» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
123 / 137
»»

Reaper ::

Brihtolček se je spet vrnil, pozdravljen. Aja, za turški PSN ne moreš nabaviti darilnih kartic, to je spet še ena cvetka, ki je zrasla pri tebi. Denar služim v službi in koncepta referral linkov ne poznam in ne uporabljam, ni potrebe. In dejansko si izbral to fronto kjer mi dejansko nekaj kupimo, ti pa nekaj ukradeš? Bravo, zelo premišljeno. Zdaj pa še koristen nasvet zate, čas je da malo zvadiš uporabo predlogov s in z.

Kako kaj tvoja konzola, je še vedno na FW 1.0, v celofanu in v omari? Da dopolnim tvoj prispevek "Kot običajno, ne updatajte firmwara in NE uporabljajte konzole".

To bo čez 10 let vredno....

... za eno pošteno večerjo za 1 osebo, najbrž. Hodl! Se tipkamo ob naslednji generaciji konzole, ko bomo mi spet igrali ti pa čakal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Reaper ()

darck ::

Kako lahko kdo vdre v tvoj že leta ne uporabljen Sony račun in ti naroči dve igri? Še dobro,da so mi sedaj preko Paypal nazaj povrnili denar ampak kako lopovi lahko to naredijo. Še dobro da imam obveščanje na telefonu in kar naenkrat vidim 59 eur in takoj zatem še 79 Eur in še enkrat 39 Eur ampak pri tem zadnjem je bilo zavrjeno že iz strani Paypala ali banke.

darck ::

Sem že nazaj dobil denar je Paypal poskrbel za pravaičnost in tudi Sony Playstation račun je suspended in ga bodo uničili-BRAVO .

oo7 ::

PS5 Slim disc drive internet connection requirement has fans worried

https://www.videogamer.com/news/ps5-sli...

fada ::

Reaper je izjavil:

... za eno pošteno večerjo za 1 osebo, najbrž. Hodl! Se tipkamo ob naslednji generaciji konzole, ko bomo mi spet igrali ti pa čakal.

Vidiš, ko si razni čuki tole čisto narobe predstavljate.

Imam še toliko iger za preigrati na jailbreakanem PS4, da do PS5 sploh ne pridem. Nimam potrebe po PS5, nobene. Do jailbreaka.

In potem bom spet imel več iger za preigrati, kot jih je možno.

Bi moral enkrat probat, da boš sploh vedel o čem govorim, samo kaj, ko se kot otrok ne moreš zadržati, če dobiš novo igračo. ;)

Oz. če imaš PS4, lahko celo probaš. So ugotovili, kako flašat katerikoli firmware, če si sposoben malo lotanja. Le povej, če te zanima.

darck je izjavil:

Kako lahko kdo vdre v tvoj že leta ne uporabljen Sony račun in ti naroči dve igri? Še dobro,da so mi sedaj preko Paypal nazaj povrnili denar ampak kako lopovi lahko to naredijo. Še dobro da imam obveščanje na telefonu in kar naenkrat vidim 59 eur in takoj zatem še 79 Eur in še enkrat 39 Eur ampak pri tem zadnjem je bilo zavrjeno že iz strani Paypala ali banke.

Verjetno si uporabljal enak email in geslo kot nekje drugje, kamor so vdrli in pobrali gesla. Ne recikliraj gesel in imej za vsako stran drugo.

Tole lahko morda povprašaš:
https://haveibeenpwned.com/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fada ()

Magic1 ::

fada je izjavil:

In prišle so nove novice o napredkih jailbreaka, da se bojo lahko mešetarji s Turškimi gift karticami (ki objavljajo referee linke, da jim naivci služijo denar za nakup) spet usajali ;)

TheFlow je objavil popravek za svoj BD-JB exploit, kjer na blueray zapečeš exploit, le ta pa zlorabi oskrunjeno javo, ki je namenjena predvajanju menijev pred blueray filmi. Zdaj teče na firmwarih do 7.61 in omogoča zagon kode izven javinega peskovnika. Pozitiven del je, da je BD-JB exploit mnogo bolj stabilen kot webkitovi. Twitter

Sleirsgoevy divje napreduje pri podpori FPKG (dekriptirana originalna igra, ki za zagon potrebuje manjši patch, da se dekripcija prepreči) za PS5, po tem, ko je pred kratkim izdal podporo za PS4 FPKGje na PS5. Sicer potrebujete primerno star firmware PS5 (4.0x), vendarle pa bi v kombinaciji s BD-JB lahko zadeva postala zanesljiva do fw 7.61.

