» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
46 / 142
»»

Skyman ::

Jaz cakam na tega

This water-cooled PS5 looks incredible -- and it really works

https://www.tomsguide.com/news/water-co...

springfield ::

yayo je izjavil:

osveževanje strani z brisanjem cacheja: CTRL+F5

Ne pomaga, ker imajo na serverju cachirano.

Kvinta ::

Dans dobil ps5 preko amazon.it narocil dobil zavrnite nism imel dost denarja na mastercard a kdo ve koliko časa amazon pocaka,da grem dvignt limit??

To se je meni zgodlo pred cajtom za samo 1€ ;(( ker so pri prehodu Abanke pametnjakoviči iz Nkbm dali vse limite na nulo.

Amazon ne čaka.
A.C.A.B

Reaper ::

Sem za hec probal dati v košarico na Amazon.it in je šlo, prišel do zadnjega koraka kjer potrdiš naročilo. Naročil nisem na koncu ker ne rabim, gledal za kolega. Se pa naklikaš da prideš do konca.

note3 ::

Kvinta je izjavil:

Dans dobil ps5 preko amazon.it narocil dobil zavrnite nism imel dost denarja na mastercard a kdo ve koliko časa amazon pocaka,da grem dvignt limit??

To se je meni zgodlo pred cajtom za samo 1€ ;(( ker so pri prehodu Abanke pametnjakoviči iz Nkbm dali vse limite na nulo.

Amazon ne čaka.

Ja očitno so počakali sm mel srečo.Šel dvignit limit trgali in zdaj dobil obvestilo da so poslali pride 15 v ponedeljek😆

yayo ::

bo prišlo verjetno prej, jaz sem dobil v treh-štirih dnevih.

springfield je izjavil:

yayo je izjavil:

osveževanje strani z brisanjem cacheja: CTRL+F5

Ne pomaga, ker imajo na serverju cachirano.

pomaga, ko dobiš alert preden se Amazon stran osveži in gumb kupi postane dostopen, vsaj upam. :))

scipascapa ::

pizda drugi teden imam rd, konzole pa še ni :(

note3 ::

Mi lahko zdaj samo nekdo razloži kako je z garancijo??Se da uveljavit v slo ali samo prek amazona..

samo amazon. ki pa bo verjetno veliko učinkovitejši od lokalcev. saj so obrazci na strani, pa poštnino plačajo oni, če se ni kaj spremenilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

oo7 ::

PS5 za 9600 eur

Miham0 ::

note3 je izjavil:

Mi lahko zdaj samo nekdo razloži kako je z garancijo??Se da uveljavit v slo ali samo prek amazona..

Ne, obrniti se moraš na Amazon. Nato pa dobiš formular, katerega izpolniš in pošlješ konzolo. Do sedaj, so večinoma dali kar novo konzolo in pokvarjene niso pošiljali na servis. Garancija proizvajalcaje pa je serijsko povsod 2 leti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miham0 ()

Ta pogled pa da vedeti kaj je na sporedu.

Ta pogled pa da vedeti kaj je na sporedu.

Tokrat vsako sredo 25 konzol, samo pri Bigbang Slovenija

Tokrat vsako sredo 25 konzol, samo pri Bigbang Slovenija

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Upam da se bodo lotili tudi aim assitov.

Gregor P ::

Za to imajo pa zgleda vedno dovolj denarja na voljo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gogyto ::

Ravno dobil sporočilo Igabibe, da je PS5 na poti, dostava upam da že danes, tudi jutri bo OK. 8-)

Stari89 ::

@Gogyto Kdaj si naročil?

Gogyto je izjavil:

Ko že govorimo o štacunah..
Je kdo naročil pri Igabibi? Jaz v petek oddal naročilo in plačal, ko je bilo stanje še ''v kratkem pričakujemo dobavo nekaj kosov''. Kasneje so spremenili in zdaj imajo na strani ''dostava v aprilu''.. Sam menim, da je očitno nekaj kosov prišlo v SLO, so imeli na mimovrste, telekom, anni in še kakšna štacuna verjetno; tako da upam, da je tudi Igabiba vmes in dobimo vsaj do konca meseca kaj tudi od njih.

12. februar? Ne me jebat, jst pa čakam že od novembra. WTF

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Stari89 ()

Sasquat ::

Naročeno in plačano 17. 2. 2021. Tudi jaz danes dobil mail da je zadeva odposlana.

Koji kurac

Vsaj na maile hitro odgovarjajo. Obljubljeno mi je bilo, da bojo danes poslali tudi moje naročilo. Naj jim bo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Stari89 ()

Vovkr ::

Zanimivo, sam sem naročil pri game center 8.11. pa se vedno nic, tudi odgovora na maile ni.

Skyman ::

Konzolko pa goblin ista zadeva....Zgleda samo big bang dobiva robo

Badwolff ::

Anni je dostavljal
Jaz sem prednaročil pri njih, ker so imeli plačilo po povzetju ob prednaročilu.

Gregor P ::

Deja vu ... sem skoraj prepričan, da se tile komentarji že mal ponavljajo :D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

skyform ::

Jaz samo upam, da bom imel PS5 do izdaje Kena: Bridge of Spirits, ker tale igra pa mi zgleda tak dobro. :P

Nazadnje, ko sem bil tako zagret za igro je to bil Uncharted 1,2,3. PS4 pa sploh nisem imel, tako da še 4ke nisem igral, bom nadoknadil na PS5, sem preskočil eno generacijo, tako da že nimam konzole od leta 2013 in sem še toliko bolj zagret. Pred tem pa sem imel od Sega Megadrive naprej skoraj vse konzole, ki so obstajale in končal pri PS3. :))

Tudi jaz se pridružujem skupini, katera je danes dobila odposlan PS5 od Igabiba.

drvo ::

Torej lahko tisti, ki smo računali, da kupimo, ko se norija umiri računamo na poletni nakup s polic trgovin.

drvo je izjavil:

Torej lahko tisti, ki smo računali, da kupimo, ko se norija umiri računamo na poletni nakup s polic trgovin.

