» »

Procesorske kartice

Procesorske kartice

Koci ::

Kdo ve, v čem je fora nekih kartic za odklepanje procesorjev?

Pretorijanec ::

Glej, ce ti hoce odklent Socket A procersor je to Mission EASY. Ker use kar mors nardit je, da pofarbas pine in je. Ce pa hocs odklent Slot A procesorje bos pa rabu posebno "kartico". Originalna se imenuje Golden Fingers Device in jo prklops na zgornji kot tvojga Tbirda (ce mas Slot A, seveda:D) in presteks pine na zeljn multiplier. Postopek je neprimerljivo tezji, kot farbanje pinou.

Ja, sem men bi blo to boljš, ker mi plata ne dovoljuje spreminjanja multipayerja.
A kdo ve, kje bi se dal nabavit takšno kartico za TB procesor?

Binji ::

Hm.. kako ves, ce je Socket A al ce je Slot A?

VASkO ::

ce ne mores odpreti kiste zaradi taksnih ali drugacnih razlogov, potem pogledas kateri nabor ima tvoja plata. Ce imas KT133/A, potem imas socketA procesor. Ce pa imas AMD 750 ali pa KX133, potem imas SlotA procesor.

Pricesor je ADM (TB 700) v Sandri pa mi podMainbord Ungrediability piše:
Socket/slot .... Socket A.

poglej kteri cipset imas, kx133 ali kt133

Čip je VIA KT133

Pol mas socket A. Torej OC katice odpadejo.

Zdej mas moznost direkt spreminjanja proca. Multiplier bos mogu tko nastelat, da bos na procu moru farbat pine v prou posebnem zaporedju.

aha...a vse al sm L1

L6 so za nastelat default multiplier, zato se na njih spravi. Se je treba ktere druge?

A ma kdo kakšno sliko L mostičkov na Socket A TB 800 MHZ procesorju, da bi vidu, kak so prerezani.Ne celem netu je namreč ne najdem.

pojdi na to stran, mas sliko gor pa se celi clanek lahko preberes, da ti ne bo dolgcas.

ej glih to sm rabo, tnx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slot A OC Kako?

Oddelek: Navijanje
91149 (976) HardwareMaster
»

Bravanje l1 mostičkov

Oddelek: Navijanje