Kot običajno, ne updatajte firmwara.

Görüşmek Üzere ;)

Jao ti si tud en študentek, ki droptinice pobira. Mene prosijo v službi, da bi delal dlje. In verjetno je trenutno podobno v vseh službah. Ena preigrana igra je v času izgubljeno več, kot je vrednost PS extra naročnine (in to za človeka na minimalcu). Povprečen izgubi nekje od pol do celega PS5 v kešu na preigrano IGRO! Zdaj pa naj mi gledamo konzolo, da prihranimo v letu 100€, ali zvečamo vrednost konzole za par 10%:)).
Če ti je tolk denar pomemben, pejt delat več in ne igrat!
Magic

Magic1 je izjavil:

fada je izjavil:

In prišle so nove novice o napredkih jailbreaka, da se bojo lahko mešetarji s Turškimi gift karticami (ki objavljajo referee linke, da jim naivci služijo denar za nakup) spet usajali ;)

TheFlow je objavil popravek za svoj BD-JB exploit, kjer na blueray zapečeš exploit, le ta pa zlorabi oskrunjeno javo, ki je namenjena predvajanju menijev pred blueray filmi. Zdaj teče na firmwarih do 7.61 in omogoča zagon kode izven javinega peskovnika. Pozitiven del je, da je BD-JB exploit mnogo bolj stabilen kot webkitovi. Twitter

Sleirsgoevy divje napreduje pri podpori FPKG (dekriptirana originalna igra, ki za zagon potrebuje manjši patch, da se dekripcija prepreči) za PS5, po tem, ko je pred kratkim izdal podporo za PS4 FPKGje na PS5. Sicer potrebujete primerno star firmware PS5 (4.0x), vendarle pa bi v kombinaciji s BD-JB lahko zadeva postala zanesljiva do fw 7.61.

Görüşmek Üzere ;)

Jao ti si tud en študentek, ki droptinice pobira. Mene prosijo v službi, da bi delal dlje. In verjetno je trenutno podobno v vseh službah. Ena preigrana igra je v času izgubljeno več, kot je vrednost PS extra naročnine (in to za človeka na minimalcu). Povprečen izgubi nekje od pol do celega PS5 v kešu na preigrano IGRO! Zdaj pa naj mi gledamo konzolo, da prihranimo v letu 100EUR, ali zvečamo vrednost konzole za par 10%:)).
Če ti je tolk denar pomemben, pejt delat več in ne igrat!

Kar tolaži se luzer. ;) Sem to matro o študentkih že slišal, od pacientov, ki so tako brez denarja, da potem Turške račune uporabljajo, zraven pa se napihujejo, kakšni bogataši so, pa tule objavljajo linke od katerih dobivajo denar, kako postati Turk. :))

Tako, da lepo, da projiciraš, ampak kot običajno si spet povedal več o sebi, pa ne žaluj, samo urno postavko imaš prenizko, pa ti je potem škoda časa, sočustvujem, 12 ur vsak dan za minimalca mora biti res ponižujoče.

Zgodovina sprememb…

A si falil point? Si zagrabil za najbolj očitno kost, da si se lahko izprsil. Jaki car.
Magic

Magic1 je izjavil:

A si falil point? Si zagrabil za najbolj očitno kost, da si se lahko izprsil. Jaki car.

Jah saj veš, turki ne znate dobro argumentirati, slovenščina je zakompliciran jezik. Sploh za kretene, ki vse gledajo samo skozi denar.

Ne kaj pa ti gledaš? A si kleptoman in si ne moreš pomagat?
Magic

Magic1 je izjavil:

Ne kaj pa ti gledaš? A si kleptoman in si ne moreš pomagat?

