exactly ?

Begabt

The memeking is here! Wooohooo

Zgodovina sprememb…

next3steps je izjavil:

Z napredkom, da sem argumentirane poste z več kot 3000 znaki zmanjšal na desetino, ker ste na slo teku funkcionalno polpismeni ljudje, ki več kot 300 znakov ne premorete.

Moj post se je nanašal na jypetovega. Ampak ker se imaš za pismenega si verjetno to tudi že razbral.

Unknown_001 je izjavil:

IQ Veverica je izjavil:

Ne da bi zdaj bil rad neki pametn, sam če človeka ne poznaš osebno se na tvojem mestu ne bi šel v tisto igrico "kaj imaš ti boljšega od mene" .

Če sprašuješ kaj konkretnega je pridobil z objavami na forumu... v 99% primerov popolnoma nič kar je logično dejstvo. Enako drži za vse ki dnevno žrtvujemo minute za sodelovanje tu gor. Nihče od nas ni ravno svetnik. Tudi ti z objavami tu gor zabijaš svoj čas sam... ne vem mi ni glih da bi te zajebaval v stilu "ta čas ko komentiraš bi lahko peneze služil" ... vsi ki komentiramo smo v istem sranju so what is your point exactly ?

Govorim jypetu.. in ne potrebujem njegovih ovčic, da mi odgovarjajo. Pa če ste že taki forumski kolegi, glej da ti bo tudi babo zrihtal. Enkrat bosta šla kolesarit pa bodo padale ... od smeha ko vaju bodo videle.

Zgodovina sprememb…

IQ Veverica je izjavil:

Govorim jypetu.. in ne potrebujem njegovih ovčic, da mi odgovarjajo. Pa če ste že taki forumski kolegi, glej da ti bo tudi babo zrihtal. Enkrat bosta šla kolesarit pa bodo padale ... od smeha ko vaju bodo videle.

I think you misunedrstood. It is not about jype nor you. It is about your attitude. Jypeta nimam namena zagovarjat niti bit njegov advokat. Let s just say da imam z njim tok skuonega kot toaster z banano.

Ps. I do not need a pimp. I am the one ...;)8-) A nisi neki po fejsu pisal da je bol suša pr teb?

Begabt

Zgodovina sprememb…

IQ Veverica je izjavil:

next3steps je izjavil:

Moj post se je nanašal na jypetovega. Ampak ker se imaš za pismenega si verjetno to tudi že razbral.

Unknown_001 je izjavil:

IQ Veverica je izjavil:

Zavedanje, da si fubkcionalno polpismen, te ne naredi nič bolj pismenega, kar si pravkar potrdil.

Raw ::

To, da se ignorira poste posameznikov je zelo slab predlog, ki ne reši problema STja.

Kot sm že parkrat napisal: forum rabi uteži na nivoju postov.
Šele takrat bo jasno kateri posti so kaj vredni in kateri niso. Ta "tool" deluje ne samo kot olajšano preskakovanje raznih osebnih žolčnih izlivov za bralca, ampak zaradi očitnih (večinskih) pohval/graj, tudi kot motivacija za pisatelja, da se potrudi pri pisanju posta.
Res je kar nekaj močnih egotov tukigor, ki grenijo življenje vsem ostalim, pa jih zaradi manjko forumskih opcij noben ne more ustavt, zato pišejo in izlivajo vse povprek. Niso pa nujno neumni in lahko v marsikateri temi podajo relevantne informacije.

Kako točno bi se to funkcionalnost implementiralo, mi je skoraj vseeno. So dobre in slabe prakse. Naprimer da lahko vsak uporabnik odda le en vote na post bi moral bit samoumevno. Bi pa pomagal že zmanjšan kontrast pisave in/ali celo skriti določene downvoted poste (ki pa bi se jih dalo prikazat ob izrecni bralčevi želji).
Lepo bi bilo tudi, da bi posamezniki, ki dosti pripomorejo k debati (tj imajo veliko pozitivno označenih postov) imeli to nekje označeno. Neb smelo bit preveč dela.

Tale ST špartanskost je sicer OK za kakšne retro, a služi le kot izgovor, da bi se kaj nardilo.
I am what I am and I do what I can

Problem je v tem, da bi večinska manjrazgledana družba dislajkala manjšinsko in bi greznica bila samo globja. Tudi bi težko prepričal večino naj glasuje z razumom in ne z ranjenim egom.

IQ Veverica> Od kje ti pa ideja da sem desničar?

Dostavek o desničarjih sem dodal šele po tistem, ko sem prebral svoj prispevek in se vprašal, kaj bi jypetu v usta položil ZaphodBB, če bi imel to možnost. Vem, da nisi desničar.

IQ Veverica> Seveda. Tema o genih in spolu ni mela od začetka nobene veze s politiko. Uničil si jo ti v trenutku ko si napisal prvi post.

S tem se ne strinjam. Uničil jo je prvi post, ki je postavil kvalitetno, a škodljivo provokacijo, nanjo sem pa odgovoril, kot se za jypeta spodobi.

IQ Veverica> Rad bi samo imel pol ure mira na dan pred politiko in na lep način "sovražno" nastrojenimi ljudmi proti drugi politični opredeljenosti.

Se slučajno pišeš Chamberlain?

