Forum » Pomoč in nasveti » [Opera] Več oken ob odprtju
[Opera] Več oken ob odprtju
Jst ::
Primer:
Imam odprta dva okna, vsak z nekaj tabi.
Zgodi se windows update in mi resetira računalnik.
Ko kliknem na Opero, mi odpre oba okna.
Če pa sam zaprem Opero, pa od odprtju pokaže nazadnje zaprto okno. Sam sem gledal, kako se to nastavi, a očitno nisem uporabljal pravih "search keywordov".
Kakšna ideja?
Imam odprta dva okna, vsak z nekaj tabi.
Zgodi se windows update in mi resetira računalnik.
Ko kliknem na Opero, mi odpre oba okna.
Če pa sam zaprem Opero, pa od odprtju pokaže nazadnje zaprto okno. Sam sem gledal, kako se to nastavi, a očitno nisem uporabljal pravih "search keywordov".
Kakšna ideja?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Samael ::
Nisi povedal, kaj točno želiš. A da se ti odpre opera na strani, ki si jo imel pred zaprtjem brskalnika?
Jaz vidim v nastavitvah (settings) samo sledeče:
Jaz vidim v nastavitvah (settings) samo sledeče:
On startup:
- Open the start page
- Continue where I left off
- Open a specific page or set of pages Set pages
- Delay loading of background tabs
GupeM ::
On bi rad, da mu odpre obe okni.
To žal ne gre, ker Opera ne more vedeti, katera okna bi ti rad odprl. Kaj če si brskal po internetu, ter odpru 15 povezav v novih oknih (ne tabih), ki jih kasneje zapreš. Opera v tem primeru lahko odpre vseh 15 oken, ali pa samo zadnjega. Verjetno si ne želiš, da ti jih odpre 15.
Če pa pride do nepričakovanega restarta, pa ti odpre vsa okna, ki si jih imel odprta. Kar je pa seveda zaželjeno.
To žal ne gre, ker Opera ne more vedeti, katera okna bi ti rad odprl. Kaj če si brskal po internetu, ter odpru 15 povezav v novih oknih (ne tabih), ki jih kasneje zapreš. Opera v tem primeru lahko odpre vseh 15 oken, ali pa samo zadnjega. Verjetno si ne želiš, da ti jih odpre 15.
Če pa pride do nepričakovanega restarta, pa ti odpre vsa okna, ki si jih imel odprta. Kar je pa seveda zaželjeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 22769 (18464) | enadvatri |
» | Opera 10.5 pre-alpha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8769 (6836) | HairyFotr |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15808 (10398) | clix |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13932 (9829) | kriko1 |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7200 (5092) | kolesar |