U jaz gledam to temo, mi je fascinantna. Ima čisto svoje, sebi svostveno obnašanje ljudi, je zanimiv sociološki eksperiment primitivizma slovenceljnov. Naj pojasnim.

Objaviš informacijo o jailbreaku in takoj se pojavi nekaj imbicilov, ki jo napadejo. Pa se jih sploh ne tiče, jim ni zanimiva in imajo že davno preveč upgradane firmware, da bi jim bila kadarkoli zanimiva.

Ampak neeee, treba je informacijo napasti, da ne bi kdo drug, ki se še ni zajebal z updatom firmwara, slučajno pomislil in imel na voljo igre zastonj.

Matr, moral bi Mazzinija povabiti, da pride v živo pogledat slovenceljsko vlečenje vseh na svoj nivo. :))

Zgodovina sprememb…

Ne vem če te je kdo takoj napadil. Bilo je le omenjeno, da ni vredno se s tem zajebavat, ker večina nima časa se s tem ukvarjat, vsote so zanemarljive in sploh ne veš ali bodo shekane igre sploh na voljo (pa še posebno iz kakšnih virov). Večina nas je žal preraslo čase mlade Slovenije, kjer si se mogel malo "znajti" in smo piratiziral. Je bil pač standard nižji za večino.
Samo ti si seveda eksplodiral in zdaj imamo vsi pike na tvoje komentarje.
Magic

Gregor P ::

Tako je, čas je denar. Edino, če te tehnično zanima, kako to "piratiziranje" deluje in si potem vzameš čas za to, da se kaj novega naučiš.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Magic1 je izjavil:

Ne vem če te je kdo takoj napadil. Bilo je le omenjeno, da ni vredno se s tem zajebavat, ker večina nima časa se s tem ukvarjat, vsote so zanemarljive in sploh ne veš ali bodo shekane igre sploh na voljo (pa še posebno iz kakšnih virov). Večina nas je žal preraslo čase mlade Slovenije, kjer si se mogel malo "znajti" in smo piratiziral. Je bil pač standard nižji za večino.

O seveda ste, ampak se ni za sekirat, ste prav zabavni, ko se greste neke moralne avtoritete in "kako ste nekaj prerasli". :D Moram pa reči, da so vas korporacije lepo vzgojile v pridne ubogajoče ovčice.

Kako je že šla tista, stara: mislili smo, da bomo spremenili svet, pa je svet spremenil nas?

Magic1 je izjavil:

Samo ti si seveda eksplodiral in zdaj imamo vsi pike na tvoje komentarje.

Jaz, eksplodiral? :D Česa ne poveš. :D

Gregor P je izjavil:

Tako je, čas je denar.

Točno tako, in če nisi obseden z denarjem imaš dovolj časa, da si ga lahko vzameš.

Zgodovina sprememb…

Tidule ::

Magic1 je izjavil:

Pac klasicna fora kurjih tatov, treba sparat pa naj stane kar hoce. Kakrsnakoli debata je seveda nemogoca, ker je razlika v izhodiscnem polozaju povsem nepremostljiva. Na eni strani imas zafrustriranega reveza v mamini kleti, ki tripa na hoardanje iger, ki jih nikoli v zivljenju ne bo preigral, na drugi strani pa ljudi, ki letno preigrajo mogoce 5-6 iger in jim za razliko v ceni bolj kot ne dolj visi. Predvsem pa je abotna ze sama ideja da naj cakam 10 let zato da bom "zastonj" igral neko igro, ki me danes zanima. Na zalost je prosti cas prevec dragocen za take idiotizme. Revez pa ima se hude dusevne motnje, ker celo zivljenje pac poslusa samo to kak je edini, najboljsi in nezmotljiv. Ko pa pride v realni svet (pa cetudi samo preko foruma) in se zave, da se kar naenkrat prakticno nihce ne strinja z njim pa iz tega potem zrastejo frustracije kot jih lahko beremo tukaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

