» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
140 / 140
»
»»

oo7 ::

Mogoče tole kaj pomaga - https://services.sony.si/supportmvc/sl/...

4. korak: Poiščite pooblaščeni servisni center Sony in stopite v stik z njim

Pri 4 koraku imaš zemlejvid in če pritisneš na zemljevid, da 4 SONY servise (Ljubljana, Maribor, Kranj in Koper)

Drugače pa nesi tja kjer si kupil ?

chuck ::

V Sloveniji lahko neseš samo Primalinu, če si ga kupil v Sloveniji in je zraven njihov garancijski list ter še seveda v garanciji (enoletni, ne EU dvoletni). Če si ga naročil v tujini, ga vrži v smeti ali pa plačaj za popravilo. Če je izven garancije, pa guglaj neuradne servise.
Nova zakonodaja ne veleva več, da je prodajalec odgovoren za napake in ni dolžan sprejet izdelka v garanciji (izjema v prvih 30-tih dneh od nakupa če se ne motim), ampak je to stvar uvoznika (garanta). Čeprav lahko prodajalec vseeno pokaže dobro voljo in ga prevzame ter prepošlje na servis. Gre pa sigurno hitreje, če to sam zrihtaš.

PS: Pa ne se trudit z uveljavljanjem, če se je polil ali fizično poškodoval, ker ne bo šlo čez.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chuck ()

Seljak ::

PS5 price to rise in Europe, Australia and New Zealand

https://blog.playstation.com/2025/04/13...

The updated PS5 RRPs are effective starting April 14, as follows*:

LeQuack ::

Škoda, Sony so literally Trumps worshipers. Američani jim uvedejo carine, zdaj pa se maščujejo vsem drugim.
Quack !

recmajkemi ::

Zvišali bodo le digitalno verzijo, cena diskovnega pogona se pa zniža,... nič strašnega.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Konzola, ki je vredna čez 1K bo stala 500€. To je super kupčija. Navali narode. Bolje PS5 v dnevni sobi kot pa Nintendo na strehi.

mahone ::

Ne vem kaj tok onanirate ce ni iger. Zakaj bi zapravil toliko denarja za masino, ki ti skoraj nic kvalitetnega ne ponuja.

Ring0Ruin ::

Prodam PS5, z blue-rayem, firmware 5.50, 999.98 eura. Nov, se zapakiran.

Prodajam, ker imam se enega.

https://github.com/0x1iii1ii/PS5-Server

mahone je izjavil:

Ne vem kaj tok onanirate ce ni iger. Zakaj bi zapravil toliko denarja za masino, ki ti skoraj nic kvalitetnega ne ponuja.

Seveda so igre, veliko iger. Zastonj iger. ;)
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ring0Ruin ()

Ring0Ruin je izjavil:

mahone je izjavil:

V primerjavi z PS2 ter PS1 ero? :))
To kar ponujata MS ter Sony zadnjih 5 let je totaln govno. Verjetno ena najslabsih er kar se tice igralnih konzol.

mahone je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

mahone je izjavil:

V primerjavi z PS2 ter PS1 ero? :))
To kar ponujata MS ter Sony zadnjih 5 let je totaln govno. Verjetno ena najslabsih er kar se tice igralnih konzol.

Dokler so zastonj, se ne pritozujem ;)

Magic1 ::

Iger je ogromno, samo večine sploh ne registriraš. Vse nizkocenovne igre delajo normalno na ps4 in tako sploh ne veš, da so nove. AAA igro se dela leta, komot pet iz nule pa še takrat se prilagodi igro za ps4, ker je trg tako velik. Bolj se mi poraja vprašanje, zakaj bi sploh igral na ps4, če dobiš rabljen ps5 pod 300€?
Magic

Ko gres gledat kaksen star katalog Bravo Screeenfun, slovenski PS1 magazin in vidis kaj vse si dobil vsak mesec...
Ni primerjave sploh. Ce pa rad onaniras na indie 2d platformer igre be my guest samo to ni to.

Magic1 je izjavil:

Iger je ogromno, samo večine sploh ne registriraš. Vse nizkocenovne igre delajo normalno na ps4 in tako sploh ne veš, da so nove. AAA igro se dela leta, komot pet iz nule pa še takrat se prilagodi igro za ps4, ker je trg tako velik. Bolj se mi poraja vprašanje, zakaj bi sploh igral na ps4, če dobiš rabljen ps5 pod 300EUR?

