Forum » Strojna oprema » HP iz win98 na win2k
HP iz win98 na win2k
tilko ::
Zivjo!
Imam problem s tiskanjem preko mreze. Na Win2k racunalniku imam instaliran tiskalnik HP DJ 710C. Tiskalnik je sharan. Na win98 racunalniku sem ga instaliral kot omrezni tiskalnik, vendar tiskanje ne dela. Poizkusil sem vse nacine, preko dodelitve vrat, naredil sem nova vrata, izklopil bidirectional connection, tiskanje pa se vedno ne dela. Ali obstaja kaksna resitev? Nekje sem celo slisal, da je ta tiskalnik non-network printer. Ali je to sploh mogoce?
lp, tilko
Imam problem s tiskanjem preko mreze. Na Win2k racunalniku imam instaliran tiskalnik HP DJ 710C. Tiskalnik je sharan. Na win98 racunalniku sem ga instaliral kot omrezni tiskalnik, vendar tiskanje ne dela. Poizkusil sem vse nacine, preko dodelitve vrat, naredil sem nova vrata, izklopil bidirectional connection, tiskanje pa se vedno ne dela. Ali obstaja kaksna resitev? Nekje sem celo slisal, da je ta tiskalnik non-network printer. Ali je to sploh mogoce?
lp, tilko
bmandelj ::
ti nastimaj tiskalnik da bos lahko printaliz win2k masine, potem je tiskalnik nastiman cisk ok probaj na win98 masini najdit printer v network neighbourhood (win2k masina->ime printerja
->desni klik,connect)
ce ti pa to ne dela je problem pri komunikaciji med obema masinama, poglej na microsoftu ker je to znan problem med win2k in win9x racunalniki mislim da je resitev da na win2k masini naredis username(password) s katerim se logiras na win98 masino
probaj tudi ce lahko vsaj kopiras datoteke iz ene masine na drugo recimo na win98 masini poskusis kopirai nekaj iz win2k masine na lokalni disk.
LP Brane
->desni klik,connect)
ce ti pa to ne dela je problem pri komunikaciji med obema masinama, poglej na microsoftu ker je to znan problem med win2k in win9x racunalniki mislim da je resitev da na win2k masini naredis username(password) s katerim se logiras na win98 masino
probaj tudi ce lahko vsaj kopiras datoteke iz ene masine na drugo recimo na win98 masini poskusis kopirai nekaj iz win2k masine na lokalni disk.
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
tilko ::
Mrezna povezava normalno dela. Lahko kopiram, ubistvu dela vse. Problem je le s tiskalnikom. Tiskalnik se pokaze v omrezni sosescini, lahko ga instaliram, vendar ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En računalnik je neviden v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (935) | Spajky |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5284 (4520) | Klemenn |
» | W2K in W98 v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 760 (720) | MCSE |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1869 (1371) | Quickbeam |
» | "Sheranje"tisklanika med Win98 in Win2kPRO-HELP!Oddelek: Programska oprema | 1991 (1921) | Tom |