Tidule je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Pac klasicna fora kurjih tatov, treba sparat pa naj stane kar hoce. Kakrsnakoli debata je seveda nemogoca, ker je razlika v izhodiscnem polozaju povsem nepremostljiva. Na eni strani imas zafrustriranega reveza v mamini kleti, ki tripa na hoardanje iger, ki jih nikoli v zivljenju ne bo preigral, na drugi strani pa ljudi, ki letno preigrajo mogoce 5-6 iger in jim za razliko v ceni bolj kot ne dolj visi. Predvsem pa je abotna ze sama ideja da naj cakam 10 let zato da bom "zastonj" igral neko igro, ki me danes zanima. Na zalost je prosti cas prevec dragocen za take idiotizme. Revez pa ima se hude dusevne motnje, ker celo zivljenje pac poslusa samo to kak je edini, najboljsi in nezmotljiv. Ko pa pride v realni svet (pa cetudi samo preko foruma) in se zave, da se kar naenkrat prakticno nihce ne strinja z njim pa iz tega potem zrastejo frustracije kot jih lahko beremo tukaj.

In se je oglasil še en turčina, ki tolaži samega sebe. :)) In spet projekcija skozi denar, moram reči, da se mi prav smilite, ga imate res tako malo, da vam mora biti taka vrednota?

Tudi sicer je vaše znanje o meni na zavidljivi ravni, mogoče bi lahko šli pa šlogat? Da dobite še tisti denar, ki vam manjka... ;)

Zgodovina sprememb…

Kaj drugega kot denar pa tebe revčka žene, da moraš čakat na jailbreak preden uporabiš konzolo? ali si že pozabil kateri pacient v tej temi je sanjal o zaslužkih s preprodajo konzol s starim fw?

drugače pa vidim, da imaš hude težave z bralnim razumevanjem. Ravno zato, ker je dearni aspekt pri tistih par igrah na leto povsem brezpredmeten, se povprečnemu uporabniku ne ljubi čakat 10 let na JB. In kar v svoji sveti vojni vedno pozabjaš je tudi to, da veliki večini uporabnikov dol visi za to, da imajo 20.000 iger na lagerju. JB naredi razliko tisti peščici duešvno motenih hoarderjev in par revežem, ki so tudi ps5 morali ukrast sosedu, ker si ga ne morejo privoščit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

Prevec projiciraš Tidule, razumi, da ne gonijo vseh taki nizkotni goni, kot vodijo tebe. ;)

Zgodovina sprememb…

Hočeš reč, da tebe še bolj nizkotni? drugega sklepa, človek ne more potegnit, glede na to, da si ostal pri enovrstičnicah. Kot že večrat rečeno, pridno dalje lepi novičke o JB, ker tehnološki aspekt tega je vedno zanimivo prebrat, debato pa prepusti pismenim.

Goni? Če bi se ti gonil se ti najbrž ne bi v glavi kisalo. Tidule je že prav napisal, kot vsi ostali pred njim, samo ti probaš še naprej opravičevati svoje blodnje, pa ti ne gre. Odpri si temo PS5 JB in si dopisuj sam s sabo. Z limanjem slikic, posnetkov in žaljivih izjav pa izrazito izkazuješ svojo neuravnovešenost. Drugače sploh ne znaš začeti prispevka kot z žalitvijo. Na vsako izjavo ujameš sam sebe, ampak ne, bomo slepo trdili naprej in žalili vse povprek. Včeraj šparaš konzolo, da bo več vredna za preprodajo, danes imaš denarja dovolj in se ti smilimo ostali, ki iščemo akcije za igre. Počasi se boš moral odločit v katero smer piha veter, trenutno zgleda da čez tvoje ušesne kanale. To je zdaj že faza, ko veš, da si na celi črti izpadel budala ampak vztrajaš, ker probavaš ohraniti še tisti kanček dostojanstva. In ne, ne rabiš pisati reakcij na moj prispevek, ker boš samo še dodatno potrdil mojo tezo.

Tidule je izjavil:

Hočeš reč, da tebe še bolj nizkotni? drugega sklepa, človek ne more potegnit, glede na to, da si ostal pri enovrstičnicah. Kot že večrat rečeno, pridno dalje lepi novičke o JB, ker tehnološki aspekt tega je vedno zanimivo prebrat, debato pa prepusti pismenim.

Amen!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Reaper ()

Seveda, saj sem vam zgoraj dal kužke ki si ovohavajo ritke. Razlika je samo to, da ste tule turški kužki.

