Forum » Pomoč in nasveti » mapa priljubljeni oz zaznamki
mapa priljubljeni oz zaznamki
Jasnaaaa ::
na starem računalniku (windows 7) sem uporabljala google-internet explorer,
vsebino mape "priljubljene" imam shranjeno na ključku (prenesla sem iz "disk C-users-ime-priljubljene" na USB)
na novem računalniku (windows 10) sedaj uporabljam google-chrome
delam si nove zaznamke, mape
vprašanje
1. rada bi si shranila nove zaznamke na USB, vendar je mapa "disk C-users-ime-priljubljene-vrstica s priljubljeni" prazna, nobenih priljubljenih naslovov
zakaj?
ali so zaznamki iz chroma vidni v raziskovalcu?
kako shranim zaznamke iz chroma na USB?
2. kako lahko prenesem vsebino mape priljubljene iz starega računalnika (explorer) v novega (chrom)?
p.s. uporabljam račun samo za gmail, za druge stvari (chrome, ....) pa ne, sem slišala za sinhronizacijo, vendar rajši ne bi, če ni nujno...
vsebino mape "priljubljene" imam shranjeno na ključku (prenesla sem iz "disk C-users-ime-priljubljene" na USB)
na novem računalniku (windows 10) sedaj uporabljam google-chrome
delam si nove zaznamke, mape
vprašanje
1. rada bi si shranila nove zaznamke na USB, vendar je mapa "disk C-users-ime-priljubljene-vrstica s priljubljeni" prazna, nobenih priljubljenih naslovov
zakaj?
ali so zaznamki iz chroma vidni v raziskovalcu?
kako shranim zaznamke iz chroma na USB?
2. kako lahko prenesem vsebino mape priljubljene iz starega računalnika (explorer) v novega (chrom)?
p.s. uporabljam račun samo za gmail, za druge stvari (chrome, ....) pa ne, sem slišala za sinhronizacijo, vendar rajši ne bi, če ni nujno...
- spremenila: Jasnaaaa ()
Jasnaaaa ::
ok, hvala, mislim da mi gre,...
sem si skopirala in sedaj imam v obeh brskalnikih enake priljubljene, kaj pa od sedaj naprej, ..
ko bom naredila nov zaznamek v Chrome, bi rada da se to naredi avtomatično tudi v Internet Explorer in obratno,
kaj je potrebno naredit??
sem si skopirala in sedaj imam v obeh brskalnikih enake priljubljene, kaj pa od sedaj naprej, ..
ko bom naredila nov zaznamek v Chrome, bi rada da se to naredi avtomatično tudi v Internet Explorer in obratno,
kaj je potrebno naredit??
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Jasnaaaa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome bookmarks se razmnožujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 2684 (1570) | zuz3k |
» | kateri brskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1034) | KTr1sk |
» | crome izvoz nastavitevOddelek: Programska oprema | 1350 (1249) | Furbo |
» | Recover Google BookmarksOddelek: Pomoč in nasveti | 940 (778) | solatko |
» | Google Chrome - zaznamkiOddelek: Programska oprema | 1582 (1422) | axee |