Zato ker so igre zastonj na relativno visokem firmwaru, pa se nove igre se da portati na nizji firmware.

PS5 rabljen, z nizkim firmwarom, gremo pa ze v vode cez 1000 eurov. Ce malo pogledas ebay, tudi do 1400 eurov (zapakiran, firmware 2.7).

Razen tega, je za PS4 dumpnjenih 3067 iger, za PS5 pa "le" 166. Bo scasoma vec, ampak trenutno smo tu.

Zgodovina sprememb…

Ups pardon:
PS5 216 samo scene releasov, potem je pa se p2p... recimo da jih je 400.
Za PS4 pa jih je... 4368 se pravi, za 10x vec.

Mimogrede, ce ima kdo PS4, si ga lahko downgrada na starejsi firmware (kar pomeni, da lahko igrate online, na zadnjem firmwaru,
malo poflasate starejso verzijo in lahko igrate piratske igre, potem vrnete nov firmware in spet igrate online), malo lotanja
ampak to ne more biti problem za slo-techovce:

Zgodovina sprememb…

Igram na PCju že kar nekaj časa zelo dobra igra. Predvsem za tiste kateri pogrešate igro tipa SWAT.

Ready or Not - Official Console Announce Trailer | Galaxies Gaming Showcase 2025

Deliver At All Costs - Delivering Destruction Trailer | PS5 Games

Deliver At All Costs brings the destruction to PS5 on May 22nd!

oo7 je izjavil:

Igram na PCju že kar nekaj časa zelo dobra igra. Predvsem za tiste kateri pogrešate igro tipa SWAT.

Ready or Not - Official Console Announce Trailer | Galaxies Gaming Showcase 2025

Zgleda zanimivo.

Is this Cassie Drake in the new PS5 ad or are they trolling?! All the other characters are obviously Kratos, Aloy etc, and then there's just this blonde, unnamed girl doing adventurer stuff.

Uncharted 5 ? Mogoče.

Skyman ::

Ena blonda je bila ze v nekem trailerju kaksno leto nazaj(nekaj v zvezi z ps).in so vsi sprasevali za uncharted 5.. a je bilo vse tiho

Skyman je izjavil:

Ena blonda je bila ze v nekem trailerju kaksno leto nazaj(nekaj v zvezi z ps).in so vsi sprasevali za uncharted 5.. a je bilo vse tiho

Ja saj lahko, da res ni nič.
Ampak pred kratkim je prišlo ven, da NG ne dela samo ene igre.

Upam da izdajo kako resno igro,tole kar pride bo pomoje neka zalost.

Franz21 ::

Skyman je izjavil:

Upam da izdajo kako resno igro,tole kar pride bo pomoje neka zalost.

Misliš na Intergalactic ?

Jap

Franz21 je izjavil:

New PS5 ad might be teasing a new Uncharted game

Malo novejša novica :)

https://gamerant.com/naughty-dog-new-ps...

Samo ni rečeno, da je uncharted lahko je nekaj čisto novega.

Franz21 je izjavil:

New PS5 ad might be teasing a new Uncharted game

Ja to sem imel v mislih.Hvala Franz21

Ghost of Yotei Gets PS5 Release Date, Trailer, Pre-Order Details

Koncno nekaj pametnega pri SONY.u

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

yayo ::

:)) čakaj, da te prebere incel frakcija slotecha. :))

Gregor459 ::

Days Gone | Original vs Remaster | Final Gameplay Graphics Comparison

Magic1 ::

Gregor459 je izjavil:

Days Gone | Original vs Remaster | Final Gameplay Graphics Comparison

Deluje kot da bi en nadobudni programer imel hobi v prostem času. Razlika tako majhna, da bi moral ta remaster bit free upgrade.
Magic

Razlike so tako majhne, da jih je zelo težko opaziti 8-). Na določenih zgleda original lepše, kot pa remaster. To pa je nafukancija, nimaš kaj :))
Morda so pa razlike v igranju z gamepadom? Kajti ta nov je v primerjavi z starejšim od 4rice zares super. Sploh feedback je svetovn.
Bo morda kdo povedal kaj več, ki si lasti remaster verzijo.

yayo ::

Bolj je pomembno, da bo igro sedaj igrala nova generacija igralcev, ki je ni okusila med viškom woke propagande v gamingu. Potem mogoče dobimo še kakšno nadaljevanje. Še sam sem se posmehoval, ko sem gledal reklamni material s kosmatimi tetoviranimi bajkerji. Pa je potem igra bila bomba.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Kako pa je kaj s zgodbo v tej igri? Ali samo pobijaš golazen?