Očitno se oglašajo ravno tisti najbolj zabiti, ki se jih novice o jailbreakih ne tičejo, nimajo denarja in zmorejo samo ad homineme.

Ker to je lep opis celotne slike, na mojo novicu o napredovanju jailbreakanja. Stalni izpadi primitivcev. ;)

In še dokaz primitivizma:

Reaper je izjavil:

Goni? Če bi se ti gonil

https://fran.si/iskanje?FilteredDiction...

Naj spomnim, kaj sem napisal in kaj vse ste iz tega skovali :D

fada je izjavil:

Görüşmek Üzere ;)

Je problem, da vam jebem biznis z referee linki? Cry me a river.

Zgodovina sprememb…

Pridem spet, ko bo nova novica :)

Görüşmek Üzere ;)

Zgodovina sprememb…

Dokler ne boš dal konzole iz omare ne rabiš hodit.

Jaz predvsem cakam, da se koncno oglsi vsaj eden od vec tisoc uporabnikov, ki domnevno malikujejo nasega revcka in za katere se mora tako pogumno metat na dildota. Z ritjo naprej in brez vazelina.

Reaper je izjavil:

Dokler ne boš dal konzole iz omare ne rabiš hodit.

Lepo od tebe, da imaš mnenje.

Tidule je izjavil:

Jaz predvsem cakam, da se koncno oglsi vsaj eden od vec tisoc uporabnikov, ki domnevno malikujejo nasega revcka in za katere se mora tako pogumno metat na dildota. Z ritjo naprej in brez vazelina.

In Tidule se je samopoimenoval dildo za moško uporabo (pssst: analni čep).

Saj sem vedel, da je nekaj strašno narobe s tvojo samopodobo. :))

Daj povej mi nekaj, je Reaper s tabo v sorodu ali sta samo oba po naključju tako mentalno prikrajšana?

Zgodovina sprememb…

In se kar se revez sam s sabo pogovarja, mnozic ki zeljno cakajo njegovo znanje pa ni ni..

twom ::

fada je izjavil:

...
Glej..., k sem biu jest mulc, sem večkrat tedensko formatiral računalnik (takrat še 486 50 MHz ne vem kaj že s 340 MB diska).

Danes, cenim svoj čas. Noben sekunde življenja ne bom mogel kupiti. Tudi Steve Jobs z vsemi svojimi milijardami ni mogel... kupiti niti sekunde življenja (no ja, je, recimo z zdravniško oskrbo, ampak ni to point).

Da preidem k bistvu...
če imaš veselje, in tisti ki ga imate, go for it. Ostali se pa ne sekiramo za tistih nekaj 10 EUR, ki se itak spušijo na bencinu, večerji, savni, itd

Prišparaš pa ne pri jogurtu -30% v mercatorju, ampak pri kvadratnem metru stanovanja, ki je ranga tisočakov evrov.

Ok, mal me je zanesl v PS5 temi 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: twom ()

twom je izjavil:

Danes, cenim svoj čas. Noben sekunde življenja ne bom mogel kupiti. Tudi Steve Jobs z vsemi svojimi milijardami ni mogel... kupiti niti sekunde življenja (no ja, je, recimo z zdravniško oskrbo, ampak ni to point).

Seveda, ampak saj vse delajo drugi zate. Vse kar rabiš, se je vzdržati updatanja. Ergo, neumen izgovor. Bova videla, kako bojo mlajši od tebe, v "zatonu tvojega življenja" vzdrževali tvoj standard življenja, se bojim, da enako kot ti. Vsaka sekunda jim bo dragocena za potrošništvo in nobena za to, da bi kaj novega spoznali.

Dildo naj bi izjavil:

In se kar se revez sam s sabo pogovarja, mnozic ki zeljno cakajo njegovo znanje pa ni ni..

Saj ne pričakujem množic, halo, v svetu idiokracije, kjer so večina intelektualni zombiji tvojega tipa, bi bilo naravnost noro pričakovati kakršnekoli množice. Aja spet projiciraš v pričakovanju +1 na omrežju fejstbukavih.

