Forum » Konzole » PS5
PS5
Temo vidijo: vsi
Legon ::
To je predvsem odvisno od tega kje misliš kupovat igre. Če v fizičnih trgovina, kjer jih imaš potem možnost tudi prodat naprej potej je BR must. Če pa prisegaš na digitalno distribucijo potem uporabnost BR pade. Če veliko igraš frišne naslove, potem je načeloma BR dobra izbira, ker pač špil kupiš takoj ob izzidu in prodaš naprej z manjšo izgubo. Če pa si bolj casual igralec in ti ni problem počakat na znižanja, ali pa imaš že v PSN plus essential dovolj materiala potem je pomen BR manjši.
To je pač predvsem odvisno od tvoje preference in koliko se ti da ukvarjat s prodajo/kupovanjem rabljenih iger.
To je pač predvsem odvisno od tvoje preference in koliko se ti da ukvarjat s prodajo/kupovanjem rabljenih iger.
oo7 ::
Physical versions of the PlayStation 5 ports of Resident Evil 2, 3, and 7 will be released this winter, with each game retailing for $29.99.
The titles will be released in Europe, Australia, New Zealand, and Asia on December 6, and in Japan on December 26.
A North American release is listed for January 2025.
The titles will be released in Europe, Australia, New Zealand, and Asia on December 6, and in Japan on December 26.
A North American release is listed for January 2025.
chuck ::
Če ti denar ali stroški za špile ne pomenijo omembe vredno, vzemi Digital. Drugače pa ima BR dosti prednosti, še vedno lahko kupuješ digitalno, sočasno pa lahko večino špilov dobiš ceneje fizično, ki jih kasneje prodaš, menjaš, posodiš, sposodiš.
Ampak tko večini folka v Sloveniji keš ne pomeni dosti, ker imam dost visok standard.
Ampak tko večini folka v Sloveniji keš ne pomeni dosti, ker imam dost visok standard.
Seljak ::
Sam imam digitalno verzijo, ker se mi ne da ukvarjati z ploščki. Kar se pa tiče prodaje rabljenih iger pa je res, da v mojem primeru igre, ki niso opravičile mojih pričakovanj pač ne morem prodati dalje ?
Someone got their hands on a PS5 Pro early and confirmed the PS5 Slim plastic covers don't fit on it
https://www.reddit.com/r/playstation/co...
https://www.reddit.com/r/playstation/co...
Skyman ::
yayo ::
ni tak problem kupit, če se človek odloči. Večji problem bo prodat brez velike izgube, ko izide PS6.
taddeo ::
Jaz sem že plačal in prednaročil ps5 pro v Big Bangu..čakam le uradni izid konzole.Sicer sem pa fat ps5 podaril nečaku.Pač neki nov kos plastike
ni tak problem kupit, če se človek odloči. Večji problem bo prodat brez velike izgube, ko izide PS6.
Zguba bo ze sedaj,ker dejansko je folk placeval velike € za navadno ps5.Ko je zaloga prisla je bila cena 450€ ce se prav spomnim (disc verzija).Ce bi ze takrat prodajal kdo ps bi moral kar pod ceno prodati.Sej je z vsako novo stvar tako,da prejsna zgubi na ceni oz vrednosti.
chuck ::
Ta cena je po mojem čisti nesmisel. Enostavno v obstoječih špilih ni dovolj vredne razlike in vprašanje, če sploh bo pred izidom PS6. Optimizacija za spremembo platforme enostavno traja dlje, razen če bo v letu ali dveh "AI" dovolj napredoval in pospešil razvoj.
Ampak kot sem že napisal, pri dosti folka denar ne igra vloge in je 800€ dnevnica.
Ampak kot sem že napisal, pri dosti folka denar ne igra vloge in je 800€ dnevnica.
Zguba bo ze sedaj,ker dejansko je folk placeval velike € za navadno ps5.Ko je zaloga prisla je bila cena 450€ ce se prav spomnim (disc verzija).Ce bi ze takrat prodajal kdo ps bi moral kar pod ceno prodati.Sej je z vsako novo stvar tako,da prejsna zgubi na ceni oz vrednosti.
