Forum » Šola » Prenehanje statusa študenta
Prenehanje statusa študenta
i33a ::
Pozdravljeni,
zanima me, kako je z prenehanjem statusa študenta, če diplomiram med študijskim letom(v času absolventskega statusa). Izgubim status takoj ali šele z koncem septermbra(konec študijskega leta)?
Pred časom sem bral članek na rtvslo.si (klik).
Vendar bi rad za potrditev to prebral tudi kje v zakonu, a ne najdem te novele. Je bila sploh sprejeta?
Prav tako me zanima kako je z prejemanjem državne/Zoisove štipendije v tem obdobju?
Ima kdo kaj več informacij na to temo?
Lep pozdrav in hvala za odgovore.
zanima me, kako je z prenehanjem statusa študenta, če diplomiram med študijskim letom(v času absolventskega statusa). Izgubim status takoj ali šele z koncem septermbra(konec študijskega leta)?
Pred časom sem bral članek na rtvslo.si (klik).
Vendar bi rad za potrditev to prebral tudi kje v zakonu, a ne najdem te novele. Je bila sploh sprejeta?
Prav tako me zanima kako je z prejemanjem državne/Zoisove štipendije v tem obdobju?
Ima kdo kaj več informacij na to temo?
Lep pozdrav in hvala za odgovore.
SaXsIm ::
V veljavi je, ZViS-K. Status obdržiš do konca študijskega leta, nam so sicer iz referata poslali obvestilo, da to velja samo za 1. stopnjo. Kako je z 2. stopnjo in absolventskim stažem, pa ne vem. Verjetno absolventa 1. stopnje obdržiš do konca študijskega leta.
SaXsIm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SaXsIm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentski dom po izgubi statusaOddelek: Loža | 1732 (820) | V-i-p |
» | Status po diplomiOddelek: Šola | 3439 (2690) | lebdim |
» | 26 leto starosti in opcijeOddelek: Šola | 7385 (5210) | SaXsIm |
» | Je smiselno vpisati študij organizacije?Oddelek: Šola | 2291 (1717) | Gladi |
» | Kako do statusa študenta po 26. letu in diplomiranju?Oddelek: Loža | 7338 (7108) | otago |