Forum » Problemi človeštva » Napad na parlament v Londonu
Napad na parlament v Londonu
Temo vidijo: vsi
Zagor_tenay ::
Zagor_tenay je izjavil:
link/vir?jype vas bo lepo strollalDejte si odpret temo na z naslovom Jype, a?
nč bat, sam pol je ne zaklente če ga mau pošinfamo
Jurček je glasen samo na forumih. Enkrat je bil na TV s svojim biciklom, pa se je obnašal kot da mu je muca jezik pojedla
bilo je v jutranjem programu rtvslo, voditeljica je bila katja tratnik... več se pa ne spomnim...
arnecan1 ::
in kolk teh bo koga ubilo? let me guess < 0.2%.ni mogoče vsem preprečiti vstop v evropo, ker bo < 0.5% norcev/teroristov. 99.5% ljudi je normal ali mostly normal
Ni problem v normal ali nenormal ljudeh. Nekateri ljudje imajo pač nepovratno oprane možgane zaradi kulturnega-verskega okolja, v katerem so odraščali.
Saj večina nacistov ali Mao Cetungovih rdečih stražajev v njegovi kulturni revoluciji ali vojakov ISIS-a je z psihološkega stališča normalnih. Samo nisi jih smel pustiti med preostalo populacijo, ker so jo terorizirali.
Velik del priseljenjih ali spreobrnjenih muslimanov je normalnih, samo živeti želijo v kalifatu in pod šarijo.
Case closed.
In kolikšen % Nemcev med 2. sv. vojno je dejansko namerno ubil kakšnega civilista?
Pomembno je, da velik del podpira skrajneže, aktivno ali pasivno. O odstotkih pa je že bilo govora.
Spajky ::
Zagor_tenay je izjavil:
da je policija v tovornjaku, uporabljenem v napadu, našla ....Našli so baje neko napravo, niso javili, kaj naj bi bilo to (lahko tudi remote za kamion), pol pa si lahko marsikaj predstavljaš!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
mtosev ::
rad bi vido ja, da več kot 10% ljudi podpira skrajneže kateri ubijajo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Scaramouche ::
arnecan1 ::
Scaramouche je izjavil:
rad bi vido ja, da več kot 10% ljudi podpira skrajneže kateri ubijajo.
Si siguren, ker obstajajo podatki glede tega..
Zelo poučen video traja ca. 4 minute
mtosev ::
novi napad?
Borussia Dortmund football team bus hit by explosions
http://www.bbc.com/news/world-europe-39...
možno, da je bil terorizem
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
oo7 ::
Kdo je vpleten v napad?
Medtem policija skrbno preiskuje kraj eksplozije, ki je od dortmundskega stadiona oddaljen približno deset kilometrov. Našli so pismo, katerega vsebino intenzivno preverjajo.
Agencija DPA poroča, da ima policija dve priznanji, ki prevzemata odgovornost za napad. Kljub torkovemu sporočilu, da ni znakov za nov napad islamskih skrajnežev, policija proučuje tudi to možnost. Nemška tiskovna agencija, ki se sklicuje na informacije iz vrst varnostnih organov, poročanje časopisa Süddeutsche Zeitung ter televizij NDR in WDR, piše, da se v enem od pisnih priznanj za napad omenja tudi berlinski napad na novoletni tržnici z 12 smrtnimi žrtvami in delovanje nemških vojaških letal Tornado v Siriji, samo priznanje pa naj bi se začelo z omembo Alaha.
V torek zvečer se je po spletu razširilo tudi priznanje iz antifašistične skrajno levičarske scene Antifa. Ti so v priznanju kot razlog za napad navedli, da so avtobus napadli zaradi klubske politike Borussie, ki ni dovolj dejavna v boju proti rasizmu, nacizmu in desnemu populizmu.
http://www.rtvslo.si/svet/po-eksplozija...
Trenutno imajo dve priznanji ali so bili islamski skrajneži ali pa Antifa. Na koncu je itak vseeno, ker imata obadva enako ideologijo to je uničenje Evrospke kulture.
Medtem policija skrbno preiskuje kraj eksplozije, ki je od dortmundskega stadiona oddaljen približno deset kilometrov. Našli so pismo, katerega vsebino intenzivno preverjajo.
Agencija DPA poroča, da ima policija dve priznanji, ki prevzemata odgovornost za napad. Kljub torkovemu sporočilu, da ni znakov za nov napad islamskih skrajnežev, policija proučuje tudi to možnost. Nemška tiskovna agencija, ki se sklicuje na informacije iz vrst varnostnih organov, poročanje časopisa Süddeutsche Zeitung ter televizij NDR in WDR, piše, da se v enem od pisnih priznanj za napad omenja tudi berlinski napad na novoletni tržnici z 12 smrtnimi žrtvami in delovanje nemških vojaških letal Tornado v Siriji, samo priznanje pa naj bi se začelo z omembo Alaha.
V torek zvečer se je po spletu razširilo tudi priznanje iz antifašistične skrajno levičarske scene Antifa. Ti so v priznanju kot razlog za napad navedli, da so avtobus napadli zaradi klubske politike Borussie, ki ni dovolj dejavna v boju proti rasizmu, nacizmu in desnemu populizmu.
http://www.rtvslo.si/svet/po-eksplozija...
Trenutno imajo dve priznanji ali so bili islamski skrajneži ali pa Antifa. Na koncu je itak vseeno, ker imata obadva enako ideologijo to je uničenje Evrospke kulture.
Smrekar1 ::
novi napad?
Nak, poskus umora enega od nogometašev.
dice7 ::
Malo so posodobili rtv clanek
Policija je v povezavi s torkovim napadom na moštveni avtobus dortmundske Borussie prijela islamista, ki ga sumijo odgovornosti za napadCudno, povprecni bralec sloteka bi pricakoval, da je motiv storilca bil uveljavljanje sarije
...
Na kraju napada so našli tri priznanja z istim besedilom. Iz njih sklepajo, da ima napad islamistično ozadje. V zapisih, ki so jih našli, med drugim zahtevajo, da nemška vojska iz Sirije umakne svoja vojaška letala tornado in da se zapre ameriško letalsko oporišče Ramstein
Ponoči se je sicer na spletu pojavilo še eno priznanje, ki je napad povezalo z radikalnimi levičarji, vendar preiskovalci dvomijo o resničnosti tega zapisa.Nacisti so pa take mevze da si niti na kraj dogodka ne drznejo iti podtaknat tist potni list. In potem bi ti branili nase meje. Keyboard warriorji
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 159808 (145471) | BigWhale |
» | Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Problemi človeštva | 216490 (176311) | Alencica |