Tole se je začelo že pred tvojim rojstvom, ti si samo produkt (mimogrede, prenesi moje lepe pozdrave pradedku Clevonu, pa rukni malo elektrolitov, pa še kakšen protein zraven) razploda idiotov:

Če bo en sam zagrabil, se mi zdi vredno. Vsaj en, da mu (še) ne gnijejo možgani v udobju kavča.

Zgodovina sprememb…

fada je izjavil:

twom je izjavil:

Seveda, ampak saj vse delajo drugi zate. Vse kar rabiš, se je vzdržati updatanja. Ergo, neumen izgovor. Bova videla, kako bojo mlajši od tebe, v "zatonu tvojega življenja" vzdrževali tvoj standard življenja, se bojim, da enako kot ti. Vsaka sekunda jim bo dragocena za potrošništvo in nobena za to, da bi kaj novega spoznali.

Dodatek: moram reči, da mi je prav fantastično, kako zelo ste se postarali v obnemogle starčke, ki z zadnjim krikom mode krepijo telo (športna ura obvezna), mentalno, pa ste se spremenili v trop idiotov, ki niso sposobni narediti sami ničesar. Znaš vsaj žebelj zabiti, brez, da bi se poškodoval? Kdaj si nazadnje preveril ta svoj civilizacijski dosežek? Kdaj si nazadnje prebral kakšno knjigo (prebral, ne poslušal audiobook, čeprav je že to danes nadstandard)?

Dildota vsaj razumem, je imel nesrečo, kot večino mularije, da so mu bili starši tvojega tipa.

Pa sva verjetno pribljižno, vsaj okvirno, istih let... ccccc...

(s to majhno razliko, da lahko z 93% gotovostjo trdim, da ste napram meni reveži - samo slovenska statistika, nič osebnega)

Zgodovina sprememb…

Se ti vidi, da si mulc s preveč časa. Ko imaš enkrat šiht, otroke, bajto pač imaš PS5 za se zvečer sprostit in ne da drkaš okoli krekanja. Smo v mladih letih imeli PCje, ki smo jih sami šaraufali in se zajebavali z vsem možnim. Trenutno večini ne bi namenil niti minute, če ni nujno potrebno. V resnem odraslem življenju hitro ugotoviš, da je neskončno zadev, ki jih bi bilo dobro znat pa ni niti priimbližno dost časa. Zato si zelo selektiven v kaj se boš spustil. Že tako nas firme nategujejo konstantno danes s svojimi pol izdelki, katere moraš pol debagirat, da sploh delajo kot hočeš.
Magic

filip007 ::

Ko sem jaz prodajal PS4 od prijatelja, je prišel nek bosanec z velikim BMW pa mulo zraven, v8.52 je bila še gor, verjetno je dal odkleniti. Pač, nekateri so obsedeni z denarjem in imaš potem take, varčevanje povsod kjer se da. Po svoje imajo prav, samo paziti, da mrežno ne povežeš, sploh pa pol iger več ali manj rabi povezavo, pa ni popravkov, ja no mafijsko stanje skoraj.
Trevor Philips Industries

Amdforce ::

Je že kdo kupoval pri keysforgames.si? Ne poznam za ps5 teh platform. Za pc kupujem na cdkeys.
Iscem dirt 5 za tamalega pa nikjer drugje ne najdem.

Pri teh variantah moras pazit, ker praviloma ne prodajajo kljucev ampak accounte kjer je igra namescena in lahko zelo hitro ostanes brez dostopa.

Magic1 je izjavil:

Se ti vidi, da si mulc s preveč časa. Ko imaš enkrat šiht, otroke, bajto pač imaš PS5 za se zvečer sprostit in ne da drkaš okoli krekanja.

Ja, imam dva otroka, hišo (sredi Ljubljane) in službo. Tako, da si to tvoje samopomilovalno sranje zatakni nekam. Razlika je samo, da ne visim na kavču cel dan in se tolažim, kako "nimam časa".

Ampak tudi to je nepomembno, prav, nimaš časa. Drži gobec, če prinašam novice drugim, ki pa "imajo čas".

Zgodovina sprememb…

Rofl, a to so danes mokre sanje revckov v mamini kleti? Kdaj pride pa tistih 20k iger, ki jih imas na zalogi, na vrsto?