Še vedno mislim, da je najhitrejša pot prednaročilo, koristi pa veliko ljudi tudi scraping bote, torej namenske programe, ki stalno pregledujejo zalogo, recimi na Amazonu oziroma drugih prodajalcih.

Malo za hec, malo zares, ampak da bodo trgovine ostale odprte, bi bilo bistveno bolje, da imamo v Sloveniji Črnogorsko verzijo Corone.

Verjetno je prednaročilo res najhitrejše, ampak se ne mudi. Vsaj meni.

drvo je izjavil:

Verjetno je prednaročilo res najhitrejše, ampak se ne mudi. Vsaj meni.

Jaz sem pa komaj čakal, ker doma nimam nobenga PCja za gaming. Tudi špili niso slabi in sploh sem vedno prisegal na Sony, od vsega kar imajo na izbero, TV, HiFi, ter vsa ostala elektronika. Tako da ja, če ste ostali samo fanboyi sem ja sigurno fanboy na kvadrat. Komaj čakam Sony fanboy inkvizicijo hehe.

filip007 ::

Ja tisti, ki niste imeli PS4 ste malo zamudili, samo draga konzola in poceni igre od PS4, mislim, da to ni bistvo.

Drugače pa kar po Uncharted 4 in Horizon Zero Dawn.
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

Mediamarkt v DE je imel danes PS5 konzole na zalogi v trgovinah (fizičnih) po ceni 550 €. Dodatnih 50 € na račun njihove dodatne garancije / zavarovanja, ki so ga neučakanemu folku vsilili.

Jaz imam za dokončati še Uncharted 3 in celo 4-ko. Trenutno else igra The Last of Us 2. Naughty Dog dela res odlične igre z dobrim humorjem, odlično grafiko in zanimivo zgodbo.

drvo je izjavil:

Ne verjamem, da bodo poleti že polne police PS5. Nekje sem bral, da bi se vse lahko zavleklo v leto 2022.

D3m ::

ermmmm....guys.....

|HP EliteBook|R7 8840U|

Runnagain ::

Telekom ima za Digital edicijo dobavo z zamikom, predvidena dobava po 15.3.:
https://www.telekom.si/zasebni-uporabni...

LP, Runnagain!!

Zgodovina sprememb…

ne razumem kako T-2 ne more dobiti.

Magic1 ::

scipascapa je izjavil:

ne razumem kako T-2 ne more dobiti.

Zato ker oni prodajajo vse +30%, ponudijo pa na obroke za pike. Verjetno sony ni navdušen nad tem, da bi se prodajala konzola za 700€. T-2 pa ni navdušen, da bi jo prodajal za 500€.
Magic

Jaz ga dobim v ponedeljek :)

Aleluja, tudi moj je prispel danes. LP

phhhhh, tale PS5 postaja vsak dan manj ekskluziven. Bo čas za prodat in kupit jahto :P

Gogyto ::

ravno sprejel dostavo. super vreme za testiranje danes, hahaha :8)

yayo je izjavil:

phhhhh, tale PS5 postaja vsak dan manj ekskluziven. Bo čas za prodat in kupit jahto :P

XBOX = PC.

Kot kaže bodo poleti že v akciji ?

novi imetniki ps5, če ste naročniki PS Plus potem imate enih petnajst PS4 iger zastonj za unovčit. Na dober.si bovšjaku je bolj suša, kurčeva Bolha pa ŠE nima rabljenih iger urejenih po platformah

svecka ::

Bolha je outdated. Facebook marketplace je prostor za Playstation.

nimam in ne bom imel, upam.

neocodexx ::

Dobil od big banga mail 15 min nazaj da imajo zalogo, ko grem na spletno stran pa ni možno naročit preko spleta? A je že razprodano?

Gangbang ima vsako sredo srečolov za regisrtrirane userje, ki, če so izžrebani, lahko potem kupijo konzolo. Naslednji dan jih najdeš vse na Bolhi.

neocodexx ::

Grdo, ampak so vsaj cene na bolhi mal bol realne kot na ebayu

neocodexx je izjavil:

Grdo, ampak so vsaj cene na bolhi mal bol realne kot na ebayu

Da, zato ker Slovenija dobi relativno več konzol kot je pa povpraševanje po njih v primerjavi z tujino. Mogoče smo bili količinsko prikrajšani ob izidu, no sedaj je obratno. Povedano drugače, število konzol, ki jih prejemo sedaj ni bistveno manjše od bistveno večje Nemčije, Avstrije, oziroma večjih držav od nas samih. Iz tega razloga bi odsvetoval špekuliranje z preprodajo konzol, saj se bo verjetno sivi trg v Slo kmalu umirl, v tujini kot naprimer Ebay pa še ne. Če že, preprodajte konzole na tuje trge.

Zgodovina sprememb…

So se že nekaj tednov nazaj cene spustile na Bolhi. Tisto kar j3 bilo gor ni bilo več ranga 1000€+ ampak okoli 800€. Še vedno preveč ampak manj.
««
46 / 142
»»