» »

Abanka, nekdo uporaba moj račun?

Abanka, nekdo uporaba moj račun?

ViperR ::

Prejšnji teden na kažem na bančni račun 100€. Račun se uporablja izključno za internetne nakupe zato imam pri njih tudi viso electron ki je vpisana v gooogle račun. Večino denarja porabim za kupovanje cekinov v aplikaciji Castle clash. Problem je sedaj to, da je nekdo porabil denar za nakup cekinov pri isti igri, ampak ne za moj račun, niti transakcij ne vidim v Google wallet.

Kako je to mogoče? Nihče ne ve google gesla, niti številko kartice. Pomisliš sem da mi je kdo udrl v račun vendar bi človek sklepal da bi heker denar porabil drugače.

Poleg tega, kako se je to zgodilo, me zanima tudi kaj naj naredim. Prekličem kartico in pri banki zahtevam denar nazaj? Kako naj preprečim, da se to ne bo ponovilo?

konspirator ::

Prvo preveri zgodovino transakcij računa (preko ebanke) ali v torek na banki.
--

Seljak ::

In prvo ti je na misel prišel Slo-tech in ne banka pri kateri imaš račun? Pokliči jih, pojdi k njim in jim zaupaj kaj se ti je zgodilo. To,da moraš imeti tvoj PC zaščiten in da se mora banka držati nekih varnostnih standardov čivkajo že ptički na drevesu torej prvo kontaktiraj banko.

konspirator ::

Si 100% da nisi bil ti (ali nekdo iz ožjega družinskega kroga), kakšna aplikacija na telefonu, ki lahko plača ?
--

SaXsIm ::

In kako veš, da je nekdo porabil denar z računa? Na Abanetu lahko spremljaš transakcije, tako Vise, kot računa, pa boš iz tam lahko videl, kam je denar šel.
SaXsIm

ViperR ::

Ja mogoče nisem dal dovolj podatkov, imam aplikacijo Abanke in ja denar je šel za nakup cekinov kot sem povedal. Na banko se nisem šel ker je vikend in bi rad prej odgovore.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 473 74 75 76 )

Oddelek: Loža
3785738647 (21678) plusdzabaka1
»

Zloraba bančne kartice (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7321462 (5706) sprehajalec4

nlb paketi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5517390 (14294) ahac
»

Kako varno uporabljati mastercard na internetu?

Oddelek: Loža
286944 (5656) Mavrik

Več podobnih tem