» »

Ne morem se loginati v yahoo račun

Ne morem se loginati v yahoo račun

Ajnstajn` ::

Pozdravljeni.
Nekako sem se sam zaklenil in ne morem priti v moj yahoo račun. Vem email(ID), za geslo mi pa skoz pravi da je napačno. Ko pa probam recoverat geslo, pa rabim ali email, ali secret question. Emaila se ne spomnim oziroma vsaj druge pomozne, ki sem jih probal,
pa tudi niso delovali. Glede secret questiona pa mislim, da bi na prvega mogoce celo zadel pravega, ce bi imel vec moznosti ugibanja ampak po ene 3 poskusih mi je dalo drugi secret question ampak na tega pa nimam pojma odgovora.
Mislim da sem geslo nazadnje spremenil zdaj nekje nedavno nazaj, ker so zahtevali da ga spremenim, zdaj se ga pa vec ne spomnim. Zanima me ali imam mogoce kaksno moznost, da jih poklicem? je imel kdo ze tako tezavo z njimi? Kolikor sem iskal po netu, nisem našel moznosti, da bi jih poklical. Vsakršna pomoč dobrodošla.
//

Dpool ::

Navadno je za to dobro dati telefonsko številko kot dodatno verifikacijo lastništva računa.
Poskusi jih kontaktirati preko Support obrazca, zagotovo imajo kakšno tako opcijo in ti bodo sami povedali kaj lahko storiš.

Dobro je, da se spomniš čimveč stvari o Emailu, npr prvo geslo, kdaj si zamenjal geslo, ipd.

gslo ::

prvi nasvet: ne uporabljaj nikoli yahooja.

1. yahoo je brisal neaktivne račune. če se nisi prijavil notri eno leto, je bil račun izbrisan. vsakdo je lahko nato registriral isti račun in nato obnovil gesla še na kaki drugi strani. tako sem jaz nekomu pomagal do izgubljenega fb računa, registriranega z yahoo mailom.

2. yahoo je pred leti doživel masovni vdor in na miljone uporabniških imen in gesel kroži po internetu. servis ni več smatran za varnega in vsaka uporaba maila tam je čista malomarnost. :-P

sorry, ker ti ne morem pomagat drugače (če ne boš mogel na pametni način dokazat lastništva mail naslova, bo težko), ampak to sem ti vseen moral napisat. če moraš uporabljat brezplačen mail servis uporabljaj GMAIL, ki je kar se varnosti tiče alfa in omega mail ponudnikov na planetu. Če ti ni všeč googlov vdor v zasebnost, lahko uporabljaš brezplačen protonmail.com, ki da malo več na zasebnost svojih uporabnikov. BUT STAY AWAY FROM YAHOO!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gslo ()

Dpool ::

Posredno se strinjam z gslo, yahoo račun sem si naredil za strani, ki so mi sumljive za registracijo, ampak želim sprobati (npr kakšne igre, forumi,..). Lahko bi si naredil še en GMAIL account tudi za take namene, ampak potem moram handle-at konstantno dva GMAIL accounta in ne bi rad izpostavljal / nudil hackerjem možnost za vdor v GMAIL na lahek način (zaradi moje malomarnosti => registracija na sumljivih straneh).

Ajnstajn` ::

enako, kot shejn imam jaz yahoo za take sumljive strani ampak se je s časom nabralo precej strnai, kjer sem tudi ostal.
Kaksnega taksnega obrazca nisem nikjer našel, geslo sem pa menjal mislim pred kratkim.
//

Zgodovina sprememb…

Riff ::

tud jaz sem menjal geslo predkratkim ker sem celo dobil obvestilo o vdoru na yahoo ki je bil leta 2013 al kdaj že :D pa da priporočajo spremembo gesla

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Riff ()

MasterTade ::

To se bo slišalo izredno butasto ampak a si siguren da si uporabil velike/male črke? Namreč zadnjič mi je javljalo napako, da je geslo napačno, zadnjo črko v geslu sem imel veliko.
Lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vdor v Yahoo prizadel tri milijarde uporabnikov

Oddelek: Novice / Varnost
246922 (5933) Arctander
»

Nov hekerski vdor prizadel milijardo uporabnikov

Oddelek: Novice / Varnost
199013 (6783) zee
»

Hekerski vdor v Yahoo prizadel 500 milijonov uporabnikov

Oddelek: Novice / Varnost
2213805 (12041) Saul Goodman
»

Možnosti vdora v g-mail račun

Oddelek: Pomoč in nasveti
81750 (1284) Avenger
»

hotmail password crack (not a joke)

Oddelek: Informacijska varnost
224353 (3012) bluefish

Več podobnih tem