IQ Veverica> Edino kar delaš je da zgubljaš energijo

O tem nisem prepričan, ravno nasprotno. Razumem, da nekateri tega foruma ne smatrate za debatni krožek, a v resnici gre točno za to - vajo v slogu.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: oo7 ()

@3much5me
Ne, to se ne bi zgodilo. Napačno posplošuješ. Dobri posti bi bili splošno (od večine) upvotani. Po drugi strani pa tudi tvoja "manj razgledana družba" ne mara, ko se nekdo usaja in izliva nekonstruktivne pisarije. Sicer pa se sploh ne strinjam s tem tvojim deljenjem uporabnikov.
Res pa je, da bi trajalo neki cajta, da se zadeve ustalijo na nek sprejemljiv nivo. Ne bi šlo čez noč. Egoti bi najprej odreagiral na downvotanje, a bi se s časom sprijaznili. Špila to. Videno. Tud na teenejdžerjih, ki so najboljši za testirat forumske funkcije obvladovanja folka - če ukrotiš tiste, si naredu vse.

Raw> Dobri posti bi bili splošno (od večine) upvotani.

Včasih jaz zapišem bolečo resnico, pa me uporabniki izbrišejo. Kadar je kdo od moderatorjev online, ga lahko praviloma prepričam, da prispevek odbriše, ker ve, da zapisano ni na noben način sporno. Praviloma ni nikogar, ki bi poskrbel za to, zato se potem debata nadaljuje v enoumje predsodkov in sovraštva zoper tiste, ki nimajo glasu.

Zgodovina sprememb…

Raw je izjavil:

To, da se ignorira poste posameznikov je zelo slab predlog, ki ne reši problema STja.

Žal to ni instant rešitev je pa trajna. Če problematiki vidijo da njihovo pisanje ni obrodilo sadov se bodo slej ali prej naveličali. As I said, izključitev je najhujša psihološka sankcija. Izgleda nedolžno sam... jeba za tistega ki to doživi, ker se na koncu prilagodi do te mere, da ne bo komuniciral z nikomer več.

Begabt

Ales ::

Še hujša psihološka sankcija je "tiha" izključitev. Izključen član foruma ne ve, da je izključen, mirno posta, bere svoje poste... ampak nihče drug jih ne vidi. Presneto frustrirajoče. In večina tega ne opazi tako hitro, razen če ne brska brez prijave na forum.

Kakorkoli, ne glasovanje o postih, ne bani, ne brisanje, ne skrivanje postov, ne skrivanje uporabnikov, ne nek x drug način moderiranja, nič od tega ne deluje samo po sebi. Vsak od teh pristopov ima tudi konkretne slabosti, če se narobe uporablja, kar se pogosto dogaja na forumih.

Šele skupek vseh teh orodij, konkretno podprt s konstantno in dosledno politiko moderiranja, ter jasnim načinom za nadzor dela moderatorjev, šele to do neke mere deluje. Celota mora biti urejena, izvajanje moderiranja mora biti dosledno in stalno. Že nič kolikokrat preverjeno še na precej večjih in težavnejših forumih od Slo-techa.

Slo-tech je, kar se politike in izvajanja moderiranja tiče, zadnja leta pod nivojem. Pa verjetno ne zato, ker se ne bi trudili, ampak v praksi ni dovolj dobro. Pomanjkanje moderatorjev, pomanjkanje nazora nad njimi, kdo ve. Verjetno vse to in še kaj.

V taki situaciji je skrivanje postov nekaterih osebkov čisto ok individualen pristop... ki pa ima seveda slabosti. Predstavljajte si to temo... kjer ene od boljših skript lepi ravno "persona", ki bi jo te skripte skrile. Težko ne videti ironije v tem.

Še mal z drugega vidika, da bo bolj razumljivo kako to deluje.

Trenutno se ne zaveda se moči večine. Forum bere veliko več ljudi kot piše. Če bi ti imeli moč votanja postov, bi bilo kmalu jasno kdo "nažiga/trola" in kdo piše premišljene poste. Trenutno omenjena večina nima nobenega vzvoda/moči (soft-moderating), in grejo threadi v vse smeri in ko se en ego zameri drugemu je konec in se lahko thread samo še zapre. Če bi bil nek izliv zatrt v korenu, s tem bi mu zmanjšal "moč" in se ne bi potem apliciralo nanj.

Jype: pišeš o izjemah. A tudi v tem primeru bi moja ideja rešila problem: tvoj relevanten post bi bil upvotan od večine - večina pa so bralci in ne le tistih par težkih kategornikov katerim si se zameril. Tako bi tud moderator premislil predn bi skenslal tak post.

Raptor F16:
"Žal to ni instant rešitev je pa trajna." - tista blokada pomeni ravno obratno.
Moja ideja je tista, ki ni instant je pa trajna. Popolno blokiranje je čist brezveze, če ni nobenih drugih vzvodov. To bi špilal sam za tistih nekaj egotov, ki se ne morte več videt med sabo. Za tistih 5 me ne briga, hočem (rad bi) dobro za celoten ST. Samostojno blokiranje to ni.

Raw> tvoj relevanten post bi bil upvotan od večine

Nisem se zameril težkokategornikom, zameril sem se večini.

Kot socialni eksperiment se lahko eno leto lepo obnašam - bomo videli, če bodo učinki res takšni, kot jih pričakujejo "anti-SJW" SJWji.

Zgodovina sprememb…

Ne ti se kar obnašaj kot se. Na tak način bomo mnogo hitreje dobili nacije na ablast.

Zgodovina nas uči, da se motiš - popolnoma.

Zgodovina sprememb…

Vi ste znani po tem, da vaša revidirana zgodovina ni ravno koristna za analizo stanja - temveč izključno propagandi.

Zgodovina sprememb…

1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slo-tech - kako blokirati nadležne uporabnike (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9611880 (8127) jype

Več podobnih tem