Pithlit ::

Seljak je izjavil:

Main story je dost pocukran... So pa ostali tolk manj. Pod črto je kr fajn vse skup (ni pa glih za Oskarja, no). V resnic je pobijanje golazni dost obstranske narave.
Life is as complicated as we make it...

JohnyQ_ ::

Je Samsung 990 PRO 2TB dobra opcija za PS5? In ali se disk doda obstoječemu ali zamenja ?

jijetelu ::

Pithlit je izjavil:

Seljak je izjavil:

Main story je dost pocukran... So pa ostali tolk manj. Pod črto je kr fajn vse skup (ni pa glih za Oskarja, no). V resnic je pobijanje golazni dost obstranske narave.

ubistvu je to bolj salvage lootanje, k 90% casa bos iskal zadeve za orozje, uograde, granate ipd...

Pithlit ::

jijetelu je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Seljak je izjavil:

ubistvu je to bolj salvage lootanje, k 90% casa bos iskal zadeve za orozje, uograde, granate ipd...

V štirih preigranjih (ng+ niti štejem ne) se nisem kaj posebej trudila. Tko da ne bučk prodajat. Največja kriza je "scrap"... pa še to ne k je ogromno lokacij kjer se respawn-a. Edin resource v igri k se ne respawn-a so ammo box-i. Ampak to lohk za đabe kupuješ v vsakem kampu. Ni se treba kaj posebej trudit za karkol najt.

Mimogrede, v parih ingame dnevih lahko restocka-aš skor vse throwables brez kredite zapravljat. In, če prav hočeš fentat igro, se lohk praktično na day 1 zapelješ čez celo mapo pa pobereš par high end orožij.
Life is as complicated as we make it...

garrv ::

PS5 ima dodaten slot za M.2 SSD disk, tule imaš vodič: https://www.techradar.com/how-to/how-to...

https://www.tomshardware.com/best-picks...

JohnyQ_ ::

garrv je izjavil:

PS5 ima dodaten slot za M.2 SSD disk, tule imaš vodič: https://www.techradar.com/how-to/how-to...

A Samsung 990 PRO 2TB je okej opcija?
Imam ravno enega v PC-ju pa bi ga tam zamenjal za večjega, tega pa dal v ps5.

A rabim hladilnik na disku?

Reaper ::

Ok opcija, hladilnik je priporočljiv.

JohnyQ_ je izjavil:

garrv je izjavil:

A Samsung 990 PRO 2TB je okej opcija?
Imam ravno enega v PC-ju pa bi ga tam zamenjal za večjega, tega pa dal v ps5.

A rabim hladilnik na disku?

Mislim, da mora biti M.2 SSD. Pa zelo priporočajo verzije z hladilniki.

Borderlands 4 - State of Play Deep Dive | PS5 Games

Star Wars: Grand Collection - Official Launch Trailer

Star Wars: Grand Collection launch trailer for this collection of Star Wars games like Star Wars Racer, Star Wars Episode 1: Jedi Power Battles, Star Wars: Knights of the Old Republic, and much more. Star Wars: Grand Collection is available now on PS5 (PlayStation 5), PS4, and Nintendo Switch.

Naughty dog je imel lansko leto v izdelavi 3 singleplayer igre. Kot kaće so eno ukinili eno imajo napovedano ena pa je še vedno neneapovedana.

Naughty Dog had 3 single player games in development last year

Source According to DanielRPK Naughty Dog
cancelled a single player game 3 months ago led by Vinit Agarwal who left the studio in January. He says development began after the cancellation of TLOU Online and had been in progress for over a year.
««
140 / 140
»
»»