» »

Povezava telegfona Eurinet 35 in PC za uporabo TIS-a

Povezava telegfona Eurinet 35 in PC za uporabo TIS-a

Dusko ::

Torej zanima me naslendje doma imam ADSL in sicer paket 101 v katerem je telefon eurinet35 in na proizvajalčevi strani oziroma v navodilih ki so priložena piše ,da če si downloadaš program in telefon povežeš s računalnikom prek com vrat,da lahko preko tisteg programa nadzoruješ kdo te kliče in snemaš pogovore in ostalo. Se mi zdi da piše tudi da če maš na računalniku TIS da se ti na displayu predno dvigneš tudi pri neznanih klicateljih pri katerih se sedaj pojavi samo številka ,da se ti izpiše ime in priimek osebe tako kot je zapisan v imeniku.
Ampak zdaj me zanima če ima kdo od uporabnikov tega foruma povezan ta tip telefona s PC in kaj vse zato rabiš.Ker nevem kam naj bi dal ta dodaten kabel. Oziroma kakšen naj bi to sploh bil.
Ali naj grem v Teletrgovino in jim tam zatežim?

para! ::

Priporočam, da se obrneš na ISDN helpdesk (080 8000).

Lp
Death before dishonor!

ali3n ::

Meni je monter razložil, da je ta računalniška povezava le "opcija", ki pa je ta dotični telekomov model nima; oskubljena različica torej... za vsak slučaj pa preveri in poročaj...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Dusko ::

Hm mi je na 080 8000 rekla ko sn ji razložil ,da me zanimata dve stvari da pač bi rad zvedel zakaj ne gre nastavit ,da bi mi obračunavalo stroške. Mi je naročila da naj pokličem na 116 torej prijava motenj :)
Hm kaj mogoče komu od lastnikov le tega telfona deluje da kaže še kolk denarja porabiš ko kličeš? ker tisto sem našel da lahko nastavim vrednost impulza samo pod opcijo cena mi vedno piše 0.00 sit.
A mi razloži to kdo če komu to slučajno dela? Ali je za to storitev potrebno imet isdn komfortno naročnino? ker sem gledal pred časom nekaj na telekomovi strani ,da obstajata dve naročnini za isdn.

Cokolesnik ::

Ja, res je, Telekom ponuja dve vrsti narocnine in v drazji je bila vkljucena storitev obracunavanja impulzov (oz. pri cenejsi z doplacilom), ko si lahko skozi mesec pregledoval, koliko denarja si porabil. Vneseno si moral imeti le pravilno vrednost impulza. Pred nekaj meseci je Telekom sporocil, da s spremembo tarifnih sistemov (iz obracunavanja po impulzih so bojda sli na casovne intervale) ne more vec zagotoviti pravilnosti omenjene storitve. Jaz sem jo zato izklopil, ker je izgubila pomen.

Telekomovi racuni pa so malce boljsi. Na njih se namrec vidi, koliko si porabil za internet, gsm omrezja, navadne stevilke, tujino...
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114590 (10477) Bistri007
»

ADSL brez ISDN (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
568193 (8193) Blue22
»

Smotrnost nakupa ISDN

Oddelek: Omrežja in internet
8944 (723) Galščbonfrđ
»

je telefoniranje v Sloveniji najdrazje na svetu???

Oddelek: Loža
271504 (1184) ahac
»

ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
462566 (1909) Tr0n

Več podobnih tem