Forum » Kaj kupiti » trgovine z gsmiji Italija
trgovine z gsmiji Italija
johny19 ::
Živijo!
Zanima me kje je kakšna trgovina z gsmji v Italji čim bolj ob meji? Lepo bi blo tud če bi imeli kakšno spletno stran.
hvala in lp
Zanima me kje je kakšna trgovina z gsmji v Italji čim bolj ob meji? Lepo bi blo tud če bi imeli kakšno spletno stran.
hvala in lp
- premaknil: Predator ()
GapsoN ::
V Gorici maš cel kup trgovin, samo ponudba je bl švoh. Iščeš kej konkretnega? Včasih ti grejo na roko in ti robo tudi naročijo.
iskra ::
zapelji se lepo u Staro Gorico, parkirej nekam in kupi listek ter se sprehodi po ulicah - ne boš verjel kolko trgovin majo za telefončke k Tuljoti so fu****ni nanje. Če nafehtaš kakega prodajalca ti zrihta use - samo d pomahaš z €€ in jih maš puhno rit.
Zakaj pa sploh greš u Tuljavo? Sej če podaljšaš naročnino (al pa skleneš) ni nobena groza? Pa še dobiš makino z barvnim zaslonom
Zakaj pa sploh greš u Tuljavo? Sej če podaljšaš naročnino (al pa skleneš) ni nobena groza? Pa še dobiš makino z barvnim zaslonom
iskra ::
aja ... gelde t610 - po moje ga morjo imet kje. Ne boj se ti nič. Sicer pa majo dosti izbire
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teme, melodije, ozadja,... za sony ericsson t610 zastonj kje in kakoOddelek: Mobilne tehnologije | 3322 (3086) | denis4 |
» | t610 in z600Oddelek: Mobilne tehnologije | 1130 (935) | frenk |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4221 (3658) | Gandalfar |
» | Kateri mobilni telefon višjega razreda kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2494 (1869) | Caligula |
» | Kateri mobitel kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2846 (2538) | jero_no1 |