Forum » Izdelava spletišč » Zastonj ecommerce oz. shop v slovenščini
Zastonj ecommerce oz. shop v slovenščini
max00slo ::
Pozdravljeni
Mi lahko kdo priporoča kakšen dober eshop oz ecommerce template, ki je tudi v slovenščini?
Iščem ter nekaj preizkušam a dosedaj je večina le v vsem razen slo ne.
lpm
Mi lahko kdo priporoča kakšen dober eshop oz ecommerce template, ki je tudi v slovenščini?
Iščem ter nekaj preizkušam a dosedaj je večina le v vsem razen slo ne.
lpm
Si non confectus, non reficiat.
scipascapa ::
shopamine - demo 2 tedna če se ne motim
spletnik - podobno
pomoje se še kaj najde, drugače pa kar plačljivo....
spletnik - podobno
pomoje se še kaj najde, drugače pa kar plačljivo....
Vice ::
Vsi kakovostni template-i so v 99% multilanguage. Ne glede na platformo. Ti je problem prevesti 2-3 stavke v enem fajlu?
max00slo ::
No, no... prevest 2-3 stavke? Ni ravno tako malo (naročila, ...).
Hvala scipascapa. Zaenkrat bi poskusil kaj brezplačnega, brez mesečne najemnine... Bom še kje preveril, zaenkrat sem nahitro preletel zadevo. Zato sem se tudi obrnil na forum, da mogoče dobim kakšno informacijo hitreje in s kakšnim priporočilom.
Hvala scipascapa. Zaenkrat bi poskusil kaj brezplačnega, brez mesečne najemnine... Bom še kje preveril, zaenkrat sem nahitro preletel zadevo. Zato sem se tudi obrnil na forum, da mogoče dobim kakšno informacijo hitreje in s kakšnim priporočilom.
Si non confectus, non reficiat.
z00s ::
Živ,
jaz sem mel dobre izkušnje s Shopamine, obupne z "Moja košarica", cel svet ti bo pa povedal, da načeloma uporabljaj Magento. Sicer ne vem glede slovenščine, ampak think local be global in prodaj celemu svetu:)
lp,Z00s
jaz sem mel dobre izkušnje s Shopamine, obupne z "Moja košarica", cel svet ti bo pa povedal, da načeloma uporabljaj Magento. Sicer ne vem glede slovenščine, ampak think local be global in prodaj celemu svetu:)
lp,Z00s
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena postavitve računalniške straniOddelek: Pomoč in nasveti | 4174 (2124) | shadeX |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15207 (12864) | Vice |
» | Izdelava spletne trgovine - pomočOddelek: Izdelava spletišč | 8356 (7004) | Netrunner |
» | spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 4619 (3973) | kumer |
» | Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15135 (12821) | tiga325 |