Tidule je izjavil:

Rofl, a to so danes mokre sanje revckov v mamini kleti? Kdaj pride pa tistih 20k iger, ki jih imas na zalogi, na vrsto?

Dildo, ti si že vse o sebi razjasnil. Uberi svojo standardno takitko, stisni rep med noge in bodi še ena korporacijska ovca. Ena gor in dol, ne naredi nobene razlike.

Tisti, ki pa imajo kakšen nevron več, pa se bojo vzdržali updatanja firmwara in imeli igre zastonj. Brez turškega penisa v anus, kar je tvoj moto. Uživaj.

Zgodovina sprememb…

Resnica boli, kaj?

z3ro ::

Človek bo, ko bo star 60 še kar preigraval zastonj igre na PS5...medtem bo imel v omari ne-updatane PS6-PS19, ki bodo čakali da jih kera budala prižge:|

Si misli rec bo se naprej preigraval ps3?

Apel ::

Škoda, ta tema je popolnoma ušla izpod nadzora.

bciciban_ ::

Meni so pa kul emulatorji, čist tako za ohranjanje digitalnih vsebin.
Ravno sedaj na rpcs3 preigravam nekaj ps3 špilov.

PS3 sm imel jailbreakan, ps4 pa ne, ker tistih 20 iger ki sem jih preigral mi ni bilo problem kupit.

Zdej je pa ps5 in tu imam kakih 10 iger.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Pri meni je zanimivo, da ko sem igral sam igre na PC, sem v bistvu imel zelo malo iger. Zdaj ko pa imamo doma Nintendo Switch pa jih imam prek 50.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

gansta ::

bciciban_ je izjavil:

Meni so pa kul emulatorji, čist tako za ohranjanje digitalnih vsebin.
Ravno sedaj na rpcs3 preigravam nekaj ps3 špilov.

PS3 sm imel jailbreakan, ps4 pa ne, ker tistih 20 iger ki sem jih preigral mi ni bilo problem kupit.

Zdej je pa ps5 in tu imam kakih 10 iger.

Kaj pa preigravaš na emulatorju ps3?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gansta ()

bciciban_ ::

Red dead redemption, GoW, Rayman, ...

z3ro je izjavil:

Človek bo, ko bo star 60 še kar preigraval zastonj igre na PS5... medtem bo imel v omari ne-updatane PS6-PS19, ki bodo čakali da jih kera budala prižge:|

Sicer JA. ampak redukcija do absurda te ne naredi nič manj bukavega...

Si se podildil?

Dildo naj bi izjavil:

Resnica boli, kaj?

Ne vem, ti povej kakšen je občutek moškega anusa čez glavo, nimam tvojega bogatega nabora izkušenj.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Tidule ()

undertacker ::

Pozna kdo podobno igro kot je Uncharted Legacy of Thieves Collectio, jo trenutno igram in sem ful padel noter, zato me zanima če je še kakšna druga igra podobno tej
Hvala

Lara Croft mogoče.
Magic

yayo ::

undertacker je izjavil:

Pozna kdo podobno igro kot je Uncharted Legacy of Thieves Collectio, jo trenutno igram in sem ful padel noter, zato me zanima če je še kakšna druga igra podobno tej
Hvala

seveda preigraj originalno Uncharted trilogijo Uncharted: The Nathan Drake Collection za PS4, ki seveda laufa tudi na PS5. Zadnje tri Tomb Raider igre so po podobnem kopitu, le brez filmskega feelinga in obešenjaškega humorja, Če z izrazom podobna misliš na tretjeosebno akcijsko igro potem probaj Horizon Zero Dawn in nadaljevanje Forbidden West, Red Dead Redemption 2, Ghost Of Tshushima, Days Gone. Večina iger, ki jih omenjam so za PS4 ampak kva te briga. Filmski feeling imajo tudi Spiderman igre.

Poglej še SW: Falen order in Jedi survivor za drugo tematiko ampak podobe feeling.

yayo ::

Drugače pa 14 februarja izide:

jaz sicer raje igram na pcju kar originalne igre z raznimi HD patchi, bomo videli kak bo končni izdelek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()
««
123 / 137
»»