Cena je bila 500e takrat. PS5 je izšla novembra 2020. Takrat so jo pri nas dobili tisti, ki so prednaročili potem pa je bila naenkrat suša in je prihajala po kapljicah. V Kopru je nihče ni niti videl kakega pol leta v trgovinah. BigBang je takrat organiziral žrebanje za kupce in kdor je uspel dobiti jo je takoj dal na Bolho za dvojno ceno. Jaz sem februarja 2021 dal 515 evrov, ko sem jo uspel dobiti na amazon.it. 15 je bilo poštnine. Dobil sem pa jo zahvaljujoč enemu discord kanalu v lasti nekega slovenca, ki je programiral bote za obvestila o zalogah nvidia kartic in konzol. Takrat je še vladala rudarska kriptonorija. Skozi referral linke je tip na vsak izdelek kasiral 4%.
Vem kako je bilo ker sem sam prednarocil day one,dobil pa cca 3-4mesece kasneje po 499EUR.BB je imel itak nateg s tem zrebanjem ker je slo vse na male oglase.
Meni realno nebi bilo "tezko" dati 800EUR kot sem ze zgoraj napisal to je cena,katera je danes rezervirana za neko solidno graficno kartico kje je še ostalo.Problem nastane da dam 800EUR za igre katerih se ps5 navadni nima,mesecne igre so pa itak bolj kot ne porazne.Vsako leto FC(fifa) ter COD.Pa še to sedaj vecina kar pride na PS5 cez 1 leto dobi PC npr Spider-Man 2 pride malo vec ko 1 leto kasneje na PC.God of war je zunaj.Ampak ja to sta 2 igre katere sem na PS5 preigral ko mi je kolega dal Bluray DVD.
Ta cena je po mojem čisti nesmisel. Enostavno v obstoječih špilih ni dovolj vredne razlike in vprašanje, če sploh bo pred izidom PS6. Optimizacija za spremembo platforme enostavno traja dlje, razen če bo v letu ali dveh "AI" dovolj napredoval in pospešil razvoj.
Ampak kot sem že napisal, pri dosti folka denar ne igra vloge in je 800EUR dnevnica.
Meni realno nebi bilo "tezko" dati 800EUR kot sem ze zgoraj napisal to je cena,katera je danes rezervirana za neko solidno graficno kartico kje je še ostalo.Problem nastane da dam 800EUR za igre katerih se ps5 navadni nima,mesecne igre so pa itak bolj kot ne porazne.Vsako leto FC(fifa) ter COD.Pa še to sedaj vecina kar pride na PS5 cez 1 leto dobi PC npr Spider-Man 2 pride malo vec ko 1 leto kasneje na PC.God of war je zunaj.Ampak ja to sta 2 igre katere sem na PS5 preigral ko mi je kolega dal Bluray DVD.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
ok, kradem delo vrlemu 007, se opravičujem.
We Looked Inside The Box Of The PS5 Pro, Sony's Most Expensive Console In Years
We Looked Inside The Box Of The PS5 Pro, Sony's Most Expensive Console In Years
Elden Ring remains undefeated: the PS5 Pro can't play it at a stable 60 FPS either
https://www.gamesradar.com/games/action...
https://www.gamesradar.com/games/action...
Magic1 ::
Kot sem slišal, je bila pošiljka PS5 pro bolj butična, a je vseeno drugi dan pri nas povsod na zalogi... Ko bo verzija s diskom 700EUR, bom premislil o menjavi. Drugače bo pa obična petka ostala dovolj.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
chucki ::
Obcutno predrag. Bom switch 2 kupil raje drugo leto.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
PS5 Pro Is a Smaller Leap Than PS4 Pro, Says Dev; PSSR Is Better Than AMD FSR, on Par with DLSS/XeSS
https://wccftech.com/ps5-pro-is-a-small...
https://wccftech.com/ps5-pro-is-a-small...
Magic1 ::
Sem se spogledoval tako s portal-om in mislil zamenjat za pro. Cena me je popolnoma odvrnila in bolj gledam na switch2. Sej to ima še največ smisla, zelo dobre igre izhajajo zelo počasi in takšne sem po večini preigral v 4 letih, s Nintendom pa dobiš kar veliko drugih dobrih iger. Mogoče za PS6 dobijo spet nekaj denarja od mene.
Magic
Heroman ::
Ne splača se. Za 425EUR je PRO dražji od slima digital. Totalen nesmisel in ni take razlike. Bolš počakat 6ko,ki bo stala 1000EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heroman ()