Forum » Elektrotehnika in elektronika » Senzorsko stikalo na kretnjo roke za stalni vklop in izklop
Senzorsko stikalo na kretnjo roke za stalni vklop in izklop
Brainstorm ::
Zdravo
Zanima me če ima kdo kakšen podoben senzor kot je ta na linku za vklop in izklop led luči pod elementom.
Namreč potrebujem stikalo, ki bo z zamahom roke vključilo luč in bo luč gorela dokler ne bom ponovno zamahnil z roko pred senzorjem, doseg senzorja je zadosti nekje 10cm max.
Ker kolikor sem gledal PIR senzorje, luč vključijo ko zaznajo gibanje, potem pa jo avtomatsko po določenem času, ko ni več gibanja izključijo, to pri meni ne pride v poštev, ker hočem, da luč sveti, tudi če ni gibanja.
Je to prava zadeva ali se da dobiti še kaj cenejšega, oziroma PIR senzor, ki ne izklapla avtomatsko?
http://www.ebay.com/itm/12V-24V-DC-Prox...
Zanima me če ima kdo kakšen podoben senzor kot je ta na linku za vklop in izklop led luči pod elementom.
Namreč potrebujem stikalo, ki bo z zamahom roke vključilo luč in bo luč gorela dokler ne bom ponovno zamahnil z roko pred senzorjem, doseg senzorja je zadosti nekje 10cm max.
Ker kolikor sem gledal PIR senzorje, luč vključijo ko zaznajo gibanje, potem pa jo avtomatsko po določenem času, ko ni več gibanja izključijo, to pri meni ne pride v poštev, ker hočem, da luč sveti, tudi če ni gibanja.
Je to prava zadeva ali se da dobiti še kaj cenejšega, oziroma PIR senzor, ki ne izklapla avtomatsko?
http://www.ebay.com/itm/12V-24V-DC-Prox...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pametno wifi stikalo 220v na senzorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9596 (1766) | laguna1 |
» | Baterija za tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 589 (495) | SimplTech |
» | KljučekOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1065) | 486DX |
» | led osvetlitev stopnišča (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24191 (19809) | Map |
» | Senzor gibanja kateri potem sproži/prižge lučko.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1236 (943) | int47 |