Forum » Pomoč in nasveti » Thumbnail handler exctraction host - utripanje ekrana
Thumbnail handler exctraction host - utripanje ekrana
Selotejp ::
Na prenosniku HP 650 se mi je začel loopat proces Thumbnail handler. Posledično mi monitor utripa na sekundo in ne morem naresti praktično ničesar. Ob zagonu je desktop nekaj sekund sicer ok, pol pa začne utripat.
Poizkusil sem ga fentat v task managerju, ampak se tako hitro množi (preko 50 taskov najmanj), da je to nemogoče prekinit. Tudi če mu dam end tree proces, mi nič ne pomaga. Kolikor sem gledal po drugih forumih, je morda na to vezan norton, ampak ga na PNju nimam. Poleg tega se tudi ne morem prijaviti v drug account, ker ni kreiran. Poizkusil sem tudi system restore, a žal ni noben zabeležen.
Morda kdo izmed vas pozna rešitev, ali pa ima namig kako bi lahko zadevo rešil?
Poizkusil sem ga fentat v task managerju, ampak se tako hitro množi (preko 50 taskov najmanj), da je to nemogoče prekinit. Tudi če mu dam end tree proces, mi nič ne pomaga. Kolikor sem gledal po drugih forumih, je morda na to vezan norton, ampak ga na PNju nimam. Poleg tega se tudi ne morem prijaviti v drug account, ker ni kreiran. Poizkusil sem tudi system restore, a žal ni noben zabeležen.
Morda kdo izmed vas pozna rešitev, ali pa ima namig kako bi lahko zadevo rešil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Surfanje NO GO, torrent hitrost pa full speedOddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (2079) | usurp3r |
» | Win 7 Sleep mode težavaOddelek: Programska oprema | 1035 (920) | CaptainCyber |
» | Težave W7 64bit - s časom sistem postane nestabilenOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (777) | Han |
» | tezava s prredvajanjem filmov preko HDMI kablaOddelek: Zvok in slika | 1324 (1121) | Trubar |
» | Centrino Laptop problemOddelek: Strojna oprema | 1209 (1025) | ZeroOne |