Forum » Programska oprema » Hiter PDF viewer za linux
Hiter PDF viewer za linux
U2ros ::
Mi lahko priporočite hiter PDF viewer za linux. Imam neke kompleksne električne v velikih pdf-jih (50mb). Mislm da gre za skonvertane svg datoteke, 1 risba/stran na dokument. Hiter pomeni da je lahko zagonski čas in prvo branje relativno počasno, samo osvezevanje pri brskanju po dokumentu (pan in scrollzoom) pa potem zelo hitro. Default viewer na ubuntuju ni dovolj hiter, probal se tudi Okular pa še par drugih. Noben ne doseže hitrosti Sumatra pdf iz windowsew. Nekaj takšnega iščem po performansah, zanimajo me predvsem open source ali freeware rešitve.
U2ros ::
mupdf prepočasen, evince je itak defaultni viewer na ubuntuju, oba enostavno prepočasen refresh. bom še res probal Sumatro z wine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: U2ros ()
Ales ::
Jaz sem z zathuro in mupdf backendom zadovoljen... ampak nimam pogosto takih dokumentov, kot so navedeni v prvem postu, tako da nisem bil pozoren na prav take primere.
zee ::
Se en glas za Zathuro.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater res light in free PDF reader ?Oddelek: Programska oprema | 1411 (1031) | AtaSmrk001 |
» | Download.com še vedno pakira namestitvene programe v trojanceOddelek: Novice / Varnost | 5938 (3139) | Invictus |
» | Kateri PDF bralnik ?Oddelek: Programska oprema | 1743 (1512) | kixs |
» | PDFreaders.org tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14042 (12384) | opeter |
» | Kje dobiti instalacijski linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 4326 (3488) | maticm |